Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:41:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ok, V žerovincih greš levo, ko pa prideš na vrh, pa greš zopet levo (tu je tista cesta, če greš desno prideš v Ljutomer, če greš naravnost prideš v Cezanjevce, če greš levo, boš prišla na ZGornji Kamenščak). Lahko greš naravnost, najboljše pa bo če greš levo. Potem se pelješ in vmes boš vidla odcep za Staro cesto. Ti kar lepo pelješ dalje. Potem se pelješ skozi Kamenščak in prideš do križišča. Tu bo zopet tako, da desno vodi cesta do Ljutomera, lepo pa za Branoslavce (pred tem križiščem je na levi strani igrišče). Se pelješ levo, mimo gostilne (ki je na desni) in potem pri kapeli zaviješ ostro levo. Greš dalje skozi vas Vogričevci, Radoslavci, Bučkovci in potem prideš zopet do križišča, kjer greš naravnost. Ker levo je cesta za Ptuj, desno pa v naselje. Potem prideš v Žihlavo, se pelješ še 3 km in si na Jamni. Pred Jamno je ena taka dolga ravnica (pred to ravnico je na levi oljarna). Jaz sem v začetku vasi. Ena taka rumena hiša-konkretno rumena barva. Prej sta dve hiši in še ena brez fasade. Zatem pa je ene 30 m od ceste moja. Če ti ni nič jasno pa me kliči... Mojo cifro imaš
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 20:50:25
|
|
|
|
Urša
|
Kako lepi slikici Juniorja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:07:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako lepi slikici Juniorja! Se popolnoma strinjam
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:11:18
|
|
|
|
ada2
|
ok, do gostilne mi je čisto jasno, tam se vozim za MS, pa v tej gostilni smo se s sošolci iz zdravstvene dobivali, pa večkrat še kako pico pojedli, pa celo to vem, da imajo tam dvojčke... zdaj morata biti stara že kakih 6 let... no, potem tudi vem kam zaviti, saj tam je tabla za moravce, pa taka nova lesena avtobusna postaja je nareta, sem zadnjič, ko sem adama v bolnico peljala pomislila, da je to center vasi, pa da se sigurno ob večerih tam mladina zbira , no dalje bom pa že našla, če ne pa cin cin halo naty
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:11:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako lepi slikici Juniorja! Se popolnoma strinjam jaz tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:17:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako lepi slikici Juniorja! Se popolnoma strinjam jaz tudi Hvala vsem trem...in lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:22:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, do gostilne mi je čisto jasno, tam se vozim za MS, pa v tej gostilni smo se s sošolci iz zdravstvene dobivali, pa večkrat še kako pico pojedli, pa celo to vem, da imajo tam dvojčke... zdaj morata biti stara že kakih 6 let... no, potem tudi vem kam zaviti, saj tam je tabla za moravce, pa taka nova lesena avtobusna postaja je nareta, sem zadnjič, ko sem adama v bolnico peljala pomislila, da je to center vasi, pa da se sigurno ob večerih tam mladina zbira , no dalje bom pa že našla, če ne pa cin cin halo naty No, potem pa tako ali tako nimaš več kam zaiti. Se pelješ cel čas samo po glavni. Razen tam v križišču za Ptuj še pazi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.10.2009 21:24:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako lepi slikici Juniorja! Se popolnoma strinjam jaz tudi Hvala vsem trem...in lahko noč Lahko noč Petarda. A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 7:48:57
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Ena je zame, ena pa za tisto, ki prva vstane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 7:50:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Lahko noč Petarda. A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 8:01:51
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ah, zgleda, da sem si kavico prislužila hvala petarda sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 8:21:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Lahko noč Petarda. A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min... Nisem blond, pa mi vseeno ni jasno kaj je tu zdaj smešno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 8:52:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Dobro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Lahko noč Petarda. A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min... Nisem blond, pa mi vseeno ni jasno kaj je tu zdaj smešno Res ne? .... Saj tista pot do uvoza na avtocesto, pa potem na avtocesti je pa zanemarljiva, ne? .... Lepo se imejta Naty in Ada in obljubim, da v kratkem pridem na obisk , če bom le še vabljena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 8:53:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ah, zgleda, da sem si kavico prislužila hvala petarda sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje... Po pravici povedano si sploh ne upam več nič planirat .... ker ziher bo eden zbolel ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 10:14:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ah, zgleda, da sem si kavico prislužila hvala petarda sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje... Ajde petarda, da te vidimo..... izzvana si
