Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:24:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pinči, včeraj pred kopanje 4530g za cm bomo pa ju3 pri P zvedli kolko se je torej zredu v 1 m? od najnižje teže v P (30.9.) do včeraj 26.10. za 1040 g Super... To bo pravi dedc... A se ti ne zdi da tile drugi otročki vse hitreje neki dosežejo kot prvorojenci??? MEnis e je zdelo, da ana mio v vsem šiša...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:26:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pinči, včeraj pred kopanje 4530g za cm bomo pa ju3 pri P zvedli kolko se je torej zredu v 1 m? od najnižje teže v P (30.9.) do včeraj 26.10. za 1040 g Super... To bo pravi dedc... A se ti ne zdi da tile drugi otročki vse hitreje neki dosežejo kot prvorojenci??? MEnis e je zdelo, da ana mio v vsem šiša... ja, predvsem hitrej doseže da ga v roke vzamem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:27:08
|
|
|
|
dolenjka
|
pa po joškah vlačim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:28:14
|
|
|
|
dolenjka
|
počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:40:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:46:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 27.10.2009 11:47:50 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:52:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:55:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila samo što nisam, seko ja, moje mleko ima smetanco, še za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:59:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila samo što nisam, seko ja, moje mleko ima smetanco, še za jah po moje je tale tvoj sine DEDC v pravem pomenu besede... Za****** že od malega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:02:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila samo što nisam, seko ja, moje mleko ima smetanco, še za jah po moje je tale tvoj sine DEDC v pravem pomenu besede... Za****** že od malega stipetu se slabo piše, je obljubil da je delal z indigom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:06:14
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila samo što nisam, seko ja, moje mleko ima smetanco, še za jah po moje je tale tvoj sine DEDC v pravem pomenu besede... Za****** že od malega stipetu se slabo piše, je obljubil da je delal z indigom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:09:02
|
|
|
|
lillchy123
|
Luka je ful matral., k ni skor nikol kupčka podru. lohk da ga pa sam še mal pač prebava matra. mah, sej bo. v glavnem našmu so te kaplce glih tok nucale, da je pol mirno zaspal. pa res ste krasni!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:10:44
|
|
|
|
itata
|
jaz bom sam to rekla zdej k imata in dolenjka in februarka po pridnih puncah še vsaka svojga fanta, da to je čist druga zgodba - čist tu mač bolj na mame nalimani
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:12:31
|
|
|
|
itata
|
naš se je danes protestno vstal ob 4.45 (kar se praktično nikol ne zgodi, se zbuja, ma vstane pa ne pred 6h najhitreje), ker mu nisem pustila, da me "boža" po laseh z unimi svojimi malimi potnimi rokicami, ker me cuka pa a ni že to dost, da ga k sebi v posteljo vzamem... no in se je ujezil in potem ni mogu več nazaj zaspat... kr neki.
< Sporočilo je popravil itata -- 27.10.2009 12:13:09 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:17:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jaz bom sam to rekla zdej k imata in dolenjka in februarka po pridnih puncah še vsaka svojga fanta, da to je čist druga zgodba - čist tu mač bolj na mame nalimani sam do 25tega leta bo šel na svoje al pa bo izseljen, ker maminga sinkota pa jokajoče snahe pa nočem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:17:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata naš se je danes protestno vstal ob 4.45 (kar se praktično nikol ne zgodi, se zbuja, ma vstane pa ne pred 6h najhitreje), ker mu nisem pustila, da me "boža" po laseh z unimi svojimi malimi potnimi rokicami, ker me cuka pa a ni že to dost, da ga k sebi v posteljo vzamem... no in se je ujezil in potem ni mogu več nazaj zaspat... kr neki. napaka, boljš da te s potnimi rokicami boža, kot da moraš sredi noči vstat - lekcija za jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:38:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka počas se bom dala prepričat da so krčki...kapljice sem že naročla Ampak zih je zih, zdej mu grem flašo narest pa da vidim kaj bo..... a ti boš kar opustila ziziland? a nimaš mleka