|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
28.10.2009 12:01:13   
sanjacka
user posted image user posted image Zdravo  user posted image !

Danes je tako lepi dan, da sem zunaj spila kavico in že bila na sprehodu!
Tassika,z veseljem sem prebrala tvojo zgodbo in dobro si to zdržala! user posted image  Po mojem boš lažje rodila, kot pa zdržati vse to! In lepo je slišat pohvale nad zdravniškim osebjem!

Me pa tudi nekaj skrbi?user posted image
Ko berem oktoberke, še nekaj jih je ostalo, ki so še na čakanju, pa je ena pisala o dozi amnioskopije? Sploh ne razumem prav zakaj se gre v tej fazi, ko smo na koncu?  Ena pa je celo pisala, ko je pred kratkim imela notranji pregled, kako je bil Dr.user posted image  grob, kako jo je vse bolelo in stiskala zobe....V bistvu saj nočem postati preveč odvisna od teh in onih zgodbic, sam res ne vem, kako so lahko, če te pregledajo, koliko si že odprt, potem še grobi zraven?
Prvič se kaj takega sploh ne spomnim, da bi me kaj bolelo, ko so me pregledali, so samo rekli koliko cm sem odprta in pika!
Vem, da moram bit pozitivna na vse kaj nas čaka in si skušam vsaki dan to vcepit globoko v sebe!
Ker vem, da je konec najlepši!
LP  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.10.2009 12:05:03   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

vlažilnik zraka.... nisem našla drugje slikice. Je v katalogu na 2. strani (ATLAS)
http://www.mercator.si/_files/35239/tehnika_18_09_2008.pdf

Eva, mi ga tudi potrebujemo zaradi malega, ker brez full kašlja. Je pa ionizator in vlažilec. Pa nič se ne sliši, kar mi je super, da lahko mali zraven normalno spi.

Pa res to pomaga..nebi rada kupla mačka v žaklju...a to je ta za 99,99€?

Tasika-hahah..svašta..res čist drugačna oblika!

Mashy-a je ta dobr, k ga maš ti...joj tehj izdelkov je tok, da glava boli..zdej pa vedi kva je ok!!!
Jst jima pol ful sobo prezračim k že zaspita, ju fajn pokrijem, pa odprem na stežaj za 15 minut...je potem malo bolje, ampak jst še vsejn čutim kok je suh zrak..me kr praska po grlu!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.10.2009 12:21:31   
ninka80
eva, mi smo najprej kupil v BC (joj ne spomnim se, kako se mu reče: tisto rumeno živalco) in mi je bla totalno zanič.
Naš mali ima pa težave z dihali (bronhiolitisi,, vsake tok časa ventolin), žrelnica... tko da je za njega zrak absolutno presuh, sploh ko je centralna. Nam tudi zračenje ne pomaga. Kašljati pa začne ponoči, ko spi.
In je sedaj dobil tega (atas, ja 99.99evra) in je full boljše. Itak naštimaš kolk vlage želiš, da je v sobi in se avtomatsko vključuje in izključuje, tako da meni osebno je ta veliko veliko boljši.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.10.2009 12:28:50   
mashy
eva1: sej pravim, jaz sem zadovoljna z njim, le glasnost me moti. Je pa res, da je izbira ful velika, in je težko bit pameten. Prodajalci ti itak hočejo vse prodat in tudi cene so malo pretirane. Jaz sem pred tem imela še enega, ki je bil precej dražji kot ta Dormeo, je pa zrak samo očistil, ne pa tudi navlažil. Pozimi, ko je res slab zrak, pa jaz še vedno dajem mokre brisače na radiatorje user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.10.2009 12:35:21   
Bojana82
No, danes pa je tak lep sonček, jaz se pa tako čudno počutim.....se mi vrt, malo mi je slabo user posted image , tako da niti na sprehd ne upam, da nebi kje skupaj zlezla!

Tassika, tudi jaz sem z zanimanjem prebrala tvojo zgodbo in mi je všeč, da imaš samo pozitivne izkušnje s Kranjsko porodnišnico......user posted image

Punce, ali ve res mislite da tale polna lunca kaj deluje na rojevanje.........glede nato, da imam jaz PDP 5.11. , luna pa je 2.11 definitivno upam, da name bo delovala user posted image .......

