|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
29.10.2009 20:41:03   
Naty_ka
Ok, V žerovincih greš levo, ko pa prideš na vrh, pa greš zopet levo (tu je tista cesta, če greš desno prideš v Ljutomer, če greš naravnost prideš v Cezanjevce, če greš levo, boš prišla na ZGornji Kamenščak). Lahko greš naravnost, najboljše pa bo če greš levo.
Potem se pelješ in vmes boš vidla odcep za Staro cesto. Ti kar lepo pelješ dalje. Potem se pelješ skozi Kamenščak in prideš do križišča. Tu bo zopet tako, da desno vodi cesta do Ljutomera, lepo pa za Branoslavce (pred tem križiščem je na levi strani igrišče). Se pelješ levo, mimo gostilne (ki je na desni) in potem pri kapeli zaviješ ostro levo. Greš dalje skozi vas Vogričevci, Radoslavci, Bučkovci in potem prideš zopet do križišča, kjer greš naravnost. Ker levo je cesta za Ptuj, desno pa v naselje. Potem prideš v Žihlavo, se pelješ še 3 km in si na Jamni. Pred Jamno je ena taka dolga ravnica (pred to ravnico je na levi oljarna). Jaz sem v začetku vasi. Ena taka rumena hiša-konkretno rumena barva. Prej sta dve hiši in še ena brez fasade. Zatem pa je ene 30 m od ceste moja.

Če ti ni nič jasno pa me kliči... Mojo cifro imaš user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.10.2009 20:50:25   
Urša
Kako lepi slikici Juniorja! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.10.2009 21:07:46   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se popolnoma strinjam user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.10.2009 21:11:18   
ada2
ok, do gostilne mi je čisto jasno, tam se vozim za MS, pa v tej gostilni smo se s sošolci iz zdravstvene dobivali, pa večkrat še kako pico pojedli, pa celo to vem, da imajo tam dvojčke... zdaj morata biti stara že kakih 6 let... no, potem tudi vem kam zaviti, saj tam je tabla za moravce, pa taka nova lesena avtobusna postaja je nareta, sem zadnjič, ko sem adama v bolnico peljala pomislila, da je to center vasi, pa da se sigurno ob večerih tam mladina zbirauser posted image , no dalje bom pa že našla, če ne pa cin cin halo natyuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.10.2009 21:11:38   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

jaz tudiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.10.2009 21:17:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Hvala vsem trem...in lahko noč user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.10.2009 21:22:56   
Naty_ka

ok, do gostilne mi je čisto jasno, tam se vozim za MS, pa v tej gostilni smo se s sošolci iz zdravstvene dobivali, pa večkrat še kako pico pojedli, pa celo to vem, da imajo tam dvojčke... zdaj morata biti stara že kakih 6 let... no, potem tudi vem kam zaviti, saj tam je tabla za moravce, pa taka nova lesena avtobusna postaja je nareta, sem zadnjič, ko sem adama v bolnico peljala pomislila, da je to center vasi, pa da se sigurno ob večerih tam mladina zbirauser posted image , no dalje bom pa že našla, če ne pa cin cin halo natyuser posted image

No, potem pa tako ali tako nimaš več kam zaiti. Se pelješ cel čas samo po glavni. Razen tam v križišču za Ptuj še pazi.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.10.2009 21:24:06   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hvala vsem trem...in lahko noč user posted image

Lahko noč Petarda.
A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min...

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.10.2009 7:48:57   
petarda
Dobro jutro.user posted image

user posted image

Ena je zame, ena pa za tisto, ki prva vstane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.10.2009 7:50:38   
petarda

Lahko noč Petarda.
A ti pa se jutri nebi malo pripeljala do mene in z nami malo počvekala? Saj od izvoza iz AC pa do mene je samo 3 min...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.10.2009 8:01:51   
ada2
dobro jutro!
ah, zgleda, da sem si kavico prislužilauser posted image

hvala petardauser posted image  sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.10.2009 8:21:05   
Naty_ka
Dobro jutro.

Lahko noč Petarda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem blond, pa mi vseeno ni jasno kaj je tu zdaj smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.10.2009 8:52:02   
petarda

Dobro jutro.

Lahko noč Petarda.

Nisem blond, pa mi vseeno ni jasno kaj je tu zdaj smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Res ne? user posted image user posted image user posted image user posted image .... Saj tista pot do uvoza na avtocesto, pa potem na avtocesti je pa zanemarljiva, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Lepo se imejta Naty in Ada in obljubim, da v kratkem pridem na obisk user posted image , če bom le še vabljena user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.10.2009 8:53:36   
petarda

dobro jutro!

hvala petardauser posted image  sicer pa meni tisto ni smešno, res bi lahko prišla malo v naše kraje, že lani si izostala, ko smo imeli srečanje...