dovolj ali se ti samo zdi da se ne naje? nič mi ni jasno, jedel je, ampak se ne umiri in sem za probo naredila zdaj flašo, pojedel je 40, podrl kupček in zdaj je koma? Pred tem sem ga na obeh straneh podojila kaj pa mleko ko si ga spumpaš nardi gor "smetanco". tako se baje vidi če je mleko dovolj hranljivo. Ej, oprosti če se ti zdi da ti težim, ma vem da si si pri Tari full prizadevala da bi dojila in si tudi mela mleko. Zdej te pa tako heca tole vse skupi. Jaz bi živce že zdavnaj zgubila samo što nisam, seko ja, moje mleko ima smetanco, še za jah po moje je tale tvoj sine DEDC v pravem pomenu besede... Za****** že od malega stipetu se slabo piše, je obljubil da je delal z indigom jadni stipe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 12:40:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: itata naš se je danes protestno vstal ob 4.45 (kar se praktično nikol ne zgodi, se zbuja, ma vstane pa ne pred 6h najhitreje), ker mu nisem pustila, da me "boža" po laseh z unimi svojimi malimi potnimi rokicami, ker me cuka pa a ni že to dost, da ga k sebi v posteljo vzamem... no in se je ujezil in potem ni mogu več nazaj zaspat... kr neki. napaka, boljš da te s potnimi rokicami boža, kot da moraš sredi noči vstat - lekcija za jutri se podpišem.. samo povem, da so pupe udi lahko take. Naša ana je kos čisto vsakemu fantu, ker je 1000% nalimana na mamo. Samo da me vidi..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 13:36:26
|
|
|
|
itata
|
sej nisem vstajaja, je bil že pri men v postli se mi trenutno ne da hecat s tem sprehajanjem nočnim, ker sem že tko crknjena in se pol še težje učim, če premalo spim... pa da ni že to dost, še mojga tok šikanirajo v službi, da bo dal odpoved... pa ga bom jaz mogla na svoj d.o.o. prijavit za določen čas, da bo lahk šel na zavod - če se ne bo do takrat že kej zorgnaniziral. no vsaj odpravnine mu bodo dost dal. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: itata naš se je danes protestno vstal ob 4.45 (kar se praktično nikol ne zgodi, se zbuja, ma vstane pa ne pred 6h najhitreje), ker mu nisem pustila, da me "boža" po laseh z unimi svojimi malimi potnimi rokicami, ker me cuka pa a ni že to dost, da ga k sebi v posteljo vzamem... no in se je ujezil in potem ni mogu več nazaj zaspat... kr neki. napaka, boljš da te s potnimi rokicami boža, kot da moraš sredi noči vstat - lekcija za jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 16:48:01
|
|
|
|
buči
|
Dan, sem bila pridna, vse polikala, zdaj gledamo tomažka, ker se nam je sonček že skril, potem pa novim zmagam naproti. Da pohvalim Aljaža, je danes prvi povedal do konca bralno značko ... Dolenjka, lepi so tile tvoji zlatkoti! Februarka, Tilen in Aljaž sta imela grozne krče. Če si zmedena, pokliči patronažko ali pa P, naj ti kaj svetujejo, samo pri nas je bilo tako, da je bilo malo bolje oz znosno zardi Novalac AC. Pač mora minit, včasih je to šele po 3 mesecih ali pa še dlje. Ti ga takrat, ko mu je najhuje, le tolaži, najdita neko pozo, poj mu, ne se nervirat, ker veš, da mu s stem ne pomagaš. Itak mine. je pa grozno to gledat, ker jih kar trga. je pa pri fantih to nekajkrat huje kot pri puncah. Saj bo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:05:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro, prva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:05:52
|
|
|
|
blaža
|
A, si me prehitela, ko sem vas brala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:08:49
|
|
|
|
blaža
|
Aljaž bravo za bralno značko, mi smo jo tudi prejšnji teden končali. Ma imamo pridne otroke! Dolenjka, ma kdo bi vedel kaj jim je, ko so tako mali. No moja dva sta imela oba ful krče in oba zaradi tega popkovno kilo. Matija je cel drugi mesec jokal, Blaž je pa spuščal neke jamrajoče zvoke že od kar je prišel iz porodnišnice. Pa smo dajali kapljice, pa mazali z lovorjevo mastjo, pa ni kej dosti pomagalo. Glede dojenja, se pa splača potrudit, ma če ne gre, pač ne gre. ni treba met slabe vesti, če je treba kej dodajat. Čeprav, če je dojenje normalno, in lepo poteka, je to bistveno lažje, kot da se zaje****š. jaz nisem mela te sreče niti pri prvem, niti pri drugem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:09:00
|
|
|
|
dolenjka
|
No, sej v resnici nisem tko navdušena nad tem, sam delam se
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 28.10.2009 7:09:48
|
|
|
|
blaža
|
Zdej vsak cajt pridejo moji iz kopra, mi čuvat otroke, da grem lahko delat. Pol sem pa fraj do torka. Lep dan vsem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......