|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
25.10.2009 12:02:15   
bačko
Baja  moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
25.10.2009 14:38:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

omica je včeraj umrlauser posted image  se je vsaj rešila...

prejmi moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
25.10.2009 14:38:46   
Ajvy
jutro...noč katastrofalna....zbujanje...jamranje....No ,sej zjutraj mi je bila jasno zakaj.....je Tisi gnoj začel tečt iz ušeska...dokler smo prišli do dežurnega zdravstvenega doma, je tekel že iz obeh....
Dobili AB...spet....in jutri moramo k svoji zdavnici.....kr neki...
Tolk sem žalostna...Tisa je tolk potrpežljiva, da sploh ne veš da je kaj narobe....ona full tiho prenaša bolečine...kar po eni strani kar ni dobro, ker pol nimaš pojma da se kaj dogaja...
Tolk sme žalostna ...res.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
25.10.2009 16:24:52   
bačko
Ajvy potem pa smo na istem z vnetimi ušesi.Samo da pri nas ga ima Žana in da sploh ni stokala niti ni povedala da jo boli.Upam da se bo čim prej pozdravila.Saj bo!Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
25.10.2009 19:15:56   
anja7
Ajvy; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tiso. Joj boga pikica mala. Verjamem, da si ful žalostna. Mene tud take stvari mal iz tira vržejo. Pa za določene stvari so tile naši malčki res čist čist preveč potrpežljivi. Upam, da se čimprej pozdravte.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
25.10.2009 21:03:16   
Ajvy
Čer...

Bačko...pr nas sploh ne bi vedli, če ne bi Tisi začel gnoj ven tečt ....dokler smo prišli do zdravniki, ji je gnoj tekel iz obeh ušes.....mah,....
Bolj me mori to...da je dva noči bolj slabo spala, pa sem vse pripisovala zobku, ki bo zdej zdej tu....

ANja7..mah..a veš da me vsakič srce zaboli,...ne morem se prpravit do tega da me te stvari ne bi dotolkle...res..tolk se mi smilijo, kadar so revčki...mah

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
26.10.2009 7:58:50   
bačko
JUtro!
Naša noč je bila obup.Ne vem kaj Loro muči.A je zobek ali kaj drugega?Nosek je imela skos polnega in sem ji ga zdaj zjutraj končno dobro spucala in zdaj spi.Ko sem ji merila vročino v ritki je imela 37,6.A je možno da lahko najprej dvojkice zrastejo in potem enke?Se mi zdi kot da ji dvojka raste.
Saj bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
26.10.2009 8:08:02   
Ajvy
Bačko..joj....bogica...upam,da se čimprej pokaže kaj jo matra...bogica...mala....
Možno je vse pr telih zobkih.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
26.10.2009 8:08:23   
Ajvy
jutrouser posted image

sem mal pozabila bit kulturnauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
26.10.2009 8:10:25   
baja*
Punce, kak dolgo je že lahko moje mleko v hladilniku? 2 dni?

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkeuser posted image

hvala za sožalje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
26.10.2009 8:59:58   
Češnca
Dobro jutro! user posted image
Kako preživljate tole spremembo ure? Morm priznat, da sta najina dva fantka krasna glede tega, ampak meni gre vseeno na živce.

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Glede teh ZAKAJevuser posted image Adijo ejuser posted image Cel ljubi dan: zakaj to, zakaj ono, kje je to, kam gremo, kdo je to... pa če bi bil enkrat zadovoljen z odgovorom, bi blo še fajnuser posted image Ma ne, on vpraša ene 50x eno in isto... Če se kam peljemo, celo pot sprašuje kam gremo in kdo bo tam. Na koncu se še samo smejimo... pa jaz njega sprašujem kontra: ja kam le gremo? kdo živi tam?
Ja, je čisto enako pri nas!!! user posted image Sploh, ko se kam peljemo... user posted image

Oblačila... jaz sem celotno zimsko kolekcijo za Maja kupila v C&A. Mi imajo ful lepe cotke - celo za fante!user posted image user posted image Pa cene niso pretirane. Taki mali šminker je zdajuser posted image
user posted image user posted image user posted image Joj, sej res... C&A sem pa čisto pozabila... No, pa zdej mi je malo od rok.
Tisti brezrokavnik, za katerega si zadnjič spraševala, je pa moja mami Anžeju v Hoferju kupila. Prov super je! user posted image

Češnca mi smo kupili kar navadno zobno pasto za otročke. Nam je zobozdravnica rekla, da naj že kakšno s fluorom kupim pa mu dam malo gor. Baje ni problem če je malo poje, zobki pa ga že rabijo. Baje mora imeti pasta 500 neke snovi not, da je ok (piše na pasti, pa ne vem česauser posted image ) Sva se pa z Majem že naučila izpljunituser posted image
Baby first teeth pa baje ni več dovolj za otročka, ki že ima vse mlečne zobkeuser posted image
Aha, no pol pri nas še ni panike, še čakamo 2 petki! user posted image user posted image

