|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
29.10.2009 20:39:03   
sanjacka
Heejuser posted image !
Nobene nikjer, kaj se dogaja?user posted image  Mogoče že katera veselo diha?user posted image

Pri meni še nič dogajanja, user posted image razen da me na momente špikne, pa v dimljah ful boli, pa zelo utrujena sem, tako da bom kr padla v posteljo....
Spila sem dozo malinovega čaja, dopoldan pa šipkovega, ker je baje ful dober tudi potem, ko bomo veselo dojile. Mami mi je nabrala čisto svežega, tak je baje najbolj zdravilen (skuhan)!
Ponedeljek se veselo bliža, ko imam prvi ctg. Me prav zanima, kaj bodo rekli?user posted image

Res je, da  sem že velikokrat slišala, zdaj tudi berem, da je najboljša pomoč, za hitrejši porod tudi user posted image  ! Samo kaj, ko sem mojemu že omenila tudi to opcijo, pa je rekel, če že tako dolgo nisem, bom pa tudi zdaj zdržal!user posted image   In si ne predstavlja, da bi midva kaj počela, naše dete pa je z glavico dol obrnjenouser posted image
No, pač smo različni, po pravici povedano, tudi jaz si zdaj ne predstavljam nič od tega, kajšele da bi si želela še to!!!!user posted image
Razen, če bom več kot 10 dni čez rok, potem pa bo akcija, bom vztrajala na tem!user posted image
Želim vam lepo nočko, karkoli nas čaka, vse je normalno! Še malo pa bo vse lažje! Komaj čakam Božične praznike!user posted image
Adijo do jutri!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.10.2009 21:06:10   
eva1
Res je nekam mirno danes na naši temiuser posted image

Midva z mojim sva zjutraj še dokončala sobico za malega, mal sem stanovanje popedenala, 1 stroj cunjic za user posted image oprala...tako da počasi bo vse nared...ostale cunje, pa morm pohvalit mojo sestro mi je ona poprala, zložila, tako da mi je prav všeč, da se je javila da mi to popedena-HB da ima nov sušilni, je zdej tok zagreta za cunje, men pa itak ful paše, da bom samo v omaro zložilauser posted image -tak da zoya hvalauser posted image

Jaz sem danes čist ok, koker me je včeri matralo...edino hrbet me boli k sem mal preveč delala..še radiatorje pa vrata sem zdrgnilauser posted image ...res se mi neki čudnega dogaja zadnje tedne, sem čist padla v tole pospravljenjeuser posted image Mojga pa skrbi da nebi zaradi tega prej rodila...mah sam k beba ne pade kr tko vn..sicer bi blo res dobr da je še 2 tedna v trebuhu, da bomo donošeni, ampak sej tak še nič ne bo...tak da ni panike..v ponodeljek mam CTG, sam sej itak nič ne bo..če me matra me itak zvečer, nikol zjutraj...

Upam, da bo kmalu kak nov dojenček...lepo nočko vsem!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.10.2009 21:29:44   
mayamaya
hej, res je nekam mirno ratalo tukaj user posted image

mene trenutno tako malo zateguje na ene 15-20 minut, pa se mi ne sanja ali je kaj na temu ali ne user posted image . se mi to dogaja že ene dva večera.

gledeuser posted image sem pa zdaj kar malo v dilemi, da ne bi kaj prehitro ratalo, pa glih kakšnega 1.11., sej pol pa lahko. bova rajši drugi teden user posted image . se bova samo malo crkljala rajši tale vikend.

če pa so že kakšni dojenčki na poti, pa srečno in čim lažji porod vsem mamicam user posted image

lahko in mirno noč

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.10.2009 22:11:10   
petkapet
Dober večer,

Trd trebuh: Jutri, dopolnem celih 37.tednov. Še tri oz. manj- upam user posted image , pa bo prikukal na svet. Samo neki me bega, zdaj, ko sem te 4 tedne mogla ležat zaradi odpiranja, se je vsa stvar malo umirila. Bomo videli, no. V torek imam Ctg, upam, da bo kej pokazalo, ker okoli 3o.tedna je blo neki, zdej pa user posted image .

