|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
29.10.2009 7:56:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dobro jutro,

rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija user posted image evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj

lep dan

Mama_m zate BIG HUG user posted image za Leo pa tisoče  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
29.10.2009 8:01:18   
tasa_m
Zdaj pa vam dobro jutro zaželim.

Naša noč je bila OBUP user posted image
Ko sem šla v spalnico (okoli 23h) je frajla bila gor in se je igrala z medvedkom. Ji ga vzamem beg, pocartam in rečem, da je treba pančat. Takrat pa se je čaga začela..se je obračala, cvilila,smejala, si pela .. ni kaj ni user posted image Sem mislila,da je lačna in ji grem naret 150ml AM, ga je spila pa sem mislila da jo bo vrglo pa nič. Bila je gor do 2ure, pol pa jo je vrglo. In da bi vsaj spala ne vem kak dolgo..ob 5h spet auf. Men se je skoraj zmešalo, še sreča da jo je T. bolj k sebi vzel, ker jaz bi ji kako čez rit (plenico) dala user posted image user posted image . Zdaj pa bi naj spala, sam se mi zdi da jo že čujem..user posted image

Tak da povzetek vsega..take noči že dolgo nismo imeli,sploh je ne pomnim več.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
29.10.2009 8:17:02   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi kot ponavadi smo bili pokonc ob 6ih, zdej ko se je ura premaknila ni panika vstat, edin ponavdi ne, ampak se cartamo v postelji, no Tjaša se malo pri enem malo pri drugem,a kje so tista jutra, ko si se z user posted image cartal, pa ti se ni mudilo vstat.user posted image user posted image user posted image

za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo.

Slinjenje
mislim, da je ena vprašala če je slinjenje znak zovovkov, pri nas ne, sem ravno zadnjič cartala enega 8 mesečnega fantka, mu je kar teklo iz ust, se mi je tak smilil, sam pri nas pa res le zatekle dlesni.Pri nas slina le uhaja kadar dela brrrrrrrrrrrrrrrr.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
29.10.2009 8:35:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naj pohvalim vašE male malčke v reviji Mama,sem gledala in vidim male navIhančke,pa blazino od Piruri ki jih dela.tAKI CUKERČKI SO GOR

Tudi mi imamo našega navihančka notri ,moja porodna zgodba.

ČESTITKE

super, da si nam to povedala ... nisem še nič gledala, moram to nabavituser posted image  čestitke tudi tebi za porodno zgodbo, kako kaj tvoj sonček raste? Je zdrav?
ni zakaj ,z veseljem.Prav cartkani so

Ja mi smo super.mali lepo raste in je že prava kačica,se puza k nor pa dela koda bi slončkaluser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
29.10.2009 8:35:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naj pohvalim vašE male malčke v reviji Mama,sem gledala in vidim male navIhančke,pa blazino od Piruri ki jih dela.tAKI CUKERČKI SO GOR

Tudi mi imamo našega navihančka notri ,moja porodna zgodba.

ČESTITKE

user posted image user posted image user posted image nič ne vem o tem. A mi lahko kdo kaj več pove, da še grem jaz to revijo kupit!? Mi imamo naročeno Mama in dojenček, tak da Mame ne beremo.

čigavi otroci pa so tam not?
piše marčevski zvončki in trobentice 2009,pa se mi zdi da je tvoj Malček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
29.10.2009 8:35:21   
MalaČebelica
dobro jutro.

mi smo še kar ok spali. samo je pa začela nekaj pokašljevat user posted image sem šla kar sredi noči kuhat kamilice za pod posteljico. če boma pa zdaj spet kerega okužile od Mb malčkov, ko smo se včeraj dobile te pa se več ne grem. pa ne pridema več na nobeno srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
29.10.2009 8:37:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro.

mi smo še kar ok spali. samo je pa začela nekaj pokašljevat user posted image sem šla kar sredi noči kuhat kamilice za pod posteljico. če boma pa zdaj spet kerega okužile od Mb malčkov, ko smo se včeraj dobile te pa se več ne grem. pa ne pridema več na nobeno srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image

nea ga serji !

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
29.10.2009 8:43:50   
Grahec
Ojla,

komaj sem se prebila skozi vse kar ste načvekale.

