|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:13:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Julijke 2008, 2. del
28.10.2009 10:27:14   
3jeMi
mah, malica... na žalost tudi jaz samo po sendvičih segam, včasih si celo kakšno sadje prinesem, če se zjutraj spomnim... imamo v 5. štuku SloRest menzo, samo me kar ne potegne tja... menda imamo full dobro hrano, samo kar ne grem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2802
28.10.2009 10:28:03   
busica
Spet se vam malce javljam. Mi smo v redu. Vse po starem in brez posebnosti. Zaenkrat hvala bogu kar zdravi.  Vsem bolančkanim otročkom in očetom pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image   da se čimprej pozdravijo.

malica je pri meni tudi takšna rebeca. Raznorazni sendviči in podobno na 1001 način. user posted image
Jaz se pa zaenkrat kar dobro počutim edino kar me zdeluje je vožnja do službe. Čist mam že čez glavo te vožnje. Sem dve uri dnevno samo na cesti... Pa sej se tolažim da bom kmalu spet malce doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2803
28.10.2009 10:28:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

grem malo prebrat nazaj... upam, da se niste kaj kregale user posted image

nismo, nič bat user posted image

ME VESELI!!!!! user posted image

tudi mene user posted image

mene tudi! user posted image user posted image Me včasih rečemo samo kakšno bolj na ostro, ampak načeloma pa se mamo rade, a ne? user posted image user posted image

no, sej sem samo vprašala... sem mislila spet kakšno pesmico zapet, a ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:43:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.10.2009 10:43:50   
3jeMi
hvala hvala... user posted image

ma, veš, da sva oba kar malo živčna... pa še zadnji je na vrsti... boh ve kdaj bo... pa še... joj, sem se včeraj komaj zadrževala... je rekel, kako je čudn občutek, če si pobrit tam dol... e ma nemoj, a res... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a, da bi kakšno zapeli... uf... ma ni inspiracije, mogoče pride čez dan... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:54:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 11:01:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 11:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.10.2009 12:17:48   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Da vam po dolgem času malo pokažem našega fanta:

Včasih pa zraven tudi zaspim, z nogavičko v roki:
user posted image

zadnjo sliko pozabila obrnit, se opravičujem. user posted image

user posted image bogi hehe....kak je luškan! user posted image user posted image user posted image

ampak res... user posted image user posted image user posted image

pa kekčeva pesem mu je tudi zelo všeč... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.10.2009 12:19:14   
3jeMi
punce... a veste kaj delajo živci?...

.... pospravljajo arhiv user posted image ...
... upam, da bodo popoldan doma tudi posesali in prah pobrisali... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.10.2009 12:23:52   
neboglasnica
Oj!

Hvala za vsa izrečena sožalja in lepe misli. Danes sem se že skulirala, v petek jo pospremim na njeni zadnji poti, potem pa svečke....

Fotke LAna so lušne... Naš ima pa preveč dela s hrano, da bi mu uspelo zaspati poleg. Spet je vstal nenormalno zgodaj, madonca.. In veste kaj? Danes sem uspela iti po 14 dnevih v trgovino, med ljudi! user posted image Sicer samo po sestavine za pizzo, ampak me je že to izčrpal. Še dobro, da sem imela šoferja.

Evo, sonček nas že boža, tako da naj papirji, prah, sesalec in vse ostale reči kar nazaj v omaro romajo, ve pa na plano, jeeeee. Pa kako bučo izdolbt, pa svečko not postavit... Mi imamo tudi že bučne svečnike razpostavljene po stanovanju.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.10.2009 12:29:07   
3jeMi
ježeš...
http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 13:41:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 13:46:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.10.2009 14:02:49   
metuljcek321
Hej!

Juhuhu, počitnice so tuuser posted image
Zjutraj odpeljala malečko v vrtec, potem pa generalka: oprala zavese, pometla, posesala & pobrisala tla, umila okna, pobrisala prah, skuhala južno. Cunje so oprane, polikane, v omari. Vse se blešči, zdaj je pa RES že čas, da pride atek domovuser posted image  Samo, da se mi ne bo spotaknil, ker je tko zgloncanouser posted image  user posted image

