|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
28.10.2009 20:35:26   
rumba
Ajvy, kako ste luštne!! Pa kaka babika je že Tisa!user posted image Lubica lepa...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.10.2009 23:21:25   
Ajvy
Hvala vsem za pohvale....user posted image user posted image res....

Bačko...mal me je zjezilo....ko je naštela ene milion razlogov zakaj ima spet tolk vneta ušesa.....
ampak kaj čmo...
POtem pa ji je s fiziološko ščistila ušesa, posesala gnojček ven....dala močnejši AB, kapljice za v ušesa in za v nos....pa kontrolo mava v petek...

Je bilo pa tako zanimivo.,,,kako ji je bilo všeč v čakalnici....se je zabavala...in se nasmihala otročkom....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.10.2009 7:43:43   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Ajvy joj, miška Tisa... Potrpežljivček veseli mali! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvesta res mi ni dolgčas! user posted image A ni to fajn?! user posted image

Mi smo ok - trkam - tudi Anžej je zdrav, Juš pa nobene reakcije na cepljenje. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.10.2009 9:55:37   
Ajvy
jutro vsem.....

kako smo....

Tisa se je zbudila...pokakana do vratu...dobro jutro mami :)

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.10.2009 10:55:56   
bačko
No Lora je danes bila drugič cepljena.Velika je 67 cm in težka 7400 g.
Žanino uho je tudi uredu samo še vedno ap moramo jemati do nedeljo AB.Tako da bo šla v ponedeljek v vrtec.Mi ap je rekla P da naj Žani vsakič ko pride domov iz vrtca fajn spucamo nos.In da ji bo pomagalo da ne bo toliko bolna.Bomo videli.
Ajvy Tisa pa je res pridna punca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.10.2009 11:30:01   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

NOVEMBER 2009

Pupi- PDP :15.11.2009
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.10.2009 11:30:14   
Ajvy

user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

nizek start user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER 2009

user posted image

JANUAR 2010

Anja7- PDD : 18.01.2010  user posted image

Zvesta....RABIM TVOJ PDP

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.10.2009 11:30:35   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

13.05.2009

Sanek
:
FILIP     4480 g in 52 cm...

user posted image

17.02.2009

Madejka:
     TOBIJA 
   3820 g in 53 cm...

user posted image

09.06.2009

BAčko :      LORA  
3880 g in 53 cm...

user posted image

07.07.2009

GabiW : LIZA    4260 g  in  53 cm

user posted image

16.07.2009

Kristina : AŽBE    3360 g   in   52 cm

user posted image

18.07.2009

Češnca : JUŠ    3430 g    in   52 cm

user posted image

10.08.2009

Tejči77 : MAJ ENEJ    3710 g    in   51 cm

user posted image

10.09.2009
Rožica82    ZARA...3200g in 51 cm

10.09.2009
Baja    EMA     3800g in 52 cm

bom uredila kasneje...brez zamere...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 29.10.2009 11:31:02 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.10.2009 11:30:45   
Ajvy

S t a v n i c a :

PUPI user posted image : PDP 15.11.2009 baje bo fant user posted image

ANJA7
user posted image :  PDP 18.01.2010
Ajvy: fantek user posted image
Češnca: punčka user posted image

ZVESTA  user posted image : PDP
Ajvy : punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 29.10.2009 11:33:05 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.10.2009 11:32:13   
Ajvy

kdo je imel prav :-9

BAJA:
:   PDP: 09.09.2009
Tejči: punčka
Madejka: fantek
Ajvy: punčka
Freycha: punčka
Kristina: punčka
sanek:  punčka
Bačko: punčka
Češnca: fantek

ROŽICA82    : PDP : 27.09.2009
Kristina: fantek
Madejka: fantek
Baja: punčka
Freycha: punčka
sanek: fantek
bačko: fantek
Ajvy: fantek
Češnca: fantek

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.10.2009 11:37:19   
zvesta
ajvy, moj PDP je 20.2.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.10.2009 11:42:00   
kapica
Ajvy, super si ti z temi seznami. Drzim pesti da se cimprej pozdravite.

