|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
26.10.2009 20:42:08   
*bubi*
Petarda, v soboto pa lahko pridete v Bumbarja na pižama party. Že čez dan user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.10.2009 20:44:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami? user posted image

Fajn je bilo. Smo šli samo mi trije. Seveda je bilo ves čas veliko pričakovanje dinozavrovega okostja user posted image

Edino človeške ribice nismo videli, ker tisti bazenček obnavljajo user posted image

A z vlakcem ste se peljali? Pa ribiča Pepeta tudi videli? Je bila gneča?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.10.2009 20:47:09   
petarda

Petarda, v soboto pa lahko pridete v Bumbarja na pižama party. Že čez dan user posted image

Sem videla ja...mah, ker datum so postavili...nam ne bo uspelo user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
26.10.2009 21:12:58   
*bubi*
Seveda smo se peljali z vlakcem, drugače ne moreš not user posted image . Vozi vlakec 2 km najprej.

Ribiča Pepeta smo tudi videli, nismo imeli kaj ful časa, ampak je bilo lušno vse skupaj. V jami veliko ljudi, Slovenci v glavnem familije. Ampak se ta gužva ne pozna, se itak skupine po jezikih razdelijo.

Res sem vesela, da nam je ratalo user posted image

Je pa to drag špas, še dobro, da smo kupon koristili za družinski popust.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 529
26.10.2009 21:25:51   
Urša
Mi smo šli pa včeraj na izlet na Braslovško jezero, lušten sprehod!

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
26.10.2009 21:29:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image

user posted image

In luuuuuuuuuuuušna otroka! user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa meni se zdi, da sta si vedno bolj podobna user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 531
26.10.2009 21:30:51   
petarda

Seveda smo se peljali z vlakcem, drugače ne moreš not user posted image . Vozi vlakec 2 km najprej.

Ribiča Pepeta smo tudi videli, nismo imeli kaj ful časa, ampak je bilo lušno vse skupaj. V jami veliko ljudi, Slovenci v glavnem familije. Ampak se ta gužva ne pozna, se itak skupine po jezikih razdelijo.

Res sem vesela, da nam je ratalo user posted image

Je pa to drag špas, še dobro, da smo kupon koristili za družinski popust.

Že dolgo je tega, kar sem bila jaz v PJ, še v osnovni šoli..sem vse že pozabila... user posted image user posted image user posted image ...  drago pa je, ja....se spomnim, da smo o tem že debatirale enkrat...koliko pa so vas prišle karte? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.10.2009 21:47:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  lušno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.10.2009 21:50:35   
*bubi*
Odrasli 20€, otroci do 5 let 1€. Pri družinski je bilo 50% popusta za odrasle user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 534
27.10.2009 8:29:16   
petarda

Odrasli 20€, otroci do 5 let 1€. Pri družinski je bilo 50% popusta za odrasle user posted image

Res je ful drago, če gresta oba odrasla user posted image ...

Drugače pa dobro jutro user posted image ....pri nas malo manj dobro, ker se je junior zbudil z malce povišano temperaturo,(37,9°C) a ravno pravšnjo, da sem morala poklicati otročke in odpovedati pižama žur user posted image user posted image user posted image , ker ne vem ali bo padla, rasla, ali so zobki ali viroza.... aaaaaaaaaaaaa... user posted image ....pa tak sonček je pri nas zunaj, mi2 bova pa notri tičala user posted image ....edina dobra stvar je, da imam zdaj ene pet vrečk čipsa, pa kokic, pa par paketov hrenovk in poli salamo v hladilniku in ne rabim skrbet, da bom lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.10.2009 8:46:11   
ada2
dobro jutro!

miha je pa danes spal od 17.30 (včeraj) - ko ga je Špela previla in dala spat, pa do 5.40 danesuser posted image ... no, pol je na eni strani popil mleko in spal še eno urouser posted image

Urša jaz se tvojih dveh sploh ne morem nagledat.... sta mi tak luštna, pa ful lepe jopce matauser posted image

bubi saj je res postojnska jama draga, ampak tak 1x za izlet, pa če je še popust, pa je treba reskirat, ne? jaz bi tudi šla, pa je trenutno z mihom nemogoče iti, za cel dan ga pa še tudi ne morem babici pustit... bomo počakali še 3 leta, pa bo še on šel zravenuser posted image

petarda user posted image user posted image user posted image  za juniorja in ostale otroke, ki so mogli žur odpovedatuser posted image ... mogoče pa le ne bo nič hudega, pa boste imeli žur jutri...

naty poročaj kako je bilo. pa za petek si rezerviraj čas za mene in moja fantauser posted image  avto smo že nažicali pri dedku, nuša pa gre k svojemu očetu malo na počitnice, tako, da nje ne bo zraven.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.10.2009 8:53:28   
*bubi*
Dobro jutro!

