Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 8:38:55
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! pa kavico vam ponujam, samo si jo lepo predstavljajte, ker se mi ne da iskat nekih slikic.... aja, pa okusen češnjev jogurt
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 10:03:10
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro .... ....in pokukala je š**** 4. zobka ....ampak ne vem, če je glih za ploskat, koliko nas ti zobi matrajo ....pa s spodnjimi ni bilo problema, zgornja dva pa sta nam dala vetra ... ....Petarditova skupina pa gre danes tukaj v bližnji mini živalski vrt ....je že nestrpno pričakoval vožnjo z avtobusom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 10:04:06
|
|
|
|
petarda
|
.....aaaaa cenzura
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 17:19:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda bo pa zato na vikendu lepše ... Kaj je s tem vašim vikendom? V katerem koncu stoji? za juniorja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 17:22:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a katera kaj ve kaj je z naty? verjetno bubi Ja, res je. Naty je ok, je bila v torek pri meni Ful fajn zgleda. Edino glavoboli jo mučijo Upam, da bo kmalu našla čas za RR in nam zaupala spol
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 17:22:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .....aaaaa cenzura dobra je ta, ja No, pri nas pa danes 3. zobek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 18:39:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda bo pa zato na vikendu lepše ... Kaj je s tem vašim vikendom? V katerem koncu stoji? za juniorja Malo naprej od nas ...boste povabljeni na otvoritev ....samo verjetno bo še kar kaki dve leti trajalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 18:40:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda .....aaaaa cenzura dobra je ta, ja No, pri nas pa danes 3. zobek Super ...očitno vas tudi ne matrajo tako, kot nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 18:42:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a katera kaj ve kaj je z naty? verjetno bubi Ja, res je. Naty je ok, je bila v torek pri meni Ful fajn zgleda. Edino glavoboli jo mučijo Upam, da bo kmalu našla čas za RR in nam zaupala spol Me veseli, da je vse OK z ....glavoboli pa.... točno vem kako ji je ...jaz se zdaj več ne špilam frajerke in vzamem Nalgesin res ob prvem malem, malcatem znaku, da me bo začela boleti glava...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 19:00:53
|
|
|
|
Paštetka
|
kak ste? Dajte mi malo slikce poslat, da vidim kak so vaša deca že kaj velika . Lahko na moževega. prvačrkaimenacelpriimek@siol.net kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok? Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 19:03:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok? Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem? Naš pove kot iz topa... avto ... Pa ni važno kakšen...vsak je zakon. ....če ga pa že vprašaš pa začne...ni važno...lahko je Strala, Chevrolet, Ferrari, Porsche, King....kerga češ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 19:05:47
|
|
|
|
petarda
|
strala=strela Jaz se pa ubadam z lokacijo praznovanja...bomo imeli zraven še krst in bi rada nek lep, svetel prostor, po možnosti še igrala zunaj in notri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 19:31:09
|
|
|
|
Paštetka
|
Lahko prideš k meni . Mi bomo imeli doma. Hčerkinega smo tudi doma praznovali. Takrat sem doma naredila solate iz testenin, in neke paštete, obložene kruhke, pa pice sem spekla, zdaj sem se pa zmenila, da mi na firmi naredijo cattering. Tak, da nabavim samo pivo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:03:10
|
|
|
|
petarda
|
mi bi našega pri dediju, ima ful velik prostor...samo nam tokrat ne bo zneslo, ker moramo biti pri maši...drugo so rojstni dnevi, ko lahko prej vse pripraviš... o cateringu sem razmišljala, samo nebi zneslo, še vedno moraš biti prej zraven... Pri tebi? A imaš prostora za cca 35 povabljenih?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:06:48
|
|
|
|
Urša
|
Ada, takšna reakcija je včasih kar običajno. Mi smo šli zadnjič na obisk v bivšji vrtec in sta se oba ful veselila! Potem pa Nika šiba k vzgojiteljici in otrokom, Jaka pa roke na oči in niti noter ni hotel, tako da je zgleda to pri skoraj 4-letnikih IN. Darila? Bager, avto, tovornjak, karkoli, ampak mi nimamo več prosotra, skladišče je postalo premajhno. Letos bo dobil kar kolo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:09:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Darila? Bager, avto, tovornjak, karkoli, ampak mi nimamo več prosotra, skladišče je postalo premajhno. Letos bo dobil kar kolo. Verjetno se ne bo nič pritoževal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:12:19
|
|
|
|
ada2
|
Urša si me potolažila zdaj s tem. Me kar malo skrbi, kako bo v ponedeljek, ko bo dejansko šel v vrtec. ampak, ko se pogovarjamo o tem reče, da bo šel, pa da komaj čaka, da se bo igral, pa da bo jokal samo, če se bo udaril glede darila za RD pa : john deere sanke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:19:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a katera kaj ve kaj je z naty? verjetno bubi Ja, res je. Naty je ok, je bila v torek pri meni Ful fajn zgleda. Edino glavoboli jo mučijo Upam, da bo kmalu našla čas za RR in nam zaupala spol Me veseli, da je vse OK z ....glavoboli pa.... točno vem kako ji je ...jaz se zdaj več ne špilam frajerke in vzamem Nalgesin res ob prvem malem, malcatem znaku, da me bo začela boleti glava... Ja, moje dete je zaenkrat bp. Spol pa... Hjoj. Dr. Pelkičeva mi je skoraj tričetrt ure tiščala tisto sondo na trebuh in se na vse moči trudila da bi otročka vsaj malo obrnila da bi se pokazalo kaj je, pa detece ni popustilo V trebuhu lepo sedi in nam kaže hrbet. Je bila zdravnica prav hecna. Mi je rekla da ko bom prišla na ctg, da se naj oglasim pri njej da bova pogledali spol. Jo je matral hujši firbec kot mene... Joj, glavoboli. Jaz se normalno ne špilam in takoj vzamem tableto, ker me nasprotno preveč drago pride, če predolgo čakam. Samo zdaj pa imam močno omejene tablete, lekadol pa je bolj tak tak. Bi jih mogla ene pet vzet da bi imelo efekt. Mah, saj bo mimo. Danes sem začela 30-i teden. Še deset...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:21:04
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jao, obisk iz vrtca. Jaz sem jih imela poleti med počitnicami na obisku. 17 komadov. Je bilo prav živahno okrog hiše. Še dobro da imamo tista igrala in ogromno prostora okrog hiše.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:23:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
Darilo? Kaj pa vem. Človek v nobenem primeru ne more sfaliti če kupi kakršnokoli mehanizacijo. Pa knjige. Pri nas so Grimove pravljice trenutno in... Pred spanjem preberemo vsaj 4 Potem še jaz lažje zaspim. Postanem kar kikava in utrujena...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:23:48
|
|
|
|
ada2
|
naty - si pozabila, navigacija....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:25:09
|
|
|
|
petarda
|
lekadol tudi meni nič ne prime .... k sreči pa v obeh nosečnostih nisem imela velikokrat problemov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:26:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj sem pa jaz važna... Jutri dobim pomembne obiske ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:27:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty - si pozabila, navigacija.... Nisem pozabila... Samo spet preveč laplem in nimam časa....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:39:28
|
|
|
|
petarda
|
Naš bolanček slikan včeraj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?