Po pravici povedano si sploh ne upam več nič planirat user posted image user posted image .... ker ziher bo eden zbolel user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.10.2009 10:14:21   
*bubi*

dobro jutro!

Ajde petarda, da te vidimo..... izzvana si user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.10.2009 10:15:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kak ste?

Dajte mi malo slikce poslat, da vidim kak so vaša deca že kaj velika user posted image .

Lahko na moževega. prvačrkaimenacelpriimek@siol.net

kakšne so kaj želje glede daril vaših otrok?

Naš bi 1x imel harmoniko, potem za eno uro kocke, drugi dan Puja user posted image , tretji dan ... danes mi je rekel, da naj mu kupim kar hočem? user posted image

Oj, paštetka user posted image

Daj se ti na Facebook logiraj, tam lahko otroke vidiš user posted image

Glede daril pa - bakugani, Ben 10, Spiderman.... in podobne traparije user posted image  Zdaj poskušam združit prijetno s koristnim in je dobil Ben 10 puzzle.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.10.2009 14:26:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

dobro jutro!

Ajde petarda, da te vidimo..... izzvana si user posted image user posted image user posted image

babe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.10.2009 14:28:08   
petarda
Kdo je pa Ben deset user posted image ....moram petardita vprašat, če kaj ve o njem user posted image user posted image user posted image ...bakugani ga pa zaenkrat ne zanimajo...sva jih zadnjič videla v trgovini, sem ga vprašala, če jih hoče,( ker jo to kao INuser posted image ), pa se je raje odločil za en tovornjakec v eni reviji user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.10.2009 14:29:26   
petarda
Aja...to sem vas hotela vprašat...a imajo vaši novembrčki že kakšno plombico? Naš je pred kratkim dobil eno, ponovni pregled bo imel še letos, ga moram novembra naročit... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.10.2009 15:20:20   
Urša
Zaenkrat še nima plombic. user posted image
Naš Bakugana, Spidermana in Ben10 sicer kdaj omeni, tako da pozna iz vrtca, ampak kupim jih pa ne. Meni to ni všeč sploh! user posted image Bomo videli koliko časa bom vztrajala! user posted image  Bubi, ti si fajn taktiko ubrala! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.10.2009 18:27:51   
ada2
no, mi smo doma, imeli smo se lepo, naty in bubi še 1x hvala za vse.

aja, naty, sem šla domov čez staro cesto, kljub temi, pa nisem mela pojma kam moram zaviti, pa tak sama pri sebi rečem: nimam pojma kje smo, adam pa : jaz tudi ne, o moj boguser posted image
user posted image user posted image user posted image

no, pa smo le v prvo trofili in moram reči, da je samo 2 km do žerovinec. se pravi prišparaš tisti ovinek po kameščaku - v žerovincih zaviješ nasproti gostišča tramšek, ven prideš pa malo pred križiščem za tomaž in vidanovce (saj so vidanovci, ne?)

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.10.2009 20:03:04   
ada2
tak, uspelo mi je nahranit in skopat miha, adama, sebe, na hitrco pospravit (tolko, da bo ati lahko skozi vrata prišeluser posted image ), fanta že spita, jaz pa še moram kako urco zdržat, da pride ati... bi bilo zaželjeno, če bi mi katera delala družbouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.10.2009 20:35:42   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

dobro jutro!

babe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te kar pogrešale.... sem mislila, da se boš res vsedla v avto in prišla user posted image

Al si brez vozniške ostala zadnjič? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.10.2009 20:35:46   
*bubi*

Zaenkrat še nima plombic. user posted image
Naš Bakugana, Spidermana in Ben10 sicer kdaj omeni, tako da pozna iz vrtca, ampak kupim jih pa ne. Meni to ni všeč sploh! user posted image Bomo videli koliko časa bom vztrajala! user posted image  Bubi, ti si fajn taktiko ubrala! user posted image

da ne boš mislila, da nima že vseh mogočih figuric. Za RD pa si želi to uro.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.10.2009 21:32:33   
Naty_ka
Ada in Bubi, hvala vama za družbo. Res sem vaju bila zelo vesela... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo Ada, ti pa res ne moreš iz svoje kože.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa nebi se peljala po temi po teh cestah pa če mi kdo plača. Sicer je res da običajno nekam prideš, čisto mogoče pa je, da je na koncu konec in ni dalje ceste.
No, po drugi strani pa je to že bolj tvoj konec in si si verjetno že vsaj približno predstavljala kje boš ven prišla...

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?