|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
27.10.2009 17:29:03   
nogavicka80
I am happy - tudi meni je bilo ob jutrih slabo in je G rekla, da tega pa zdaj ne bi smelo biti. Me je dala merit sladkor in naredila vse preiskave, ampak nič...rok imam šele 17.11., tako da mislim, da to še niso bil iznaki - no , glede na to, da sem še v enem kosu, niso znaki user posted image . JE pa s slabostjo zadnje dni malo bolje...MOgoče tudi menjava pritiska vpliva nate? Si kaj spremenila v prehrani? Začela jemat kake vitamine ipd.? Ker pri meni je npr. železo povzročalo dodatn oslabost, ko sem ga vzela...

Držim pa pesti zate, da se slabost čimprej umiri!!!

pikica28 - hvala za porodno zgodbo!!! Mi je žal zate, da so tako dolgo matrali, ampak sem pa vesela za tvoj tak pozitiven pogled in srečen konec zgodbe :)! user posted image

Jaz pa spet puščam user posted image - mleko namreč,,,Kake izkušnje imate tiste, ki ste že rodile? Kdaj se vam je začelo intenzivno mleko cedit iz dojk? Srčno upam, da to ni kak znak, da bomo kmalu šli v P...

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.10.2009 17:34:05   
*I.am.happy*
No lepa reč. praviš, da to nebi smelo bit tako. sem danes pozabila to poročat pri G.
Res je, da jemljem železo ampak tako malo na hojladri, na 2-3 dni, in raje jem rdečo peso, kakije ipd. ker nisem tako zelo grozno pod mejo. No bomo videli kaj bo jutriuser posted image

Lep večer!

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.10.2009 17:35:36   
mashy
tudi meni je zadnje čase velikokrat slabo user posted image Predvsem dopoldan. Mogoče pa je to samo tisti strah, da se bliža dan D, in se kaže na tak način??

Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.10.2009 17:36:11   
Eva19
no močno upam, da je potem pri meni to tud zaradi železa, ki ga jemljem redno vsak dan, ker sm kar dost pod mejo bla zadnjič...

Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.10.2009 17:37:41   
nogavicka80
Ja, rekla je NAČELOMA - ker po moje po svoje tako večina stvari normalnih in vsaka doživlja drugače in v svojem času. ČE bi bilo kaj hudega, bi sigurno vklopila alarm. Morda pa te daje železo...Jaz sem ga potem tudi začela izpuščati in jemati šele zvečer...Samo jaz sem pomirjena - ker zaupam svoji G in ker so bili izvidi OK - od ctgja in sladkorja do urina in krvi.

Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.10.2009 17:54:19   
lucky girl
Pozdravljene dekleta...

Po dolgem času se Vam oglašam moram napisati, da ste bile pridne in ste veliko napisale. Žal pa nimam časa brati, ker že imam svoje dete ob sebi in seveda tam kjer živimo nimam še neta.

V glavnem moja zgodba je dolga...

Bistvo: po dopoldanskem pregledu 6. oktobra, sem zvečer pristala v porodnišnici (krvavenje, ki se je na srečo ustavilo še isti trenutek)...

user posted image 8. oktobra ob 14.50uri sem v 36 tednu rodila dečka z imenom Jon Janez (Janez po očku)

Seveda je zaradi kg in velikosti nedonošenček in sva bila zato skoraj 14 dni v porodnišnici. Zdaj se doma crklamo in pridobivamo na teži in rastemo...

Lep večer vsem in upam, da utegnem še kaj napisati...

Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.10.2009 18:11:56   
Menta
lucky girl Še tukaj iskrene čestitkeeeee! Dobrodošel Jon! Držite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.10.2009 18:25:53   
nogavicka80
lucky girl - čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.10.2009 18:28:35   
*I.am.happy*
Ja čestitke še za enga fantka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Statistično gledano so fantki zelo neučakani! Mogoče bodo z novembrom začele punčke prihajat na svetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.10.2009 18:33:00   
zupica
I.am.happy, po tejle teoriji bom jaz po treh načrtovanih otrocih imela ogromno šapo namest noge. že sedaj imam 41 številko ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.10.2009 18:38:44   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: zupica

I.am.happy, po tejle teoriji bom jaz po treh načrtovanih otrocih imela ogromno šapo namest noge. že sedaj imam 41 številko ...user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa misliš, da se jaz bojim tega kar sem prebrala??? Že tko mam 40-41user posted image

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.10.2009 18:47:40   
Eva19
iskrene čestitke in veliko zdravja obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.10.2009 18:50:24   
monika985
Najprej user posted image user posted image user posted image  za še enega fantka in pa super za porodne zgodbe. Upam, da bom tudi jaz lahko kmalu poročala o zdravem otročku.

