Češnca
|
Dobro jutro! Kako preživljate tole spremembo ure? Morm priznat, da sta najina dva fantka krasna glede tega, ampak meni gre vseeno na živce. IZVIRNO SPOROČILO: madejka Glede teh ZAKAJev Adijo ej Cel ljubi dan: zakaj to, zakaj ono, kje je to, kam gremo, kdo je to... pa če bi bil enkrat zadovoljen z odgovorom, bi blo še fajn Ma ne, on vpraša ene 50x eno in isto... Če se kam peljemo, celo pot sprašuje kam gremo in kdo bo tam. Na koncu se še samo smejimo... pa jaz njega sprašujem kontra: ja kam le gremo? kdo živi tam? Ja, je čisto enako pri nas!!! Sploh, ko se kam peljemo... Oblačila... jaz sem celotno zimsko kolekcijo za Maja kupila v C&A. Mi imajo ful lepe cotke - celo za fante! Pa cene niso pretirane. Taki mali šminker je zdaj Joj, sej res... C&A sem pa čisto pozabila... No, pa zdej mi je malo od rok. Tisti brezrokavnik, za katerega si zadnjič spraševala, je pa moja mami Anžeju v Hoferju kupila. Prov super je! Češnca mi smo kupili kar navadno zobno pasto za otročke. Nam je zobozdravnica rekla, da naj že kakšno s fluorom kupim pa mu dam malo gor. Baje ni problem če je malo poje, zobki pa ga že rabijo. Baje mora imeti pasta 500 neke snovi not, da je ok (piše na pasti, pa ne vem česa ) Sva se pa z Majem že naučila izpljunit Baby first teeth pa baje ni več dovolj za otročka, ki že ima vse mlečne zobke Aha, no pol pri nas še ni panike, še čakamo 2 petki! Moj dragi ima tudi staro mamo v bolnici. Je sicer že ful stara (96) in glede na njeno težko življenje sploh ne morš verjet, da je tak dolgo zdržala. Pred kakim mesecem se je še vse sama porihtala, pol jo je pa možganska kap... od takrat je šlo vse navzdol... zdaj je pa v bolnici, pa se ne zaveda več kaj dost... v bistvu še samo čakajo, kako dolgo bo Maju smo zanjo povedali nekako tako, da je stara mama bolna in je boga in je zato v bolnici. Povedali smo mu tudi, da bo verjetno kmalu umrla in bo šla v nebesa... Ampak ni dojel glih no, ker je takoj vprašal, če mu bo od tam čokoladko prinesla Res pa je, da nisemo tako povezani z njo, kot ste vi... Joj, je Maj faca!!! Ja, se strinjam, jim je kar treba povedat, sicer se samo zapleteš... Ampak je težko... Anžej je pa zdej kar naenkrat začel spraševat, kje je naša Čenča. Pa smo mu razložili, da je bla stara in je zaspala za vedno. Kje je zaspala??? Bom šou pogledat... Ah, že pri živali je težko! Moje sožalje. Pa še - z zamudo - vse naj naj možeku!!! mateyka super seznam! Ja, baja, res je to najtežje, ko začneš razmišljat širše in pomisliš tudi na smrt svojih staršev. A res, Ema pa ne mara vožička... Škoda! A ji je mogoče vroče? Ne me narobe razumet, ampak pri Jušu je to EDINI razlog za jok (poleg lakote, ampak to ponavadi že prej zrihtava! ). In se mi včasih zdi, da ni šans, da mu je vroče, pa ga možek sleče in je spet smejko! Ravno včeraj v avtu je bil samo v bodiju in hlačkah - brez jopice. Sicer je bil jok! Jst pa v jakni! . Bogi Rene, kako je "ranjenec"? Se tudi jst podpišem - zdej gre vse tko na izi, počasi, ko sva z Jušem sama. Komaj čakam na kaos (malo pretiravam! ), ki ga prinese Anžej domov! Moje sožalje, baja... Za mleko... pri moji črpalki piše 24 ur. rumba držim pesti, da zrihtate vse, pa kjerkoli že! Joj, kaj vse mora človek narest, pa bi moglo bit čist drugače... Totalno sem razočarana - že spet - nad našim zdravstvom! Kar se pa cotk od Next-a tiče so pa res kvalitetne. Jst sm najprej naročila samo eno pižamico za probo, potem šele kaj več. In se strinjam - važno, da je udobno! Ajvy prov res - različni smo si. Če Tisa ne mara vožička, ga pač ne... A tebe pa skoz zebe...Mene je včasih tud! Zdej me pa ŠE ne! da se pozdravite in zdravi ostanete!!! bačko joj, joj... Seveda lahko zobki tudi tako rastejo. Ah, tale ušeska... Nimaš kej, se ful rado zgodi... Držite se, Ajvy in bačko! Ko bi bil naš Juš kaj pri miru... Se je že zrinil dol z "igralnega centra". Previjanje je itak nemogoče... Vedno dvigne ritko, ko hočem plenico gor potegnit, pa smo tam... Anžej je pa trenutno navdušen nad Piko Nogavičko, bi jo skos gledal, pa sprašuje za vsako stvar zraven, seveda.