Mayamamayauser posted image , tudi jaz sem "skočila", (sem se bolj peljala kot kaj druzga) v Trst, po kompletek za iz P. Sem ful zadovoljna, za vikend ga še operem in pol lahko grem tudi goruser posted image .

Kombinezončki: Če katero zanima, sem videla, v reklami od Hoferja, da jih bodo imeli v ponededeljek od št.62 za celih 11 eurov. Jaz bom šla pogledat, če so za v voziček.

Spanje: Hmm, hodim spat okoli polnoči, vmes se prevrtim, in grem parkrat na wc kot ostale. Okoli šestih vstanem, pojem zajtrk in odpremim korenjaka za vrtec in kar je najboljše grem nazaj spat do kake enajsteuser posted image . Kr zmanjka me in takrat se ful naspim. A še kakšna rada pospi dopoldne?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
30.10.2009 7:50:27   
mayamaya
dobro jutro vsem!

a je kaj novega user posted image ?

Petkapet me veseli, da si našla kompletek. sej sem rekla, vsaj izbire je tam več, če že nič drugega user posted image . imam pa jaz tudi v torek CTG. mogoče se pa vidiva. jaz bom tam nekje okoli 8.30 - 9.00 user posted image

je bilo pa spanje danes božansko...brez nočnih pohodov na wc user posted image . kar nisem mogle vrejet ko sem se zbudila

no, tukaj se že dela en prekrasen dan, pa ga je treba izkoristiti user posted image . sej drugi teden bo pa menda dež user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
30.10.2009 8:10:16   
tassika
Jutro, jaz grem pa danes s sodelavkami na kavico in je zunaj čisto bljak vreme, bi mogla it včeraj, sam petek je dosti bolj primeren so vsi boljše volje ker je pred vikendom,potem pa še z eno novo kolegico iz porodnišnice, pa v h&m za modrce pogledat, še prej na tržnico, uf bo hitro šel dan okoli.
A katera ve, a bo smešno zgledalo če dam plašč gor, ker drugega nimam, sicer ga itak ne morem zapet, ampak vseeno, se mi zdi, da še vsi hodijo v jaknah, samo moja revica sameva že od letošnje pomladiuser posted image . Zdajle mam oblečeno haljo od mojega in je ravno pravšnja, sem ratala slon v trebuh, zdaj v zadnjih tednih kar vidno narašča, moram pogledat če sem mogoče preveč kvasa pojedla

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
30.10.2009 8:13:29   
mayamaya
tassika, ti kar obleči kar lahko itak imaš zdaj tak lep trebušček, da se drugo sploh ne vidi user posted image . jaz tudi hodim kar v bundi, ker je to edina stvar, ki jo lahko zapnem, ker piha user posted image , pa mi potem čez dan rata tako vroče...pa se sploh ne sekiram kako izgledam user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
30.10.2009 8:16:02   
Eva19
jaz sem dala tud včer zgodi zjutri, kar plašč gor...pa sem jih na sprehodu tud kar ene par srečala,tako oblečenih. tko al tko se bo počasi začela sezona za zimske bunde in plašče. danes pa sploh, je zuni ful vetrovno, tko da mislim da ti bo kr prav prišel, pa nič ne bo čudn zgledal user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
30.10.2009 9:05:26   
sanjacka
Dobro jutro!
Ja, ful je mrzlo, sem bila že v trgovini , pa na kavici in prav zimsko piha.
Tako da plašč sploh ni odveč, Tassika! Pa lep dan!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
30.10.2009 9:29:09   
eva1
Jutro!