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 10:15:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kak ste? Dajte mi malo slikce poslat, da vidim kak so vaša deca že kaj velika . Lahko na moževega. prvačrkaimenacelpriimek@siol.net kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok? Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem? Oj, paštetka Daj se ti na Facebook logiraj, tam lahko otroke vidiš Glede daril pa - bakugani, Ben 10, Spiderman.... in podobne traparije Zdaj poskušam združit prijetno s koristnim in je dobil Ben 10 puzzle.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 14:26:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ah, zgleda, da sem si kavico prislužila hvala petarda sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje... Ajde petarda, da te vidimo..... izzvana si babe!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 14:28:08
|
|
|
|
petarda
|
Kdo je pa Ben deset ....moram petardita vprašat, če kaj ve o njem ...bakugani ga pa zaenkrat ne zanimajo...sva jih zadnjič videla v trgovini, sem ga vprašala, če jih hoče,( ker jo to kao IN ), pa se je raje odločil za en tovornjakec v eni reviji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 14:29:26
|
|
|
|
petarda
|
Aja...to sem vas hotela vprašat...a imajo vaši novembrčki že kakšno plombico? Naš je pred kratkim dobil eno, ponovni pregled bo imel še letos, ga moram novembra naročit...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 15:20:20
|
|
|
|
Urša
|
Zaenkrat še nima plombic. Naš Bakugana, Spidermana in Ben10 sicer kdaj omeni, tako da pozna iz vrtca, ampak kupim jih pa ne. Meni to ni všeč sploh! Bomo videli koliko časa bom vztrajala! Bubi, ti si fajn taktiko ubrala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 18:27:51
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo doma, imeli smo se lepo, naty in bubi še 1x hvala za vse. aja, naty, sem šla domov čez staro cesto, kljub temi, pa nisem mela pojma kam moram zaviti, pa tak sama pri sebi rečem: nimam pojma kje smo, adam pa : jaz tudi ne, o moj bog no, pa smo le v prvo trofili in moram reči, da je samo 2 km do žerovinec. se pravi prišparaš tisti ovinek po kameščaku - v žerovincih zaviješ nasproti gostišča tramšek, ven prideš pa malo pred križiščem za tomaž in vidanovce (saj so vidanovci, ne?)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 20:03:04
|
|
|
|
ada2
|
tak, uspelo mi je nahranit in skopat miha, adama, sebe, na hitrco pospravit (tolko, da bo ati lahko skozi vrata prišel ), fanta že spita, jaz pa še moram kako urco zdržat, da pride ati... bi bilo zaželjeno, če bi mi katera delala družbo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 20:35:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ah, zgleda, da sem si kavico prislužila hvala petarda sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje... Ajde petarda, da te vidimo..... izzvana si babe! smo te kar pogrešale.... sem mislila, da se boš res vsedla v avto in prišla Al si brez vozniške ostala zadnjič?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 20:35:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zaenkrat še nima plombic. Naš Bakugana, Spidermana in Ben10 sicer kdaj omeni, tako da pozna iz vrtca, ampak kupim jih pa ne. Meni to ni všeč sploh! Bomo videli koliko časa bom vztrajala! Bubi, ti si fajn taktiko ubrala! da ne boš mislila, da nima že vseh mogočih figuric. Za RD pa si želi to uro.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2009 21:32:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ada in Bubi, hvala vama za družbo. Res sem vaju bila zelo vesela... Samo Ada, ti pa res ne moreš iz svoje kože. Pa nebi se peljala po temi po teh cestah pa če mi kdo plača. Sicer je res da običajno nekam prideš, čisto mogoče pa je, da je na koncu konec in ni dalje ceste. No, po drugi strani pa je to že bolj tvoj konec in si si verjetno že vsaj približno predstavljala kje boš ven prišla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?