Super ste oziroma so frajerčki in frajerke na slikici v Mami!!!!, jo bom šla potem kupit, ko se razkadi megla.
Hmm, za tiste ki ste naročene na revijo pa izdam, da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. user posted image

Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
29.10.2009 8:44:16   
KOKICA32

Dobro jutro,

rana ura, zlata ura ampak jaz bi raje spala kot bila pokonci zaradi bolezni, zdravnikov, laboratorija user posted image evo zdaj zrihtam velikega navihančka, pol Leo in gremo; držite pesti, da bo z Leino vodico vse OK, vročine nima več; no vsaj nekaj

lep dan

Mama_m zate BIG HUG user posted image za Leo pa tisoče  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
29.10.2009 8:46:36   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image

MeDve t5udil, ,

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
29.10.2009 8:48:22   
KOKICA32

Ko sem šla v spalnico (okoli 23h) je frajla bila gor in se je igrala z medvedkom. Ji ga vzamem beg, pocartam in rečem, da je treba pančat. Takrat pa se je čaga začela..se je obračala, cvilila,smejala, si pela .. ni kaj ni user posted image Sem mislila,da je lačna in ji grem naret 150ml AM, ga je spila pa sem mislila da jo bo vrglo pa nič. Bila je gor do 2ure, pol pa jo je vrglo. In da bi vsaj spala ne vem kak dolgo..ob 5h spet auf. Men se je skoraj zmešalo, še sreča da jo je T. bolj k sebi vzel, ker jaz bi ji kako čez rit (plenico) dala user posted image user posted image . Zdaj pa bi naj spala, sam se mi zdi da jo že čujem..user posted image

Tak da povzetek vsega..take noči že dolgo nismo imeli,sploh je ne pomnim več.. user posted image

Ojoj! user posted image user posted image user posted image

Naša noč, pa je bila že bolj normalna. Ni več kaj dosti jamral le zbudil se je že ob 6h pa ne več spati. user posted image Potem sva se igrala, ker mi drugega pač ni preostalo, pojedel je zajtrk (beri kruh in mleko pa skuto s sadjem na vrh user posted image ), sedaj pa ga je sfalilo. Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes!user posted image

lepo bodite! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
29.10.2009 8:49:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro.

Pa joj! user posted image Kaj pa, če se napravlja, kot se zna moj pikec? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
29.10.2009 9:00:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,

Super ste oziroma so frajerčki in frajerke na slikici v Mami!!!!, jo bom šla potem kupit, ko se razkadi megla.
Hmm, za tiste ki ste naročene na revijo pa izdam, da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. user posted image

Lucija protestira, ja tako je če imam en kup postov od mariborčank in čokoladnega likerja za prečekirat, potem pa ne morem nič napisat, ker se Lucija začne že dolgčasit.
lahko si jo v knjižnici isposodimo user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
29.10.2009 9:01:10   
tasa_m
Ojoj! user posted image user posted image user posted image

Naša noč, pa je bila že bolj normalna. Ni več kaj dosti jamral le zbudil se je že ob 6h pa ne več spati. user posted image Potem sva se igrala, ker mi drugega pač ni preostalo, pojedel je zajtrk (beri kruh in mleko pa skuto s sadjem na vrh user posted image ), sedaj pa ga je sfalilo. Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
29.10.2009 9:05:08   
KOKICA32

Ojla,

lahko si jo v knjižnici isposodimo user posted image

res je user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
29.10.2009 9:07:11   
Grahec
Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
29.10.2009 9:09:53   
KOKICA32

Ja potem me pa zafrknete, samo saj ste že velke zakaj bi pravljice brale user posted image user posted image user posted image

Mogoče zato, ker imamo male otročke? user posted image Kdo bi vedel?

A se nasploh ukvarjaš s pisanjem?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
29.10.2009 9:16:37   
mediuhec
[da je bila v septemberski not moja pravljica, ostale itak ne morte dobit več te revije. user posted image

[/quote]lahko si jo v knjižnici isposodimo user posted image

[/quote]

he he he

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
29.10.2009 9:18:11   
Nina00
Dobro jutro!

To noč smo pa super spali user posted image  Kar pokam od energije. Brin je spal od 20.30 do 8h user posted image  - se je pa 4x zbudil. 1x še pred 22-o, ko sem šla tudi sama spat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
29.10.2009 9:19:28   
mediuhec
tasa, kokica: upam da bo danes lepša noč. naš je bil tudi auf ob 5.00, samos em ga dala k nama na posteljo, pa je vmes mal podremal, mal se kotalil, pa stokal....

mala čebelica: veš da morta s klaro spet prit!!!!  (ko se bodo prehladi vrstili, se tko več en bo vedelo kdo je koga okužil)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
29.10.2009 9:20:39   
Nina00

Dobro jutro,

lep dan

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
29.10.2009 9:22:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

plazenje: včeraj je zaplazil proti wc-ju, kar pomeni da je naredil par metrov! in to kar naenkrat, pa tko enakomerno, da sem samo gledala.
user posted image user posted image user posted image  to pa je dosežek user posted image  Zdaj bo lahko za mami prišel, ko gre mami lulat user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
29.10.2009 9:25:08   
Nina00

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
29.10.2009 9:28:23   
Grahec

Mogoče zato, ker imamo male otročke? user posted image Kdo bi vedel?

A se nasploh ukvarjaš s pisanjem?

Hmm, v službi sem pisala govore enemu politiku, zdaj pa sem temo zamenjala user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
29.10.2009 9:29:16   
Nina00

Joj, sedaj pa jaz grem na neki poseg v bolnico, pa ga bo babi prevzela. Že vidim, kako bo tečen danes!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?