|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.10.2009 20:04:02   
vaney
Jada, imata pa zelo zanimiv izbor imenuser posted image Midva namreč doma imava že 21-mesečnega Anžeta, če bo pa zdaj punčka, je pa Izabela v najožjem izboru (se odločava med dvemi imeni). Tako da, dober okus imatauser posted image

Jaz sem pa poklicu dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok in sem imela jaslični oddelek, zdaj sem pa na bolniški. Trenutno sem (še vedno) zaposlena za določen čas, ravnateljica pa mi je obljubila nedoločen čas, ko se vrnem iz porodniške. Upam, da je tudi resno mislila. Delo mi je v velik užitek, sicer sem 1 leto delala v 1. razredu OŠ kot vzgojiteljica, pa sem pogruntala, da plača je bila sicer višja, ampak mi je delo v vrtcu lepše.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.10.2009 20:07:02   
valentinčica30
Vaney lepo ime za punčko, kaj pa za fantka se že ve?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.10.2009 20:08:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Delo mi je v velik užitek, sicer sem 1 leto delala v 1. razredu OŠ kot vzgojiteljica, pa sem pogruntala, da plača je bila sicer višja, ampak mi je delo v vrtcu lepše.

To je vedno lepo slišat. Ampak v vrtcu so tko fajn otroci, sm delala z njimi prek študenta. Le kaj jih pol pič, da taki gavnarji ratajo - nekateri? user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.10.2009 20:31:55   
vaney
rožca, ne vem, kaj jih piči, so pa najmaljši najbolj lušni in si ne želim pretirano delat z velikimi (mami uči v srednji šoli že skor 30 let in jaz bi tam naravnost znorela).

valentinčica, za fantka je obema nekako všeč Lovro, samo to ni še zihr, ker nama je bilo pol leta obema ful ful všeč Žan Maks, pol si je pa moj čez noč premislil, tako da mu več nič ne verjamem. Zaenkrat pa smo pri Lovro ali Kaja/Izabela

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.10.2009 20:41:02   
Nattasha
Oj!

Jaz moram rečt, da bi verjetno bankrotirala, če bi bila celo nosečnost v staležu. Sem bila 3 tedne, takoj na začetku in sem si preko e-baya naročila polno enih knjigic in jih dobesedno požirala, tako da je bil moj prav vesel, ko sem šla nazaj v službo;) Je pa to čista romantika za dušo in v angleščini, res sem uživala. Še zdaj jih vzamem v roke in milijontič preberem kak del, ki mi je bil posebej všeč...ah ja kam pridemo brez popolnih moških in lepih, pametnih in ljubečih žensk;))

Jaz sem dipl. med. sestra in delam na otroškem dispanzerju, tako, da več ali manj vem, kaj me čaka, ko bo naša punčka enkrat privekala na svet in tudi vidim kaj vse se lahko zgodi. Tak da če je kakšna taka posebna posvetovalnica hodim čist depresivna domov in se cel dan menim z mojo punčko in božam trebuh in hočem da mi obljublja stvari, kot da bo čimdlje zdržala, pa da bo fejst brcala če bo kaj narobe, pa...pa...pa.... Ampak so pa seveda tudi lepe stvari:) Tako, da meni full paše v službo hodit. Je pa res, da sem zato že kr ene 2 konkretni virozi prebolela. Kakorkoli so naši sončki lušni, k meni pridejo več ali manj bolni in potem so seveda najboljše zdravilo "štemplčki" in cartanje;) Eno brez drugega ne gre;)))

No v glavnem, zaenkrat sva super, ime za punčko že imava, ker je bil tak dogovor, da imam jaz ime za punčko čez on pa za fantka:) Skratka rešeno...

Naslednji pregled imam 05.11.2009, takrat bom tud za izvide od curkra in toxe zvedla, pa upam da nič slabih novic, glede male.

Lepo se mejte pa se tipkamo

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.10.2009 21:33:35   
zirafa76
pozdrav..

samo na hitro...user posted image , to je vedno, pol pa celo stran zasedemuser posted image ..