No danes pa res piha zunaj, ampak sej kul se mi bodo vsaj cunje posušile..sem dala prat prevleke od avtosedežev, pa dekce...pol pa pride likanje...se mi čist nč ne da, ampak morm, so se mi že 3 stroji nabrali..no 4 perem...današnja noč je bila pri nas super, zdej pa kavo pijem in uživam...

kje pa je kaj naša rožica? se že dolgo ni javilauser posted image Upam, da ima že user posted image v naročju...

Joj ko berem ma oktobrke..pa kok nekateri nič ne spijo, pa se zbujajo ponoč...hm...kr naj naše dete še uživa v trbuhu...čeprav jst morm trkat(tok, tok), moja dva sta oba ful spala..Luka itak 3 mesece ni delal drugega kot spal in jedel, Alji sem pa tudi hitro upeljala nek ritem, tko da sta bla oba ful pridna...in res upam, da bo ta tudi...

Nič se jevim potem še kaj..sedaj pa sta res samo še 2 dneva in se začne naš mesecuser posted image , no ja čeprav so mi rok prestavili na 2.12user posted image , ampak sej itak vem da bom novembra že mamica(če ne bo šlo samo od sebe, so mi pa tak rekli da bomo sprožli takoj v 37, 38 tednu, ko bo MU vsaj malo zrelo!)

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.10.2009 10:15:40   
Menta
Dobro jutro,

malo čemerno vreme je danes, ampak ker sem spet dobro spala, me to ne moti.

Sem pa ponoči čutila večkrat take menstrualne bolečine. Sicer jih zdaj večkrat čutim in tudi G je rekla, da je to dobro. Verjetno se vse pripravlja na prihod user posted image . Ampak imamo še čas (vsaj jazuser posted image ). Se nikamor ne mudi.

Zdej se bom pa počasi odpravila na sprehod. Zgleda se moram toplo obleči, ker piha. Ampak ker včeraj nisem šla (zaradi bolečine pri popku), danes ne smem izpustiti. Sem se trdno odločila, da se bom več migala.

Imejte se krasno. Sporočajte, kaj je novega. Pa upam, da se tudi kaka mamica javi, da malo pove, kako se imajo in kako je, ko so male štručke doma.

Papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa za lepši dan.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.10.2009 10:17:56   
lenybaby
Daaaaannnn!

Kako ste souser posted image ?! user posted image  Pr ns je spet delovno... sesam,pomivam po tleh, perem in sušim... dve muhi na en mah - še vn mi ni blo treba it na sprehod! user posted image  Baje da je mraz user posted image  Sej grem zdej mal nos vn pomolt k morm nest svečko na pokopališče... Zdele je lih malca za mano - mama je tooooolk dobro orehovo potičko spekla pa ful je file pa ogromn medu.... mmmmmmmmm.... nemogoče se je upret čemu takmu... Tko da morm jt tole mal pokurt zdele! user posted image  Vidm da maste enake težave kt jst glede zimskih oblačil.... user posted image  Trapast se mi zdi jt kupvat neke ekstra nosečniške oblekce za te zadnje tri tedne pa bolj ko ne skor skoz isto nosim ko grem vn. Ene par majic mam k jih lahk lepo zatlačm za pas pa ene dva puloverja k mi pokrijeta bauhija, bundo sm pa kr mojmu sunla k moje nikokr ne zapnem več user posted image  Še čevle sva prejšn teden kupla končno take da mi jih ni treba šnirat tko da sm v polni bojni opremi! user posted image  
Opažam pa tud jst da je zadnje čase tale moj buhi kr naprej tko trd ku kamen... Mali ga sicer žura notr na velko sam trebuh je pa večinoma prou orng nabit. No evo - zdele ni! Kr ne morm verjet! user posted image  Drgač pa ja - trikrat na noč obvezno lulat! Dans gremo še na vikend na dolenjsk za teh par dni in res komi čakam k tm morm pa sred noči vn pa gor v bajto na wc... user posted image  Madona da nam tolk pila! Po šesti uri minimalc! Upam da bo kej haska!