Imamo tako cudovite dneve zunaj, da je krasno. Pravi uzitek it na sprehod, sedaj pa z Niasom letiva v vrtec po malega sefauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.10.2009 13:48:54   
pupi
Kaj sem že jaz na vrsti al kaj? user posted image user posted image  Ajvy ti si res pridna s temi seznami!! Pa mislim, da bi jaz tudi bla zrela za stavnico, samo zdaj je tak že brezzveze par dni pred rokom user posted image user posted image !!!

Anja7 ti pa maš rok na rojstni dan mojega dragega pa mislim, da Sanekove tudi. Ko smo že pri sanekovi.... kjeeeeeeeeeee si??

Mene že ful matra, bi že šla rodit.... vse mi dol tišči, medenica me boli, da komaj hodim na čase, pa danes sem tečna ko driska, vremenu priemrno, joj user posted image !!! Naja danes budna že od 6.50, tota ura nam je celi sistem podrla, kaj nam je treba tega prestavljanjauser posted image !!

Ajvy kake lepe slikice, predvsem pa princeska na njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.10.2009 13:50:02   
pupi
Kapicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj vi spet pričakujete??????????? O ti lumpauser posted image user posted image user posted image  nič ne poveš!!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 29.10.2009 13:51:06 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.10.2009 15:36:56   
bačko
Kapica čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.10.2009 16:59:40   
madejka
Hejho!

Kapica eno leto si preskočlauser posted image ČESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIITKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image Ti si meni taka frajerkauser posted image
Pupi odpremo stavnico še zate?user posted image Sicer pa... kaj pa čakašuser posted image Sej zdaj že nima kaj bit... malo user posted image pa bo!user posted image
Mi mamo tud težave s prestavljanjem ure... ampak ne tele taprave, ampak tiste v Tobijevi ritiuser posted image Če spimo do osmih smo vlki frajerjiuser posted image

Ajvy meni Tobija tudi tako zaželi dobro jutrouser posted image user posted image user posted image Pa morm hitro vstat in ga previt, da ni celo vreča posračkanauser posted image
Jooooj kake lepe pupe ste!user posted image user posted image user posted image Sta si pa Tarja in Tisa kar podobni al ne?

Češnca, Kapica o kaki telovadbi vidve to? Ker naš hiperaktivček bi tud nekaj rabiluser posted image user posted image

Češnca kake lepe očke ima Anžej! Ja, poznam ta look... nič ga ne gane, kar se okol njega dogaja, samo da je Tvuser posted image

Baja user posted image sožalje za omico! No, vsaj ni dolgo trpela več...
Pupi tudi tebi sožalje...user posted image

Bačko user posted image user posted image user posted image za tvoje punce... naj se čimprej otresejo vseh težav!

Češnca a veš, da smo takoj po tistem, ko si napisala za Anžejev brezrokavnik tud mi dobili enakega od babi iz Hoferjauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

madejka, sožalje! Joj, pa kk je Maj dober, a k patru Piju je šla. To sem se nasmejala! Glede une stvari: a misliš dohterje? Na direktorja sem že oddala priotožbo, 4.11. pa sva naročeni v MB. Kaj dosti nam itak ne bo pomagalo, bolj upam, da dobim kake informacije za Avstrijo. Sva se že nekako odločila, da bomo operacijo pač opravili v tujini, če ne gre drugače.  No, tako da bom takrat ziher v MB, mogoče se lahko kje vidimo? Aja, da ne pozabim, še tvojemu možeku vse naj, naj!!!

Rumba aha no, vsaj da se bo nekam premaknilouser posted image Ja, obvezno se mormo dobit, ko boste v Mb!user posted image 4.11. je sreda... hmm.... pridite na kafe!user posted image

Hvala vsem za sožalja in čestitke za dragega! Sem prenesla...