Imena...še od prve user posted image , ko nisva vedela kaj bo, sva imela izbrano, pa je tako ostalo tudi sedaj, brez nekih debat..Dominik...oba strinjala, obema všeč, paše zraven vsega...user posted image ..sem pa tak neskrivnostni človek..preveč radovedna, da bi obdržala za sebe tole...drugače ostale stvari ja, kaj je potrebno, ampak o otročku pa sva bila oba tak navdušena, da sva hotla vse vedeti in deliti...user posted image

Sem pa vesela, da vam je všeč Izabela user posted image ..lepo ime...sem pa rabla nekaj prigovarjanj ljudem, naj mojo Izabelo kličejo s polnim imenom..nobena Iza ali kaj podobnega..pa je kul...čeprav sem sama hotela, da bi bila Isabella, Isabell, pa je na koncu tudi Izabela lepo...[sm=smiley36.gif

Knjige....sem zasvojena z detektivkami, umori,....user posted image ..sem enkrat v šali dejala, da sem že toliko vsega prebrala na to temo, da bi lahko že koga pospravila brez da me dobijouser posted image ...
trenutno je moja edina knjiga Izabela...pa čisto sem padla v notranji dizajn...redno spremljam tudi na RTL2 Zuhause Im Glúck..user posted image ..kakšne ideja, če prenavljate..neverjetno..sem že nekaj uporabila v moji kuhinji in hodniku...user posted image

Izobrazba....Dipl.org.Turizma...zaposlena vse povsod, no v bistvu v tveh hotelskih verigah par let, ena na obali ena na štajerskem..nato pa 5 let na križarki..zaradi česar sem prepotovala skoraj cel svet in sem iz srca hvaležna sama sebi, da sem imela takšen pogum it sama...user posted image in zdržati..tam spoznnala mojega moža in..pravljica se nadaljujeuser posted image ..sem pa skoraj dobila službo na sl.ambasadi tukaj v Bratislavi,..no, žal je bilo prepozno - moja nosečnost ..pa sem podaljšala v naslednjo porodniškouser posted image
Bomo videli kaj naprej....
zeloooo me mika študij arhitekture in notranjega dizajna...user posted image

Astralis......user posted image ..no, nekaj podobnega doživljam tudi sama, situacija je podobna, moj g. pa je tudi namestnik vodja porodnišnice, kjer sem rodila že prvič..priznam, dosti pomaga, če je takšna zadeva...meni je zelo olajšala in konec koncev sem imela lepo sobo,samo za dve osebi, vse notri, moj je celo eno noč ostal pri meni, sestre..pustimo podrobnosti,user posted image , ..kar morajo narediti, pa itak morajo...če boš imela predpozicije za rezanje, te bodo, čeprav to neradi delajo..vsaj tukaj..ampak veš kaj...tudi jaz sem imela grozo v očeh, ko pa se naenkrat znajdeš tam, pa ti gre samo po glavi, kdaj bom videla te male rokice, pa nogice...sploh ne dojemaš kaj se dogaja...sem imela Cr z spiralno, prvi dan je bil hudičuser posted image , pol pa je bilo že dober in hodiš..in na koncu ugotoviš, da si si mogoče prišparal par ur potiskanja...
bomo videli, kaj bo v drugo no..ampak po vsej verjetnosti CR...
Ne vem no, ampak če imaš svojega zdravnika v bolnici, ti lahko olajša, še posebej, če pride kaj vmes.-bog ne daj, ampak preiskave dodatne itd...boš vsepovsod takoj na vrsti..to pa veliko pomeni na železniški postaji..user posted image

MV..mene vedno ročno pregleda še zravenuser posted image , verjetno ima že grif, koliko je dolg MV..tako da takoj pove kaj in kako...in ravno zadnjič mi je omenil, da ga ne rabi meriti, ker točno ve ali občuti, kaj in kako..v prvo je bilo vredu, tako da verjamem tudi v drugo ve, kaj govori...user posted image

Srbenje.....še ne, v prvi user posted image pa ful..raztegovanje, sedaj pa še ne..mažem pa se itak že od nekdaj vsak dan s vlažilno kremo za telo...strije, te so v prvi meri odvisne samo od elastičnosti vaše kože...user posted image

Brcike.....kolikokrat se pogledam tja dol, če prihaja kaj ven...user posted image ..vsepovsod so..sam tam je pa res neprijeten občutek...user posted image

Kati..montesorri poznam user posted image ..je tukaj tudi nekaj takšnih vrtcev..mislim, da sta dva ali trije in sem brala o tem na njihovih spletnih straneh...user posted image

Sem rekla, da bom samo na hitro....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.10.2009 21:40:51   
zirafa76
aha..še nekaj sem pozabla..