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.10.2009 12:50:50   
mashy
Bojana, jaz ful verjamem na vpliv polne lune. Mene je že prejšnji mesec ful matralo, tako da me fejst skrbi, kako bo sedaj. In vsi pravijo, da so porodnišnice dosti bolj polne, ko je polna luna...Hmmm user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
28.10.2009 12:53:51   
srecna_zvezda
Lep pozdrav punce malo se z moje strani!
Ob lepem vremenu in zadnjih toplejsih soncnih zarkih clovek kar tezko ostane doma.user posted image
Najprej vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ob vseh zgodbah, ki sem jih prebrala, so se mi kar solze v oceh nabirale.user posted image Upam da tiste, ki se pridno cakamo na svoj dan D, bomo kmalu na vrsti in brez komplikacij. Jaz imam tako se 9 dni do PDP, ampak nic kaj se mi ne dogaja, se mi zdi...user posted image Dobro, lazni popadki ti pa tam vsekakor so, en dan bolj, drugi dan manj, tako da si nisem cisto na jasnem. Kakor pravijo, verjetno bom ze vedela, ko bo pa slo za res!user posted image

Tebi tassika tudi cestitam, da je obrat uspel, sedaj naj bo pupa le pridno ubogala in se ne obracala na ta zadnjo...user posted image

Polna luna.... j
az mocno upam, da ima kaj vpliva na porod. Upam da ce ne rodim prej bom najkasneje na 2.11. Meni namrec nic ne igra vloge ce bo par dni prej rojen pred PDP, saj je tako ali tako donosen.

Zgaga in slabosti..
. punce ali katero se poleg mene tako zelo pece zgaga??? Jaz karkoli da pojem ali spijem...KATASTROFA! Najhuje je ponoci, ko se odpravljam spat. Vcasih je tako hudo da bi od zgage kar bruhala! Trebuh ze imam kar spuscen, tako da res ne vem kaj bi nanj se lahko pritiskalo....user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
28.10.2009 13:03:20   
Nezy85
Hey vse drage nosečke in mamice!!!

Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam!!user posted image

No moj korenjak pa še kr noče ven, je reko da bo še malo užival v maminem bušiju!
Za mano je grooozni teden v bolnici katastrofa!!!Nardili so vse preiskave in je vse ok HVALA BOGU!!!
No pa povedali so mi da bo naš fantiček malo večji in težji, kar groza me je glede na to da sem jaz taka mala!!In rekli so seveda da mi lahko to nagaja ker je tako velik, in mi povzroča tako močne bolečine!

Madonca ste načvekale v tem času ko me ni bilo, pridne!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
28.10.2009 13:22:13   
Bojana82
Joj, nekaj sem pozabila vprašat, moja pozabljivost pač user posted image .....

......zanima me, kaj boste storile v primeru, da vam odteče voda?! Boste klicale rešilca, vas bo odpeljal partner v P ( kaj pa če bo v službi ga boste čakale da pride domov?! ) ali vas bo odpeljal do zdravstvenega doma pa potem naprej z rešilcem?

......mene to ful mori, ker meni je G rekla, da v tem primeru samo v ležeči položaj in poklicati rešilca, ja kaj pa če mi voda odteče v trgovini, halo verjetno se nebom tam dol vlegla in klicala rešilca user posted image ......sem pa brala, da se gredo nekatere še lepo tuširat pred odhodom v P, kljub temu da jim je odtekla voda user posted image .....

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
28.10.2009 13:45:14   
barbchen
srecna zvezda, meni se je zgaga čudežno nehala kar sama od sebe pred 14 dnevi, pa se mi buši še nič ni spustil. Ko me je fajn matralo, sem se z njo spopadala tako, da sem jedla večkrat na dan po malo in po 19. nič več, razen pila sem veliko vode in pojedla sem navadni jogurt pred spanjem. Če je bilo ponoči prehudo, sem vstala in spila kozarec mrzlega mleka ali pa kar donat. Slabosti pa jaz nisem imela, tako da upam, da ti bo tu katera druga znala pomagati. user posted image , da te ne bo preveč matralo.