Bi se že prej zahvalila vsem za odgovore glede mojega trdega trebuha, samo me ta internet že dva dni tako...., da komaj kaj preberem, kaj šele odgovorim. Glede na to, da imam čez en teden rok, nebi ravno pretiravala z Mg, sem pa včeraj popila 2 dcl donata, pa mi žal nič ne pomaga user posted image . Jutri bom šla k svojem g pa bom malo bolj podrobno vprašala. Si mislim, da je otrdevanje normalno, samo kaj ko jaz lahko govorim bolj o tem, da se mi vsake toliko časa trebuh zmehča. Res je neprestano trd. Tudi premiki otroka so se full umirili, sem jih danes komaj naštela 10.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.10.2009 18:50:27   
nikolinca
punce a ste ve sterilizirale flaške pa dudo, a cucelj je treba tudi sterilizirat??

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.10.2009 19:00:07   
Bojana82
Najprej vse čestitke lucky girl in njenemu fantku user posted image  user posted image .......

Kar se slabosti tiče je tudi meni zadnje tedne rado slabo in sem to omenila ginekologinji, pa mi je rekla da je to v zadnjem mesecu nosečnosti čisto normalno......baje da se slabosti v zadnjem mesecu pojavijo vsaki drugi user posted image ....

.....nikolinca, jaz sem vse sterizlizirala.....

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.10.2009 19:02:57   
nogavicka80
Jaz nisem kupila nobenega cuclja in nobene dude, skratka...nič :).

Za večjo nogo sem tudi jaz brala, a meni še nobena ni potrdila te teorije - kot kaže, pa se je pri nekaterih to res zgodilo. JAz imam sicer 39-40, ampak je to več kot dovolj :). Pa zaenkrat res ne opažam sprememb, je pa res, da nosim samo teniske brez vezalk, ki imajo gumico v zgornjem delu user posted image .

Hmmm, glede na to, da zdaj obstaja teorija, da so do novembra samo fantje na sporedu in da moj dragi trdi, da imamo punčko, sem lahko mirna vsaj še nekaj dni user posted image .

Sem pa še vedno nestrpna, da mi katera odgovori kako je z iztekanjem mleka v povezavi z datumom poroda - saj vem, da smo si različne, ampak bi mi pa bilo všeč, če bi slišala izkušnjo katere ženske, ki ji je teklo iz prsi že dooosti pred porodom user posted image .

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.10.2009 19:09:27   
mashy
iskrene čestitke lucky girl! user posted image user posted image

nogavicka80: meni izteka mleko po malem že več kot 1 mesec. Sicer ne veliko, skoz po malem.

Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.10.2009 19:16:50   
Bojana82
Nogavička80, meni mleko izteka že več kot dva meseca ( sedaj sem v 39T ) in sicer kakšen dan skoraj nič, večinoma moram pa imeti kar blazinice v modrčku, če se nočem desetkrat na dan preoblečt! user posted image .....v glavnem fuuuul mi ven teče, pa še nisem šla rodit, tako da to res ni nič povezano z datumom poroda user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.10.2009 19:27:11   
sanjacka
lucky girl, čestitke user posted image user posted image  za rojstvo sinkota, veliko cartanja, ljubezni......

nogavicka80, žal   nimam takšnih izkušenj,čeprav sem prvič dojila več kot leto in pol. Po mojem boš tudi ti imela veliko mleka, svetujem pa ti, da si nabaviš pumpico za stiskanje, še posebej prav pride na samem začetku, ko dojenček ne spije vsega...to vse te bodo podučili v P. 
V baby centru imajo komplet od Aventa v akciji, zraven dobiš kr nekaj flašk in se splača kupiti skupaj!
Jaz si samo želim, da bi tudi tokrat imela dovolj mleka za mojgauser posted image , ker dojenje je nekaj najlepšega, ta čustven stik, vez med mano in otročkom, to se ne da  opisat....in nenazadnje je tudi  prihranek velikih obveznosti, še posebej ponoči ni potrebe po vstajanju itdd...