Lep vikend želim vsem! Sicer najbrž bolj otožen glede na praznike pa vendarle!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
30.10.2009 10:25:02   
ninka80
Pozdravčki tudi od mene!

Nobene nove mamice? A vsi dojenčki luno čakajo? No, naš naj kar naslednjo počaka.user posted image
Danes bova z malim naredila vabila za njegov roj. dan, pa ven jo bomo mahnili, mal pohajat.

Zdej moram pa mal pospravit, pa se še kasneje oglasim.

Lep dan vsem.user posted image user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.10.2009 11:22:34   
katyn
Jutro so user posted image !
Tassika Nederčke za dojenje majo v mullerju full pocen. Tm okol 9€ bombažni. Niso glih nevem kolk sexy user posted image ampak ajd, Važn da ma user posted image hitro postrežbo ne user posted image . Mam pa občutek da se je naš mali obnu ker me ne tišče več gor v pluča in lahko celo diham! user posted image user posted image Bomo vidl u pondelk!

Včeri sem dobila nov pralni storj, mi ga je tašča kupla. Tko da dones testiramouser posted image . Sem glih dobila še eno škatlo cun za našga fanteka, tko da jih je treba oprat pol pa polikat, pa prostor najdit. Počas najdva je že izrinu iz najinih omar. Tolk stvari se je nabralo.
Aja dons gremo pa po televizijo za našga bodočega očka k je meu prejšnji teden rojstni dan,m pa se je zdej spomnu kaj bi meu. user posted image

Uživajte v sončku!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.10.2009 11:35:57   
petkapet
Mayamaya, v katerem štuku imaš CTG, v drugem?
Jaz grem gor tudi bolj zjutraj, ker pol je rekel moj G, da naj pridem z rezultati do njega, da jih pregledava. Ja, res mogoče se pa vidiva gor user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
30.10.2009 12:00:13   
mayamaya
petkapet, ja v drugem štuku in pol grem jaz tudi do Lovšina s papirji. itak dela CTG od 8. pa do 11. tako, da jaz bom tam nekje bolj zjutraj tam.
ej, res bi se lahko videle user posted image . da vsaj ugotovimo kdo smo user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.10.2009 15:07:27   
murkica
Pozdravček še od mene.

Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se zadnje čase resnčno malo javljam, samo nekako ne utegnem.Se mi zdi, da imam sedaj več dela, kot pa sem ga imela, preden sem šla na "porodniško"user posted image . No z današnjm dnem naj bi se vse skupaj umirilo in resnično upam, da bo tako. Vidim, da se vse bolj ali manj ok in da vas tarejo samo običajne nosečniške težavice, ki pa bodo tudi kmalu izvenele, saj bomo vse imele v rokah svoje štručke. Jaz se počutim odlično, samo čakam kdaj bo naša pupika prijokala na plan. Danes je uradni rok, čeprav bi moral biiti že teden prej in resnično upam, da se bo kaj začelo dogajati. V sredo sem bila na pregledu in CTG normalen, vse ostalo super in je pač rekel, da se nam nikamor ne mudi in da zopet pregled čez teden dni. Tako, da odprti smo 1 prst, ostalo pa je vse tako kot mora biti.
Se že ves čas hecam, da bom verjetno sredi shoppinga, ko mi bo odtekla voda in mi ne bo nič jasno. Ker nisem imela še nobenih lažnih popadkov, otrdevanja trebuha ali česa podobnega, počutim se naravnost fantastično, edina stvar ki je, da grem ponoči 2x lulat in to je to. Mala je živahna in na polno brca in G je rekel, da dokler je tako je to super, saj pomeni, da je tamala super.

No zdej pa šibam pojest kosilo, ker bo mojvsak trenutek doma in sem že precej lačna. Bodite lepo in se beremo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.10.2009 15:55:22   
tassika
Evo mene, prišla domov, v službi vse pozdravila, zdaj imam pa mir. V h&m kupila en modrc, bombažen siv, tak lep in sem mogla vzet 80C sem faca a glede na to da sem prej nosila od hallo kitty 75auser posted image , me zanima koliko bo potem ostalo. No sem šla tudi v milerja gledat, pa nisem potem tam nič vzela sem rekla za enkrat je 1 dovolj, ko bom pa videla kakšno bo dejansko stanje pa grem še po kakšnega.

