Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:42:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, v soboto pa lahko pridete v Bumbarja na pižama party. Že čez dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:44:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami? Fajn je bilo. Smo šli samo mi trije. Seveda je bilo ves čas veliko pričakovanje dinozavrovega okostja Edino človeške ribice nismo videli, ker tisti bazenček obnavljajo A z vlakcem ste se peljali? Pa ribiča Pepeta tudi videli? Je bila gneča?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:47:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, v soboto pa lahko pridete v Bumbarja na pižama party. Že čez dan Sem videla ja...mah, ker datum so postavili...nam ne bo uspelo ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:12:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Seveda smo se peljali z vlakcem, drugače ne moreš not . Vozi vlakec 2 km najprej. Ribiča Pepeta smo tudi videli, nismo imeli kaj ful časa, ampak je bilo lušno vse skupaj. V jami veliko ljudi, Slovenci v glavnem familije. Ampak se ta gužva ne pozna, se itak skupine po jezikih razdelijo. Res sem vesela, da nam je ratalo Je pa to drag špas, še dobro, da smo kupon koristili za družinski popust.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:25:51
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo šli pa včeraj na izlet na Braslovško jezero, lušten sprehod!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:29:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo šli pa včeraj na izlet na Braslovško jezero, lušten sprehod! In luuuuuuuuuuuušna otroka! ...Pa meni se zdi, da sta si vedno bolj podobna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:30:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Seveda smo se peljali z vlakcem, drugače ne moreš not . Vozi vlakec 2 km najprej. Ribiča Pepeta smo tudi videli, nismo imeli kaj ful časa, ampak je bilo lušno vse skupaj. V jami veliko ljudi, Slovenci v glavnem familije. Ampak se ta gužva ne pozna, se itak skupine po jezikih razdelijo. Res sem vesela, da nam je ratalo Je pa to drag špas, še dobro, da smo kupon koristili za družinski popust. Že dolgo je tega, kar sem bila jaz v PJ, še v osnovni šoli..sem vse že pozabila... ... drago pa je, ja....se spomnim, da smo o tem že debatirale enkrat...koliko pa so vas prišle karte?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:47:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo šli pa včeraj na izlet na Braslovško jezero, lušten sprehod! lušno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 21:50:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Odrasli 20€, otroci do 5 let 1€. Pri družinski je bilo 50% popusta za odrasle
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 8:29:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Odrasli 20€, otroci do 5 let 1€. Pri družinski je bilo 50% popusta za odrasle Res je ful drago, če gresta oba odrasla ... Drugače pa dobro jutro ....pri nas malo manj dobro, ker se je junior zbudil z malce povišano temperaturo,(37,9°C) a ravno pravšnjo, da sem morala poklicati otročke in odpovedati pižama žur , ker ne vem ali bo padla, rasla, ali so zobki ali viroza.... aaaaaaaaaaaaa... ....pa tak sonček je pri nas zunaj, mi2 bova pa notri tičala ....edina dobra stvar je, da imam zdaj ene pet vrečk čipsa, pa kokic, pa par paketov hrenovk in poli salamo v hladilniku in ne rabim skrbet, da bom lačna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 8:46:11
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! miha je pa danes spal od 17.30 (včeraj) - ko ga je Špela previla in dala spat, pa do 5.40 danes ... no, pol je na eni strani popil mleko in spal še eno uro Urša jaz se tvojih dveh sploh ne morem nagledat.... sta mi tak luštna, pa ful lepe jopce mata bubi saj je res postojnska jama draga, ampak tak 1x za izlet, pa če je še popust, pa je treba reskirat, ne? jaz bi tudi šla, pa je trenutno z mihom nemogoče iti, za cel dan ga pa še tudi ne morem babici pustit... bomo počakali še 3 leta, pa bo še on šel zraven petarda za juniorja in ostale otroke, ki so mogli žur odpovedat ... mogoče pa le ne bo nič hudega, pa boste imeli žur jutri... naty poročaj kako je bilo. pa za petek si rezerviraj čas za mene in moja fanta avto smo že nažicali pri dedku, nuša pa gre k svojemu očetu malo na počitnice, tako, da nje ne bo zraven.