|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
29.10.2009 8:38:55   
ada2
dobro jutro!

pa kavico vam ponujam, samo si jo lepo predstavljajte, ker se mi ne da iskat nekih slikic....

aja, pa okusen češnjev jogurtuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.10.2009 10:03:10   
petarda
Dobro jutro user posted image ....

....in pokukala je š**** 4. zobka user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak ne vem, če je glih za ploskat, koliko nas ti zobi matrajo user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa s spodnjimi ni bilo problema, zgornja dva pa sta nam dala vetra user posted image ...

....Petarditova skupina pa gre danes tukaj v bližnji mini živalski vrt user posted image user posted image user posted image user posted image ....je že nestrpno pričakoval vožnjo z avtobusom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.10.2009 10:04:06   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aaaaa cenzura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.10.2009 17:19:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
bo pa zato na vikendu lepše user posted image user posted image user posted image ...

Kaj je s tem vašim vikendom? V katerem koncu stoji? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za juniorja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.10.2009 17:22:13   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a katera kaj ve kaj je z naty?

verjetno bubi user posted image

Ja, res je. user posted image  Naty je ok, je bila v torek pri meni user posted image  Ful fajn zgleda. Edino glavoboli jo mučijo user posted image

Upam, da bo kmalu našla čas za RR in nam zaupala spol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.10.2009 17:22:22   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aaaaa cenzura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dobra je ta, ja user posted image

No, pri nas pa danes 3. zobek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.10.2009 18:39:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bo pa zato na vikendu lepše user posted image user posted image user posted image ...

Kaj je s tem vašim vikendom? V katerem koncu stoji? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za juniorja

Malo naprej od nas user posted image ...boste povabljeni na otvoritev user posted image ....samo verjetno bo še kar kaki dve leti trajalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.10.2009 18:40:36   
petarda

user posted image user posted image user posted image  dobra je ta, ja user posted image

No, pri nas pa danes 3. zobek user posted image

Super user posted image ...očitno vas tudi ne matrajo tako, kot nas user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.10.2009 18:42:24   
petarda

Ja, res je. user posted image  Naty je ok, je bila v torek pri meni user posted image  Ful fajn zgleda. Edino glavoboli jo mučijo user posted image

Upam, da bo kmalu našla čas za RR in nam zaupala spol user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je vse OK z user posted image ....glavoboli pa.... točno vem kako ji je user posted image user posted image ...jaz se zdaj več ne špilam frajerke in vzamem Nalgesin res ob prvem malem, malcatem znaku, da me bo začela boleti glava...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.10.2009 19:00:53   
Paštetka
kak ste?

Dajte mi malo slikce poslat, da vidim kak so vaša deca že kaj velika user posted image .

Lahko na moževega. prvačrkaimenacelpriimek@siol.net

kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok?

Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja user posted image , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.10.2009 19:03:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok?

Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja user posted image , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem? user posted image

Naš pove kot iz topa... avto user posted image ... Pa ni važno kakšen...vsak je zakon. user posted image ....če ga pa že vprašaš pa začne...ni važno...lahko je Strala, Chevrolet, Ferrari, Porsche, King....kerga češ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.10.2009 19:05:47   
petarda
strala=strela user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa ubadam z lokacijo praznovanja...bomo imeli zraven še krst in bi rada nek lep, svetel prostor, po možnosti še igrala zunaj in notri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.10.2009 19:31:09   
Paštetka
Lahko prideš k meniuser posted image .

Mi bomo imeli doma. Hčerkinega smo tudi doma praznovali. Takrat sem doma naredila solate iz testenin, in neke paštete, obložene kruhke, pa pice sem spekla, zdaj sem se pa zmenila, da mi na firmi naredijo cattering. Tak, da nabavim samo pivo user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.10.2009 20:03:10   
petarda
mi bi našega pri dediju, ima ful velik prostor...samo nam tokrat ne bo zneslo, ker moramo biti pri maši...drugo so rojstni dnevi, ko lahko prej vse pripraviš... o cateringu sem razmišljala, samo nebi zneslo, še vedno moraš biti prej zraven...