Mojo bibo pa spet luna daje, se tako premetava, da vse boli, drugače se počutim odlično, edino psiha me malo zajebava, ker se ves čas bojim, da se obrne nazaj in potem cel dan sprobavam če je zgoraj še vedno mehak trebuh in zaenkrat je, ampak strah ne izgine in ne bo pomoje do pon. ko imam kontrolni UZ.

Sem pa še danes v službi izvedela, da mi ej ena splela ime, ampak mi je vseeno, ker itak ne delava na istem oddelku, matr toliko časa se matram, da izberem ime (sicer mi je všeč že dolgo) med vsemi možnimi in evo ga vzame druga, pa kaj moram res dati ime biba, pa še ta sigurno obstajauser posted image

Nič grem pečt štrudl, da se spravim v malo boljšo voljo.

Ps. Murkica jaz se ravno tako dobro počutim kot ti, vse bi lahko delala, letala okoli,... samo občasno me ful špikne spodaj, se pravi, da tudi pri meni ne bo nič prej, bom res šla med decembrkeuser posted image  No upam, da nam kmalu pridelaš prvo pupo za na naš seznamček.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.10.2009 18:32:17   
spelap1
lep pozdrav

jaz sem malo prej prišla iz bolnice, že ponoči in proti jutru se mi je zdelo da mi odteka plodovnica, ni bilo veliko ampak mokra sem bila med nogami. pol me je pa kolegica prestrašila in da je bolje da se grem pokazat, da nebi bilo kaj narobe. sm šla kr v bolnico kjer so mi naredili ctg in uz. bilo je vse ok tudi test ki ga je sestra naredila če je plodovna voda prisotna v nožnici je bil ok in še nič ni narobe. ctg je pokazal rahle popadke ampak jaz nič ne čutim razen da mi pritiska dol. na uz je pokazalo da imam še plodovne vode dovolj in da je plodovnica dovolj prekrvavljena (tako je rekla g), naša biba se je že z glavico vsidrala na "izhod", po uz pa že ima okoli 3300g. sem v 37t 4/7, ubistvu kriv je bil izcedek
tako da sem sedaj doma ampak  mi je gin. rekla da se bomo verjetno kmalu vidle. upam da res

moram pa povedat da ko me je moj danes peljal mi ni bilo vseeno in me je pošteno strah, pa čeprav sem govorila da me sploh ni strah poroda. je bil pa moj na veliko presenečenje zelo miren, kar nisem mislila da bo, tko da upam ko se bo zares začelo da bo pol isto.

lepo se imejte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.10.2009 19:27:07   
tassika
Spelap samo da je vse ok.

Punce poglejte kako vzhajamuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.10.2009 20:39:52   
tassika
Punce jaz imam pa pomoje lažne popadke, trebuh mi otrdeva in boli, vse mi dol tišči imam občutek da moram kakat pa ne gre, ko grem na wc pa boli tudi ko lulam, pa prej sem imela malo mokre hlačke, pa je bilo brez vonja, zdaj pa pojma nimam kaj dogaja. Upam da je samo polna luna, jaz še nisem pripravljena it rodit.user posted image
Mogoče sem v zadnjih 2 dneh malo pretiravala, včeraj kuhinjo glancala, danes pa vse obiske obletala pa trgovine. Biba je pa ful aktivna, tako kot vedno ob polni luni, ko mi skoraj vn pogleda čez trebuh.
Hudič je ko greš prvič rodit in nimaš pojma kaj dogajauser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 30.10.2009 20:40:20 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.10.2009 20:47:13   
eva1
Čer!