P.S. Katera bo imela prvo pupiko na seznamu?

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.10.2009 19:31:45   
Anonimen
Lucky girl čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Nikolinca jest sm vse stelirizirala, tud cuclje. Mam pa uno tekočino od chichota, ker mamo full vodnega kamna pa so pol vse flaške bele.

Nogavička80 men je v prvi user posted image začelo tečt že okol 20.tedna. Sm mogla res skoz uporabljat blazince. Ko sm pa rodila mi je pa tapravo mleko začelo teči že kr kmalu, mislim da drugi dan. Zdej mi je pa začel tečt okol 30. tedna. Tko da mislim, da nima povezave z datumom poroda.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.10.2009 20:01:32   
nogavicka80
HVALA VSEM!!!! Bom ziher lažje spala :)!!!!

Za črpalko mi je pa zdaj že kar malo žal, da je nisem takrat vzela, ko je bil komplet z dudami in prvijalno torbo tak pocen iv toysrusu....koliko pa je zdaj v BC? Ve katera?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.10.2009 20:20:06   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka

rožica13,kdaj imaš prvi ctg v P? Bom vesela, če mi sporočiš kako je bilo?user posted image

sanjacka ctg imam v soboto. Seveda bom sporočila kako je bilo, samo ne bom pa šla v CE ampak v Trbovlje.

Lucky girl čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že kar malo začela gledat na uro prejle. Mi je trikrat na 15 min otrdel trebuh in bolel. Sem se šla stuširat in potem enkrat ne vem ali urina nisem mogla zadržati ker pod tušem te itak vedno pritisne, ker voda teče ali je kaj odteklo. Zdaj sicer ni več popadkov, tako da upam da sem si samo domišlala in da sem lulala pod tušem user posted image .

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.10.2009 20:34:36   
eva1
Čer!

Ekola še en lep dan za nami....meni že spet cel dan trdi trebuh..mali se je tako umiril, sicer ga še čutim, ampak nič konkretnega-upam, da bo jutri že veselo migal dalje..nisem še niti pozdrazno pripravljena it rodit!!

Rožica-ja ti imaš pa res le še nakj dnji do PDP-ja, tako da upam, da bo čimprej in čim manj boleče!!! Sej plodovnica če odteka, tudi če počasi se skoz po malem izliva, tako da boš pomoje opazila če je to-to...aja pa v njej so včasih take bele nitke, tak da boš vidla kako bo...sporoči če se bo kaj začelo,d a bomo lahko držale pesti!!!

Luck girl-čestitamuser posted image user posted image user posted image

Nogavička80-meni je v prvi in drugi nosečnosti ful iztekalo mleko že od 20 tedna dalje..sedaj pa tu in tam kakšen mali flekec..

Zdej pa kolca naš mali..moj ful veliko kolca-a vaši tut tko veliko..recimo 3x na dan sigurno, vrjetno pa še kdaj vmes, k nisem pozorna!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.10.2009 21:06:24   
sanjacka
nogavicka80,v Baby centru je komplet v akciji mislim da okoli 49 eur. Se splača, ker si lahko res pomagaš, da bomo imele mleko čimdlje, da bodo naše bebice zdrave in zadovoljne.
Ja, rožica13 je blizu, zelo blizu!user posted image In obvezno sporoči kaj se dogaja!
   Ko je meni voda odtekla, sem tudi mislila da ne morem več zadržati urin, ker sem hitela na wc, pa  mi je že med potjo po hodniku teklo in potem se vsedem se polulamuser posted image  in še kr teče in teče in ni nehalo. Tako mi je odtekla plodovnica.
Verjetno pa je lahko tudi  drugače in lahko odteka  počasi, zato se opazujte in kr v akcijo!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.10.2009 21:06:52   
rožica13
eva1 hvala za info., potem to ni blo to, ker nič več ne teče. Bomo videli kaj prinese jutro.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......