Pri tebi? A imaš prostora za cca 35 povabljenih? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.10.2009 20:06:48   
Urša
Ada, takšna reakcija je včasih kar običajno. Mi smo šli zadnjič na obisk v bivšji vrtec in sta se oba ful veselila! Potem pa Nika šiba k vzgojiteljici in otrokom, Jaka pa roke na oči in niti noter ni hotel, tako da je zgleda to pri skoraj 4-letnikih IN.

Darila? Bager, avto, tovornjak, karkoli, ampak mi nimamo več prosotra, skladišče je postalo premajhno. user posted image  Letos bo dobil kar kolo. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.10.2009 20:09:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Darila? Bager, avto, tovornjak, karkoli, ampak mi nimamo več prosotra, skladišče je postalo premajhno. user posted image  Letos bo dobil kar kolo. user posted image  

Verjetno se ne bo nič pritoževal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.10.2009 20:12:19   
ada2
Urša si me potolažila zdaj s tem. Me kar malo skrbi, kako bo v ponedeljek, ko bo dejansko šel v vrtec. ampak, ko se pogovarjamo o tem reče, da bo šel, pa da komaj čaka, da se bo igral, pa da bo jokal samo, če se bo udariluser posted image

glede darila za RD pa : john deere sankeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.10.2009 20:19:06   
Naty_ka

Me veseli, da je vse OK z user posted image ....glavoboli pa.... točno vem kako ji je user posted image user posted image ...jaz se zdaj več ne špilam frajerke in vzamem Nalgesin res ob prvem malem, malcatem znaku, da me bo začela boleti glava...user posted image

Ja, moje dete je zaenkrat bp. Spol pa... Hjoj. Dr. Pelkičeva mi je skoraj tričetrt ure tiščala tisto sondo na trebuh in se na vse moči trudila da bi otročka vsaj malo obrnila da bi se pokazalo kaj je, pa detece ni popustilo user posted image  V trebuhu lepo sedi in nam kaže hrbet. Je bila zdravnica prav hecna. Mi je rekla da ko bom prišla na ctg, da se naj oglasim pri njej da bova pogledali spol.user posted image  Jo je matral hujši firbec kot mene...user posted image

Joj, glavoboli. Jaz se normalno ne špilam in takoj vzamem tableto, ker me nasprotno preveč drago pride, če predolgo čakam. Samo zdaj pa imam močno omejene tablete, lekadol pa je bolj tak tak. Bi jih mogla ene pet vzet da bi imelo efekt. Mah, saj bo mimo. Danes sem začela 30-i teden. Še deset...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.10.2009 20:21:04   
Naty_ka
Jao, obisk iz vrtca. Jaz sem jih imela poleti med počitnicami na obisku. 17 komadov. Je bilo prav živahno okrog hiše. Še dobro da imamo tista igrala  in ogromno prostora okrog hiše. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.10.2009 20:23:44   
Naty_ka
Darilo? Kaj pa vem.
Človek v nobenem primeru ne more sfaliti če kupi kakršnokoli mehanizacijo. Pa knjige. Pri nas so Grimove pravljice trenutno in... Pred spanjem preberemo vsaj 4 user posted image user posted image user posted image  Potem še jaz lažje zaspim. Postanem kar kikava in utrujena...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.10.2009 20:23:48   
ada2
naty - si pozabila, navigacija....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.10.2009 20:25:09   
petarda
lekadol tudi meni nič ne prime user posted image .... k sreči pa v obeh nosečnostih nisem imela velikokrat problemov user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.10.2009 20:26:19   
Naty_ka
Zdaj sem pa jaz važna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri dobim pomembne obiske ...user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
29.10.2009 20:27:13   
Naty_ka

naty - si pozabila, navigacija....

Nisem pozabila... Samo spet preveč laplem in nimam časa....user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.10.2009 20:39:28   
petarda
Naš bolanček slikan včeraj...

user posted image   user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?