Včeraj smo imeli pogreb, mašo in sedmino. Pa je šlo kar dobro skoz, dedi se je super držal in tako je bilo nam tud dosti lažje. Je pa blo tak, da jaz s Tobijem nisem šla na pogreb, pa tud za Maja se mi je zdelo brezveze da hodi... ker ponavadi ne zna bit pri miru, kaj šele tiho. ampak je moj odločil, da bo šel, pa je bil kar pridenuser posted image Ni pa rekel ne bu ne mu o pogrebu potem, tak da ne vem, al se ga je kaj dotaknilo ali ne...

Joj sirena... letim!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.10.2009 17:20:38   
kapica
Pupi, kaj si slucajno pogledala na avatar al kako? Sem mislila, da se nekaj casa ne bo nobena opazila. Da si ti ze tud pri koncu, neverjetno kako cas bezi.

Punce, nekako se sploh nisem pripravljena na javnost za to tretjo nosecnost, ker je bila spet veliko presenecenje in me je zeloo strah kaj in kako bo. Imam obcutek oz. me je strah, da ne bom zmogla.
Tako da, domaci se nic kaj ne vejo, naj bi pa bila 9 tednov noseca....

Madejka, sem mogla postudirat, katero letnico sem preskocla, pa mi je potem kapnilo, kaj ti mislisuser posted image . Tu pri nas imamo 1krat tedensko telovadno uro za malcke. Tam norijo, brcajo zogo, po blazinah skacejo, imajo kaksne igre, pac toliko da se mal znorijo. .
Zvesta, se nekaj bi te vprasala glede tistega sirupa za kaselj. Koliko vode das cez eno cebulo in cez med? Pol litra, liter? In koliko od tega pol otrk spije?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.10.2009 18:59:47   
rumba
kapica, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hudo!!! ČESTITKE!!!!!! user posted image user posted image user posted image Nič se ne bati, boš ziher zmogla, sej veš! Vaja dela mojstra, ti pa itak pridno vadiš. user posted image Ma, res sem ful vesela zate. Pa kaki občutki morajo biti to, v prvo noče iti, pol pa 2x kar tako na hitro?user posted image Kako se pa kaj počutiš? Aja, sem te zadnjič spraševala, pa si verjetno spregledala, a si ti doma ali delaš? Imaš oba v vrtcu al kako?user posted image Sigurno si že kdaj napisala, zato se oproščam, če se ponavljam.
Češnca, super, da ste tako lepo zdravi!user posted image
Ajvy, kako vi? kako je z ušeskom?

pupi, a ime že imate?
madejka, se ti kak dan prej javim, pa se dogovoriva, če se uspeva kaj dobiti. Mogoče bi še katera bila za kavico? Mi smo naročeni ob 10-ih, ne vem, kako dolgo bomo tam, pol pa bo upam čas še za pijačko. Bi vas bilo prav lepo videti.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.10.2009 19:07:42   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, se nekaj bi te vprasala glede tistega sirupa za kaselj. Koliko vode das cez eno cebulo in cez med? Pol litra, liter? In koliko od tega pol otrk spije?

kapica, nič vode ne dam čez, samo čebula in med... v bistvu dajem kot sirup.... dve tri žličke parkrat na dan, potem pa Izak na vrh malo tekočine spije, da poplakne....

pa čestitke za nosečnost! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.10.2009 19:08:39   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

madejka, se ti kak dan prej javim, pa se dogovoriva, če se uspeva kaj dobiti. Mogoče bi še katera bila za kavico? Mi smo naročeni ob 10-ih, ne vem, kako dolgo bomo tam, pol pa bo upam čas še za pijačko. Bi vas bilo prav lepo videti.