Bojana82 - pač odvisno od situacije, v kateri se boš znašla, verjetno bi te dragi hitreje pripeljal do P. kot pa rešilec, če se ti bo slučajno zgodilo kje na javnem mestu, bodo že poskrbeli za tebe, BREZ SKRBIuser posted image . Ležanje pa je predpisano predvsem zaradi tveganja izpada popkovnice. Probaj se čimbolj sprostiti in odmisliti kaj vse je možno in ti bo veliko lažje, verjemiuser posted image . Pa škoda, da se danes tako čudno počutiš, ko se je tak lep dan naredil, mogoče bi probala vseeno iti naresti par korakov, s sabo vzemi vodo in boš videla kako bo, meni vedno odleže pitje velike količine vode. Drži se!

tassika, res neverjetna sprememba oblike bušija, sta pa oba lepauser posted image user posted image

Nič, šibam skuhat kosilo potem pa še 1x ven na sončkaaaaaaaaaaa

Carpe Diem!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.10.2009 14:26:49   
Lupinca
Ojli user posted image

ma je leeeeep sonči uzuni. Sem ravno iz dooooolgega sprehoda (15minuser posted image ), zdej pa grem počasi kuhat.

Zdele je že 2 noči kazalo da bomo šli kar v P, ampak ker krči niso bili za umret hudi, pač nisem šla, ker res nočem da me pol nazaj dam pošljejo...imam pa sedaj v petek pregled pa bom videla če smo že kaj več kot 2cm odprti. No če bom, je rekla G me itak pošlje kar v rodit. Tako da bomo videliuser posted image
Ampak so res sami fantki!!
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojana82, ja to glede vode sem tud jaz razmišljala....pa bom tk nardila...če se mi  bo filmsko ulila, potem bom klicala rešilca, če se mi bo čisto malo me bo lepo dragi peljal.

Nezy85 WB!! user posted image sam da je vse ok!

Polna luna
....name baje vpliva....al pa imam samo izgovor svoje vihravosti takratuser posted image Tako da glede na to, da v soboto vstopim v 40t, upam da bo kaj vpliva tud nauser posted image user posted image !

srečna zvezda...ja z zgago imam enako težave kot opisuješ ti. Jaz čez noč pojem tud 2-3 rupurute, čez dan pa mi pomaga mrzel navaden jogurt in donat. Moram pa obvezno spati z dvignjenim vzlavjem, sicer lah kar zbruham kislino ja....buši je tudi pri meni že ful spuščen in mi je rekla babica, da so za to zdej krivi hormoni, ki povzročajo tako hudo zgago.user posted image bomo mogle še malo potrpetiuser posted image

tassika user posted image user posted image user posted image za obrat in res je sedaj čiz drugačen bušk! user posted image

lep dan vsem, lepo ga izkoristite, js bom šla sigurno še na kak daljši sprehod od 15min, ker mi tko paše sončk.
papa

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.10.2009 14:39:18   
rožica13
Tudi jaz ravno iz dolgega sprehoda, prov fino je tkole, takšno vreme bi lahko bilo celo leto user posted image . Drugače pa spet pečem, ker se mi drugega ne da delat. Zdaj imam 4 vrste peciva in piškotov, da jih bo moj lahko nesel v službo, ko bom rodila, da jih malo pogosti, sej mi nebi blo treba ampak to najrajši delam.

Plodovnica, baje zdaj ne velja več da moraš striktno ležati, če ti odteče plodovnica, saj nam so tako rekli, ne vem pa ne. Jaz bi v bistvu rajše, da se mi začne s popadki, kot da mi odteče plodovnica, ker nebi rada takoj dirjala v porodnišnico.

