madejka
|
Hejho! Kapica eno leto si preskočla ČESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIITKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ti si meni taka frajerka Pupi odpremo stavnico še zate? Sicer pa... kaj pa čakaš Sej zdaj že nima kaj bit... malo pa bo! Mi mamo tud težave s prestavljanjem ure... ampak ne tele taprave, ampak tiste v Tobijevi riti Če spimo do osmih smo vlki frajerji Ajvy meni Tobija tudi tako zaželi dobro jutro Pa morm hitro vstat in ga previt, da ni celo vreča posračkana Jooooj kake lepe pupe ste! Sta si pa Tarja in Tisa kar podobni al ne? Češnca, Kapica o kaki telovadbi vidve to? Ker naš hiperaktivček bi tud nekaj rabil Češnca kake lepe očke ima Anžej! Ja, poznam ta look... nič ga ne gane, kar se okol njega dogaja, samo da je Tv Baja sožalje za omico! No, vsaj ni dolgo trpela več... Pupi tudi tebi sožalje... Bačko za tvoje punce... naj se čimprej otresejo vseh težav! Češnca a veš, da smo takoj po tistem, ko si napisala za Anžejev brezrokavnik tud mi dobili enakega od babi iz Hoferja IZVIRNO SPOROČILO: rumba madejka, sožalje! Joj, pa kk je Maj dober, a k patru Piju je šla. To sem se nasmejala! Glede une stvari: a misliš dohterje? Na direktorja sem že oddala priotožbo, 4.11. pa sva naročeni v MB. Kaj dosti nam itak ne bo pomagalo, bolj upam, da dobim kake informacije za Avstrijo. Sva se že nekako odločila, da bomo operacijo pač opravili v tujini, če ne gre drugače. No, tako da bom takrat ziher v MB, mogoče se lahko kje vidimo? Aja, da ne pozabim, še tvojemu možeku vse naj, naj!!! Rumba aha no, vsaj da se bo nekam premaknilo Ja, obvezno se mormo dobit, ko boste v Mb! 4.11. je sreda... hmm.... pridite na kafe! Hvala vsem za sožalja in čestitke za dragega! Sem prenesla... Včeraj smo imeli pogreb, mašo in sedmino. Pa je šlo kar dobro skoz, dedi se je super držal in tako je bilo nam tud dosti lažje. Je pa blo tak, da jaz s Tobijem nisem šla na pogreb, pa tud za Maja se mi je zdelo brezveze da hodi... ker ponavadi ne zna bit pri miru, kaj šele tiho. ampak je moj odločil, da bo šel, pa je bil kar priden Ni pa rekel ne bu ne mu o pogrebu potem, tak da ne vem, al se ga je kaj dotaknilo ali ne... Joj sirena... letim!