Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.10.2009 12:04:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Si poklic zgrešila? Včasih pa res mislim, da ja ....toliko stvari je, ki bi jih še rada počela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.10.2009 13:32:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi-----še enkrat...jaz bi fuuuuuuul rada spet vidla tvoj medion album ko bi ti vedela, da sem se že večkrat spomnila, ampak vedno v avtu..... pa ni interneta pri roki. Evo, grem zdaj znova povabilo poslat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.10.2009 19:35:15
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo bili pomladi v Postojnski jami, je bilo luštno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.10.2009 21:24:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo bili pomladi v Postojnski jami, je bilo luštno! Nas ta izlet še čaka...mi je kar malo žal, da ne moremo jutri, samo ima moj lubi res preveč natrpan urnik, pa zvečer greva še na eno žurko in nam nebi zneslo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.10.2009 21:26:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi-----še enkrat...jaz bi fuuuuuuul rada spet vidla tvoj medion album ko bi ti vedela, da sem se že večkrat spomnila, ampak vedno v avtu..... pa ni interneta pri roki. Evo, grem zdaj znova povabilo poslat Hvala ...sem si ogledala, pravi cukri ste vsi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.10.2009 7:53:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.10.2009 8:40:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Lep izlet vam želim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.10.2009 8:48:20
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro, sicer deževno, ampak nič zato. danes gremo na RD k naši Špeli (Josipi ), je sicer imela že v četrtek, pa smo takrat samo darilo dali, danes pa žurka pisker marmelade, že 14 let je stata punca pa se spomnim kot da je včeraj, ko smo šli v porodnišnico na obisk, pa sploh nismo vedeli kaj imamo.... sem imela kar 2 čestitki s sabo, eno roza in eno modro in pol, ko sem v tisti mali posteljci zagledala tisto malo glavico v roza kapici .... ah, zdaj pa je že cela baba
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.10.2009 22:58:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro. Lep izlet vam želim. Hvala..... je bil uspešen, ja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.10.2009 7:26:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Otroka sta danes vstala ob 7. po stari uri , potem pa sem se postila še pol ure budit, ker sem rekla, da ob 6. pa res še ne bom rit dvignila . Zdaj smo pozajtrkovali, drobižka bova napakirala malo v.d. tašči, midva z pa greva na en kratek . Tina je danes OK, vročine nima več, kašlja sicer še, vendar je to "ta zdrav" kašelj ( ) - lepo izkašljuje. Jutri popoldne imava kontrolo, tako da mislim da v torek spet normalno zaštartamo v delovni teden
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.10.2009 12:55:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Krvavica se peče, zelje se praži, krompir se kuha mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.10.2009 16:11:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
..... pa tud urica z zaprtimi očmi po kosilu se prileže .... še boljša bo pa zdaj ki me čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.10.2009 16:27:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ..... pa tud urica z zaprtimi očmi po kosilu se prileže .... še boljša bo pa zdaj ki me čaka uh, si privoščiš Ti je ena ura viška hodila danes?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 6:25:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Eno zgodnje dobro jutro! Naty, mislim danes nate. Glej, da se javiš potem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 6:28:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes pa taka kavica: Čeprav razmišljam, da bi si kar to privoščile:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 7:47:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Waw Bubi, tole pa je potrežba ...pa dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 8:11:08
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro bubi hvala za kolačke in kavo naty zate pa , da dobro opraviš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 8:22:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, kako je Adam? Je že čisto ok?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 10:52:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan... Bubi, Ada, hvala vama za . Ob šestih zvečer sem naročena. Bomo videli kaj nas čaka... Jaz sem pa glih položnice plačala , zdaj pa grem malo spucat, potem pa dalje kvačkat. Delam eno čudo-in če mi bo uspelo bo to prt. Za svakinjo. Ima tako hecno obliko mize-delano po meri, in se vedno jezi da pod steklo ne more dati nobenega prta. Pa sem se odločila da spet po dooooooolgih letih sprobam svoje kvačkarske sposobnosti. In če mi to rata, sem genij. Ko bo konec bom poslikala in vam pokažem. Ej, Bubi, pa kaj rajcaš s temi sladicami.Alo. Te bom po riti., Jaz sem pridelala do sedaj 9 kg plusa(v četrtek se mi začne 30-i teden) in moja G je skoraj znorela češ da je to absolutno preveč. In bolj ko se branim vsega tega sr***a, bolj ti tu žicaš s temi stvarmi... Gr.......
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 11:09:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ada, maš zs
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 11:21:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Sorry, Naty.... jutri ti ponudim samo riževe vaflje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 11:21:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ada, maš zs kontra bubi - adam je čisto ok, že dela prevale, poje na ves glas, ima neverjeten apetit ... še vedno pa ful pogreša družbo. ta teden še bo doma, ker ima tudi nuša počitnice, pa pri sosedih so otroci na počitnicah, pa še iz vrtca ga pridejo ta teden obiskat, no, v ponedeljek pa spet začne z vrtcem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:15:02
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Me veseli, da ste vsi in vse OK ... Ada koliko pa jih je v Adamovi skupini? Pa vrtec imate tako blizu, da bodo lahko peš prišli? .... Pri nas pa ludnica še zmeraj , jutri bo pa še bolj, ker sem povabila svojega bratca(11 let)+lubijevega bratca(15 let)+lubijevo sestrično(8 let)+lubijevega bratrančka(11 let)+petardita(skor 4 leta )+juniorja (7mesecev ) na pižama party. , se bomo igrali Activity, jedli sladkarije, pili sokce in feštali .... Petardito se že fuuuuuul veseli in nestrpno pričakuje jutrišnji dan, vsi ostali pa tudi, imajo že vse pižame narihtane, pa turbo maximus spakiran, da bodo imeli kje vsi prespati .... Sem jim obljubila, da enkrat bomo imeli eno tako mini žurko, pa je zdaj idealen čas, ko sem še doma, oni pa imajo počitnice. Zdaj moram pa samo naštudirat kaj bomo imeli za večerjo in drug dan za zajtrk, kosilo... ....če bo sploh čas kuhat, v nasprotnem pa imam čipsov in kokic na zalogi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:37:20
|
|
|
|
petarda
|
Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.10.2009 20:41:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami? Fajn je bilo. Smo šli samo mi trije. Seveda je bilo ves čas veliko pričakovanje dinozavrovega okostja Edino človeške ribice nismo videli, ker tisti bazenček obnavljajo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?