|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
28.10.2009 14:29:45   
Netta
mirjam ja v službi sem pa v Ljubljani ja... user posted image

dobra si...se mi je zadnjič ko sem šla na obisk k možeku v bolnico skor odpeljal...sem preklinjala kot tolminc...tile nosečniški hormončki in cesta in nori šoferji niso več za skupaj...no vsaj pri meni neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu busica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.10.2009 15:29:29   
busica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: busica

mirjam ja v službi sem pa v Ljubljani ja... user posted image

Beremo, da imaš enega fantka pa že doma, kajne?user posted image  Prav lepo ga pozdravi ...

Pa, pa, pupe, moram gret, na mini break prihaja sestrična ... pa sonček kliče pridne punce ... samo Anja še odpre oči & gremo na zrak - jupi ... mejte se ...

pozdravček tudi Anji! user posted image
Sej komi čakam da dobim potrdilo od ginekologa da je res to to in da začnem pisati pod svojim nickom. user posted image   Mi je prov hecno tkole.

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

mirjam ja v službi sem pa v Ljubljani ja... user posted image

dobra si...se mi je zadnjič ko sem šla na obisk k možeku v bolnico skor odpeljal...sem preklinjala kot tolminc...tile nosečniški hormončki in cesta in nori šoferji niso več za skupaj...no vsaj pri meni ne

ja sej bom vidla kolk časa bom js tkole zdržala. Bojo verjetno tut kmalu začeli hormoni ven udarjat in bom mela tut js vsega čez glavo. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.10.2009 15:41:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ojla!

Zanima me če vaši malčki že vsi sami jejo z žlico in pijejo iz kozarčka.

Bila sem opozorjena od vzgojiteljice, da je naš Lan čisto preveč nesamostojen in da je edini te starosti, ki ga še hranijo. (Tega pa ni upoštevala, da so drugi že 2 meseca v vrtcu, naš pa je bil vse skupaj do sedaj 2.5 tedna)

Pa še eno vprašanje:
Kako umivate malčkom glave (kako pogosto in s čim)?

sorry... samo tole me je pa ornk razjezilo... packa od vzgojiteljice... res... mislim, da bi se pa sama malo potrudila in mu pokazala kako se je z žlico pa ne... itak pa saj ga ima čas naučit hranit, če drugi že sami jedo, a ne... tudi naš še malo afne gunca z žlico, večino itak z roko je, pa se lepo zmenimo doma in v vrtcu... ravno danes mi je vzgojiteljica rekla, da si pri hrani vedno vzamejo čas... uf sem jezna...

glavo umivam enkrat do dvakrat na teden, enkrat s šampončkom - Nivea... drugače pa v tem času čimmanj...

... ej, še zmeri sem jezna...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.10.2009 15:45:15   
neboglasnica
Ahoj...

Je začelo nekam sumljivo pihati, brrr, pravi jesenski vetrič.

Moji trije trenutno vadijo za nstop pod umetniškim imenom družina von P.... Sem jim kupila nekaj malih instrumentov v Lidlu, pa zdaj pridno vadijo.

Zimska: Ikea - bila samo v Celovcu in Grazu. Marsikateri starš itak ne more TAKOJ po svojega otroka in traja povprečno kar tri do štiri ure, da se zoorganizirajo v službi in pridejo po otroka. Definitivno pa pojdita sama, bo lažje. Dober nakup!

Metuljčica:
aneda je lepo v vrtcu? Prst je komaj preživel podvig. Ampak saj se mora navaditi.

umivanje glave: skoraj vsak teden s šamponom, ki je pa kar od punc, tako da se naš fant umiva z roza šamponi, user posted image .

Bum bam tresk... user posted image user posted image

(odgovor članu busica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.10.2009 15:46:05   
neboglasnica
3jeMi: a je bil dragi operiran?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.10.2009 15:47:37   
3jeMi
ah, punce, vas berem zvečer... sem še zmeri jezna, zaradi Lanove vzgojiteljice... in še... in moža danes niso operirali, je šel ob dveh vprašat kako in kaj in mu je gospodična sestra rekla: Aja, a vam niso povedali, ne boste danes operirani... user posted image user posted image user posted image ... jutri torej tudi ne, ker je potem navalil na hrano in so tudi drugi v planu... no, mogoče bo pa v petek... res, se obnašajo, kot, da ljudi na stranišče vozijo, ne pa operirajo...

edino sonce, ki mu je danes posvetilo v sobi je bila nosečka maja, ki ga je prišla malo pogledat... hvala, majči, je bil A. zelo vesel... user posted image ... in bejbi, midva z Lovrom bova pa kar ene karte vrgla zvečer user posted image

ups... inspiracija za petje... sem ravnokar Lovru eno lepo otroško zapela... muca maca je zaspanka.... grem zdaj... živčki pravijo, da bi jih sesalec malce pomiril user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.10.2009 15:50:32   
3jeMi
evo, sem zapela, mulc se pa pokaka zravn... zgleda še pet ne smem... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.10.2009 15:52:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ah, punce, vas berem zvečer... sem še zmeri jezna, zaradi Lanove vzgojiteljice... in še... in moža danes niso operirali, je šel ob dveh vprašat kako in kaj in mu je gospodična sestra rekla: Aja, a vam niso povedali, ne boste danes operirani... user posted image user posted image user posted image ... jutri torej tudi ne, ker je potem navalil na hrano in so tudi drugi v planu... no, mogoče bo pa v petek... res, se obnašajo, kot, da ljudi na stranišče vozijo, ne pa operirajo...