Naslednja misija: obisk vrtca v času kosila, da vidim, kaj počne mala miss. Vstopim, vsi sedijo na stolčkih, vsak ima okoli vratu zavezan slinček. Pridno čičajo in čakajo na kosilo. Ko me Anja zagleda, začne jokat sto na uro, se potem le nekako pomiri, ko jo božam in se pogovarjam z njo. Pomočnica prepeva "Ko si srečen," otročki poslušajo in sodelujejo s ploskanjem, eni že mal pojejo, se smejijo. Ma, čisti cukri. Vzgojiteljica napolni krožničke s fižolovo juho z makaroni ter jih postavi na sredino mize enega ob drugega. Vsak otrok dobi svojo porcijo. Začnejo VSI jest samiuser posted image  user posted image Čist sem bla impresionirana. Tudi naša prime ta veliko žlico in si nese v usta makarončekuser posted image  Pa še enega, potem se ji ni in ni zdelo, da bi nadaljevala. Spije ulala vode iz flaške (tako se je tud doma navadila, da med obrokom zraven "zaliva"). Se matrava, a nikakor noče nadaljevat. Ostali medtem pridno mlaskajo, tu in atm vzgojiteljica in pomočnica komu priskočita na pomoč, sicer pa so ulala samostojni in uspešno jejo. Naslednja jed na meniju je sirov štrukelj. Dobijo ga narezanega na manjše koščke, spet žlico v roke in akcija. Zadovoljno mlaskajo, naši se kar nasmeji, ko začne s posladkom. Ga zmaže kot za šalo. In ne, ni še konec tega super kosila. Dobijo še šalčko kompota. Anja zradira 2 porciji. Najprej popije sokec, potem si z žlico nosi v usta sadje. Malo gre seveda tud mimo, a povečini ji dobro uspeva.

Vau, vau, vau, ful so me malčki navdušili. Kako so bili pridni in kako so lepo pojedli kosilo. Noro! Tiste, ki so prvi končali, sta že zrihtali za spanje, in jih dali na njihove ležalničke, ko sva odhajali, so nekateri že drnjohali.

Resnično lepo imajo uštimano vse skupaj, fajn je že vse utečeno, dober ritem. Sem vesela, da sem bila zraven in spremljala delček njihovega dneva.

Sledilo je guncanje po poljski poti do doma, zdaj spi kot polh.

PS: Porcije v vrtcu so pa sicer zelo majhne. Tudi če bi zmazala vse po spisku, bi bilo pol manj kot poje doma, res. No, zato je pred zasluženim počitkom zmazala še eno banano in pojedla Fruchtswerge. Sledil je mega kakec, ofkorsuser posted image  Sem jo previla, potem pa vodoravno v stajco. Se je še en mal igrala, potem pa omagala. Cukrček, kako lepo zdaj spi - je na hrbtu, roke ima pa v pozi: "Predam se"user posted image  Bi jo kar kušnu človek ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.10.2009 14:04:12   
Netta
dan

no pa so še nas zadeli...virusu namreč. ana ima vnetje ušes....spetuser posted image in antibiotik, moj pa virozo...jaz zaenkrat še držim utrdbo

ješči/neješči otroci-
--naša spada bolj pod ješče...ima pa tudi svoje minute, dneve ko ne odpre ust za boga ne
je pa pr nej stvar taka, da bo jedla vse...ampak če vidi iz svojega stolčka še kakšno stvar, ki jih je sicer ful všeč (beri: mandarine, sok, piškoti...) potem bo hotla to in nič drugega...tak da take stvari kar skrivam pred njo

teža: sem brala zadnjič da naj bi otroci od 1 do drugega leta starosti v povprečju pridelal tri kg...no ana je imela pri 12m 10kg, danes sva jo vagala in ima še vedno toliko...je pa seveda vmes shodila tak da vse pokuri izgleda...

aha še to sm misla rečt na to temo: otroci v sredi drugega leta prično občutno manj jest, ker pač počasneje rastejo in manj rabijo...tak da btez skrbi

3jeMI - kakšno operacijo ma že tvoj možek??

busica - lepo da ste zdraviuser posted image   se voziš v LJ v službo??

