Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:22:17
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči: a maš kej proti Bounty-ju??? ne, sam ne paše mu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:24:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči: a maš kej proti Bounty-ju??? ne, sam ne paše mu kaj ni črno bel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:25:05
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Drugač pa dober dan Za nami je najslabša noč od kar smo četverec brez krmarja Maks se je zbujal na 2 uri in pol na 2 pa pol, tko da sem mu vmes AM naštimala, ker sem imela ziziland prazen, ampak spal je glih tko slabo A mi lahko nekdo pove, kako je nekdo lahko tko lačen Ista mama je Ampak je bil res lačen, ker je skor dudo pojedel, tko da ni bllo druge, kot futrat se, ker po joškah valjat se jaz ne pustim in dam jest samo ko vidim da je res lakota Sem ko Salome Sem pa preživela prvi dan oz jutro kot mama samohranilka in spedenala oba otroka Pa T v varstvo peljala in zdaj tut kuhinjo skidala Zdej bi šla pa ajat, ampak nima smisla, ker sam da se mi rit kavča dotakne, bo mali buden svaka ti svaka.. mene je sam to strah, da bo drug tud tak živc kt ta pru. si ne predstavljam, kako oba naenkrat poštimat zato smo pa rekl, da bi eno pridno pupo nardil sam recept mormo še najdt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:26:01
|
|
|
|
lillchy123
|
ne, pepelnato siv, sam skoz neki skače pa se suče Mars je pa čist črn - tko kt mars
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:42:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Drugač pa dober dan Za nami je najslabša noč od kar smo četverec brez krmarja Maks se je zbujal na 2 uri in pol na 2 pa pol, tko da sem mu vmes AM naštimala, ker sem imela ziziland prazen, ampak spal je glih tko slabo A mi lahko nekdo pove, kako je nekdo lahko tko lačen Ista mama je Ampak je bil res lačen, ker je skor dudo pojedel, tko da ni bllo druge, kot futrat se, ker po joškah valjat se jaz ne pustim in dam jest samo ko vidim da je res lakota Sem ko Salome Sem pa preživela prvi dan oz jutro kot mama samohranilka in spedenala oba otroka Pa T v varstvo peljala in zdaj tut kuhinjo skidala Zdej bi šla pa ajat, ampak nima smisla, ker sam da se mi rit kavča dotakne, bo mali buden bravo mati dolenka. Kam si pa stipeta poslala? ne mi rečt da je že konec lepega? Čeprav sem se glih danes spomnila, da je že 1m okoli kar je Maks z vami ne? Mater čas hitro beži
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:44:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Pinči, Stipe je šel na šiht Maks bo pa v sredo 1 mesec star Čist prehitr gre Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži Jaz bi šla pa spaaaattttt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 13:59:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, Stipe je šel na šiht Maks bo pa v sredo 1 mesec star Čist prehitr gre Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži Jaz bi šla pa spaaaattttt no pol sem pa falila za 2 dni, ampak vseeno gre hitro. Veš, zdej ko sta sama doma boš mela več časa da malo naštudirata to hranjenje. KEr če je pojedel svojo dozo in neki njuri, ne vem če je lačen. da ga ne boš zalivala in pol ti bo začel polivat. Kaj pa krčki?