Obseg...96 cm..zjutraj...user posted image , kg..plus 7 user posted image ..ampak sem visoka in tudi meni je kul..v prvi user posted image sem se zredila za 33 kg..user posted image ..res, da so bile dve, ampak me je bil sam trebuh...in takoj olajšanje samo po porodu drugi dan te stehtajo in..-20 kg....kar nisem mogla verjeti...ampak sem vse dol spravla na mojo težo nazaj, kar je ostalo..tako da tudi tokrat upam, da bom...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.10.2009 22:57:19   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs

14.11.-plouse
16.11.-Aja1, *dotika*, Jada82, babajči, lunca83
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
25.11.-Astralis
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.10.2009 22:58:48   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

16user posted image in 16user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3759
    27.10.2009 23:02:14   
    punsha
    user posted image

26t 3d

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3760
    27.10.2009 23:05:00   
    julieb
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

user posted image

26t 3d

user posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3761
    28.10.2009 5:56:54   
    kora33
    jutro....
    že tri dni vstajam zjutraj ob 5...al pa pol petih...trening za čez 4 mesece...no 3....če bo tako kot pri nacetu...bomo zgodnji.....
    dihanje....o tem jaz pišem že en čas...vsake tolko me zagrabi in ne morem zadihat na polna pljuča...pol pa gre...samo brez panike...maternica verjetno pritiska na notranje organe...vse to na pljuča...in to je to...no moja razlaga
    tudi jaz sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok...zaposlena pa sem na delovnem mestu defektologa...svoje delo imam rada...zelo...sem pa šele zdaj , ko sem noseča...ugotovila...da je zelo naporno in rizično...pa kaj....user posted image ...zdaj sem na bolniški že 1 mesec...čakam odločbo.....
    no to je to...
    aja kg +3....sem pa med močnejšimo tako da...trebuha sploh ne merim...nima pomena...je velik od oblog...ne od dojenčkauser posted image
    lep dan vsem

sreča je

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3762
    28.10.2009 7:09:53   
    ninček1
    Jutro!

UUUvvvAAAUUU kaki trebušček Punsha!

Spet celo noč nisem spala.Že drugič zapored.Pa sploh nisem zaspana, čez dan.Danes pa greva spet na Ptuj na 3 D pogledat, če se je naš mali že obrnil tako, da bomo vidli obraz.UPam, da no, sicer, pa je že na tej slikci iz profila celi foter user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 28.10.2009 7:10:40 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3763
    28.10.2009 8:40:26   
    gapii27
    jutro babe žabe

punsha res lepi buši, je že kr velik.... moj sicer ni tak, pa mam dva pižmeka notuser posted image

evo nas pr 24 tednih

user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3764
    28.10.2009 8:41:18   
    Kati81
    rožca26, čez kako uro prihajam v Domžale, če imaš čas za kako kavico danes se javi.

Ostalim pa dobro jutro, danes je bila pestra noč. Ne vem kaj je primlo Kajo, se je ponoči zbudila in kar jokala, pa da jo boli, pa da jo lulat,...
    eno uro smo se matrali da je nazaj zaspala.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3765
       [Brisano sporočilo]
    28.10.2009 9:30:28   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
      Neposredna povezava do sporočila: 3766
    28.10.2009 9:39:34   
    punsha
    Dobro jutro,
    sem ravno vstala, še to me je telefon zbudiluser posted image . Sedaj,ko moram ležati, spim dolgo, kolikor le morem, že tako se mi potem vleče dan v postelji. Pa še noči niso ravno najbolj prespane, tako da zjutraj kar potegnem če se le da.
    sedaj grem pa na zajtrk, bom še pol kaj pisalauser posted image
    Gapii user posted image , lepga bušija imaš! Boš vidla kako hitro bo sedaj rastel, meni se zdi da je v tem času vsak dan večjiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 3767
    28.10.2009 9:49:38   
    Cappy96
    IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav..

samo na hitro...user posted image , to je vedno, pol pa celo stran zasedemuser posted image ....

Knjige....sem zasvojena z detektivkami, umori,....user posted image ..sem enkrat v šali dejala, da sem že toliko vsega prebrala na to temo, da bi lahko že koga pospravila brez da me dobijouser posted image .....

Sem rekla, da bom samo na hitro....user posted image

No, tale post mi je pa polepšal dopoldne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

Pa lepe slikice trebuščkov! Sem si pa končno izmerila obseg in je bil pri 24/5 90 cm.

Astralis, lep porod je imela tvoja kolegica. Samo mislim, da se pri nas kaj podobnega ne more zgoditi, razen če imaš ne vem kakšne veze.

Po poklicu sem univ.dipl.org in delam v večjem javnem podjetju v Lj. Pred prvo porodniško sem imela ubijalski tempo, pa sem zelo uživala, zdaj me pa kar malo šparajo, pa tudi gre.

