Lunanai8
|
Hej, punce! Jaz sem pisala par strani nazaj o AngelSound, sem ga ravno ta teden prejela po pošti - naročila sem ga preko ebaya in odštela s poštnino vred 26 eur. Meni se zdi super - sva z mojim že poslušala srček. Sem pa na drugih forumih brala, da ga ni dobro predolgo naenkrat uporabljat, ker se segreva... Kar se tiče oblek, sem si jaz tudi že privoščila, ker me moje stare hlače že pošteno tiščijo. V nosečniškem H&M sem si kupila ene kavbojke, športne hlače, pajkice in dolgi pulover, ki se ga lahko nosi na pajkice. Super se počutim v novih oblačilih! Vozičke sem pa tudi že gledala in moram rečt, da sem enako razmišljala - da maja pa me že ne bomo potrebovale košare... ampak potem sem glede na moje zahteve ugotovila, da ni prav veliko takih vozičkov, ki bi meni odgovarjali: rada bi imela takega z velikimi kolesi, ki se dajo napihnit - zračnice, da se sedež obrne v obe strani, da je nastavljiv ročaj po višini, da je lahek in enostaven za zložit, da ima samo športni sedež, ki se da v čisto vodoraven položaj, da se da blago oprat v stroju, pa še lep mora bit... (ja, vem, zelo zahtevna! ) in se je izbira kar zožila. Trenutno je prvi na moji lestvici Mutsy 4rider (ki je baje najbolj prodajan voziček). Ni najcenejši, ampak se mi zdi res kvaliteten. Edino, kar me moti je, da bom morala uporabljat košaro, ker se športni del ne da čisto položit. Ampak saj je še čas, lahko da po novem letu pridejo kakšni novi... So mi pa v Babycentru rekli, da moram pazit, da ga bom dovolj zgodaj naročila, ker je dobavni rok cca 2 meseca. S taščo imam pa jaz tudi blazno srečo - super je, v nič se ne vtika in noro prijazna. Se pa zaenkrat nič še nismo pogovarjali, da bi starši (njegovi ali moji) karkoli kupovali za . Tudi za to je še čas. Nič, babe, grem ven na sonček! Uživajte!!
|