|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
28.10.2009 7:10:37   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, sej v resnici nisem tko navdušena nad tem, sam delam se user posted image

A glede dojenja? meni sploh ni blo lepo dojit. pa pravijo ene kako je to najlepša stvar na tem svetu. ja verjetno res, če nimaš težav s tem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.10.2009 7:17:16   
dolenjka
Ja Blaža, mal se štulim user posted image

Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas user posted image
Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga user posted image user posted image Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.10.2009 7:21:13   
blaža

Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas user posted image
Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga user posted image user posted image Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše user posted image

ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? user posted image

bo šlo mimo.user posted image

Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.10.2009 7:21:47   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No, sej v resnici nisem tko navdušena nad tem, sam delam se user posted image

A glede dojenja? meni sploh ni blo lepo dojit. pa pravijo ene kako je to najlepša stvar na tem svetu. ja verjetno res, če nimaš težav s tem.user posted image

ne, nad tem, da sem prva vstala user posted image

Kar se pa dojenja tiče je pa tko, da sem jaz čist navdušena nad njim, ampak nad črpanjem in ostalim sranjem pa ne, če se doji se doji, vse ostalo je kar nekaj in to se meni dogaja, tokrat zaradi zaspaneta (zdele bom spet mogla, drgač me bo raznesl) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.10.2009 7:22:40   
dolenjka

ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? user posted image

Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj.user posted image

sej vem da bom še pogrešala to, da je pri miru user posted image user posted image user posted image Čakam poletjeeee user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.10.2009 7:23:57   
blaža

sej vem da bom še pogrešala to, da je pri miru user posted image user posted image user posted image Čakam poletjeeee user posted image

jaz tudiiiii. Še posebaj tle, ki je zima 8 mesecev in le malo toplo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.10.2009 10:00:52   
Februarka08
Evo nekaj slikicuser posted image ostalo je pa itak na FB

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.10.2009 10:06:45   
dolenjka
Pridna mama februarka user posted image

Ejo, men je zdajle moj ravno prinesel čaj proti krčkom iz stiškega samostana, ki je zelo pohvaljen. Lahko ga daješ direkt user posted image lahko pa ga mamica pije in baje zelo hitro v mleko pride. Mi sicer nimamo kakih krčkov se mi zdi, ampak stalno nekaj gunđa in zdaj dopuščam možnost, da ga šraufa in bom probala. Če bi želela, ti ga z veseljem po pošti pošljem user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.10.2009 12:27:09   
torcica
Februarka, kakšne lepe slikice user posted image user posted image user posted image ! Pravi cukrček!

Jest bi se vam tudi rada pridružila na FBuser posted image . A imate kakšno skupino, da vas lažje najdem? Al kako gre to?

Jest mam tut polno slikic na FB.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.10.2009 12:33:14   
buči
Dan, končno je tudi pri nas sonce! Spet čakam - tokrat električarja. Zato nisem seveda skoraj nič naredila, ampak zdaj itak grem že po Aljaža, da greva malo sama ven. Potem še po Tilna in bo že spet konec dneva.

Februarka, lepi ste!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.10.2009 15:56:48   
Februarka08

Pridna mama februarka user posted image

Ejo, men je zdajle moj ravno prinesel čaj proti krčkom iz stiškega samostana, ki je zelo pohvaljen. Lahko ga daješ direkt user posted image lahko pa ga mamica pije in baje zelo hitro v mleko pride. Mi sicer nimamo kakih krčkov se mi zdi, ampak stalno nekaj gunđa in zdaj dopuščam možnost, da ga šraufa in bom probala. Če bi želela, ti ga z veseljem po pošti pošljem user posted image

Joj, a res? Jaz bi ga pa z veseljem vzela. Ker pri nas je že krizno stanje... bom vse sprobala. Najbolj da se vsej hrani odpovem, mogoče bo kaj boljeuser posted image user posted image Danes se zbuja na 1 urouser posted image user posted image groza, pa ne vem a je lačen potem a ga zvija, na joški bi bil itak on skoz. Sem mu šla prej še 30 mleka narest ker je itak še tulil za jest, jaz pa po 1 uri tud nimam mleka dovoljuser posted image ga je popil, se ukakal, ga grem previt, sem rekla, ok, zih si še lačen, nardim spet, se je samo igral s cucljemuser posted image pol sva šla pa v vozek in ven in je vsaj tam malo oddremal... potem pa spet jovo na novo na 1 uro... čakam jutrišnji dan v upanju da bo kaj boljšiuser posted image

