|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
27.10.2009 21:18:27   
petkapet
Čestitke Lucky girl in tvojemu fantičkuuser posted image user posted image user posted image ! Sem še zadnjič napisala, če si se kej javila, glede na tvoje stanje, ki si ga opisala. No, samo,da je zdej super, lepo se crkljajte in polno papajte!! A je imel malo kilc ob rojstvu?

Nikolinca, ja, bi bilo prav, da daš sterilizirat. Ali v vrelo vodo v lonec ali pa v stroj. No mi imamo od prej sterilizator za v mikrovalovko.

Nogavička80 , jaz sem ravno včeraj kupila komplet v BC - je bil v akciji. Torba, 4 stekleničke, črpalka, pa še neki malenkosti. Se splača, ker je cena enaka kot ena črpalka. Aja, komplet je od Aventa.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.10.2009 22:35:48   
tassika
Evo mojo zgodbo če katero zanima, če pa ne me pa preskočiteuser posted image

Kot veste sem se 22.10. zjutraj spakirala v KR porodnišnico na zunanji obrat moje pikice, ker je še vedno sedela na ritki, tam me je sprejela prijazna babica, mi vse razložila, priklopila na ctg in kasneje po izpolnitvi gore papirjev peljala na oddelek. Tam sem prišla v sobo, kjer sta bili še dve mladi mamici, ena je šla sicer že v petek domov, ampak sva s cimro takoj dobili novo in tako je bila naša soba polna čvek starih od 23 - 30 let, potem veste da mi ni bilo dolgčas. No vglavnem da grem naprej, takoj sem dobila hormonski obliž, po katerem me je bolela glava, se je dalo zdržat, in pa bila sem blazno zaspana, malo od nizkega pritiska, malo od zdravil in malo od vremena, namreč deževalo je cel dan. Potem sem imela pa še tabletke, ki sem jih jemala na 6 ur (12,18,24,6) in tako do ponedeljka zjutraj, ko sem šla na obrat, spet sem prišla dol v porodni oddelek, najprej ctg, potem kanal v roko, kjer sem dobila 3 zdravila, zapomnila sem si samo apaurin in pa da se mi je malo vrtelo, potem je prišel zdravnik, pogledal z uz kje je glavica, kje noge, prijel in začel obračat, ker je moja biba malo trmasta se je moral kar potrudit in vmes malo nehat in še enkrat, drugič je uspelo, spomnim se pa vmes, da je govoril, Nataša dihajte, jaz pa njemu nazaj, saj diham, pa on meni čez usta ne nos. Zgleda da sem od malo bolečine res začela zadrževat dih. No pa se je vse srečno končalo, potem so me spet dali na ctg in odpeljali na oddelek, dve urci sem malo bolj ležala, potem pa sem že lahko šetkala okoli, jesti sem mogla v stoje, da bi biba čimhitreje se vsidrala z glavico dol, sicer pa itak ne bi mogla sedeti, ker kljub vsemu je fizični poseg in me še danes boli trebuh, tam kjer je pač pritiskal.
No in to je moja zgodba, če bi se še enkrat odločala, bi se sigurno odločila za KR, so izredno ustrežljivi, prijazni in vedno tam ko jih potrebuješ, v 6 dneh nisem dobila nobene sitne sestre, vedno so bile nasmejane,... urnik je bil pa itak natrpan, tako, da sploh ne vem kdaj je ta čas minil. Pohvala gre tudi kuharicam, saj je bila hrana odlična, okusna in predvsem niso bile male porcije, sem se zredila 800g v 6 dnehuser posted image .
S tem, da smo imeli še sonček vsak dan, medtem, ko ste se v LJ kopali v megli, če bi mi bil KR bližje in če mojega naštimam me mika, da bi šla tja še rodit. Zdaj pa moram počasi šibat, ker me spet malo boli. Šele sedaj sem začela ugotavljat, kaj je pomenilo, ko ste razlagale, da vam dol pritiskauser posted image

Ostale poste pa pokomentiram jutri. Tole sem napisala, če bo šla katera v KR ker meni so bili res všeč. Tudi ko sem bila dol na CTG-ju in je ena rojevala zraven mene, sem slišala, da je bil porod dobro voden in nič kompilkacij, predno so me odklopili sem pa zaslišala še dojenčka zajokat in šla nazaj vsa razneženauser posted image

Nočko 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.10.2009 22:56:31   
mayamaya
joj, kaj naj sploh rečem ob tej pozni uri. same zgodbice s srečnim koncem user posted image . upam, da bomo vse šle po tej poti.