Luna, na mene je že mlaj zadnjič precej vplival, sem bla kot cota, ki se vleče na okoli, tako da čez vikend verjetno kar potujemo proti P.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.10.2009 15:38:46   
sanjacka
 user posted image Lahko vam jaz povem kako je bilo pri meni,ko sem prvič rodila. user posted image  Bila je nedelja,4.10.98, konec Maria (Galuniča), ne vem kako se je takrat njegova oddaja imenovala. Bila sem točno 8 dni čez rok. Ker sem celo oddajo uživala, sem sploh pozabila da sem noseča, ne spomnim pa se, kdo je bil gostuser posted image !
Ob 22. uri stopim k oknu in vidim grozno, al pa lepo polno luno!In jo gledam, ona pa mene! Grem v posteljo in me naenkrat močno lulat.Ta del sem že itak povedala, kako res teče plodovnica, ko se ulije. Moj pokliče v P in mu rečejo, da me naj takoj pripelje. V avtu sem nekako na pol ležala in ta luna me je skoz gledala skozi oknouser posted image ! Malo so bili prisotni popadki, ampak skoraj nič. Ko sva prišla do P, sem bila prepričana, da me že dežurni zdravnik in sestre ne samo čakajo, da me čakajo v prtličju z posteljo, da letimo rodit...ha haha.Pa sem se zmotila. Sama sem mogla it po stopnicah do porodnega oddelka, najprej na ctg. Bila sem odprta šele 2 cm. Zdravnik je rekel, da še ne bo nič, da naj gre moj dragi kar domov. In ker je bila polna luna, je bila taka gužva v CE P, da so me dali v 3 štuk v sobo še z eno mamico,tam kjer so sobe z ginek.problemi.
Sestra je rekla, da je bolje da počivama, ker naju še čaka veliko delo. A midve z cimro sva stali ob oknu in klepetali in gledali spet v luno. Šele ob 4h zjutraj so se pa začeli popadki.No, da na tvezim predolgo, lahk sam še to povem, ko je prišla sestra pome in me peljala v porodni oddelek, sem spet mislila, da me čaka že cela zdravniška ekipa, da grem rodit. In kaj je bilo? Je bila gužva, so rojevale v vseh sobah, jaz pa sama revica ostala sredi hodnika in poslušala rojevanje drugih mamic. To pa je bilo kar neprijetno!  Tresla sem se in hodila gor in dol po hodniku in si govorila, kaj je meni to treba! user posted image  Če se vsi dojenčki rojeni takrat ne bi oglasili, bi pa verjento skupi zlezla. In na tem hodniku so me pustili do 5h zjutraj samo.Potem pa procedura in ob 6.30 so imeli prazno porodno sobo še zame in ob 10.15 sem prvič rodila. Vse skupaj gledano sem si bolj zapolnila to čakanje in poslušanje drugih, kot sam moj porod, ki je bil kr hiter. Tako da polna luna ima res vpliv in me prav zanima, ker imam rok,2.11. iz nedelje na ponedeljek. Bom pa spet gledala Mariotauser posted image ! In vem, da bo v P spet gužva!
Se opravičujem,ker sem se razpisala! Bom drugič bolj kratka! user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.10.2009 15:47:34   
rožica13
sanjacka super si tole napisala! Upam da ta vikend ne bo take gneče user posted image

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.10.2009 15:48:55   
kajjada
Živjo ,

čestitam vsem mamicam user posted image user posted image user posted image  in vam želim veliko krasnih trenutkov z vašimi user posted image user posted image .

srečna zvezda, tudi mene muči zgaga, preden grem spat, pomaga mi pa mleko, popijem kozarec ali dva mrzlega mleka(alpsko), včasih še več in je boljše.

Bojana82, meni je pri prvem otroku ponoči odtekla voda, sem se zbudila čisto mokra, ko da bi se polulala. Potem sem se oblekla in me je moj user posted image  odpeljal v bolnico.  Tam me je čakala babica in sem se šla še stuširat, pa vse papirje sva izpolnili, kar je kar nekaj časa trajalo in šele potem me je pregledala in ni bilo nobene panike. Tako, da če mi še enkrat odteče voda, bomo isto ponovili. Mi je pa pri tem fajn to, da veš da boš rodil, kakorkoli otroček mora ven, če odteče plodovnica. Pri popadkih se pa lahko zavleče.