Torcica, imaš ZSuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.10.2009 16:01:18   
dolenjka
Februarka verjetno je velik v glavi, ampak jaz sem spila 1 skodelico čaja ob 11h ko sem ga hranila, potem sem ga pa ob 14.15 dojila in je kar lepo zaspal ob 15 in še spi, pa po dolgem času se ne buni, ne vem pa če je čaj "kriv" user posted image user posted image Ga bom kar pila, škodit nama ne more user posted image

Če me kaj ne z***** se bom ju3 do samostana zapeljala po čaj in ti ga pošljem, seveda pa rabim tvoj naslov. Pošlji na ZS ali gmail! Zdaj pa šibava ven, tati je šel po carico in gremo še malo na sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.10.2009 16:10:57   
Februarka08
Dolenjka, super. Imaš ZS, se beremo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.10.2009 16:13:18   
itata
to so pa fantjeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.10.2009 7:27:06   
blaža
Jutro!

najprej Februakra: zelo je lep vaš fantiček, pa kako ga sestrica čuva.user posted image user posted image user posted image

blaž je pa ponoči bruhal.user posted image Neki mu je ostalo na želodčku. ne vem, al je pa bla kaka viroza, ma dvomim, ki zdej je kot rožca. bomo vidli kako bo danes. Nima vročine, edino to, ki je bruhal. Z mojim sva šla spat okoli pol enajste in pol sva brisala, tuširala Blaža, preoblačla posteljnino, pol pa celo noč tekala v sobo, čim se je premaknu, da vidiva če je ok. user posted image user posted image

samo mu nisem dala mleka zdej zjutraj, ki me je strah, da ne bi spet bruhal. Sem mu dala bobi palčke in šipkov čaj. je pa že ves vesel in teka naokoli. Sem molla boga, da malo potegne zjutraj, pa je vseno vstal ob 5.20 user posted image user posted image user posted image user posted image

no toko. Sej bi vam napisala, da sem uničena, ma ne smem jamrat.user posted image user posted image user posted image

no to je to za zdej, se pol še kej javim.

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.10.2009 10:20:04   
buči
Jutro, jaz pečem štrudel, fanta sta v vrtcu, perem cunje ...

Blaža, user posted image . mene je bruhanja prav groza!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.10.2009 10:32:27   
dolenjka
Buči, vsedi se na vlak pa pridi k meni na kofetek pa mal štrudla prinesi user posted image user posted image

Drugač pa jutro user posted image

Danes pa praznuje naša cool mama Ella user posted image Sej sem ti že povedala....ostani še naprej tako cool mama user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 29.10.2009 10:33:43 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.10.2009 11:21:35   
pina-1
Ella še tuki hepy birthday od Pina family. user posted image user posted image user posted image

mati dolenjka nič nisi poročala kako je bilo včeri v posevetovalniciuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.10.2009 11:25:39   
dolenjka
4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 user posted image Jap, velikaaan user posted image

Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.10.2009 11:27:14   
dolenjka
Tara je imela pri 1m 3980g, pa 2m pa 4620 user posted image pa v porodni teži ni blo velik razlike user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.10.2009 11:27:50   
pina-1

4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 user posted image Jap, velikaaan user posted image

Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.10.2009 11:30:34   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

še dobr da bojo kmal razprodaje, ker bo treba v šoping, drugale bo rozek user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.10.2009 11:34:17   
pina-1

he he...
a so ti kej rekli za dojenje?

še dobr da bojo kmal razprodaje, ker bo treba v šoping, drugale bo rozek user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.10.2009 11:38:03   
dolenjka

he he...
a so ti kej rekli za dojenje?

sej veš, dojit dojit dojit in druzga mi ne preostane, ker me bo razneslo. Mali je jedel ob 8h in še kar spi??? Vmes sem 2x dudo dala....no, sej zdej se že mal oglaša, tko da ne bo dolg

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.10.2009 11:44:30   
pina-1
Ma super.. sej zdej bo kmalu ujel ritem tapravi in bo zafunkcioniralo....

Tudi pri nas je bla mia bolj počasna za jest kot Ana.
Ma ne zdej. Nia je zdej brez dna.. Non stop bi jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......