flower - super fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.10.2009 14:10:01   
busica
zimska ne Jan tut še ne je vsega sam z žlico. Jaz se sploh ne obremenjujem preveč s tem. Tut to bo še osvojil... Ma men ga je ful težko uvajat da sam je ker čez teden je pri babici kjer je v varstvu. Edino kakšno skutko ali podobno mu dam včasih da sam proba mal... Je pa res da se verjetno v vrtcu hitreje naučijo k so primorani v to da jih ne pitajo tako kot doma... Vse ob svojem času.
glede ikee pa nimam pojma. Jaz sem bila samo enkrat v Gradcu in mi ni blo nič kaj posebnega. Baje pa da je v Celovcu super Ikea.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.10.2009 14:14:06   
Netta
zimska - ana je sama...le pri juhi ji pomagam sicer nč na žlici ne ostane...iz kozarca zna tud pit, mora pa imet not malo pijače sicer si vse skoraj v obraz zlijeuser posted image user posted image

sicer pa jo jaz zamaskiram kot medveda pri hranjenju...dam slinček z rokavi gor in še en daljši čez da ne premoči, porinem čisto do mize in nato sledi packanje...ampak le tak se je navadla sama jest...
prijateljica pa je pod svojim fantkom kar časopis papir pogrnila, ko je jedel, da ji potem ni blo treba tak pucatuser posted image

glava - umivan 1x na teden z otroškim šamponom... ima še vedno bolj malo lasuser posted image

ikea - mislim da ni tak daleč od meje...nisem pa prepričana...sicer pa si sedaj hitro do gorice, ker je avtocesta ves čas...torej jaz iz PO rabim pol ure in ti pol še pol ure al pa mal več (odvisno od prometa) do nas...torej več kot uro in pol nebi smela zgubit na cesti...to je pa že tak kot če bi imela službo tako daleč stran od vrtca in bi mogla prit otroka iskat...tak da pomoje ni panike glede Lanauser posted image

cen pa ne poznam

metuljčica - uauuuu, ampak anja ti pa res ogromno poje...moja je jedec, ampak pred spanjem več kot skodelice juhe ne spravim vanjo...po spanju pa dobi še drug del kosila (krompir, meso.....) ampak tud to je mala porcija

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.10.2009 14:19:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: busica

zimska ne Jan tut še ne je vsega sam z žlico. Jaz se sploh ne obremenjujem preveč s tem. Tut to bo še osvojil... Ma men ga je ful težko uvajat da sam je ker čez teden je pri babici kjer je v varstvu. Edino kakšno skutko ali podobno mu dam včasih da sam proba mal... Je pa res da se verjetno v vrtcu hitreje naučijo k so primorani v to da jih ne pitajo tako kot doma... Vse ob svojem času.
glede ikee pa nimam pojma. Jaz sem bila samo enkrat v Gradcu in mi ni blo nič kaj posebnega. Baje pa da je v Celovcu super Ikea.

Pri nas doma jo tudi večinoma jaz hranim.

Ikea - glih sodelavka naj bi šla te dni - lahko jo mal pobaram, kje se gre, če hočeš.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 28.10.2009 14:21:35 >

(author unknown)

(odgovor članu busica)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.10.2009 14:19:58   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ja, tle sem ga jaz zdej mal pihnila, ker sem razmišljala, da je vsak dan naprimer čokolino slabo. Ma po drugi strani je res, da če recimo drugega ne je, je super, da vsaj neki vase da.
zdej bo ta teden jedel skoz juhico user posted image
drugače pa jaz to ne vzamem kot matranje. pač traja dlje in z veliko animacije, mogoče me včasih zaskrbi, da je lačen, ampak ker tega ne kaže z ničemer, si mislim, da je pač en tistih, ki bo gor zrasel z minimalno hrane.

se pa nikoli ne ve, kdaj se zadeve obrnejo, lahko da bo že naslednji teden dobil nor apetit. dokler je tako kot je in mi vsaj mleko brez težav spije, se ne sekiram dosti.

glede hoje... hodi super, normalno, še vedno pa ne uporablja desne noge kot bi mogel, jo ima obrnjeno čisto navzven in kadar pade, pade zaradi te noge. je ne premika naprej, ampak jo premika kot bi delal zavoje z njo. tudi rok sploh ne uporablja pri hoji, ampak ga zgleda nič ne ovira. imam tako razvojno čez kak mesec pa bodo povedali ali se bo noga sama od sebe popravila ali je kje drugje problem.

sem se fuuuul skulirala okoli vsega in ne delam več nepotrebne panike. tudi prvič se je zgodilo, da je ves prehlad preživel, brez da bi letela k zdravniku, sem prav ponosna nase user posted image user posted image user posted image
bravo bivša panična mamauser posted image

Evo, things've been getting better - odlično, sem vesela!

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

sem pa brala, da brin ful vzpodbuja apetit. kako pa bi Živa lahko brin uživala, kaj veš?

