|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
29.10.2009 11:02:49   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ok, danes pa pridem kaj zvečer gor, da se zmenimo ....Nina, si naštudirala pot do Felix??
Evo, študiram user posted image

Jaz si moram tud še zapisat... pol se pa tak dobimo tam pri tisti ful hudi, oh in sploh firmi? user posted image user posted image user posted image

Ja, samo še za uro se mormo zment user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
29.10.2009 11:03:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image če bo katera mogla glih takrat rito previt, si lahko mojo mizo sposodite user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
29.10.2009 11:03:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ok, danes pa pridem kaj zvečer gor, da se zmenimo ....Nina, si naštudirala pot do Felix??

Jaz si moram tud še zapisat... pol se pa tak dobimo tam pri tisti ful hudi, oh in sploh firmi? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če bo katera mogla glih takrat rito previt, si lahko mojo mizo sposodite user posted image

ja ja, me prav zanima, kak bi me tvoji nadrejeni gledal, če bi tam pokakano rito previjala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
29.10.2009 11:04:32   
Najaa

Sej res, kaj pa ura? felix, kdaj se lahko narišemo pri tebi?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
29.10.2009 11:06:09   
Nina00

Ti raje povej kdaj naj štartamo izpred tvoje firme, ker nimamo pojma koliko je vožnje do tebe user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
29.10.2009 11:20:45   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
OK za Lucijo jaz še malo kompliciram zaradi alergij, danes sem sploh ultra slabe volje ker smo dobili izvide iz alergološke in so celokupni IG ali kaj so že okoli 100 to je kakih 400% nad normalo user posted image  Sem res žalostna pa si kar nekaj očitam, da je od mene podedovala...

user posted image user posted image user posted image  z Lucijo! Pa nikar si ne očitaj!!!! Kaj bi pa lahko naredila, da bi bilo drugače? Nič! Kakor pišeš sedaj ob uvajanju že delaš vse kar lahko. Glede na izvid je očitno na nekaj alergična. Boste pač ugotovili na kaj in se držali dijete. Na začetku je morda nekaj težje, a potem se navadiš in gre.
Moj starejši je bil alergičen na jajca, kar smo ugotovili pri treh mesecih. Pri sedmih mesecih pa smo ugotovili alergijo še na mleko. Ker sem ga dojila, sem se tudi sama držala dijete. Danes lahko je vse. Je alergija lepo izzvenela. Ga pa imam na sumu, da ima morda astmo, tako da ga bo njegova P poslala na testiranje. No, pa v družini nimamo alergij.

Bi te pa vprašala, kaj v teh smernicah za uvajanje GH piše o glutenu.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 29.10.2009 11:21:59 >

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
29.10.2009 11:22:49   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠE za včeraj!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
29.10.2009 11:26:38   
Nina00

Niso ugotovili točno  na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji.
Pri starejšem so pa delali specifične IgE iz krvi za KM in jajca, kožne teste pa za KM, jajca, pršice, tuno, pšenico.
Kaj potem imata sedaj dijeto brez KM in glutena?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
29.10.2009 11:34:47   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Hvala vsem za dobrodošlico!user posted image
Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... user posted image
Takole:
Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.)
Bil je velik 55cm in težak 3600g.
Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne.
Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! user posted image
Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko.
Kaj še?
Aja trenutno ima 72cm in 7300g.
Pa nima bratcev in sestric. user posted image

Dobrodošla! Pa user posted image  za plazenje, pa za zobke! Pri nas ni še nič od tega user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
29.10.2009 11:35:21   
Nina00
Sedaj pa  user posted image  na sprehod!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
29.10.2009 11:44:41   
NoBady
Dan... naj povem da smo zboleli.... jaz imam malo vročine 37,1user posted image , Taj je pa tudi cel bogi, ponoči nism spali res nič...mogč vse skupi dve uri.. vmes pa samo jkanje in čiščenje noska... taj nima vročine, kašlja in zabit nos ima...tak da sploh ne vem kaj v takem primeru...it v ZD al ne?
tak sm zaspana pa ne morem zraven nejga spat ker imam kr take napade kašlja in potem ga zbudim... sem ko zombi, ker nisem vajena takih nočiuser posted image ...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
29.10.2009 11:45:50   
Grahec
Nina00 Ja smo na dieti brez KM, za gluten pa jaz mislim, da ni alergična in ji ga malce po malce uvajam (pšeničnega zdroba... ji še ne mislim dajat) ampak res samo mimimalno - kako drobtinico kruhka...
glede glutena naj bi za zdrave dojenčke brez sumov na alergijo... začeli uvajati po šestem mesecu majhne količne žit z glutenom. So Luciji komaj nakapali dovolj krvi, zato so naredili le test za celokupne IGe, pa za specifične za kravje mleko, gluten in jajca(na jajca ni alergična) + za razna cepiva (ni še izvidov), ampak je gotovo alergična na kaj drugega ali pa so ji celokupni IGe ostali tako visoki zaradi reakcije na cepljenje, ker tudi meni, ko imam kako hujšo reakcijo še dolgo ostanejo zelo visoki.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 29.10.2009 11:54:10 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
29.10.2009 12:46:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dan... naj povem da smo zboleli.... jaz imam malo vročine 37,1user posted image , Taj je pa tudi cel bogi, ponoči nism spali res nič...mogč vse skupi dve uri.. vmes pa samo jkanje in čiščenje noska... taj nima vročine, kašlja in zabit nos ima...tak da sploh ne vem kaj v takem primeru...it v ZD al ne?
tak sm zaspana pa ne morem zraven nejga spat ker imam kr take napade kašlja in potem ga zbudim... sem ko zombi, ker nisem vajena takih nočiuser posted image ...

odvisno, kak kašelj je. če se ti zdi, ga pejdi pokazat, da mu posluša pljučka.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
29.10.2009 13:05:21   
KOKICA32
POMEMBNO OPOZORILO:user posted image user posted image user posted image

MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma!user posted image

Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
29.10.2009 13:07:16   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale user posted image user posted image user posted image

Mogoče zato, ker imamo male otročke? user posted image Kdo bi vedel?