Danes pa pravo kavo kuham (ali kapučino po želji), tako da vam ne morem tukaj servirat user posted image

Čakam...... če bo katera prišla user posted image

Ja, Ada, saj je lepo it v jamo, sploh če otroku celo poletje obljubljaš user posted image , da bi pa tak šel vsakič, ko si v tistih koncih, pa je res too much. Sploh mi smo večkrat letno tam user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.10.2009 8:53:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda user posted image user posted image user posted image  za juniorja in ostale otroke, ki so mogli žur odpovedatuser posted image ... mogoče pa le ne bo nič hudega, pa boste imeli žur jutri...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.10.2009 19:37:14   
Urša

Urša jaz se tvojih dveh sploh ne morem nagledat.... sta mi tak luštna, pa ful lepe jopce matauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Hvala! Jah, jopic mi bo pa kar žal, ko jih bosta prerasla, no, Jaka bo še Nikino lahko ponosil. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.10.2009 19:39:23   
Urša
Petarda, to je pa res zoprna stvar, ko nekaj splaniraš. Jaz se vedno bojim, da mi kdo za praznovanje RD ne zboli, pa torta naročena...user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.10.2009 21:25:12   
ada2
je katera za čvekuser posted image

sem se nekak prebudila zdaj, pa bi se mi za kake pol ure prilegel kak lahkoten čvekecuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.10.2009 9:06:17   
ada2
pravkar so javili iz vrtca, da pridejouser posted image user posted image user posted image

adamu se mešauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.10.2009 11:26:35   
petarda

pravkar so javili iz vrtca, da pridejouser posted image user posted image user posted image

adamu se mešauser posted image

Kolk jih pride??? Da pridejo k petarditu  iz vrtca domov, se meni meša! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.10.2009 13:41:02   
ada2
prišlo je 8 otrok in 2 vzgojiteljici...

ampak adam se je zelo čudno odzval, najprej je komaj čakal, da pridejo, ko pa so prišli se je pa skril in ko so šli k njemu se je začel jokat in sploh ni hotel niti pogledatuser posted image  potem so se vsi ostali odlično zabavali z nušo na gugalnicah za hišo, adam je pa pobegnil k sosedom in samo od daleč iz zavetja kukal, če je kdo pogledal k njemu se je skril, proti koncu je govoril samo z eno vzgojiteljico, čisto na koncu je pa otrokom pomahal in jim rekel adijo, pa da se vidijo v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.10.2009 17:30:47   
petarda
Aha-OK...naših je 22 in dve vzgojiteljici user posted image user posted image user posted image user posted image .... Adamova reakcija - si čisto predstavljam, da bi se lahko isto zgodilo petarditu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.10.2009 18:10:00   
ada2
saj v originalu je naših tudi 20, ampak zdaj jih nekaj manjka zaradi počitnic, nekaj je pa bolanih, tako, da jih je res malo. sicer pa, tudi če bi vsi prišli bi imeli prostor, ker smo se menili, da pridejo le ob lepem vremenu, da bodo lahko zunajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.10.2009 18:47:20   
*bubi*
Ojoj, Adam pa res ni bil pretirano gostoljuben user posted image

No, mi smo malo predaleč doma, da bi nas otroci obiskali, not pa jih itak ne bi mogla povabit.
So pa lani na začetku imeli temo "moj dom" in so hodili vsak dan h komu na obisk user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.10.2009 19:27:51   
petarda
Jaz jih tudi notri nebi mogla povabit...tudi zunaj bi bil problem...povsod sam asfalt, zraven cesta, vse poparkirano...ni glih idilično okolje user posted image user posted image user posted image ....bo pa zato na vikendu lepše user posted image user posted image user posted image ...

Junior pa še vedno z vročino user posted image user posted image user posted image ...pa čist je bogi user posted image ...Se mi zdi, da veliko slabše prenaša te viroze, kot jih je petardito...pri njem nisem nikoli vedela, da je bil bolan...samo temperatura je bila višja, on pa je zmeraj skakal, norel, se smejal....ta mali bošček pa samo jamra cel dan, se stiska, spi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.10.2009 20:19:47   
ada2
a katera kaj ve kaj je z naty?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.10.2009 21:31:20   
petarda

a katera kaj ve kaj je z naty?

verjetno bubi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?