pa čestitke seveda lucky girl user posted image user posted image user posted image za fantiča. še enega user posted image

jaz sem pa danes uradno končala s šopingom...vsaj tistim, ki sem ga imela namen do poroda in sem tako zelo vesela, da imam končno vse user posted image .
zdaj počakam še da minejo prazniki, pol pa lahko tudi grem rodit user posted image , potem bo pa že itak november kot mora bit, a ne?

evo, spijem še čajček do konca, pol pa pižama in spat. končno user posted image
lahko nočuser posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.10.2009 23:01:08   
alexjera
Pozdravljene    user posted image ,

lucky girl čestitam za sina  user posted image user posted image user posted image user posted image ;

Nogavička80 iztekanbje mleka v času nosečnosti - meni je v prvi nosečnosti iztekala nekekšna tekočina podobna kolostrumu, obarvana in zelo gosta, že od petega meseca, uničila sem vse svetle modrce, pižima in postelnino; takoj po porodu sem imela ogromno mleka, vendar je zadeva trajala samo tri mesece, potem pa je zmanjkalo in sem se trudila s pumpanjem še kar nekaj časa. Sedaj, v 39 tednu, z iztekanjem nimam težav, tudi če si stisnem bradavico nič ne priteče. V čem je fora mi tudi ginekolog ne zna razložiti. Niti ni nobene povezave med iztekanjem v nosečnosti in dolžino dojenja. Od mojih prijateljic nobena ni imela teh težav.

Nikolinca - vsi cuclji, nastavki za dojenje, flaške, pumpice. . .  je potrebno sterilizirati, cca. 5 min. v vreli vodi.

I.am.happy - meni noga po prvi nosečnosti ni zrasla, res pa je, da me večina čevljev žuli, ker že cca. 2 leti nosim samo superge, udobne niske čevlje in natikače, prej sem pa 24h na dam skakala v 7 cm petka. Moja noga se je pač malo polenila. Sem pa dokler sem še mislila, da bom šla delati, en mesec nosila zavestno čevlje z visoko peto in se je to žuljenje in tiščanje znatno zmanjšalo. Še vedno upam, da bom lahko nosila petke, ker jih naravnost obožujem, pa še v službi imamo kodeks oblačenja (poslovna moda- kostimi+žabe+čevlji zaprti+pokrita ramena celo leto).

Dekleta imam pa eno vprašanje. Zanima me, ali ima katera izkušnje z jonizatorjem in vlažilcem zraka. Zanima me kakšnega imate, cena, kje ste ga kupile in ali je zadeva sploh uporabna. Mi živimo v renovirani stari hiši, kjer pa je zelo suh zrak. Prejšnjo zimo sem sesala vsako jutro in zvečer, ker se je prah kar svaljkal. Letos še ni tako hudi, res je da veliko zračimo, pa tudi termostat sem nastavila samo na 22 stopinj, razen kopalnice. Poizkusila sem vlažiti tudi z vlažno brisača, pa sem pridelala samo en črn kot.

Lp

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.10.2009 23:09:55   
alexjera
I am happy - mene mučijo slabosti že cca. tri tedne, vendar v popoldanskih urah. Ugotovila sem, da moram jesti male obroke, po 18. uri pa sploh nič, potem težav skoraj ni. Prijateljica mi je rekla že prvi teden, da se pripravljam na porod, pa sem po treh tednih še vedno v enem kosu in nič ne kaže na porod.

Pa lahko noč

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
28.10.2009 8:10:20   
rožica13
Jutro!

Jaz sem še kar tukaj. Nič se ni dogajalo ponoči, tako da je bil lažni alarm, ampak saj bi rada še tele praznike dala čez in da bo potem mala res pravi škorpijon.user posted image

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
28.10.2009 8:48:14   
tassika
Jutro punce, evo mene v polni postavi, pojedla zajtrk, zdajle spijem čajčka, potem grem malo na internetni šoping in to je to.