Kapo dol pred vsemi, ki imate smisel za oblikovanje in urejanje prostorov user posted image . Občudujem vas, ker sem sama taki antitalent, da ne moreš verjet. Že par mesecev študiram, kaj bi lahko naredila iz našega zgornjega štuka, kjer so trenutno 3 sobe in wc, pa do danes še nisem nikamor prišla user posted image  .

Knjige obožujem, samo mi pa časa zmanjkuje za branje. Trenutno berem Lahkomiselna od A. Quick- največ sem prebrala prejšnji teden pred laboratorijem, ko sem čakala na cukr test.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
    ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3768
    28.10.2009 10:05:53   
    Jada82
    Dobro jutro souser posted image !

Spet en lep dan pred nami .. danes sem se odločila, da grem vseeno malo ven, vsaj za 10 minut, če ne drugega - da moje telo malo sonček poboža user posted image

Joj, kako imate luštne trebuščke .... pa kar velike! Jaz mislim, da imam nekaj takega, kot Gapii user posted image Ko pridem domov (zdaj pri starših), bom tudi prilepila kakšno slikico - sedaj nimam kabla za fotoaparat tukaj.

Srbenje - mene samo na čase srbi, ponavadi zvečer. Se pa kar mažem z oljem - vsak dan zvečer malo bolj obilno, pa zjutraj samo po trebuhu. Zaenkrat je ok glede strij, ampak mam dostikrat tak občutek, sploh če čisto zravnano stojim, da me kar zateguje ... user posted image No, ja, kakor bo pa bo, to niti ni toliko pomembno, samo da bo user posted image zdrav!

Tiste, ki imate probleme z dihanjem, pa je verjetno res pritisk maternice, ki se veča na organe. Jaz imam pa non stop problem z želodcem. Očitno mi tudi pritiska gor. Sem to že povedala splošni zdravnici, pa Pušenjaku na forumu, pa oba pravita, da tako pač je v nosečnosti. Eh, kaj moremo. No ja, pa ni tako grozno, da se ne bi dalo ....

Ena stvar me zanima - vitaminske tablete - ali jih še katera jemlje? Jaz sem na začetku nosečnosti -mislim, da 3 mesece, jemala Elevit, potem v 2/3 nosečnosti sem prenehala. Sedaj zaradi nekih stalnih krčev, bolečin itd. sem šla zadnjič spet v lekarno in kupila Centramed Mami - sem ga 4 krat vzela - bolje, vendar pa ima notri tudi jod, pa so mi v lekarni rekli, naj ne jem preveč soli. Sem brala, da lahko pride tudi do zastrupitve z jodom. Sedaj sem se odločila, da jih ne bom jemala vsak dan - samo ene 3krat na teden - mislite, da je to pametno???? Proti krčem pa sem kupila tudi magnezij - šumeče tablete - te vzamem po potrebi. Jooooj, imamo enih skrbi, prej se s tem tudi slučajno nisem obremenjevala. Se prav vidi, da se je že zbudil materinski čut - zase človek nikoli tako ne skrbi, sedaj pa ko je treba gledat na user posted image v nas, pa je vse drugače - bolj sem zaskrbljena, gledam, da bo z njim vse ok, da ne bom kaj narobe naredila itd. Skušam jest več sadja, raznoliko hrano, meso, pit več vode .....

Prejle ob zajtrku pa sem spila eno kavico ... eh, tako je pasalo user posted image

V postelji me je prešinilo - zjutraj, ko se še valjam, da bodo v bistvu ti 4 meseci, ko bom doma, minili, kot bi mignil .... in da na koncu se mi bo pa še tožilo po njih. Kaj pa mi je hudega - spim, dokler želim, nič nimam za delat, vse mi postorijo drugi, jaz samo gledam tv, berem, uživam .... Skratka, vsak dan se skušam prepričat, da bo z user posted image vse ok in da bova zdržala do konca (saj, zakaj pa ne bi????), tako da, zdaj novembra in decembra bom še bolj poležavala, potem se bova z mojim pa itak selila in potem bom že tako daleč, da bom tudi malo bolj upala po trgovinah itd. in bom nakupila še stvari ki mi manjkajo za user posted image in za stanovanje ... Jah, kakorkoli se obrnemo, hitro bo šlo!
    Punsha - midve sva pa res zdaj čisto na istem ... jaz tudi zjutraj skušam čim dalj spati, da je ja dan krajši ... heheh user posted image Saj bo ...

Nič, zaenkrat toliko, se pa še po kosilu kaj oglasim...
    Dobr bodite! user posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3769
    28.10.2009 10:33:07   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

user posted image

26t 3d

user posted image , maš pa konkreten trebušček, moj je prav majhen proti tvojmuuser posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3770
    28.10.2009 10:33:52   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro!