Moj dragi ima tudi staro mamo v bolnici. Je sicer že ful stara (96) in glede na njeno težko življenje sploh ne morš verjet, da je tak dolgo zdržala. Pred kakim mesecem se je še vse sama porihtala, pol jo je pa možganska kap... od takrat je šlo vse navzdol... zdaj je pa v bolnici, pa se ne zaveda več kaj dost... v bistvu še samo čakajo, kako dolgo bouser posted image
Maju smo zanjo povedali nekako tako, da je stara mama bolna in je boga in je zato v bolnici. Povedali smo mu tudi, da bo verjetno kmalu umrla in bo šla v nebesa... Ampak ni dojel glih no, ker je takoj vprašal, če mu bo od tam čokoladko prineslauser posted image Res pa je, da nisemo tako povezani z njo, kot ste vi...
user posted image Joj, je Maj faca!!! user posted image Ja, se strinjam, jim je kar treba povedat, sicer se samo zapleteš... user posted image Ampak je težko... user posted image
Anžej je pa zdej kar naenkrat začel spraševat, kje je naša user posted image Čenča. user posted image Pa smo mu razložili, da je bla stara in je zaspala za vedno. Kje je zaspala??? Bom šou pogledat... Ah, že pri živali je user posted image težko!

Moje sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še - z zamudo - vse naj naj možeku!!! user posted image user posted image

mateyka user posted image user posted image user posted image super seznam!

Ja, baja, res je to najtežje, ko začneš razmišljat širše in pomisliš tudi na smrt svojih staršev. user posted image
A res, Ema pa ne mara vožička... Škoda! A ji je mogoče vroče? Ne me narobe razumet, ampak pri Jušu je to EDINI razlog za jok (poleg lakote, ampak to ponavadi že prej zrihtava! user posted image ). In se mi včasih zdi, da ni šans, da mu je vroče, pa ga možek sleče in je spet smejko! user posted image Ravno včeraj v avtu je bil samo v bodiju in hlačkah - brez jopice. Sicer je bil jok! Jst pa v jakni! user posted image user posted image .
Bogi Rene, kako je "ranjenec"? user posted image user posted image user posted image
Se tudi jst podpišem - zdej gre vse tko na izi, počasi, ko sva z Jušem sama. Komaj čakam na kaos (malo pretiravam!user posted image ), ki ga prinese Anžej domov! user posted image
Moje sožalje, baja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za mleko... pri moji črpalki piše 24 ur.

rumba držim pesti, da zrihtate vse, pa kjerkoli že! Joj, kaj vse mora človek narest, pa bi moglo bit čist drugače... user posted image Totalno sem razočarana - že spet - nad našim zdravstvom!
Kar se pa cotk od Next-a tiče so pa res kvalitetne. Jst sm najprej naročila samo eno pižamico za probo, potem šele kaj več. In se strinjam - važno, da je udobno! user posted image

Ajvy prov res - različni smo si. Če Tisa ne mara vožička, ga pač ne...
A tebe pa skoz zebe...Mene je včasih tud! Zdej me pa ŠE ne! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite in zdravi ostanete!!!

bačko joj, joj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda lahko zobki tudi tako rastejo.

Ah, tale ušeska... Nimaš kej, se ful rado zgodi... user posted image Držite se, Ajvy in bačko!
user posted image user posted image user posted image

Ko bi bil naš Juš kaj pri miru... Se je že zrinil dol z "igralnega centra". user posted image Previjanje je itak nemogoče... Vedno dvigne ritko, ko hočem plenico gor potegnit, pa smo tam... user posted image

Anžej je pa trenutno navdušen nad Piko Nogavičko, bi jo skos gledal, pa sprašuje za vsako stvar zraven, seveda. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
26.10.2009 11:03:23   
bačko
Joj kako sem sita teh prehladov.upamd a se bosta kaj kmalu pozdravile.
Tudi za vse bolane naj se čim prej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
26.10.2009 11:07:48   
Ajvy
Baja....24 ur....
Kako se držiš????

Zobki
....zadnjič sem opazila da Tarja nima niti ene petke še....do kdaj pa to kej zraste???

Češnca...a JUš je že tak aktiven....he he ....
Hvala za lepe misli...razmišljam o cepljenju..glede na to da je moj mož na pol gluh zaradi ponavljajočih se vnetij.....