A se nasploh ukvarjaš s pisanjem?

Hmm, v službi sem pisala govore enemu politiku, zdaj pa sem temo zamenjala user posted image user posted image user posted image

Aja? Kateremu pa? user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.10.2009 13:08:13   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠE za včeraj!

Hvala! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.10.2009 13:10:38   
KOKICA32
Tak, sedaj pa šibam, vozek pucati, ker ga imam glih v stanovanju, saj mi je zaspal na sprehodu, ko sva šla malo okoli hiše. user posted image Drugače ga vedno v avtu puščam in zato ga ne morem spucati. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.10.2009 13:13:30   
felix7

Ti raje povej kdaj naj štartamo izpred tvoje firme, ker nimamo pojma koliko je vožnje do tebe user posted image

kadar čte, samo ne pred 11. uro user posted image od firme do mene mate pa 20 min., če se zgubite pa mal več user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.10.2009 13:39:56   
leo**tia
šli smo od zdravnika...ja,tia je res slabokrvna.dobila je 2sirupa..jokala ni nič ko jo je pičilauser posted image ,,še pred tem se na radijatorju opekla,in še povrh tega udarila v moje zobe,tako da si je skoraj čelo presekalauser posted image user posted image ...ni preveč slabokrvna,samo malouser posted image ,dobro da smo šli..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
29.10.2009 13:41:45   
mediuhec

Zdaj pa nekaj vprašanj:

- a še kak otroček nikakor ne mara imet kape? Lucijo doma shecamo tako, da rečemo, da gremo gledat kužeta, ki ga ima res rada in potem ni tako hudih protestov, ko smo pa kje drugje je pa obup. Tuli... Pa seveda ima obvezno tako za zavezat, sicer jo takoj sname in da v usta.

- od kdaj štejete, da ima otroček zobek? Luciji je ena škrbinca predrla dlesen, če je to to bom našisala za seznam.

- plazenje in kobacanje  A to se vaši že tako po kolenčkih plazijo (kobacajo) ali še po trebuhu? Lucija se zaenkrat po trebuhu, pa ji naprej še ne gre prav hitro nazaj je pa že zelo hitra, pa expert v kotaljenju in pride kamerkoli.

1. kape ne mara preveč, ampak se upira samo ko mu jo gor dajem
2. jaz sem štela ko je ven pogledal
3. naš se že plazi, samo je velik firbec in non stop v gibanju

lp!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
29.10.2009 13:42:08   
trezika
Dan!
Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralouser posted image Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla user posted image user posted image pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo user posted image user posted image groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.10.2009 13:43:26   
yania
Evo mi smo s Citija...čakam mojo kolegico, s katero sem bila zmenjena, ker mi je sporočila čudovito novica, da je user posted image !!!!!! jeeeee...., in da bo začetek aprila pri njih veselo,,pa ji bom 2 hlače posodila, tamale številke, ker tiste večje pa jutri eni drugi kolegici dam,,,ko ima tudi aprila rok...polno bo user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa si kupila še ene temperke , pa čisto mini čopič za detajle...komaj čakam, da začnemo jutri , oz.soboto beliti (jutri mene bolj ni kot sem, zato bo bolj moj delaluser posted image )....ker potem mene čaka poslikava sten, pa še nimam ideje...kaj jaz vem kaj bo mojemu mišonu všeč ko bo malo večji,,,bi bilo najboljš kak traktor gor narisat, al pa bageruser posted image ...
dejte mi kako idejo...Felix?.....

Ob 11.00 pred BD firmo, bo uredu...itak se bomo še lovile, aja, pa previjale user posted image user posted image user posted image ...tak da malo pred 12.bomo pa pri tebi,,,ok?...a je vama uredu?...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.10.2009 13:44:58   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

šli smo od zdravnika...ja,tia je res slabokrvna.dobila je 2sirupa..jokala ni nič ko jo je pičilauser posted image ,,še pred tem se na radijatorju opekla,in še povrh tega udarila v moje zobe,tako da si je skoraj čelo presekalauser posted image user posted image ...ni preveč slabokrvna,samo malouser posted image ,dobro da smo šli..

ojoj...bogica, no vidiš, dober instinkt si imela...sej zdaj pa bo, pa še apetit dobi nazaj in bo super...user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.10.2009 13:45:34   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

POMEMBNO OPOZORILO:user posted image user posted image user posted image

MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma!user posted image

Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo!user posted image

kokica hvala za vabilo, samo naju ne bo. dopoldan mam že druge zadeve. upam pa da se kmalu spet vidimo v mb (jaz pa sem moram dogovorit s hišnikom da mi da poseben biper za rampo, kjer je dovolj placa vse vas punce)!!!
a si ti men dons trobila iz avta (pri progi), ker samo tebe poznam s takim avtom!?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.10.2009 13:46:30   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralouser posted image Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla user posted image user posted image pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo user posted image user posted image groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....

trezika naš je tudi enkrat bruhnil, ko je fejst kašljal!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?