UUUvvvAAAUUU kaki trebušček Punsha!

Spet celo noč nisem spala.Že drugič zapored.Pa sploh nisem zaspana, čez dan.Danes pa greva spet na Ptuj na 3 D pogledat, če se je naš mali že obrnil tako, da bomo vidli obraz.UPam, da no, sicer, pa je že na tej slikci iz profila celi foter user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Uživaj

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3771
    28.10.2009 10:34:44   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro babe žabe

punsha res lepi buši, je že kr velik.... moj sicer ni tak, pa mam dva pižmeka notuser posted image

evo nas pr 24 tednih

user posted image

user posted image tudi zelo lepi buši

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 3772
    28.10.2009 10:36:56   
    zirafa76
    Jada82...

zadnjič je moj g. lepo povedal o vitaminskih tabletah...vsaka nosečnica, oz.vsaka oseba, ki jé raznoliko hrano ima dovolj vnosa potrebnih snovi, vseh vitaminov, mineralov...edini problem lahko nastane zaradi železa, pa še to je v večini zaradi povečane količine krvi ter posredno premalega vnosa snovi, ki vsebujejo železo...
    Vitaminske tablete so samo.kozmetični dodatek oz. za tiste, ki imejo slabo in neuravnoteženo prehrano..In zelooo pomembno..za izkoristek vitaminov v tabletah, mora človek zaužit določeno hrano, saj so določeini vitamini recimo topni samo v določenih snoveh....zatorej...pravilna prehrana je edini ključ do vsega....

In tako malo zahteva naše telo na dan..eno pomarančo ali jabolko ali zelenjavo itd....

Jaz jih ne jem, z železom še nimam težav, jih tudi nisem imela niti v prvi user posted image , pa sem nosila dvauser posted image , pojavile so se po porodu, ker sem izgubila ogromno krvi...ampak to je drugo....

Magnezij pa tudi jaz uživam...to je edino....ker od Donatov itd.bi imela samo težave...user posted image ..wc imam rada, tako pa spet ne...

sicer pa se spominjam moje prve user posted image , kakšne skrbi, user posted image , bog ne daj kakšno prepovedano hrano, kakšen kozarček...pa če je to vredu, pa ono....no, v drugo je res vse lažje, ker ugotoviš, da tako ali drugače pretiravanje ne pomaga in panika še manj..otrok pa si ravnotako vzame tisto kar rabi od matere..in svet je lepši...sedaj jem skoraj vse, tu in tam si privoščim kozarček rdečega, predvsem pa imam manj skrbi...živim kot prej in je veliooo manj stresno....user posted image ..razen trebuha in občasnih nosečniških težav, niti ne vem, da sem noseča...ker v prvo sem se počutila kot bolnik....user posted image z vsemi vitaminskimi pripravki ob sebi, knjigami o nasvetih ...nato pa itak skrb za otroka postane individualna skrb, vsak je drugačen, pa še niti pod razno se ne spomniš, kaj si bral, ampak pokličeš...mamo...user posted image

pa le naužijte se tiste, ki ste še same...user posted image ...vam kar občasno zavidam.....user posted image

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3773
    28.10.2009 11:42:45   
    kora33
    oj...
    pravkar sem dobila pismo od komisije...bolniška podaljšana do 9.11...gibanje omejeno na neposredno okolico doma....jao meni...pa nisem tako zelo rada doma.......
    ampak bomo preživeli...zdaj itak nimam veliko časa skakat okoli..sem se na FB lotila igrat farm ville...ha ha ha...hecno...samo te potegne...pa še čas ti mine...bomo pač doma in virtualno kmetovali do januarja...če ne bo šlo drugače...
    lp

sreča je

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3774
    28.10.2009 11:52:34   
    MATEJKA_
    DAN... sem bila na rednem pregledu, nič posebnega. železo je malo nižje, ampak še ni panike... drugače pa seveda stalnica - premalo pijem...

vprašanje - če ima katera malo bolj umetniško žilico - pri meni so jo čisto pozabli user posted image - barvala bova stanovanje. barve so že izbrane, imava pa eno težavo. barve bova, kot vedno, mešala sama... kako iz rumene (bala + dipi koncetrat) dobiti toplo bolj močno rumeno barvo? če dam samo tisti koncentrat poleg, bo kričečo rumena ratala, jaz pabi rada tak bolj sončno, toplo "temno" rumeno imela... na netu ne najdem nobenih pametnih informacij, nekje je edino bilo omenjeno, da je treba dodati malenkost rdeče...user posted image . enako imam tuser posted image žavo z oranžno...

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?