Imam pa en problem, za zibko imam jogi, zdaj ga pa potrebujem še za posteljico, gledala sem od te firme:

http://www.lagea.com/lezisca-vzmetnice-baby.html

zdaj se pa ne morem odločit, sigurno ne bom vzela sojinega, ker je ful drag in pa lateksa, ker pravi moja svakinja, da je njenim otrokom bilo ful vroče na njem, vsi ostali pa imajo cene od 60 - 90 eur. Kaj je bolje vzeti peno ali tistega s fedri. Prosim za kakšen nasvet.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
28.10.2009 8:59:01   
*I.am.happy*
Dobro jutrouser posted image

ena grozna noč je za mano. vsak obrat iz ene strani na drugo je trplenje in bolečina, predvsem v dimljah, kr neki...In potem uro dve nič spanja itd....in potem si res želim, da bi blo kmalu konec vsega. baje, da je v soboto luna bomo vidl, kaj bodo rekli našiuser posted image user posted image

Tassika mi smo vzel od te firme kr penastega s pralno prevleko. Pa pena je pri strani malenkost ojačana. Neka akcija je bila v BC. Prodajalka je rekla, da je OK.

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
28.10.2009 9:03:08   
tassika
Se pravi sta vzela tega merkur baby, jaz sem ga tudi gledala in mi je še kar všeč. Iz pene je še tudi baby alegro, ta mi je še bolj pri srcu, ker je antialergijski, cena je pa skoraj enaka 20 eur razlike.

Ma ne vem nekaj od tega bova kupila.

Drugi teden pa baje dobim omaro, pa bnom končno lahko potem malo pospravila zadeve, zdaj je previjalna do vrha polnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
28.10.2009 9:16:58   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Se pravi sta vzela tega merkur baby, jaz sem ga tudi gledala in mi je še kar všeč. Iz pene je še tudi baby alegro, ta mi je še bolj pri srcu, ker je antialergijski, cena je pa skoraj enaka 20 eur razlike.

Ma ne vem nekaj od tega bova kupila.

Drugi teden pa baje dobim omaro, pa bnom končno lahko potem malo pospravila zadeve, zdaj je previjalna do vrha polnauser posted image

evo mam račun pred sabo. Lagea - Baby guard 65,9€ ampak za dimenzijo 60x120!

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
28.10.2009 9:35:07   
tassika
Evo naslednje vprašanje: a bo katera kupila uno trikotno blazino za postavljanje otroka na bok ali jih boste podlagale z dekico oz brisačko? Zaključujem nakupe za dojenčka in ugotavljam, kaj mi še manjka oz kaj bi še imela. Sem se pa zelo navdušila nad termometrom za v ušeska, ker so nam zdaj v porodnišnici tako merili in je zakon, še to moram pogledat katerega vzeti, cene so itak tam tam za vse.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2211
28.10.2009 9:35:30   
barbchen
Dobro jutro souser posted image in mamiceuser posted image ,

lucky girl, ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu Jona Janezauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ste pa kar pohiteliuser posted image in važno, da se je vse v redu izteklouser posted image

pikica28 user posted image user posted image user posted image za porodno zgodbo in za naraven porod, takega bi si želela vsaka od nas, z izjemo neprespanih noči prejuser posted image

tassika, lepo si to opisala, zdaj pa ti želim čimmanj pritiskanja doluser posted image in da bi te trebuh čimprej nehal boletiuser posted image

I.am.happy, glede večje noge sem tudi jaz že v preteklosti slišala in se mi je zdelo mal čudno...no in jaz mislim, da sem ena izmed teh ''srečnic'', ker nog niti nimam ornk zatečenih, ampak jesenskih in zimskih čevljev nikakor ne spravim gor...kako bo po porodu pa poročam, upam, da bo šlo nazaj, ker imam že zdaj kar veliko nogo za žensko 40-41user posted image . Pa še to, polna luna je v ponedeljek, ampak po izkušnjah ginekologov in nosečnic se učinki začnejo kazat 2 dni prej, pa še 2 dni po kaj usekauser posted image , tako da mislim, da bomo tole luno vse z zanimanjem pričakovaleuser posted image

nogavicka80, moji kolegici je iztekalo mleko od 6. meseca nosečnosti dalje in je prišla lepo do konca, tako da to po mojem mnenju ni nek znak, da se bo začelo kaj prej dogajati. Sem bila pa ravno včeraj pri njej in je sinek že v 3. mesecih podvojil porodno težo, tako da očitno ima mleko za vikatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za preglede, očitno bomo morale v večini še kar počakati na naš dan, nekatere so pohitele, ostale pa prihajamo počasi za njimiuser posted image

Želim vam lep dan. Z jenčijem glasno navijava za sonček, zdaj bomo pa videli, kdaj se nam bo pokazal, upam, da čimprej, da smukneva na sprehod.