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 14:03:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, Stipe je šel na šiht Maks bo pa v sredo 1 mesec star Čist prehitr gre Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži Jaz bi šla pa spaaaattttt no pol sem pa falila za 2 dni, ampak vseeno gre hitro. Veš, zdej ko sta sama doma boš mela več časa da malo naštudirata to hranjenje. KEr če je pojedel svojo dozo in neki njuri, ne vem če je lačen. da ga ne boš zalivala in pol ti bo začel polivat. Kaj pa krčki? upam da jih ne bo, ker itak spet nič ne jem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 14:10:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, Stipe je šel na šiht Maks bo pa v sredo 1 mesec star Čist prehitr gre Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži Jaz bi šla pa spaaaattttt no pol sem pa falila za 2 dni, ampak vseeno gre hitro. Veš, zdej ko sta sama doma boš mela več časa da malo naštudirata to hranjenje. KEr če je pojedel svojo dozo in neki njuri, ne vem če je lačen. da ga ne boš zalivala in pol ti bo začel polivat. Kaj pa krčki? upam da jih ne bo, ker itak spet nič ne jem ma niso tolko povezani s hrano- pravijo... Upam, da jih ne dobite, ma probaj ga opazovat, če mogoče zaradi tega njuri.... Ti pa ne se hecat s hrano, da ne bojo usahnile mlekarne. Pa en za tolažbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 14:13:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne, sej nisem tko mislila, jem iber, več kot Stipe, ampak mislila sem po asortimentu Meso, krompir, bučke, pa meso, riž, pa goveja župa, pa spet meso, pa makaroni, pa tone linških piškotov, pa albert keksov polnozrnatih, pa kruuuh, pa .... Stipe me sploh ne ujame Sam jaz bi jabolka pa mandarine pa...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 14:27:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, sej nisem tko mislila, jem iber, več kot Stipe, ampak mislila sem po asortimentu Meso, krompir, bučke, pa meso, riž, pa goveja župa, pa spet meso, pa makaroni, pa tone linških piškotov, pa albert keksov polnozrnatih, pa kruuuh, pa .... Stipe me sploh ne ujame Sam jaz bi jabolka pa mandarine pa... aaaaaaaaaaaa.... no smao da ješ da ima maks dobro mleko za pit. mmmm vse kar naštevaš bi tudi jaz jedla.... predvsem je povdarek na piškotih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 14:47:41
|
|
|
|
dolenjka
|
aha, mije ratal 10 minut ležat, pol pa sirena Pi..... sem jaz ene k..... sreče grem župo pojest če bo5 minut miru, pol pa počasi po carico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 15:12:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Samo na hitro, se malo štulim Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Blaž ravno drnjoha, upam da bo trajalo, danes ima vse zmešano, me bo čist pojedu... Skratka, samo na hitro, če bi lahko izbirala, bi Larisin porod takoj zdajle šla še 1x skoz, Blaževega pa ne več ampak tu se ne sme jamrat, tako da bom raje tiho. O dojenju me tudi ne boste poslušale, tako da tudi o tem kdaj drugič Vesela sem da je za mano in da imam doma lepotca, ki bo babam mešal štrene Se oglasim še kaj s kakšno slikco, papa zaenkrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 17:44:23
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka - tudi jaz mislim ,da bi to lahko bili krči ,.... ko bo naslednjič tako dudo cuzal , probaj kakšne kapljice za krčke nakapat na dudico , saj pol se bo hitro pokazalo al je lakota ali pa krčki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 26.10.2009 17:47:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy dolenjka - tudi jaz mislim ,da bi to lahko bili krči ,.... ko bo naslednjič tako dudo cuzal , probaj kakšne kapljice za krčke nakapat na dudico , saj pol se bo hitro pokazalo al je lakota ali pa krčki ampak nič nogic ne krči, nič se ne zvija, joka tut bolj ne kot ja, brez kakih pravil Ker ko je Taro 1x šraufalo je nisva mogla zlepa umirit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 1:09:06
|
|
|
|
lillchy123
|
oo, pozdravljena Februarka! čestitke še enkrat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 1:10:51