Rumba, eč mi bo zneslo, se mogoče jaz kaj oglasim v Mb, ampak je odvisno od večih dejavnikov...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.10.2009 19:35:28   
rumba
Jaaa, zvesta, kako bi te bila vesela. user posted image   Pri nas tudi nonstop poje tale sirup. Je res fajn.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.10.2009 19:59:14   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kapicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj vi spet pričakujete??????????? O ti lumpauser posted image user posted image user posted image  nič ne poveš!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Č E S T I T A M ! ! ! user posted image user posted image user posted image Kako lepo.... Evo, mi že solze tečejo................. user posted image user posted image user posted image

madejka Anžej hodi na telovadbo v vrtec - vsak petek 45min. Mal se zlavfajo, pa vaje delajo, poligon jim naštimajo.... Res fajn!
Fajn za brezrokavnik! user posted image
Ja, pri Piki Nogavički Anžej nič ne vidi in ne sliši! user posted image Pa če Jušu uspe ekran videt, je tud čist hipnotiziran (in pol se očka sprašuje, zakaj je mali kar naenkrat tako miren... user posted image ).
Polna plenica takoj zjutraj... standard pri Jušu! user posted image Ampak zdej ene par dni ni prišlo čez. user posted image
Mogoče bo Maj kasneje kdaj vprašal kaj o pogrebu... Anžej naše kužike ful dolgo ni omenjal, zdaj jo pa vsak dan in sprašuje, kam je šla... No, saj vem, da ni isto - človek pa žival (čeprav je v tem primeru meni še vedno tako hudo...), hočem samo povedat, da včasih očitno sami malo premlevajo. user posted image

rumba kako pa vi?

pupi saj je samo še malo! user posted image Ampak vem, kako se počutiš. Meni se je v drugo tud tko grozno mudilo. user posted image

zvesta tud jst sm naredila tale sirup po tvojem receptu. Super je!!! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.10.2009 20:27:20   
madejka
Rumba si bomo rezervirali sredo... avto imamo do 14. ure, tako da kar pokliči, če vam bo ratalo!user posted image user posted image user posted image

Češnca joj se morm pozanimat, če imajo tud tu kje kakšno takšno telovadbo... Maj ima tako rad družbo, še posebej družbo s katero lahko noriuser posted image
Kak so smešni s tem TVjem... Tobija bi si vrat izpahnil, samo da vidi na ekranuser posted image Maju sem pa danes knjigico naložla na glavo medtem ko je gledal risanko, pa še nekaj igrač pa nič ni registriraluser posted image user posted image user posted image Ga je grega slikal... morm naložit slikce tu goruser posted image

Kapica obljubim, da nobenmu od tvojih ne bom povedala, da si nosečauser posted image user posted image user posted image
Itak, da boš zmogla... si boš zorganizirala pa bo šlo... pol pa boš imela enga na počitnicah pa ti bo dolgčas samo z dvema... tak ko imamo zdaj preskok iz 1 na 2user posted image Go baby!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.10.2009 21:22:50   
Ajvy

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

13.05.2009

Sanek
:
FILIP     4480 g in 52 cm...

user posted image

17.02.2009

Madejka:
     TOBIJA 
   3820 g in 53 cm...

user posted image

09.06.2009

BAčko :      LORA  
3880 g in 53 cm...

user posted image

07.07.2009

GabiW : LIZA    4260 g  in  53 cm

user posted image

16.07.2009

Kristina : AŽBE    3360 g   in   52 cm

user posted image

18.07.2009

Češnca : JUŠ    3430 g    in   52 cm

user posted image

10.08.2009

Tejči77 : MAJ ENEJ    3710 g    in   51 cm

user posted image

10.09.2009

Rožica82:      ZARA     3200g  in   51 cm

user posted image

10.09.2009

Baja:    EMA     3800g   in   52 cm

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.10.2009 21:24:18   
Ajvy

user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

nizek start user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER 2009

user posted image

JANUAR 2010

Anja7- PDP : 18.01.2010  user posted image

Zvesta.... PDP : 20.02.2010user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?