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 2212
28.10.2009 9:39:12   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo naslednje vprašanje: a bo katera kupila uno trikotno blazino za postavljanje otroka na bok ali jih boste podlagale z dekico oz brisačko? Zaključujem nakupe za dojenčka in ugotavljam, kaj mi še manjka oz kaj bi še imela. Sem se pa zelo navdušila nad termometrom za v ušeska, ker so nam zdaj v porodnišnici tako merili in je zakon, še to moram pogledat katerega vzeti, cene so itak tam tam za vse.

tassika, o tej blazini sem tudi jaz razmišljala, ampak je verjetno ne bom kupila, bomo za začetek kar s plenicami in blazinami probali. Termometer je pa eden v katalogu od Ljubljanskih lekarn zdaj v akciji za tista jabolka zvestobe in pride 35€, poglej si tukaj http://www.lekarnaljubljana.si/katalog/lekarna-lj02.html

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
28.10.2009 9:46:05   
ninka80
Jutro,

Lucky girl čestitke user posted image user posted image

tassika... hvala za tvojo zgodbo, si lepo opisala. Zdej pa naj tvoja pikica kr na glavci ostane do konca.

jogi...mi imamo tistega baby alegro, pa sem zadovoljna z njim. Ima tudi zadrgo, da lahko prevleko opereš.

podlaganje user posted image ...sem ga kar z brisačo podložila.

slabosti...tudi mene mučijo, že nekaj dni.Pa sej bodo kmalu minile, je moja tolažba.user posted image

alexjera.
..vlažilec zraka. Mi ga imamo, ker mi je drugače mali full kašljal, če je centralna vklopljena. Smo lansko leto kupil enga, pa nisem bila zadovoljna z njim. Sedaj pa imamo vlažilec od Atlasa, mi je pa veliko boljši.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
28.10.2009 9:47:06   
ninka80
tassika...mi imamo ušesni Omronov termometer in smo z njim zadovoljni. Kupili smo ga pa v lekarni.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
28.10.2009 10:08:40   
caryn
luckygirl čestitke za user posted image . Lepo se cartajte in uživajte, pa čim manj neprespanih noči.

Jaz bom šla po vzmetnico kar v Ikeo, pa še po posteljnino itd., ker je to tam bistveno ceneje.

Meni tudi manjka termometer in pa aspirator za nos, vendar bom to pustila, da mi kupijo kot darilo za našega malčka (seveda bom povedala kakšnega hočem user posted image ). Pa tetra plenice še čakam, da jih dobim, potem pa bo to to - ready to go!

No danes imam CTG, da vidim če se sploh že kaj premika...joj kok sem nestrpna...pa vsi mi pravijo, da je sedaj, ko sem na porodniški, čas za uživanje, ker mi ga bo potem primanjkovalo...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
28.10.2009 10:11:44   
mashy
Jaz sem kupila vlažilec zraka od Dormea, in sem kar zadovoljna z njim. Edino kar me moti pri njem je, da je malo glasen. Tako, da ga vklopim cca. 2 uri preden grem spat, potem pa ga izklopim. Ker ga potrebujem sama zaradi astme.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
28.10.2009 10:21:09   
eva1
Mashy-user posted image a tega si kupila?

Jaz razmišljam o ionizatorju, sam gledam po netu, kateri bi bil kaj fajni...ima katera kakšne izkušnje z ionizatorji? Naša dva zadnje dni kašljata, sta malo prehlajena, pa dokler smo zunaj vse ok, potem pa pridemo notr, pa cela štala sploh ponoči..itak je tudi suh zrak, tko da bi oboje kupla...kakšni predlogi???

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
28.10.2009 10:28:46   
ninka80
vlažilnik zraka.... nisem našla drugje slikice. Je v katalogu na 2. strani (ATLAS)
http://www.mercator.si/_files/35239/tehnika_18_09_2008.pdf

Eva, mi ga tudi potrebujemo zaradi malega, ker brez full kašlja. Je pa ionizator in vlažilec. Pa nič se ne sliši, kar mi je super, da lahko mali zraven normalno spi.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
28.10.2009 10:38:34   
Metuljcica77
pozdravljene,

tassika jaz sem kupila v BC tisti trikotnik za spanje, cca 17-18€ in se da prau lepo sleči in lahko opereš prevlekico ... pa termometerček sem tudi nazadnje kupila v lekarni (35€ v akciji) kot je napisala barbchen, sem z obojim zelo zadovoljna.