Kako obleči otročka za domov? Vedno bolj razmišljam, kaj naj sploh oblečem, ko je tako čudno vreme. Enkrat nula, potem pa 15 stopinj. Kaj boste ve oblekle za čez? Zimski kombinezonček se mi zdi skoraj preveč.user posted image

Polna luna, rok imam naslednji četrtek, tako da bi kar pasalo it v ponedeljek v P. Samo ne vem, če na mene to kaj vpliva.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.10.2009 16:01:34   
Eva19
mene je pa zdele tko neki špikat začel...me kr strese, ampak tko čist spodi,res čist na koncu trebuščka, ubistvu mam občutk kukr da me že tam, ko se nožnica začne pol... res nč fajn  občutek user posted image user posted image user posted image pa čist trd trebuh seveda. sem hotla jit zdele še mal vn, pa zdej ne upam ravn user posted image

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.10.2009 16:41:44   
*I.am.happy*
no pa sem iz pohoda, beri pohajkovanja raznoraznegauser posted image tale porodniška, namesto, da počivam in mirujem je mene povsod dost, še reminderje si pišem, da koga/kaj ne pozabim. Bo treba bolj intenzivno pazit nase. no zdej se pa bašem s kosilom in tole berem, pišem....

Skratka...ko berem tele "stare" porodne zgodbe sem kr neki mirna, nobena panika me ne grabi, upam, da tudi tako ostane naslednje 3 tedneuser posted image

Glede oblačilc za domov, sem se pa jaz odločila, da bo to kr moj s pomočjo tašče zbral. Najbrž se vam zdi to full čudn;) ampak ne vem kak vreme bo takrat, vnaprej pripravljala zato ne bom. Ona bo pa tudi vedla koliko majčk, bodijev in rokavovv tisti dan dat na user posted image ubistvu verjamem, da bo vedla bolje kot jaz. pa še velikost itd...

LP

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.10.2009 17:47:37   
Nončika
mi smo pa doma. se navajamo na novi način življenja z našim korenjakom.

vsem novim mamicam čestitke. user posted image user posted image user posted image

sem vas presenetila, a ne? posebej, ker je rok komaj 3.11
23.10 sem bila pri G in je na CTG bila ravna črta. mi G pravi,da še nič ne kaže. celi dan sem letala okrog. prvo dopoldan po trgovinah, nato pa spet skoraj cel popoldan. pridemo domov, normalno vse. zvečer po 22h grem v sobo, rečem mojemu da bom še malo brala, on pa da bo gledal TV. berem ene 10min in čutim nekaj mokrega. probam ustavit pač urin, eh to pa ne gre. vedno bolj sem mokra. vstanem, bljek vse z mene. pokličem mojega, on pa meni, da se hecam. ne, ne kar brisačo, ker je vse res totalno mokro.
pač bo treba iti. prideva nekje pred 23h v P, takoj na pregled. odprta 5-6cm. CTG kaže popadke, klistir, v porodno. tam okrog 24h v porodni, ob 1h pa popadki taki, da joj. predihavam, predihavam, kmalu sem bila odprta 10cm, pol pa se dete ni hitro spuščalo. zakaj, ker je na koncu ob 3.26 prikukal na svet naš dečko, konkretnih mer 54cm in 4180g.

evo, na kratko. zdaj nimam časa, da bi vas prebrala, se opravičujem. ko dobimo svoj ritem bom nadoknadila stvari.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.10.2009 18:51:59   
srecna_zvezda
joj punce vas je res tk lusno brat!user posted image
Noncika, kaj bi jaz dala za tak porod ko si ga ti dozivela!user posted image