Morda bi blo pa dovolj že, če Brin pride mal na obisk do Živeuser posted image  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

bom - ko najdem res leeeeeeeeepo, usnjeno, dovolj veliko in ne predrago rdečo denarnico user posted image  

Jaz sem jo dobila pred cca. 1 letom v Intersparu - bordo rdečo usnjeno z belimi usnejnimi rožicami. Ful cortlih, ampak je začela že mal razpadat, tako da tudi jaz iščem ustrezno zamenjavo ...

flower, količino hrane, ki jo poje ocenim po šalci ali krožniku, iz katerega je. Imam že dobro augenmasouser posted image

malica v službi: včasih jem šolsko (sendvič ipd.), včasih si prinesem sabo (sendvič ipd.)user posted image

bušica, lepo, da se mal javljaš ... drži se ... še malo, pa boš eno leto doma ... wiii, kolk bo fino z malo kepico, you'll see. Je pa res noro, kolk težko si je predstavljat, kako majhni so bili naši čmrleki. Včeraj sem pestovala sodelavkinega 4-mesečnega fantka Maksa --> kakšen cortkan fantič. Pa tako majhen se mi je zdel, ej. Kaj šele, če bi bil še mlajši ... uf, kje so tisti časi?

3jemi, nič bat, dobro bodo poštimali stvari, I feel it in my fingers! Srečno!

flower, kakšna faca je mali Lan. Prva in zadnja sta pa še sploh zakon!

neboglasnica, bravo za izhod. To je moralo bit luštno, a ne? Biti med štirimi stenami - to je sila duhamorno. Sem hepi, da si šla še malo svet pogledat, pa čeprav za kratek čas. Prst se je dobro držal? Kako tvoji počitnikarici?

ježeš...
http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html

OMG, OMG

8,7 kg in 62 cm ... nosečniški diabetes ... a niso že kaj prej posumili, da je rahlo OGROMEN? Bo sploh vse OK z novorojenčkom? Tudi mati ni več najmlajša (41 let) ...

Joj, joj, pa to ima tolk kil kot nankina Natka pri 15-ih mesecih in pri skoraj 20 cm več ... a si predstavljate, da RODITE tolikšnega otroka?

Pa na slikici že kar zauga flaško, revež lačni ... upam, da se bo ta zgodba dobro razpletla ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.10.2009 14:22:20   
busica
mirjam ja v službi sem pa v Ljubljani ja... user posted image

(odgovor članu busica)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.10.2009 14:27:07   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

1. sicer pa jo jaz zamaskiram kot medveda pri hranjenju...dam slinček z rokavi gor in še en daljši čez da ne premoči, porinem čisto do mize in nato sledi packanje...ampak le tak se je navadla sama jest...
prijateljica pa je pod svojim fantkom kar časopis papir pogrnila, ko je jedel, da ji potem ni blo treba tak pucatuser posted image

2. glava - umivan 1x na teden z otroškim šamponom... ima še vedno bolj malo lasuser posted image

3. metuljčica - uauuuu, ampak anja ti pa res ogromno poje...moja je jedec, ampak pred spanjem več kot skodelice juhe ne spravim vanjo...po spanju pa dobi še drug del kosila (krompir, meso.....) ampak tud to je mala porcija

ad 1: v vrtcu imajo take fine, malo večje slinčke - zgoraj frotir, spodaj polivinil - in potem otročke s stolčkom "pripeljejo" čisto do mize, razgrnejo slinček na mizo, nanj postavijo krožnik (da je le-ta praktično pod brado), pa gasa ... Dober sistem, moram priznat.

ad 2: naša ima ulala ohohoj las ... umivam ji jih every other day z Mustelinim šamponom, ki ga uporabim tudi za miljenje teleščka.

ad 3: ja, zdaj vidim, da poje ful veliko ... jaz pa nekaj paniko zganjam ... pretty brez veze, obviously ... no, ne gre za to ... hotela bi, da tudi v vrtcu kaj poje ... tudi, če malo ... samo, da kaj ...

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.10.2009 14:29:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: busica

mirjam ja v službi sem pa v Ljubljani ja... user posted image

Beremo, da imaš enega fantka pa že doma, kajne?user posted image  Prav lepo ga pozdravi ...

Pa, pa, pupe, moram gret, na mini break prihaja sestrična ... pa sonček kliče pridne punce ... samo Anja še odpre oči & gremo na zrak - jupi ... mejte se ...

(author unknown)

(odgovor članu busica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?