Grem na sprehod, čeprav mi tale megla ni nič všečuser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
28.10.2009 10:42:33   
tassika
Evo punce, kako se spremeni trebuh ko ti otroka okoli obrnejaouser posted image

prej:
user posted image

potem:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
28.10.2009 11:38:58   
valerija77
Tassika to pa je res sprememba oblike. Je pa super da je obrat uspel.
Glede nog pa ne vzemite vsega za sveto. Meni se pri prvem ni noga nič povečala, pa tudi tokrat ni nič drugače. Morda nekatere čevlje težje obujem ampak to je zaradi zatekanja, ne zaradi rasti.
Mleko meni ne izteka samo, ampak samo če stisnem bradavico. Pol pa priteče. Upam pa da bom tokrat imela dovolj mleka, ker pri prvem ga nisem imela in je bil na adaptiranem že takoj drugi dan. Pa sem se trudila, vendar mi nikakor ni steklo dojenje. Pa sem ga dojila skoraj na 15 minut, ker je bil ves čas lačen. Ko sem videla da ne bo ničm iz tega, pa sem mu morala dati stekleničko.
Dudic in flašk še nisem nič prekuhavala, sem pa zato dudico. Flaško bom po potrebi, upam pa da je ne bomo rabli.

Tassika glede termometra ti priporočam tega: http://www.lovecnacene.si/medicinski-pripomocki-usesni-termometer-braun-irt-4520-thermoscan/m/513839/
Je sicer malo dražji, ampak vreden svojega denarja. Mi smo najprej kupili enega v lekarni, pa smo ga dali nazaj, ker je kazal da je dete podhlajeno. Nikoli ni kazal prav. Tega pa imamo že 2 leti in nikoli ni nekega velikega odstopanja, pa smo primerjali z navadnim.
Za ležišče pa ti priporočam takega z kokosom. Je kr vredu, mi smo ga tudi tokrat kupili in sicer za 50 eur. Kupiti pa imam namen tudi tole: http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.10.2009 11:50:29   
alexjera
Pozdravljene,

hvala za odgovore glede ionizatorja. Sem se že skoraj odločila zanj v Baby centru, pa me je na koncu zmotila cena cca. 70 evrov, saj se kvalitetna mala bela tehnika začne pri 100 evrih in navzgor. Sem se enako nasrala pri babyphonu, ker mi je bilo škoda dati 110 evrov, na koncu pa sem ga po treh dneh nesla zamenjat in še celo štalo sem imela zaradi tega.

Vlažilec rabimo zaradi tamale, ker ima zelo občutljivo kožo in se je že zacela praskati, poleg tega je ravno malo prehlajena in ima suho grlo, potem pa ponoči kašlja, danes je bilo celo tako hudu, da mi je bruhala. In to traja že celi teden, kot da ne bi imela že dovolj težav  z nočnimi sprehodi na wc, križem ..., tako da sem danes spala samo tri ure, pa se tamala bo popoldne hitreje zmatrana in tecna, ker ni dovolj spala.

Polna luna - jaz jo komaj cakam. Moževa družina je zelo podvržena njenim vplivom, zato tudi najini otroci. Tamalo sem rodila dva dni po njej en teden pred rokom. Sedaj pa upam kar na ponedeljek, ker sem že popolnoma izmučena od različnih bolečin v predelu kolkov in sramne kosti. Sicer me to muči že od začetka nosečnosti, vendar bolečina zadnjih 10 dni sploh ne mine, ne pomaga niti počitek. Najhujša mora je vstajanje, hoja in obračanje v postelji. Tako rada bi šla na sprehod, ker je pri nas sonček, pa šparam moči za popoldne, da bom lahko šla s tamalo ven za eno uro, po drugi strani pa me je tega strah, ker vem kaj bo sledilo.

Uživajte dekleta

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.10.2009 11:54:45   
mashy

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Mashy-user posted image a tega si kupila?

Jaz razmišljam o ionizatorju, sam gledam po netu, kateri bi bil kaj fajni...ima katera kakšne izkušnje z ionizatorji? Naša dva zadnje dni kašljata, sta malo prehlajena, pa dokler smo zunaj vse ok, potem pa pridemo notr, pa cela štala sploh ponoči..itak je tudi suh zrak, tko da bi oboje kupla...kakšni predlogi???

Jaz imam tega http://www.dormeo.net/NOVODormeoFresh-53596-4230-pc.html?a=1&info=cat_4230_other

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.10.2009 11:56:19   
mashy
eva1: jaz imam tegale http://www.dormeo.net/NOVODormeoFresh-53596-4230-pc.html?a=1&info=cat_4230_other

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?