|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
26.10.2009 13:22:17   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: a maš kej proti Bounty-ju???

ne, sam ne paše mu user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.10.2009 13:24:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči: a maš kej proti Bounty-ju???

ne, sam ne paše mu user posted image user posted image

kaj ni črno bel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.10.2009 13:25:05   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Drugač pa dober dan user posted image

Za nami  je najslabša noč od kar smo četverec brez krmarja user posted image  Maks se je zbujal na 2 uri in pol na 2 pa pol, tko da sem mu vmes AM naštimala, ker sem imela ziziland prazen, ampak spal je glih tko slabo user posted image  A mi lahko nekdo pove, kako je nekdo lahko tko lačen user posted image  Ista mama je user posted image  user posted image  user posted image  Ampak je bil res lačen, ker je skor dudo pojedel, tko da ni bllo druge, kot futrat se, ker po joškah valjat se jaz ne pustim in dam jest samo ko vidim da je res lakota user posted image  Sem ko Salome user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa preživela prvi dan oz jutro kot mama samohranilka in spedenala oba otroka user posted image  Pa T v varstvo peljala in zdaj tut kuhinjo skidala user posted image  Zdej bi šla pa ajat, ampak nima smisla, ker sam da se mi rit kavča dotakne, bo mali buden user posted image

user posted image user posted image user posted image  svaka ti svaka.. mene je sam to strah, da bo drug user posted image  tud tak živc kt ta pru. si ne predstavljam, kako oba naenkrat poštimat user posted image  zato smo pa rekl, da bi eno pridno pupo nardil user posted image user posted image  sam recept mormo še najdt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.10.2009 13:26:01   
lillchy123
ne, pepelnato siv, sam skoz neki skače pa se suče user posted image user posted image
Mars je pa čist črn - tko kt mars user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.10.2009 13:42:04   
pina-1

Drugač pa dober dan user posted image

Za nami  je najslabša noč od kar smo četverec brez krmarja user posted image  Maks se je zbujal na 2 uri in pol na 2 pa pol, tko da sem mu vmes AM naštimala, ker sem imela ziziland prazen, ampak spal je glih tko slabo user posted image  A mi lahko nekdo pove, kako je nekdo lahko tko lačen user posted image  Ista mama je user posted image  user posted image  user posted image  Ampak je bil res lačen, ker je skor dudo pojedel, tko da ni bllo druge, kot futrat se, ker po joškah valjat se jaz ne pustim in dam jest samo ko vidim da je res lakota user posted image  Sem ko Salome user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa preživela prvi dan oz jutro kot mama samohranilka in spedenala oba otroka user posted image  Pa T v varstvo peljala in zdaj tut kuhinjo skidala user posted image  Zdej bi šla pa ajat, ampak nima smisla, ker sam da se mi rit kavča dotakne, bo mali buden user posted image

bravo mati dolenka.
Kam si pa stipeta poslala? ne mi rečt da je že konec lepega?

Čeprav sem se glih danes spomnila, da je že 1m okoli kar je Maks z vami ne?
Mater čas hitro bežiuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.10.2009 13:44:12   
dolenjka
Ja Pinči, Stipe je šel na šiht user posted image  Maks bo pa v sredo 1 mesec star user posted image  Čist prehitr gre user posted image

Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži user posted image  Jaz bi šla pa spaaaattttt user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.10.2009 13:59:05   
pina-1

Ja Pinči, Stipe je šel na šiht user posted image  Maks bo pa v sredo 1 mesec star user posted image  Čist prehitr gre user posted image

Sam bom pop*zdila, ker sem ga nafutrala, pojedel je za 2 - dobesedno, pa še kar nekaj teži user posted image  Jaz bi šla pa spaaaattttt user posted image

no pol sem pa falila za 2 dni, ampak vseeno gre hitro.