Evo jaz spravila otroke spat..ampak mislim, da bom mogla **** do konca da bota tihouser posted image ...

Drugače pa se mi je danes naredilo nekaj čudnega..zjutraj grem na WC pa kr naekrat en plonk v WC(lih tako kot ko se mi je hematom izluščil pa je padel en kos2x2 v WC), pa pogledam v WC pa nisem nč vidla, zaradi pene od dišavca..ajde nisem polagala pozornosti na to, dokler me ni začelo v križu bolet, pa dol tiščat...pa zdej razmišljam če ni bil tisti "plenk" čep...pri drugem porodu se mi je tudi na WCju odluščil, pa sem ga čist po nedolžne opazla ko sem  pogledala v WC...bomo vidli...niti najmanj še ni moj čas, ampak če bo kaj pač bo! Sicer ne morem govort o kaih popadkih, ker ni nič drugače kot prejšne dni...je pa sestra k je bla no obisku rekla, da se mi je ful trebuh spustiluser posted image Mam pa tut neke prebavne težave-sem šla danes že 5x na wc, bolj tekoče, drugače sem čist ok

danes mi je sestra cunje prinesla, sem jih komaj vse pospravila v omaro...ma je cunjc za 3 otroke ne za enga, pa same lepeuser posted image se bomo lahko preoblačili k manekeniuser posted image

tassika-lep trebuščekuser posted image

špela-kakorkoli bo že, sedaj je že tko čas da user posted image počasi priveka na svet..srečno!!!

Nič zdej grem pa na kavč počasi...lepo noč vsem

< Sporočilo je popravil eva1 -- 30.10.2009 20:48:04 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.10.2009 22:10:33   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Spelap samo da je vse ok.

Punce poglejte kako vzhajamuser posted image

user posted image

prov lušna siuser posted image .

naš jenči tudi dans razgraja po trebuhu, upam da je zgodnja luna, ker ko me raztegne na vsako stran, me ornk zaboli, očitno mu fali telovadbauser posted image user posted image user posted image .

mirno noč vam privoščim, čimmanj bolečin in obiskov WC-ja.

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
31.10.2009 3:19:40   
busi.gaja
punce mene je skor kap sm s postle padla user posted image  user posted image  user posted image naša TASSIKA mi je poslala sms, da je v porodnisnici in čaka user posted image odprta 4prste user posted image ooooooo jst veselo navijam, celo noč bom okol skakala user posted image , no tassi gremo user posted image porin porin, če ze mene ne misls počakat,. sem ti rekla, da ne bit z mano v sobi, da so popadki nalezljivi user posted image  user posted image   SREČNO user posted image
no zdej grem pa dezurat kdaj bo sms prletu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
31.10.2009 4:44:34   
kepica78
IZVIRNO SPOROČILO: busi.gaja

punce mene je skor kap sm s postle padla user posted image  user posted image  user posted image naša TASSIKA mi je poslala sms, da je v porodnisnici in čaka user posted image odprta 4prste user posted image ooooooo jst veselo navijam, celo noč bom okol skakala user posted image , no tassi gremo user posted image porin porin, če ze mene ne misls počakat,. sem ti rekla, da ne bit z mano v sobi, da so popadki nalezljivi user posted image  user posted image   SREČNO user posted image
no zdej grem pa dezurat kdaj bo sms prletu user posted image

drage nosečke pred 15. min dobila sms od nase TASSIKE:
Sem mala zvezdica Zoja in sem prisvetila na ta svet danes točno ob 3.29. Velika sem 49cm in 2525g težka. Toliko zaenkrat dej pa greva z mamico počivat.

jest sm fuuuuuul vesela in sva tud ravnokar govorili. Mala je sicer zaenkrat pod lučko, drgač pa sta super obedve....tassika nič šivana, vse je blo ful hitr.

v glavnem mamo prvo punčko pri novemberkah

čestitke Tassikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej se pa fajn cartaj s svojo malo Zojo.

(odgovor članu busi.gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......