|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
29.10.2009 11:50:39   
charlyka
Kratka držimo pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image

Toja12 - no, pa naj ti povem še reakcijo moje tašče - EH, SAJ VEM, DA BO DEKLE in kisel obraz .... user posted image

jaz sem jo preprosto ignorirala, čeprav me je bolelo, da je to edino kar zna povedat na takšno lepo novico ... kaj se češ bodit s takimi čudnimi ljudmi, bodi srečna, da ste daleč stran, jaz svojo malo bolj pogosto videvam user posted image , pa vedno zna kaj pripomnit, da me iz tira vrže in to seveda vedno takrat, ko mojega moža ni zraven, da bo ji on kako krepko povedal!

no, jaz razmišljam, da bi nalašč začela govorit, da si želimo punčko, samo da bi njo jezila, čeprav nam je čisto vseeno, niti ne misliva vprašat za spol, ker po dveh ss in vseh solzah nam to ni ravno pomemben podatek, samo da se nosečnost obdrži in da bi bilo vse v redu!

tako da, nič se sekirat, kar ignoriraj jo, če se da!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
29.10.2009 11:54:48   
Teja K
Kratka, jaz držim pesti zate in verjamem, da bo vse ok...

Toja12 in Charlyka - sploh ne razumem takšnih ljudi, ampak 100 ljudi 100 čudi... Najbolj žalostno je, da to vnukice tudi čutijo, to njeno ignoriranje in verjami prej ko slej se ji bo povrnilo - tašči mislim...

Baba zmešana!!! Čist sem se razburla... ena je prej napisala, da znam tako lepo razložit, ampak sedaj me je pa tako pogrelo, da moram it na zrak, pa mogoče najdem kako pametno misel, da jo dodam, k tem sprevrženim starim babam smotami, joj sem jezna...

se tipkamo

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
29.10.2009 12:22:23   
bribiki
Uh, ste se razpisaleuser posted image pa samo en dan me ni bilo.user posted image

Žal mi je za vse s slabimi novicami, sem kar par solzic spustila ob branjuuser posted image

Včeraj sem šla dat kri, da preverijo za toksoplazmo in ostale stvari, pa mi je tko grdo vzela, da imam kar oteklino in modrico na roki. Pa še iz desne mi je vzela-halo, saj komaj kaj delam. Full sm jezna!!!user posted image Rezultate zvem pa na naslednjem pregledu, čez dobrih 14 dni. Skrbi me za toksoplazmo, upam, da sem jo že prebolela- mam 2 mačka doma.
Zaenkrat nisem šla še nič v nabavo, bo pa treba počasi, trebušček raste, joški pa tud.user posted image Moj user posted image je full navdušen.user posted image user posted image Zanimivo, pred enim tednom se mi ni še nič poznalo, včeraj mi je pa celo fotr rekel, da zdej pa res ne morem več skrit.
Sočustvujem z vami glede tašč, jaz je nimam (dragi je že kar zgodaj zgubil mamo) s tastom se pa odlično razumem.user posted image user posted image Tudi s starši ni nobenih težav (več), tako da je vse super. Bomo videli kako bo, ko se otroček rodi. Krstila ga/je ne bova, pa če se vsi na glavo postavijo. Mene so celo otroštvo silili, da hodim v cerkev, tko da mislim svoje otroke držat čim dlje stran. Naj se potem odločijo, ko bodo odrasli.
Ve pa tud vztrajajte pri svojem, to so vaši otročki!user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.10.2009 12:29:54   
Teja K
Bribiki, moj srček je tudi navdušen nad mojim novim oprsjem, sam se bojim, da bo enkrat usta pozabil zapret user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 29.10.2009 12:31:07 >

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.10.2009 12:33:01   
m_o_i
men pa nc zrastle; pa ze tak jih ni blo kaj dosti user posted image

je pa obcutek teze v njih, to pa jauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.10.2009 12:44:31   
charlyka
sem že nazaj, sem se šla malo sprehodit user posted image

men tud niso nič zrastle, pa ne bi mela nič proti user posted image

mogoče bo kaj bolj proti koncu ... user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 13:10:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.10.2009 13:19:34   
bubolin
No evo moja buba, upam da je kej:

