|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
27.10.2009 14:52:03   
Anonimen
ok RR-ju dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
27.10.2009 14:53:48   
Serendipity
Razmišljam.. se vam zdi, da so še vedno six packi v modi? Jaz man občutek, da zadnje čase promovirajo bolj sodčke...

No, kaj je lepše?

sixpack:
user posted image

ali

sodček:
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.10.2009 14:54:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hehe - pa ti dvojno vidiš user posted image

Pa še niti nisi jedla mojih dödölof, pa si že v ''elementu'' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.10.2009 15:10:50   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz mam raj
user posted image

ne sestorcke ne sodcke, ampak martiniiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa se* cakam.... lahko bi mi na siht dostavla food user posted image user posted image user posted image  tko d v avto pa strucko s sabo pa via LJ. user posted image user posted image

larilu... aaaaa.... da ti nom murkota poslala po posti user posted image user posted image user posted image

UnPerfect... borba je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem ce se lahko se kje drugje tok nasmejes k tuki, pa obenem sprostis, zves informacije katere hoces vedit .. tko d BORBAJ ZENSCE BORBAJ user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 3154
27.10.2009 15:19:41   
Anonimen
Piki veš pri takih čudnih kot je DM pri nas ne vozijo poštarji zaradi nevarnosti prašičje gripa pa bog ve ktere druge bolezni šeuser posted image user posted image tko da bi ga zavrnil in ti ga enostavno vrniluser posted image user posted image user posted image ampak si res lahk brez skrbi k ga res res resssssss ne bom prevzelauser posted image

drugače je pa pri meni samo tole k alkota ne pijem,čeprav priznam včasih bi bilo luštno kaj takega spit kot ma rada pikiuser posted image
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
27.10.2009 16:04:17   
Kliki
Nončika iskrene čestitke in pa veliko cartanja.

Živa moje sosede so svojim malim ko niso mogli kakati dajale kar malo DONATA in menda je pomagalo.

Moja tečka se je po enajstih dneh poslovila in  zdaj bomo veselo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
27.10.2009 19:48:48   
jazzz27

jo ženskice!! Vam dogaja....jaz sem že čist izven forme. user posted image

Vse vas lepo pozdravljam, pa enga velizga lupčka pošiljam!!!

Komaj čakam na novo borbouser posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
27.10.2009 20:27:09   
sonček33
jazzz pa kej si ti, duša? hočmo slikico!!!!!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
27.10.2009 20:27:58   
sonček33
Kliki kr u akcijo!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
27.10.2009 20:41:56   
Serendipity
*čeer babnice user posted image

Nončika sporoča da sta s Timonom doma in vas vse pozdravlja! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
27.10.2009 21:31:58   
sonček85
mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem
Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.10.2009 7:04:16   
pikicao.
br'jutr user posted image user posted image user posted image

prva salcka zelenga caja popita user posted image user posted image  se najmanj tri pa bom prpraulena se sooct z danasnjim dnevom/nocjo(glede na to kok je kratek dan) user posted image user posted image user posted image user posted image  

pupe moje mene boste mogle pa nasledn tedn cartaaattttt k bom sam doma .. gre moj sluzbeno v tujinooooo...aaaaa....jz pa samaa.. (no sej bo mack z mano) user posted image user posted image user posted image user posted image  saj neki user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak rabla bom spet objemckeeeee pa ... user posted image user posted image user posted image  

hihi..evo sm ze naspidirana user posted image user posted image user posted image  kaj sele bo ce sm taksna ze po eni salci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.10.2009 7:06:02   
ledenka
piki, pol te pa bomoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.10.2009 7:07:48   
ledenka
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.10.2009 7:22:46   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiii

gracjazzzz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.10.2009 9:01:12   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mikla:jaz sem doma ,samo prej pokliči da vem ,če sem kje zunaj k moj dela ponoč pa pol psi,jaz pa se potepam.No jutri me ni potem pa sem
Ti kar pridi ,me je glih mal prej moj vprašal kako si ?

evo pridem v petek dopoldan okoli 9. ure, če si doma, k juter sem v Trbovljah k, mam pregled, v petek pa se vidimauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.10.2009 9:06:15   
miklarom
punce, a mi zna katera raztolmačit tole. ŠE VEDNO NE DOBIMuser posted image . v petek mi je v MB na UZ rekla, da je sluznica odebeljena in da bom dobila v treh dnehuser posted image , pa je do danes še ni. V nedeljo zjutraj se mi je čisto malo pokazal bledo roza izcedek, in takoj tudi prenehal, pojavlja pa se mi tudi prozorna sluz vsake toliko časa. Kaj bi to pomenilouser posted image ni kol se mi še to ni dogajalo, pa menda mi  ja ni že slučajno  po prvemuser posted image  kaj ratalo, ker to bi bil čudež. Jutri tako imam pregled in mu bom rekla naj me še enkrat da na Uz in da vidimo kaj je in če je vse vredu.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.10.2009 9:13:16   
pikicao.
lahko d ti malce zamuja...sej ves kaksne cudne ma nase telo vcasih user posted image

drgac pa ce se je pa "prjel" pa tok boljs a ne user posted image  .... navijam d se je user posted image user posted image  pa migam s pujsasto ritko za toooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
28.10.2009 9:16:26   
miklarom
pikcaO - tudi jaz mislim, da še zamuja, k skor ne verjamem da bi se pa sedaj kar tako prijelo, k se prej nikol niuser posted image , ti pa le migaj z ritko, te je prav lepo videt, si fletnauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
28.10.2009 9:45:27   
Anonimen
jutro
mene pa tko grlo boli da je grozauser posted image kašljam pa še hujuser posted image
tamala pa tud noče pančat razen v naročju k vzun cesto delajo k so zdej prinesl tiste rožice za cesto da bo piki lahk prišla na pilinguser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
28.10.2009 10:02:13   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
28.10.2009 10:03:58   
pikicao.
larilu... caja pit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa upam d bos disavo zadela

mikla... upamo pa navijamo pa se vseen lahko a ne user posted image ... bom bom migala z mojo mujsasto ritoo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.10.2009 10:04:58   
pikicao.

user posted image

va va va vuummm user posted image user posted image user posted image user posted image  je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.10.2009 10:45:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image

va va va vuummm user posted image user posted image user posted image user posted image  je tok poslikan k d bi ga ti larilu porisala user posted image user posted image

ne bi mela nič proti če bi ga resuser posted image user posted image user posted image jaz se ne bi nič branila sam zanjga pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.10.2009 10:52:45   
pikicao.
jz ti ga prepustim user posted image user posted image user posted image

men je bolj njegova "puhalka listja" vsec user posted image user posted image user posted image user posted image  al kaj je tist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......