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjka, Luka se je ob krčkih zvijal nazaj, če veš kaj mislim. pa HB ni mel tistih ta hudih. so mu pomagale kaplijice od dravograjskih lekarn. jih pošljejo tudi po pošti. lahko nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 8:54:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan No, danes je mal boljš. Stipe se je odločil in reskiral svoje nadure (ne me vprašat od kje mu ) in bo hodil 1 uro kasneje na šiht in bo v glavnem on zjutraj vozil Taro, da bo meni lažje Sam kaj, ko moj otrok kljub sitosti kr neki gunđa Ta se pomojem prenažre in pol je hudo. Pa kupčke sva uspela končo lepo podret in upam, da bo zdaj mal omagal Definitivno sem se odločila, da bo hranjenje ponoči kar lepo po flaški, ker on gospod čist takoj na joški zaspi in se valda ne naje dovolj, tko da je prej kot v 2 urah spet auf in tako smo iz 1 hranjenja ponoči prišli na 2 in budnico malo pred 7 Sej vem da je premajhen da bi spal celo noč in tega niti ne pričakujem, ampak 3 ure je pa zih sposoben in naj se fant naje in spi, mama pa tudi, ne bo nobenega greha Drugače nič novega, Tara gre danes popoldan prvič v vrtec na igralne urice Upam, da ji bo všeč Je pa pri nas sonček in ko bo malo topleje jo mi2 šibneva proti hribu, gor pa itak ne bom prišla, ker sem vso kondicijo že v nosečnosti izgubila Lillchy hvala, ampak Maks se ne zvija ne naprej ne nazaj, mislim da je njegov največji problem nos. Očitno se mu mleko v nos vrača Kljub kupčkom in vzdignjenemu vzglavju Februarka welcome back, zdaj pa mal taščo vpreži, da te ne bo imela časa čekirat in se nam večkrat javi Pa seveda lahko mal pojamraš zdaj, ker jamraš za 2 Sej sem jaz tut, in še, priznam Sam neki je pa res, da ti bo v navado prišlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 9:54:38
|
|
|
|
buči
|
Dan, pomivalca je včeraj prišel striček popravit, tako da se zdaj počutim malo manj v srednjem veku. Le še peš hodim .. Da bo Stipe spet imel kaj za težit, da jamram. Zdaj se psihično pripravljam na likanje. danes pa res! Februarka, slikica!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 10:06:08
|
|
|
|
dolenjka
|
evo, vam jaz pošiljam danes eno čist frišno slikco, slikano ob 7.30
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 10:23:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Spet jaz... Včer je bla katastrofa, tamal ma take krče, da bi kar jokal zraven itak jem skoz eno in isto, tako da ne verjamem da so od moje hrane, me je skor kap zadela ko sem ga odvila včer, kar malo krvav popek, ker se še solzi in pa zelen drekec groza. Pri tamali tega ni blo, tako da sem laik za te stvari, mu dajeva zdaj kapljice, samo ne vem kolk kaj pomagajo. No, noč je bila potem super, sem ga zbudila po dobrih 4h urah, ker me je vse peklo, mlek kar tekel, potem se je pa sam zbudil čez 3 ure, zdaj spet spi, samo skoz neki jamra vmes, pa tud kakal še ni danes. Eh ja. Glih včeraj je bla patronažna tuki, vse tipi topi, popoldne se je pa vse spremenilo Ajde dobr, nam več jamrala slikce bojo tud od nas, ma so še zdaj na fotiču, itak mi moj nič ne dovoli. Pridem še kaj takole na hitro, da ne bom tepena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 10:55:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka evo, vam jaz pošiljam danes eno čist frišno slikco, slikano ob 7.30 dolenjka kako krasno family maš... samo maks je že fajn zrastu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 10:59:50
|
|
|
|
dolenjka
|
pinči, včeraj pred kopanje 4530g za cm bomo pa ju3 pri P zvedli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:02:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pinči, včeraj pred kopanje 4530g za cm bomo pa ju3 pri P zvedli kolko se je torej zredu v 1 m?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 27.10.2009 11:20:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pinči, včeraj pred kopanje 4530g za cm bomo pa ju3 pri P zvedli kolko se je torej zredu v 1 m? od najnižje teže v P (30.9.) do včeraj 26.10. za 1040 g
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......