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 8:53:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Danes pa pravo kavo kuham (ali kapučino po želji), tako da vam ne morem tukaj servirat Čakam...... če bo katera prišla Ja, Ada, saj je lepo it v jamo, sploh če otroku celo poletje obljubljaš , da bi pa tak šel vsakič, ko si v tistih koncih, pa je res too much. Sploh mi smo večkrat letno tam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 8:53:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda za juniorja in ostale otroke, ki so mogli žur odpovedat ... mogoče pa le ne bo nič hudega, pa boste imeli žur jutri...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 19:37:14
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Urša jaz se tvojih dveh sploh ne morem nagledat.... sta mi tak luštna, pa ful lepe jopce mata Hvala! Jah, jopic mi bo pa kar žal, ko jih bosta prerasla, no, Jaka bo še Nikino lahko ponosil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 19:39:23
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, to je pa res zoprna stvar, ko nekaj splaniraš. Jaz se vedno bojim, da mi kdo za praznovanje RD ne zboli, pa torta naročena...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2009 21:25:12
|
|
|
|
ada2
|
je katera za čvek sem se nekak prebudila zdaj, pa bi se mi za kake pol ure prilegel kak lahkoten čvekec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 9:06:17
|
|
|
|
ada2
|
pravkar so javili iz vrtca, da pridejo adamu se meša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 11:26:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pravkar so javili iz vrtca, da pridejo adamu se meša Kolk jih pride??? Da pridejo k petarditu iz vrtca domov, se meni meša!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 13:41:02
|
|
|
|
ada2
|
prišlo je 8 otrok in 2 vzgojiteljici... ampak adam se je zelo čudno odzval, najprej je komaj čakal, da pridejo, ko pa so prišli se je pa skril in ko so šli k njemu se je začel jokat in sploh ni hotel niti pogledat potem so se vsi ostali odlično zabavali z nušo na gugalnicah za hišo, adam je pa pobegnil k sosedom in samo od daleč iz zavetja kukal, če je kdo pogledal k njemu se je skril, proti koncu je govoril samo z eno vzgojiteljico, čisto na koncu je pa otrokom pomahal in jim rekel adijo, pa da se vidijo v vrtcu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 17:30:47
|
|
|
|
petarda
|
Aha-OK...naših je 22 in dve vzgojiteljici .... Adamova reakcija - si čisto predstavljam, da bi se lahko isto zgodilo petarditu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 18:10:00
|
|
|
|
ada2
|
saj v originalu je naših tudi 20, ampak zdaj jih nekaj manjka zaradi počitnic, nekaj je pa bolanih, tako, da jih je res malo. sicer pa, tudi če bi vsi prišli bi imeli prostor, ker smo se menili, da pridejo le ob lepem vremenu, da bodo lahko zunaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 18:47:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj, Adam pa res ni bil pretirano gostoljuben No, mi smo malo predaleč doma, da bi nas otroci obiskali, not pa jih itak ne bi mogla povabit. So pa lani na začetku imeli temo "moj dom" in so hodili vsak dan h komu na obisk
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 19:27:51
|
|
|
|
petarda
|
Jaz jih tudi notri nebi mogla povabit...tudi zunaj bi bil problem...povsod sam asfalt, zraven cesta, vse poparkirano...ni glih idilično okolje ....bo pa zato na vikendu lepše ... Junior pa še vedno z vročino ...pa čist je bogi ...Se mi zdi, da veliko slabše prenaša te viroze, kot jih je petardito...pri njem nisem nikoli vedela, da je bil bolan...samo temperatura je bila višja, on pa je zmeraj skakal, norel, se smejal....ta mali bošček pa samo jamra cel dan, se stiska, spi....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 20:19:47
|
|
|
|
ada2
|
a katera kaj ve kaj je z naty?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2009 21:31:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a katera kaj ve kaj je z naty? verjetno bubi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?