|
RE: Julijke 2008, 2. del 28.10.2009 14:19:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ja, tle sem ga jaz zdej mal pihnila, ker sem razmišljala, da je vsak dan naprimer čokolino slabo. Ma po drugi strani je res, da če recimo drugega ne je, je super, da vsaj neki vase da. zdej bo ta teden jedel skoz juhico drugače pa jaz to ne vzamem kot matranje. pač traja dlje in z veliko animacije, mogoče me včasih zaskrbi, da je lačen, ampak ker tega ne kaže z ničemer, si mislim, da je pač en tistih, ki bo gor zrasel z minimalno hrane. se pa nikoli ne ve, kdaj se zadeve obrnejo, lahko da bo že naslednji teden dobil nor apetit. dokler je tako kot je in mi vsaj mleko brez težav spije, se ne sekiram dosti. glede hoje... hodi super, normalno, še vedno pa ne uporablja desne noge kot bi mogel, jo ima obrnjeno čisto navzven in kadar pade, pade zaradi te noge. je ne premika naprej, ampak jo premika kot bi delal zavoje z njo. tudi rok sploh ne uporablja pri hoji, ampak ga zgleda nič ne ovira. imam tako razvojno čez kak mesec pa bodo povedali ali se bo noga sama od sebe popravila ali je kje drugje problem. sem se fuuuul skulirala okoli vsega in ne delam več nepotrebne panike. tudi prvič se je zgodilo, da je ves prehlad preživel, brez da bi letela k zdravniku, sem prav ponosna nase bravo bivša panična mama Evo, things've been getting better - odlično, sem vesela! IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sem pa brala, da brin ful vzpodbuja apetit. kako pa bi Živa lahko brin uživala, kaj veš? Morda bi blo pa dovolj že, če Brin pride mal na obisk do Žive IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 bom - ko najdem res leeeeeeeeepo, usnjeno, dovolj veliko in ne predrago rdečo denarnico Jaz sem jo dobila pred cca. 1 letom v Intersparu - bordo rdečo usnjeno z belimi usnejnimi rožicami. Ful cortlih, ampak je začela že mal razpadat, tako da tudi jaz iščem ustrezno zamenjavo ... flower, količino hrane, ki jo poje ocenim po šalci ali krožniku, iz katerega je. Imam že dobro augenmaso malica v službi: včasih jem šolsko (sendvič ipd.), včasih si prinesem sabo (sendvič ipd.) bušica, lepo, da se mal javljaš ... drži se ... še malo, pa boš eno leto doma ... wiii, kolk bo fino z malo kepico, you'll see. Je pa res noro, kolk težko si je predstavljat, kako majhni so bili naši čmrleki. Včeraj sem pestovala sodelavkinega 4-mesečnega fantka Maksa --> kakšen cortkan fantič. Pa tako majhen se mi je zdel, ej. Kaj šele, če bi bil še mlajši ... uf, kje so tisti časi? 3jemi, nič bat, dobro bodo poštimali stvari, I feel it in my fingers! Srečno! flower, kakšna faca je mali Lan. Prva in zadnja sta pa še sploh zakon! neboglasnica, bravo za izhod. To je moralo bit luštno, a ne? Biti med štirimi stenami - to je sila duhamorno. Sem hepi, da si šla še malo svet pogledat, pa čeprav za kratek čas. Prst se je dobro držal? Kako tvoji počitnikarici? IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ježeš... http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html OMG, OMG 8,7 kg in 62 cm ... nosečniški diabetes ... a niso že kaj prej posumili, da je rahlo OGROMEN? Bo sploh vse OK z novorojenčkom? Tudi mati ni več najmlajša (41 let) ... Joj, joj, pa to ima tolk kil kot nankina Natka pri 15-ih mesecih in pri skoraj 20 cm več ... a si predstavljate, da RODITE tolikšnega otroka? Pa na slikici že kar zauga flaško, revež lačni ... upam, da se bo ta zgodba dobro razpletla ...
|