Kajjada,Lupinica, Barbchen... mislim da bodo res hormoni krivi za to, le da je vcasih res nevzdrzno! Kakor bi mi poziralnik hotelo vnet do konca. Pijem navadne jogurte, mleko mrzlo, vedar najveckrat je ucinkovito samo za pol ure max. Spim z privzdignjenim vzglavnikom, pa ne recem, je malo bolje, ampak res le zanemarljivo...Pa saj bo, tolazim se se dober teden dni....SRCNO UPAM DA.user posted image Zelim si da bi name tudi luna vplivala in bi sla z nedelje na ponedeljek kar rodit.user posted image Me pa ze ene slabo uro na 7min dajejo popadki (ce to so) namrec spodaj me noro tisci in boli, takrat mi trebuh cisto otrdi od zgoraj navzdol. Lahko da je to kak zacetek, vendar mislim da se bom se malo nacakala...na zalost. No, bomo videli...Drzite pestke zame, da bi lahko ze danes skocila do P, dvignila ''paket'' in se srecno vrnila domov..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.10.2009 19:24:39   
mashy
srečna_zvezda: držimo pesti: mogoče pa se je začelo! user posted image user posted image Drži se in sporočaj!

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.10.2009 21:31:03   
nogavicka80
Pozdravljene!

Danes sem od šopingiranja ter ogromno vožnje zelo utrujena, a sem vseeno vse na hitro prebrala in vmes že pol pozabila user posted image .

Zgaga - mene daje zadnje dva dni zares močno, mi tudi mleko ne ublaži več toliko...

Jogi - mi smo ga kupili pri Recinkotu, kjer so nam zatrdili, da sprejemajo res samo najboljše za otroka in deluje dober, bomo pa videli. Cena mislim, da je 28 evrov, ampak dajte raje na njihovi strani preveriti. Sem pa danes v Ikei videla še cenejše. Ker sva nedavno kupovala posteljo in jogije tudi za naju, sva skoraj doktorirala :). Povzetek pa naj bi nekako bil, da vzmeti niso najbolj priporočene in pa za kokos, da se je izkazalo, da ima kratko življenjsko dobo. Takoa, midva imava zdaj vse brez vzmeti in brez kokosa, otrok pa ima Recinkov jogi.

Termometer - tudi mi smo nabavili tistega za ušeska in je bil v Milerju okrog 20 evrov, če se ne motim, lahko pa kasneje pogledam na račun, če katera želi vedet točen znesek.

V Milerju imajo tudi najcenejši koš za plenice, če katera nabavlja - 10 evrov.

Sem pa danes nabavila še v Ikei rjuhe za kinderpet (dve sta 5€) in zaščite za jogi (ena je 5€), pa še par malenkosti, potem pa še v Toysrusu podlogo za previjanje in vložek za v košarico, kjer bo dete spalo na začetku. Aja, pa nekaj knjigic smo že danes nabavili - so dooosti ugodnejši v Avstriji kot pri nas in dokler so to te kartonke ali iz blaga, sploh ni problem glede jezika...

Če je bilo še kaj aktualnega, sem žal že pozabila...sem pa tako utrujena, da grem samo še spat.

Lepe sanje in čim mirnejšo noč vsem!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.10.2009 22:36:20   
mayamaya
dober večer user posted image in mamice

evo še mene malo. smo imeli obiske cel dan in  sem zdaj prav vesela, da so šli domov. končno sem spravila stanovanje spet v red. je bil pa lep sonček in smo bili kar veliko zunaj. ko bi le trajalo to vreme še neki časa user posted image

ena je prej omenila, da ima občutek kot da jo stresa spodaj. no, jaz tudi. že cel večer, pa trebuh mi kar trd rata. pride, pa mine. nisem pa še gledala na uro. mislim, da ni še nič alarmantnega.

termometer
... sem ga kupila kar v BC, potem ko sem obredila vse tehnične trgovine in lekarne in skoraj diplomirala iz njih. sem pa hotela tega za v uho. in ker so si vsi med seboj precej podobni, sem potem vzela kar tega v BC, ker je bil najbolj ugoden, pa še garancije ima kar 3 leta. je pa kombiniran za uho in čelo.

jogi... imam jaz tudi kar od Recinkota. kako se bo obnesel bomo videli, pravijo pa da so tam kar kvalitetne stvari. in predvsem po ugodnih cenah.