A potem ima pa ves čas bolniško? Kako pa na to v službi gledajo? Veš kaj, kaj pa če se z Lovrom do nas pripeljeta? Saj veš, midve se morava še spoznati. user posted image

Glede hranjenja v vrtcu: tudi pri nas ne hranijo otrok, pa so 3 na 6 otrok. Ne bom in nočem komentirat. Drugače bom mogla še jaz sesalca zalaufat. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 17:37:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 18:49:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2835
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 18:54:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.10.2009 19:00:22   
neboglasnica
Evo, v riti kruh, evrokrem in mleko user posted image user posted image . Saj vem, _rebeca_, tebi se zdajle obrača, ampak njami je tole. Škoda samo, ker je zmanjkalo evrokrema, je bila nekam velika žlica. user posted image user posted image

Otroci stuširani, samo še ta velika nekaj sitnari in protestira, ampak kmalu bo čas za spanje. Zjutraj ej namreč ta glavna pri tamalih dveh za v vrtec in mora zgodaj vstati.

Kaj bomo pa danes počeli???

Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.10.2009 19:01:41   
neboglasnica
Evo mene, 5000 objav! user posted image user posted image user posted image

Pa pridelali smo sedmi zobek, spodnja štirica. user posted image Tako, sedaj imamo 6,5 zobkov. user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.10.2009 19:10:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

kaj jeste ve za malco, načeloma, v službi recimo?
Ima katera toplo? glugica se mi zdi, da je enkrat pisala, da imajo v službi celo Montijev meni na voljo, poleg ostalih toplih jedi. Jeeej!

Jaz kr po kakšni štručki al pa sendviču pokam...too bad, i know, but...

jaz večinoma jem sendviče, če prej kupim kake ciabatte, si ga naredim doma po mojih željah, sicer ga kupim v službenem bifeju. Vćasih imam zraven še kak jogurt, pa morda kako banano (to jem kasneje!). V menzo grem le v primeru, da sem ves dan od doma in tako pojem nekaj toplega. Načeloma hodim jest med 12-13h.

neboglasnica, bravo za 5 jurjev objav!!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.10.2009 19:13:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ojla!

Zanima me če vaši malčki že vsi sami jejo z žlico in pijejo iz kozarčka.

Bila sem opozorjena od vzgojiteljice, da je naš Lan čisto preveč nesamostojen in da je edini te starosti, ki ga še hranijo. (Tega pa ni upoštevala, da so drugi že 2 meseca v vrtcu, naš pa je bil vse skupaj do sedaj 2.5 tedna)

Pa še eno vprašanje:
Kako umivate malčkom glave (kako pogosto in s čim)?

1. Prejle je recimo hotel z žlico jesti makarončke z bolonez omako, pa mu ni šlo ... koščke mesa prime kar v roko, makarončki mu večinoma uidejo na tla in ga raje jaz hranim. Iz kozarčka pije po slamici, sicer pa imamo magični lonček.

2. Od Johnsona imamo nek Softwash, ki je za kopanje in tudi za lase. Po laseh se pa polijemo z enim večjim lončkom in je to cela žurka (sploh če mu družbo dela očka!) user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.10.2009 19:14:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

evo, sem zapela, mulc se pa pokaka zravn... zgleda še pet ne smem... user posted image

user posted image user posted image user posted image

no sej, kadar se z dragim pogovarjala med delovnim časom, mora vedno med pogovorom letet na wc ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:01:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.10.2009 20:02:55   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Joj, joj, pa to ima tolk kil kot nankina Natka pri 15-ih mesecih in pri skoraj 20 cm več ... a si predstavljate, da RODITE tolikšnega otroka?

Pa na slikici že kar zauga flaško, revež lačni ... upam, da se bo ta zgodba dobro razpletla ...

user posted image user posted image user posted image Natka še nima toliko kil, trenutno je še vedno na 7,9 večja pa je za 20 cm.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:04:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:05:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:07:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2846
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:08:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:12:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2848
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 20:13:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.10.2009 20:19:40   
nanka
1. Natka je sama, če ne gre z žlico, gre z roko. V varstvu ji pa babi žlico v usta nosi, pa sama tudi.

2. Pije iz kozarčka sama, samo ji ne smem prevečt nalit ker se polije ( pije tudi še iz flaše), ker je navajen med hojo piti, pa še eno zelo grdo navado ima, ko popije vrže  na tla , ni važno ali je to flaša ali pa kozarec, seveda še poln. To se trudim odvadit.

3. Glavico ji perem 1x na teden ( zdaj ji 14 dni nisem, ker kašlja), uporabljam pa Becutan, po Nivei je obe glavica srbela.

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?