juniorka
|
Hojla! Cestitke vsem novim mamicam!!!!! Pri nas se se nic ne dogaja... Tudi jaz si ne zelim, da mi spet voda odtece, ampak ce bi slo kot pri nonciki, tud to vzamem. Namrec, meni je prvic ob tre zjutraj odtekla, sem s zbudila, ker se imela obcutek, kot da lulam in sem poskusila zadrzat, vstala in ko sem prisla do wcja, se je samo vlilo kot reka . Sem mojga zbudila, se oblekla in sva sla, pa je blo malo vec ko pol ure do porodnisnice. Sem na pol lezala na sedzu. Pa iz sobote na nedeljo je blo... In ko sem prisla, so me pregledali, odprta 1 prst... In recem, da me je blo strah, kerso v materinski soli rekli, da se je treba takoj ulezt, no, resilca poklicat prej... Pa doktor rece, ja kaj da ne, dobro, da lahko poklices . Pa sem se preoblekla, mojga so pa domov poslali. In pol cakanje v porodni leze... po 4 urah se zmer samo 1 prst odprta, popadki neredni, manj boleci od menstrualne bolecine... Sledili umetni, zacel bolet, lahko sem mojga klicala, naj pride... po nadaljnih 4 urah odprta 4 prste, epiduralna, se zmeraj bolel, malo manj, sledilo se 4 ure bolecin in koncno porod, zadnjo uro in pol cisto brez blazilcev bolecin in cimra mi je pol povedala, da me je njena cela familija slisala, ko so bli na obisku v sosednji porodni, ker je 1 uro prej rodila . Nisem mogla bit tiho, pa naj se tolk povdarjajo, kako sparat moci... Joj, vas nocem strasit, samo upam, da bo zdaj vsaj malo hitreje slo vse skupaj.. ce mi pa odtece voda, bom pa sigurno sla pod tus doma, pa na izi v bolnico... ker glede na to, da je glavica vsidrana in je babica ni mogla vec premaknit, jaz sklepam,da ni nic prostora naokoli, da bi kaj druga ven zdrsnilo . To je moja logika, pa nisem blont tassika- pocivaj zdaj da bejba tako ostane, imas pa prav spic busi . Moj je bolj okrogel, ima vec oblazinjenja . Me pa ne vem s cim zgecka cist na desnem boku al mi pa kr neki potisne ven Ce je to noga, pol spago dela al kake akrobacije, ker rito mi pa na levo tisci. Spim pa v polozaju za nezavestne , mam tak fajn jogi, cel iz memory foam in se fajn prilagodi moji gori od trebuha. Jaz imam tud naslednji cetrtek rok, bomo vidli, kaj bo luna nardila.. jutri grem se k frizeru malo skrajsat grivo, da ne bo v napoto, postlo bo moj cez vikend sestavil, je rekel in to je to. Edino po kremo za obraz si moram it, pa za bebo bom od Welede vzela proti mrazu, ceprav tu je ta teden ponoci 10, podnevi pa 17 st.? In malemu je koncno nehalo tec iz nosu(trkam). Pa se to, me skrbi, da bi ze sla rodit in bi bil pol fantek Nocko!
|