Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:10:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, sej v resnici nisem tko navdušena nad tem, sam delam se A glede dojenja? meni sploh ni blo lepo dojit. pa pravijo ene kako je to najlepša stvar na tem svetu. ja verjetno res, če nimaš težav s tem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:17:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Blaža, mal se štulim Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:21:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Blaža, mal se štulim Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? bo šlo mimo. Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:21:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, sej v resnici nisem tko navdušena nad tem, sam delam se A glede dojenja? meni sploh ni blo lepo dojit. pa pravijo ene kako je to najlepša stvar na tem svetu. ja verjetno res, če nimaš težav s tem. ne, nad tem, da sem prva vstala Kar se pa dojenja tiče je pa tko, da sem jaz čist navdušena nad njim, ampak nad črpanjem in ostalim sranjem pa ne, če se doji se doji, vse ostalo je kar nekaj in to se meni dogaja, tokrat zaradi zaspaneta (zdele bom spet mogla, drgač me bo raznesl)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:22:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Blaža, mal se štulim Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? bo šlo mimo. Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj. sej vem da bom še pogrešala to, da je pri miru Čakam poletjeeee
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:23:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Blaža, mal se štulim Za spremembo lepotec in Stipe spita (danes je doma, ker imamo P), mi2 sva pa razturili spodnji štuk, da nama ni dolgčas Ponoči kr neki, tut AM čist neuspešno, ker je po dobrih 40 ml na flaši zaspal, tko da isto sranje kot joške, sam druga pakunga Čez 2 uri se je zbudil in jaz sem obupala, tko da je Stipe pogrel moje načrpano mleko iz hladilnika in se nekaj trudil, pa se je zgodba samo ponovila in pol je neki gunđal.....no, v glavnem zdaj je sitaucija taka, da jaz kofetkam in se igram z legicami, živalmi..... Paše ma ja to je itak čav adijo, ko pojma nimaš včasih kaj jim je, pol pa lahko samo ugibaš, al je lačen? al je preveč sit? al ni kupčka dobro podrl? al ga zvija? al je samo siten? bo šlo mimo. Eko moji so skoraj že tle.Še kavico z mamo spijem, pol pa grem, da pridem čim prej nazaj. sej vem da bom še pogrešala to, da je pri miru Čakam poletjeeee jaz tudiiiii. Še posebaj tle, ki je zima 8 mesecev in le malo toplo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 10:00:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo nekaj slikic ostalo je pa itak na FB
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 10:06:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Pridna mama februarka Ejo, men je zdajle moj ravno prinesel čaj proti krčkom iz stiškega samostana, ki je zelo pohvaljen. Lahko ga daješ direkt lahko pa ga mamica pije in baje zelo hitro v mleko pride. Mi sicer nimamo kakih krčkov se mi zdi, ampak stalno nekaj gunđa in zdaj dopuščam možnost, da ga šraufa in bom probala. Če bi želela, ti ga z veseljem po pošti pošljem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 12:27:09
|
|
|
|
torcica
|
Februarka, kakšne lepe slikice ! Pravi cukrček! Jest bi se vam tudi rada pridružila na FB . A imate kakšno skupino, da vas lažje najdem? Al kako gre to? Jest mam tut polno slikic na FB.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 12:33:14
|
|
|
|
buči
|
Dan, končno je tudi pri nas sonce! Spet čakam - tokrat električarja. Zato nisem seveda skoraj nič naredila, ampak zdaj itak grem že po Aljaža, da greva malo sama ven. Potem še po Tilna in bo že spet konec dneva. Februarka, lepi ste!