Veš, zdej ko sta sama doma boš mela več časa da malo naštudirata to hranjenje. KEr če je pojedel svojo dozo in neki njuri, ne vem če je lačen. da ga ne boš zalivala in pol ti bo začel polivat. Kaj pa krčki?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.10.2009 14:03:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Veš, zdej ko sta sama doma boš mela več časa da malo naštudirata to hranjenje. KEr če je pojedel svojo dozo in neki njuri, ne vem če je lačen. da ga ne boš zalivala in pol ti bo začel polivat. Kaj pa krčki?user posted image

upam da jih ne bo, ker itak spet nič ne jem user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.10.2009 14:10:28   
pina-1

upam da jih ne bo, ker itak spet nič ne jem user posted image  user posted image

ma niso tolko povezani s hrano- pravijo...
Upam, da jih ne dobite, ma probaj ga opazovat, če mogoče zaradi tega njuri....

Ti pa ne se hecat s hrano, da ne bojo usahnile mlekarne.

Pa enuser posted image  za tolažbouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.10.2009 14:13:28   
dolenjka
Ne, sej nisem tko mislila, jem iber, več kot Stipe, ampak mislila sem po asortimentu user posted image  Meso, krompir, bučke, pa meso, riž, pa goveja župa, pa spet meso, pa makaroni, pa tone linških piškotov, pa albert keksov polnozrnatih, pa kruuuh, pa .... Stipe me sploh ne ujame user posted image  Sam jaz bi jabolka pa mandarine pa... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.10.2009 14:27:30   
pina-1

Ne, sej nisem tko mislila, jem iber, več kot Stipe, ampak mislila sem po asortimentu user posted image  Meso, krompir, bučke, pa meso, riž, pa goveja župa, pa spet meso, pa makaroni, pa tone linških piškotov, pa albert keksov polnozrnatih, pa kruuuh, pa .... Stipe me sploh ne ujame user posted image  Sam jaz bi jabolka pa mandarine pa... user posted image

aaaaaaaaaaaa.... no smao da ješ da ima maks dobro mleko za pit.

mmmm vse kar naštevaš bi tudi jaz jedla.... predvsem je povdarek na piškotihuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.10.2009 14:47:41   
dolenjka
aha, mije ratal 10 minut ležat, pol pa sirena user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pi..... sem jaz ene k..... sreče user posted image

grem župo pojest če bo5 minut miru, pol pa počasi po carico user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.10.2009 15:12:29   
Februarka08
Dan.

Samo na hitro, se malo štulimuser posted image

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.
Blaž ravno drnjoha, upam da bo trajalo, danes ima vse zmešano, me bo čist pojedu...

Skratka, samo na hitro, če bi lahko izbirala, bi Larisin porod takoj zdajle šla še 1x skoz, Blaževega pa ne večuser posted image ampak tu se ne sme jamrat, tako da bom raje tiho. O dojenju me tudi ne boste poslušale, tako da tudi o tem kdaj drugičuser posted image

Vesela sem da je za mano in da imam doma lepotca, ki bo babam mešal štreneuser posted image
Se oglasim še kaj s kakšno slikco, papa zaenkratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.10.2009 17:44:23   
nizy
dolenjka - tudi jaz mislim ,da bi to lahko bili krči ,.... ko bo naslednjič tako dudo cuzal , probaj kakšne kapljice za krčke nakapat na dudico , saj pol se bo hitro pokazalo al  je lakota ali pa krčki user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
26.10.2009 17:47:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dolenjka - tudi jaz mislim ,da bi to lahko bili krči ,.... ko bo naslednjič tako dudo cuzal , probaj kakšne kapljice za krčke nakapat na dudico , saj pol se bo hitro pokazalo al  je lakota ali pa krčki user posted image

ampak nič nogic ne krči, nič se ne zvija, joka tut bolj ne kot ja, brez kakih pravil user posted image

Ker ko je Taro 1x šraufalo je nisva mogla zlepa umirit user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.10.2009 1:09:06   
lillchy123
oo, pozdravljena Februarka! čestitke še enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.10.2009 1:10:51   
lillchy123
dolenjka, Luka se je ob krčkih zvijal nazaj, če veš kaj mislim. pa HB ni mel tistih ta hudih. so mu pomagale kaplijice od dravograjskih lekarn. jih pošljejo tudi po pošti.

lahko nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.10.2009 8:54:34   
dolenjka
Dan user posted image