tako, zdej pa v posteljo. lahko noč in lepe sanje

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.10.2009 22:50:12   
juniorka
Hojla!
Cestitke vsem novim mamicam!!!!!
Pri nas se se nic ne dogaja...
Tudi jaz si ne zelim, da mi spet voda odtece, ampak ce bi slo kot pri nonciki, tud to vzamem.
Namrec, meni je prvic ob tre zjutraj odtekla, sem s zbudila, ker se imela obcutek, kot da lulam in sem poskusila zadrzat, vstala in ko sem prisla do wcja, se je samo vlilo kot rekauser posted image . Sem mojga zbudila, se oblekla in sva sla, pa je blo malo vec ko pol ure do porodnisnice. Sem na pol lezala na sedzu. Pa iz sobote na nedeljo je blo... In ko sem prisla, so me pregledali, odprta 1 prst... In recem, da me je blo strah, kerso v materinski soli rekli, da se je treba takoj ulezt, no, resilca poklicat prej... Pa doktor rece, ja kaj da ne, dobro, da lahko poklicesuser posted image . Pa sem se preoblekla, mojga so pa domov poslali. In pol cakanje v porodni leze... po 4 urah se zmer samo 1 prst odprta, popadki neredni, manj boleci od menstrualne bolecine... Sledili umetni, zacel bolet, lahko sem mojga klicala, naj pride... po nadaljnih 4 urah odprta 4 prste, epiduralna, se zmeraj bolel, malo manj, sledilo se 4 ure user posted image bolecin in koncno porod, zadnjo uro in pol cisto brez blazilcev bolecin in cimra mi je pol povedala, da me je njena cela familija slisala, ko so bli na obisku v sosednji porodni, ker je 1 uro prej rodilauser posted image . Nisem mogla bit tiho, pa naj se tolk povdarjajo, kako sparat moci...
Joj, vas nocem strasit, samo upam, da bo zdaj vsaj malo hitreje slo vse skupaj.. ce mi pa odtece voda, bom pa sigurno sla pod tus doma, pa na izi v bolnico... ker glede na to, da je glavica vsidrana in je babica ni mogla vec premaknit, jaz sklepam,da ni nic prostora naokoli, da bi kaj druga ven zdrsnilouser posted image . To je moja logika, pa nisem blontuser posted image
tassika- pocivaj zdaj da bejba tako ostane, imas pa prav spic busiuser posted image . Moj je bolj okrogel, ima vec oblazinjenjauser posted image .
Me pa ne vem s cim zgecka cist na desnem boku al mi pa kr neki potisne venuser posted image Ce je to noga, pol spago delauser posted image al kake akrobacije, ker rito mi pa na levo tisci. Spim pa v polozaju za nezavestneuser posted image , mam tak fajn jogi, cel iz memory foam in se fajn prilagodi moji gori od trebuha.

Jaz imam tud naslednji cetrtek rok, bomo vidli, kaj bo luna nardila.. jutri grem se k frizeru malo skrajsat grivo, da ne bo v napoto, postlo bo moj cez vikend sestavil, je rekel in to je to. Edino po kremo za obraz si moram it, pa za bebo bom od Welede vzela proti mrazu, ceprav tu je ta teden ponoci 10, podnevi pa 17 st.? In malemu je koncno nehalo tec iz nosu(trkam).
Pa se to, me skrbi, da bi ze sla rodit in bi bil pol fantekuser posted image user posted image user posted image
Nocko!

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.10.2009 22:57:27   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

No moj korenjak pa še kr noče ven, je reko da bo še malo užival v maminem bušiju!
Za mano je grooozni teden v bolnici katastrofa!!!Nardili so vse preiskave in je vse ok HVALA BOGU!!!

Lepo, da je vse ok. Drzi se, saj bouser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
29.10.2009 6:21:07   
sanjacka
Dobro jutro!
sreca zvezda, držimo pesti zateuser posted image , verjetno se je res začelo, sporoči kako in kaj? Jaz bi tudi čimprej šla v P in dobila "paketek", pa šla domov!user posted image
nončika, tebi pa še enkrat čestitkeuser posted image , tako  hitro si rodila! Zdaj pa uživajte v ljubezni in sreči!user posted image

Zanima me kaj se je dogajalo ponoči? Je kaj novega? user posted image  
Pri meni popolnoma nič, kot da bom rodila konec leta, user posted image  izjema so obiski na wc!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......