|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
23.10.2009 12:04:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Si poklic zgrešila?user posted image

Včasih pa res mislim, da ja user posted image ....toliko stvari je, ki bi jih še rada počela user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.10.2009 13:32:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi-----še enkrat...jaz bi fuuuuuuul rada spet vidla tvoj medion album user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi ti vedela, da sem se že večkrat spomnila, ampak vedno v avtu..... pa ni interneta pri roki. Evo, grem zdaj znova povabilo poslat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.10.2009 19:35:15   
Urša
Mi smo bili pomladi v Postojnski jami, je bilo luštno! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.10.2009 21:24:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo bili pomladi v Postojnski jami, je bilo luštno! user posted image

Nas ta izlet še čaka...mi je kar malo žal, da ne moremo jutri, samo ima moj lubi res preveč natrpan urnik, pa zvečer greva še na eno žurko in nam nebi zneslo.... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.10.2009 21:26:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi-----še enkrat...jaz bi fuuuuuuul rada spet vidla tvoj medion album user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi ti vedela, da sem se že večkrat spomnila, ampak vedno v avtu..... pa ni interneta pri roki. Evo, grem zdaj znova povabilo poslat user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image ...sem si ogledala, pravi cukri ste vsi!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.10.2009 7:53:43   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.10.2009 8:40:52   
petarda
Dobro jutro. user posted image  Lep izlet vam želim. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.10.2009 8:48:20   
ada2
dobro jutro, sicer deževno, ampak nič zato.

danes gremo na RD k naši Špeli (Josipiuser posted image ), je sicer imela že v četrtek, pa smo takrat samo darilo dali, danes pa žurkauser posted image

pisker marmelade, že 14 let je stata puncauser posted image user posted image
pa se spomnim kot da je včeraj, ko smo šli v porodnišnico na obisk, pa sploh nismo vedeli kaj imamo.... sem imela kar 2 čestitki s sabo, eno roza in eno modrouser posted image  in pol, ko sem v tisti mali posteljci zagledala tisto malo glavico v roza kapiciuser posted image user posted image user posted image   .... ah, zdaj pa je že cela babauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.10.2009 22:58:22   
*bubi*

Dobro jutro. user posted image  Lep izlet vam želim. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala..... je bil uspešen, ja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.10.2009 7:26:49   
NinaŠ
Dobro jutro!

Otroka sta danes vstala ob 7. po stari uri user posted image , potem pa sem se postila še pol ure budit, ker sem rekla, da ob 6. pa res še ne bom rit dvignila user posted image .
Zdaj smo pozajtrkovali, drobižka bova napakirala malo v.d. tašči, midva z user posted image pa greva na en kratek user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tina je danes OK, vročine nima več, kašlja sicer še, vendar je to "ta zdrav" kašelj (user posted image ) - lepo izkašljuje. Jutri popoldne imava kontrolo, tako da mislim da v torek spet normalno zaštartamo v delovni teden user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.10.2009 12:55:03   
NinaŠ
Krvavica se peče, zelje se praži, krompir se kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.10.2009 16:11:36   
NinaŠ
..... pa tud urica z zaprtimi očmi po kosilu se prileže user posted image .... še boljša bo pa zdaj user posted image ki me čaka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.10.2009 16:27:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

..... pa tud urica z zaprtimi očmi po kosilu se prileže user posted image .... še boljša bo pa zdaj user posted image ki me čaka user posted image

uh, si privoščiš user posted image

Ti je ena ura viška hodila danes? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.10.2009 6:25:54   
*bubi*
Eno zgodnje dobro jutro! user posted image

Naty, mislim danes nate. user posted image  Glej, da se javiš potem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
26.10.2009 6:28:00   
*bubi*
Danes pa taka kavica:

user posted image

Čeprav razmišljam, da bi si kar to privoščile: user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.10.2009 7:47:53   
NinaŠ
Waw Bubi, tole pa je potrežba user posted image

...pa dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.10.2009 8:11:08   
ada2
dobro jutro

bubi hvala za kolačke in kavo

naty zate pa user posted image user posted image user posted image , da dobro opraviš

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.10.2009 8:22:03   
*bubi*
Ada, kako je Adam? Je že čisto ok?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.10.2009 10:52:46   
Naty_ka
Dan...
Bubi, Ada, hvala vama za user posted image . Ob šestih zvečer sem naročena. Bomo videli kaj nas čaka...

Jaz sem pa glih položnice plačala user posted image user posted image user posted image , zdaj pa grem malo spucat, potem pa dalje kvačkat. Delam eno čudo-in če mi bo uspelo bo to prt. Za svakinjo. Ima tako hecno obliko mize-delano po meri, in se vedno jezi da pod steklo ne more dati nobenega prta. Pa sem se odločila da spet po dooooooolgih letih sprobam svoje kvačkarske sposobnosti. In če mi to rata, sem genij. Ko bo konec bom poslikala in vam pokažem.

Ej, Bubi, pa kaj rajcaš s temi sladicami.Alo. Te bom po riti., Jaz sem pridelala do sedaj 9 kg plusa(v četrtek se mi začne 30-i teden) in moja G je skoraj znorela češ da je to absolutno preveč. In bolj ko se branim vsega tega sr***a, bolj ti tu žicaš s temi stvarmi... Gr.......user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.10.2009 11:09:42   
Naty_ka
Ada, maš zs user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.10.2009 11:21:00   
*bubi*
Sorry, Naty.... jutri ti ponudim samo riževe vaflje user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
26.10.2009 11:21:59   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ada, maš zs user posted image

kontrauser posted image

bubi - adam je čisto ok, že dela prevale, poje na ves glas, ima neverjeten apetituser posted image ... še vedno pa ful pogreša družbo. ta teden še bo doma, ker ima tudi nuša počitnice, pa pri sosedih so otroci na počitnicah, pa še iz vrtca ga pridejo ta teden obiskat, no, v ponedeljek pa spet začne z vrtcemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.10.2009 20:15:02   
petarda
Dober večer user posted image

Me veseli, da ste vsi in vse OK user posted image ...

Ada koliko pa jih je v Adamovi skupini? Pa vrtec imate tako blizu, da bodo lahko peš prišli? ....

Pri nas pa ludnica še zmeraj user posted image , jutri bo pa še bolj, ker sem povabila svojega bratca(11 let)+lubijevega bratca(15 let)+lubijevo sestrično(8 let)+lubijevega bratrančka(11 let)+petardita(skor 4 letauser posted image )+juniorja (7mesecev user posted image ) na pižama party. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bomo igrali Activity, jedli sladkarije, pili sokce in feštali user posted image user posted image user posted image .... Petardito se že fuuuuuul veseli in nestrpno pričakuje jutrišnji dan, vsi ostali pa tudi, imajo že vse pižame narihtane, pa turbo maximus spakiran, da bodo imeli kje vsi prespatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Sem jim obljubila, da enkrat bomo imeli eno tako mini žurko, pa je zdaj idealen čas, ko sem še doma, oni pa imajo počitnice. user posted image

Zdaj moram pa samo naštudirat kaj bomo imeli za večerjo in drug dan za zajtrk, kosilo...user posted image ....če bo sploh čas kuhat, v nasprotnem pa imam čipsov in kokic na zalogi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 523
26.10.2009 20:37:20   
petarda
Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.10.2009 20:41:01   
*bubi*

Bubi kako ste se imeli v Postojnski jami? user posted image

Fajn je bilo. Smo šli samo mi trije. Seveda je bilo ves čas veliko pričakovanje dinozavrovega okostja user posted image

Edino človeške ribice nismo videli, ker tisti bazenček obnavljajo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?