No, danes je mal boljš. Stipe se je odločil in reskiral svoje nadure (ne me vprašat od kje mu user posted image ) in bo hodil 1 uro kasneje na šiht in bo v glavnem on zjutraj vozil Taro, da bo meni lažje user posted image  Sam kaj, ko moj otrok kljub sitosti kr neki gunđa user posted image  Ta se pomojem prenažre in pol je hudo. Pa kupčke sva uspela končo lepo podret in upam, da bo zdaj mal omagal user posted image
Definitivno sem se odločila, da bo hranjenje ponoči kar lepo po flaški, ker on gospod čist takoj na joški zaspi in se valda ne naje dovolj, tko da je prej kot v 2 urah spet auf in tako smo iz 1 hranjenja ponoči prišli na 2 in budnico malo pred 7 user posted image  Sej vem da je premajhen da bi spal celo noč in tega niti ne pričakujem, ampak 3 ure je pa zih sposoben in naj se fant naje in spi, mama pa tudi, ne bo nobenega greha user posted image

Drugače nič novega, Tara gre danes popoldan prvič v vrtec na igralne urice user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da ji bo všeč user posted image

Je pa pri nas sonček in ko bo malo topleje jo mi2 šibneva proti hribu, gor pa itak ne bom prišla, ker sem vso kondicijo že v nosečnosti izgubila user posted image  user posted image

Lillchy hvala, ampak Maks se ne zvija ne naprej ne nazaj, mislim da je njegov največji problem nos. Očitno se mu mleko v nos vrača user posted image  Kljub kupčkom in vzdignjenemu vzglavju user posted image

Februarka welcome back, zdaj pa mal taščo vpreži, da te ne bo imela časa čekirat in se nam večkrat javi user posted image  Pa seveda lahko mal pojamraš zdaj, ker jamraš za 2 user posted image  Sej sem jaz tut, in še, priznam user posted image  user posted image  user posted image  Sam neki je pa res, da ti bo v navado prišlo  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.10.2009 9:54:38   
buči
Dan, pomivalca je včeraj prišel striček popravit, tako da se zdaj počutim malo manj v srednjem veku. user posted image  Le še peš hodim .. Da bo Stipe spet imel kaj za težit, da jamram. user posted image  Zdaj se psihično pripravljam na likanje. danes pa res!

Februarka, slikica!!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.10.2009 10:06:08   
dolenjka
evo, vam jaz pošiljam danes eno čist frišno slikco, slikano ob 7.30 user posted image

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.10.2009 10:23:40   
Februarka08
Spet jaz...

Včer je bla katastrofa, tamal ma take krče, da bi kar jokal zravenuser posted image itak jem skoz eno in isto, tako da ne verjamem da so od moje hrane, me je skor kap zadela ko sem ga odvila včer, kar malo krvav popek, ker se še solzi in pa zelen drekecuser posted image groza. Pri tamali tega ni blo, tako da sem laik za te stvari, mu dajeva zdaj kapljice, samo ne vem kolk kaj pomagajo. No, noč je bila potem super, sem ga zbudila po dobrih 4h urah, ker me je vse peklo, mlek kar tekel, potem se je pa sam zbudil čez 3 ure, zdaj spet spi, samo skoz neki jamra vmes, pa tud kakal še ni danes. Eh ja. Glih včeraj je bla patronažna tuki, vse tipi topi, popoldne se je pa vse spremenilouser posted image

Ajde dobr, nam več jamralauser posted image slikce bojo tud od nas, ma so še zdaj na fotiču, itak mi moj nič ne dovoli. Pridem še kaj takole na hitro, da ne bom tepenauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.10.2009 10:55:51   
pina-1

evo, vam jaz pošiljam danes eno čist frišno slikco, slikano ob 7.30 user posted image

user posted image

dolenjka kako krasno family maš...

samo maks je že fajn zrastu

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.10.2009 10:59:50   
dolenjka
pinči, včeraj pred kopanje 4530g user posted image  za cm bomo pa ju3 pri P zvedli user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
27.10.2009 11:02:21   
pina-1

pinči, včeraj pred kopanje 4530g user posted image  za cm bomo pa ju3 pri P zvedli user posted image

kolko se je torej zredu v 1 m?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.10.2009 11:20:32   
dolenjka

kolko se je torej zredu v 1 m?

od najnižje teže v P (30.9.) do včeraj 26.10. za 1040 g user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......