Jada82
|
Dobro jutro so ! Spet en lep dan pred nami .. danes sem se odločila, da grem vseeno malo ven, vsaj za 10 minut, če ne drugega - da moje telo malo sonček poboža Joj, kako imate luštne trebuščke .... pa kar velike! Jaz mislim, da imam nekaj takega, kot Gapii Ko pridem domov (zdaj pri starših), bom tudi prilepila kakšno slikico - sedaj nimam kabla za fotoaparat tukaj. Srbenje - mene samo na čase srbi, ponavadi zvečer. Se pa kar mažem z oljem - vsak dan zvečer malo bolj obilno, pa zjutraj samo po trebuhu. Zaenkrat je ok glede strij, ampak mam dostikrat tak občutek, sploh če čisto zravnano stojim, da me kar zateguje ... No, ja, kakor bo pa bo, to niti ni toliko pomembno, samo da bo zdrav! Tiste, ki imate probleme z dihanjem, pa je verjetno res pritisk maternice, ki se veča na organe. Jaz imam pa non stop problem z želodcem. Očitno mi tudi pritiska gor. Sem to že povedala splošni zdravnici, pa Pušenjaku na forumu, pa oba pravita, da tako pač je v nosečnosti. Eh, kaj moremo. No ja, pa ni tako grozno, da se ne bi dalo .... Ena stvar me zanima - vitaminske tablete - ali jih še katera jemlje? Jaz sem na začetku nosečnosti -mislim, da 3 mesece, jemala Elevit, potem v 2/3 nosečnosti sem prenehala. Sedaj zaradi nekih stalnih krčev, bolečin itd. sem šla zadnjič spet v lekarno in kupila Centramed Mami - sem ga 4 krat vzela - bolje, vendar pa ima notri tudi jod, pa so mi v lekarni rekli, naj ne jem preveč soli. Sem brala, da lahko pride tudi do zastrupitve z jodom. Sedaj sem se odločila, da jih ne bom jemala vsak dan - samo ene 3krat na teden - mislite, da je to pametno???? Proti krčem pa sem kupila tudi magnezij - šumeče tablete - te vzamem po potrebi. Jooooj, imamo enih skrbi, prej se s tem tudi slučajno nisem obremenjevala. Se prav vidi, da se je že zbudil materinski čut - zase človek nikoli tako ne skrbi, sedaj pa ko je treba gledat na v nas, pa je vse drugače - bolj sem zaskrbljena, gledam, da bo z njim vse ok, da ne bom kaj narobe naredila itd. Skušam jest več sadja, raznoliko hrano, meso, pit več vode ..... Prejle ob zajtrku pa sem spila eno kavico ... eh, tako je pasalo V postelji me je prešinilo - zjutraj, ko se še valjam, da bodo v bistvu ti 4 meseci, ko bom doma, minili, kot bi mignil .... in da na koncu se mi bo pa še tožilo po njih. Kaj pa mi je hudega - spim, dokler želim, nič nimam za delat, vse mi postorijo drugi, jaz samo gledam tv, berem, uživam .... Skratka, vsak dan se skušam prepričat, da bo z vse ok in da bova zdržala do konca (saj, zakaj pa ne bi????), tako da, zdaj novembra in decembra bom še bolj poležavala, potem se bova z mojim pa itak selila in potem bom že tako daleč, da bom tudi malo bolj upala po trgovinah itd. in bom nakupila še stvari ki mi manjkajo za in za stanovanje ... Jah, kakorkoli se obrnemo, hitro bo šlo! Punsha - midve sva pa res zdaj čisto na istem ... jaz tudi zjutraj skušam čim dalj spati, da je ja dan krajši ... heheh Saj bo ... Nič, zaenkrat toliko, se pa še po kosilu kaj oglasim... Dobr bodite!
|