http://static.ringaraja.net/1108376223/big/c03ea4ecbaa8c598bb19178c40fd5554.jpg

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.10.2009 13:19:36   
Stajerka26
Katka lahko ti povem, da tudi pri meni na začetku nosečnosti ni bilo enostavno.
Najprej sva z možem naredila test in je pokazal user posted image , ker sem nekaj dni prej že klicala G in pač povedala, da so testi nosečnosti negativni in M ni, me je naročila za naslednji dan po testu na pregled.
Povedala nisem, da mi je test doma pokazal user posted image , me je pa skoraj kap, ko je sestra rekla, da je test pri njih negativen. V bistvu sem ostala brez besed, razočarana in svet se mi je porušil.
Seveda sem še isti dan imela pregled pri G, ki mi je želela dati neke tablete za pospešitev M, ampak jih k sreči nisem vzela, kajti nikoli si ne bi odpustila, da bi zgubila oba majhna bitjeca ki rasteta v meniuser posted image
Sama sreča, da me je moj vzpodbujal pri tem, da naj tablet teh ki so mi jih predpisala ne jemljem in naj še naredim kakšen test.
Drugi dan sem spet ponovila test doma in je spet pokazal dve črtici, zato sem klicala nazaj in se mi je sestra začela opravičevat, da o G niti ne govorim, kakšno slabo vest je imela, ker mi je predpisala tiste bedne tablete ko bi lahko povzročile splav.
Tudi glede potovanja mi je sedaj pamet solila sto na uro in vzganjala preplah po nepotrebnem češ da je nosečnost rizična ker sta dvojčka....

Ufff spet sem se preveč razpisala, ampak sem hotela samo povedati, da je včasih fajn poslušat svoj notranji glas kot pa narediti vedno takoj tisto, kar predlaga ali predpiše G.  

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.10.2009 13:21:49   
Teja K
Bubolin lepa slikica user posted image user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.10.2009 13:24:26   
charlyka
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepa slikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.10.2009 13:29:09   
Stajerka26
mala/i super star :)
Pravi srček že zdaj bubolin user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.10.2009 13:34:26   
m_o_i
wiiiiiiiiiiiiii bubolincek user posted image
kak lepo je videt, kak priblizno nas đunior zgledauser posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.10.2009 13:38:13   
Teja K
Toja in Charlyka evo odgovor za taščo, ja kaj je vaš sin podedoval to je pa naredil user posted image , znano je da moški določajo spol otrokom, a ne? Naj bo ona odgovorna... vedve pa svojima punčkama itak vsak dan nudita najboljši del sebe, tako, da če takšne čarvnice nimata v življenju nič ne izgubljata ...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.10.2009 13:39:34   
nusi
Bravo Teja K - odličen odgovor za zlobno taščo. Sicer pa tudi fantki pridejo ven iz žensek, torej brez žensk ni moških user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.10.2009 13:41:15   
Teja K
ja nusi res je user posted image user posted image user posted image , še dobro da so te tašče dvospolniki user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.10.2009 13:55:43   
charlyka
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.10.2009 14:02:20   
bribiki
user posted image user posted image So mal pozabile, da so tudi one imele/še imajo svoje tašče.user posted image
Moja mami vedno pravi, da noče bit podobna svoji tašči in se vmešavat v vsako stvar, ker se spomni kako težko je to. Glede spola jim je tud vseeno.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.10.2009 14:07:24   
Melia
ste pa pridne, medtem ko sem kuhala ste kar veliko natipkale....pohvalno...user posted image

Tudi mojim in njegovim je vseeno kakšen bo spol.....in vmešavali se upam tudi ne bojo,....vsaj zaenkrat ne kaže tak....če pa bi se že kdo hotel bomo pa hitro dali vedet kdo je mama in ata...user posted image

sicer pa mojim bo to že tretji vnuk/vnukica ker ima brat že dva....no tašča in tast pa bosta prvič dedi in babi....tak da bomo videli kako bo.....moja dva že vesta da se ne smeta vtikat.....njegove pa bomo tud zrihtali da bomo vsi srečni in veseliuser posted image

zdaj pa grem kosilo papcat....kremna juhica iz brokolija in cvetače, pa palačinke in kompot...danes takšno brez mesa....in tako bolj na hitrco kosilce....user posted image

se tipkamo kaj potem...

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.10.2009 14:09:55   
charlyka
mmm, dobro kosilce user posted image

jaz tud grem dat kuhat krompir za pire, segedin pa že čaka, pa še solato zraven naredim - odkar sem noseča bi samo zeleno solato jedla user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.10.2009 14:10:49   
charlyka
ste pa še ostale kuhale?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.10.2009 14:11:17   
charlyka
sem hotla natipkat KAJ ste kuhale? user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.10.2009 14:15:25   
m_o_i
danes so golaz pa njokiuser posted image
tast je skuhaluser posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.10.2009 14:22:43   
Teja K
jaz pa segedin golaž pa polenta...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.10.2009 14:23:54   
Stajerka26
Hmmmm jaz pa še nimam ideje....tut razmišljam o kakšni juhici in palačinkah...
Moj je jedel pri mojih danes ričet bljekuser posted image  tak da bo tudi z malim doma zadovoljen user posted image
Bomo vidli, nekaj na hitro, mogoče kakšne špagete...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.