Bačko...zadnjil na šoli za starši je pediatrinja rekla, da moramo zdržat do aprila user posted image ...a veš kje je to

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
26.10.2009 11:32:16   
bačko
Saj se nam bo kar zmešalo.Groza!user posted image Ja upam da bo vsaj kakšen teden brez prehladov in malo spanca.Mi že kar manjka.Danes sva z mojim ponoči spala skupaj vsega ene 4 ure.Pijem že 2 kavo.Pa še Žano imam doma.user posted image Ampak kaj hočemo.Tako je življenje.Tudi za nas bodo lepši časi.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
26.10.2009 11:49:02   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Češnca...a JUš je že tak aktiven....he he ....
Hvala za lepe misli...razmišljam o cepljenju..glede na to da je moj mož na pol gluh zaradi ponavljajočih se vnetij.....

Ne govori, čist nič ni pri miru, razen kadar spi! user posted image
Za cepljenje sem pa že slišala - menda so tisti, ki se odločijo zanj zadovoljni!
Spodnje petke zrastejo nekje med 23. in 31. mesecem, zgornje pa med 25. in 33.

bačko itak, da bo bolše! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
26.10.2009 11:50:50   
zvesta
ajvy, mi smo Izaka cepili s pneumokokom.... zaenkrat zelo zadovoljni....res pa še ni minilo veliko časa... ampak smo bili zdaj doma vsi bolani, samo Izak ne...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
26.10.2009 14:15:05   
corfu
Dober dan

Evo po dolgem, res dolgem času mi je uspelo pokukat sem, res nisem polnoma nič brala, tako da nimam pojma kaj vse je novega. Mi smo zaenkrat zdravi, sem pa polno zaposlena z službo, šolo, otroci, mož je že 14 dni na bolniški, ga je nekaj v križu zagrablo, edina dobra stvar v tem je da toliko ni bil še nikoli doma :) zdaj pa je :) Danes ob 14.30 imam sestanek za Manco v vrtcu, takoda bom videla kako kaj se obnaša v vrtcu...

Punce lepo pozdravljene!

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
26.10.2009 14:48:08   
bačko
Moj mož je imel sedemkrat vneto uho in verjetno bom tudi jaz dala Žano cepiti.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
26.10.2009 14:56:52   
pupi

Zobki
....zadnjič sem opazila da Tarja nima niti ene petke še....do kdaj pa to kej zraste???

Do 36-ega meseca. Še ma čas!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
26.10.2009 14:57:41   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zobki

Naš še ene dvojke nima. In zobozdravnica domneva, da je sploh ne bo imel. Vsaj mlečne ne.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
26.10.2009 15:04:50   
pupi
Baja moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi mamo tudi smrtni slučaj, pa ne bi podrobneje o tem, ker je kar kočljiva zadeva!!!!!!!

Se mi je pa šola začela in nimam pojma kak bom te obvezne zadeve zgurala. Sem se v neke skupine napisala, ko so tak vse okrog roka pa bo kaj bo, bojo pač babe kar iz šole šle z mano, pa saj so vsi zdr. delavci, pa se bomo ja znašli, pa še porodnišnica je blizu user posted image user posted image !

Naja je danes pri tašči in je ful paniko, kar naenkrat za mene zagnala... to se je prvič zgodilo. Mene je že zdaj groza kako bo to, ko bo treba v vrtec, pa še tak nedružabna ko je user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke, zobke in ostale težave in težavice!!!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
26.10.2009 23:58:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Saj se nam bo kar zmešalo.Groza!user posted image Ja upam da bo vsaj kakšen teden brez prehladov in malo spanca.Mi že kar manjka.Danes sva z mojim ponoči spala skupaj vsega ene 4 ure.Pijem že 2 kavo.Pa še Žano imam doma.user posted image Ampak kaj hočemo.Tako je življenje.Tudi za nas bodo lepši časi.

treniramo vzdržljivost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
26.10.2009 23:58:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ajvy, mi smo Izaka cepili s pneumokokom.... zaenkrat zelo zadovoljni....res pa še ni minilo veliko časa... ampak smo bili zdaj doma vsi bolani, samo Izak ne...

bi bila tako prijazna in bi mi še ceno povedla....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.10.2009 0:02:50   
Ajvy
oi..sva bili pri P...tolk je v ušeskih enga materiala,da se sploh bobničev ne vidi...jutri morava na ORL:...da oni tam povejo kako in kaj...

Češnca...he he ...tale JUš bo pa športnik.....
Hvala za info..nisem vedla tega..glede zob

Corfu.
.pa kje si ti...ravno sem danes na tebe misnla, ko sem prebrala reklamo za pohištvo in je zofa CORFU znižana...user posted image

Pupi
...moje sožalje....
Glede NAje....ne sekiraj se ...dokler ne boš v tej situaciji.....
NOsečka si...in NAja to ve...zato se te bo zdej oklenila kolkr se bo lahko...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.10.2009 0:02:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zobki

o mery..kako odločnouser posted image user posted image sem se te kar predstavljala

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?