tassika
|
Evo mene, prišla domov, v službi vse pozdravila, zdaj imam pa mir. V h&m kupila en modrc, bombažen siv, tak lep in sem mogla vzet 80C sem faca a glede na to da sem prej nosila od hallo kitty 75a , me zanima koliko bo potem ostalo. No sem šla tudi v milerja gledat, pa nisem potem tam nič vzela sem rekla za enkrat je 1 dovolj, ko bom pa videla kakšno bo dejansko stanje pa grem še po kakšnega. Mojo bibo pa spet luna daje, se tako premetava, da vse boli, drugače se počutim odlično, edino psiha me malo zajebava, ker se ves čas bojim, da se obrne nazaj in potem cel dan sprobavam če je zgoraj še vedno mehak trebuh in zaenkrat je, ampak strah ne izgine in ne bo pomoje do pon. ko imam kontrolni UZ. Sem pa še danes v službi izvedela, da mi ej ena splela ime, ampak mi je vseeno, ker itak ne delava na istem oddelku, matr toliko časa se matram, da izberem ime (sicer mi je všeč že dolgo) med vsemi možnimi in evo ga vzame druga, pa kaj moram res dati ime biba, pa še ta sigurno obstaja Nič grem pečt štrudl, da se spravim v malo boljšo voljo. Ps. Murkica jaz se ravno tako dobro počutim kot ti, vse bi lahko delala, letala okoli,... samo občasno me ful špikne spodaj, se pravi, da tudi pri meni ne bo nič prej, bom res šla med decembrke No upam, da nam kmalu pridelaš prvo pupo za na naš seznamček.