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 15:56:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pridna mama februarka Ejo, men je zdajle moj ravno prinesel čaj proti krčkom iz stiškega samostana, ki je zelo pohvaljen. Lahko ga daješ direkt lahko pa ga mamica pije in baje zelo hitro v mleko pride. Mi sicer nimamo kakih krčkov se mi zdi, ampak stalno nekaj gunđa in zdaj dopuščam možnost, da ga šraufa in bom probala. Če bi želela, ti ga z veseljem po pošti pošljem Joj, a res? Jaz bi ga pa z veseljem vzela. Ker pri nas je že krizno stanje... bom vse sprobala. Najbolj da se vsej hrani odpovem, mogoče bo kaj bolje Danes se zbuja na 1 uro groza, pa ne vem a je lačen potem a ga zvija, na joški bi bil itak on skoz. Sem mu šla prej še 30 mleka narest ker je itak še tulil za jest, jaz pa po 1 uri tud nimam mleka dovolj ga je popil, se ukakal, ga grem previt, sem rekla, ok, zih si še lačen, nardim spet, se je samo igral s cucljem pol sva šla pa v vozek in ven in je vsaj tam malo oddremal... potem pa spet jovo na novo na 1 uro... čakam jutrišnji dan v upanju da bo kaj boljši Torcica, imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 16:01:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka verjetno je velik v glavi, ampak jaz sem spila 1 skodelico čaja ob 11h ko sem ga hranila, potem sem ga pa ob 14.15 dojila in je kar lepo zaspal ob 15 in še spi, pa po dolgem času se ne buni, ne vem pa če je čaj "kriv" Ga bom kar pila, škodit nama ne more Če me kaj ne z***** se bom ju3 do samostana zapeljala po čaj in ti ga pošljem, seveda pa rabim tvoj naslov. Pošlji na ZS ali gmail! Zdaj pa šibava ven, tati je šel po carico in gremo še malo na sonček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 16:10:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, super. Imaš ZS, se beremo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 16:13:18
|
|
|
|
itata
|
to so pa fantje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 7:27:06
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! najprej Februakra: zelo je lep vaš fantiček, pa kako ga sestrica čuva. blaž je pa ponoči bruhal. Neki mu je ostalo na želodčku. ne vem, al je pa bla kaka viroza, ma dvomim, ki zdej je kot rožca. bomo vidli kako bo danes. Nima vročine, edino to, ki je bruhal. Z mojim sva šla spat okoli pol enajste in pol sva brisala, tuširala Blaža, preoblačla posteljnino, pol pa celo noč tekala v sobo, čim se je premaknu, da vidiva če je ok. samo mu nisem dala mleka zdej zjutraj, ki me je strah, da ne bi spet bruhal. Sem mu dala bobi palčke in šipkov čaj. je pa že ves vesel in teka naokoli. Sem molla boga, da malo potegne zjutraj, pa je vseno vstal ob 5.20 no toko. Sej bi vam napisala, da sem uničena, ma ne smem jamrat. no to je to za zdej, se pol še kej javim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 10:20:04
|
|
|
|
buči
|
Jutro, jaz pečem štrudel, fanta sta v vrtcu, perem cunje ... Blaža, . mene je bruhanja prav groza!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 10:32:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, vsedi se na vlak pa pridi k meni na kofetek pa mal štrudla prinesi Drugač pa jutro Danes pa praznuje naša cool mama Ella Sej sem ti že povedala....ostani še naprej tako cool mama
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 29.10.2009 10:33:43 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:21:35
|
|
|
|
pina-1
|
Ella še tuki hepy birthday od Pina family. mati dolenjka nič nisi poročala kako je bilo včeri v posevetovalnici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:25:39
|
|
|
|
dolenjka
|
4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:27:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Tara je imela pri 1m 3980g, pa 2m pa 4620 pa v porodni teži ni blo velik razlike
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:27:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:30:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče še dobr da bojo kmal razprodaje, ker bo treba v šoping, drugale bo rozek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:34:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče he he... a so ti kej rekli za dojenje? še dobr da bojo kmal razprodaje, ker bo treba v šoping, drugale bo rozek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:38:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče he he... a so ti kej rekli za dojenje? še dobr da bojo kmal razprodaje, ker bo treba v šoping, drugale bo rozek sej veš, dojit dojit dojit in druzga mi ne preostane, ker me bo razneslo. Mali je jedel ob 8h in še kar spi??? Vmes sem 2x dudo dala....no, sej zdej se že mal oglaša, tko da ne bo dolg
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 11:44:30
|
|
|
|
pina-1
|
Ma super.. sej zdej bo kmalu ujel ritem tapravi in bo zafunkcioniralo.... Tudi pri nas je bla mia bolj počasna za jest kot Ana. Ma ne zdej. Nia je zdej brez dna.. Non stop bi jedla
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......