Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem hvalabogu sama v dnevni jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:35:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem hvalabogu sama v dnevni jaz tudi a je že šel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:35:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pomembno obvestilo!!!!Nas v četrtek ne bo ,ker v bistrci ne bomo sedeli pred vrati pa daj, saj pa ni povedala pred kirimi vrati.. Oooo, pametno Tasa, lahko prideš spet v prvo klop! oooo yeah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:35:38
|
|
|
|
Najaa
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:35:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem hvalabogu sama v dnevni jaz tudi a je že šel? jop, ker ne more več poslušat kako tolčem po tipkovnici škoda da še ne bolj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:36:11
|
|
|
|
tasa_m
|
o Najči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:37:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete?? Jaz se spomnim samo si je redno ne kupujem in pol ne vem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:37:36
|
|
|
|
Najaa
|
ja, dober večer. mal se je zavleklo, ker smo šli pozno spat danes. sta pa zato zaspali v šusu! o čem teče beseda? preveč je za brat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:37:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o Najči Si le prišla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:38:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please.............
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:38:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja, dober večer. mal se je zavleklo, ker smo šli pozno spat danes. sta pa zato zaspali v šusu! o čem teče beseda? preveč je za brat za nazaj. malo smo se šle reševanja ugank..nič pametnega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:38:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. Jaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:39:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem hvalabogu sama v dnevni jaz tudi a je že šel? jop, ker ne more več poslušat kako tolčem po tipkovnici škoda da še ne bolj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:39:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:39:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. Jaaaa! daaaa !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:40:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. Jaaaa! daaaa ! si se od Spps nalezla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:41:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. Jaaaa! daaaa ! si se od Spps nalezla? daaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:41:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem. Ti,ti,ti......Ma mi je fulsko videt v cajtngah.Se mojih ni pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:42:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem. Ti,ti,ti......Ma mi je fulsko videt v cajtngah.Se mojih ni pa vseeno. ja, te pa bomp še preostanek velike družine dale v cajtnge. Naja nam bo povedala kam in kako moremo poslat pa bo. V čet. jih postrojimo pri kokici da jih poslikamo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:42:51
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete?? Najaa ja res je slika noter kot fotka meseca a ti si bila tista Nikica pikica se tak lepo vidi pa ze eno igračko se igra, moja Tiana pa Blaža napada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:43:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj je res slika naših otrok v Mami???? Ne morem verjet! Danes sem jo dobila po pošti, pa je niti prelistala nisem. Drugače pa, sej sem vam povedala,da sem poslala eno sliko, se ne spomnete?? Najaa ja res je slika noter kot fotka meseca a ti si bila tista Nikica pikica se tak lepo vidi pa ze eno igračko se igra, moja Tiana pa Blaža napada ona že ve zakaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:43:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem. Ti,ti,ti......Ma mi je fulsko videt v cajtngah.Se mojih ni pa vseeno. ja, te pa bomp še preostanek velike družine dale v cajtnge. Naja nam bo povedala kam in kako moremo poslat pa bo. V čet. jih postrojimo pri kokici da jih poslikamo.. Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:44:04
|
|
|
|
tasa_m
|
feliša na raport T-A-K-O-J !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:44:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej! A danes si ga dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:45:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa a nebi ti to stran poslikala pa jo tu gor zalimala.Please............. a misliš revijo? žal je nimam pri sebi, drugače bi jo. ma sem jezna, pa mama jo je brala, jaz je pa tud pogledala nisem. Ti,ti,ti......Ma mi je fulsko videt v cajtngah.Se mojih ni pa vseeno. ja, te pa bomp še preostanek velike družine dale v cajtnge. Naja nam bo povedala kam in kako moremo poslat pa bo. V čet. jih postrojimo pri kokici da jih poslikamo.. Zmenjeno, imam novi fotoaparat, da bo slika res okej! Saj še pa nimaš rd
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?