sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov na hitro mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljeno , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlo sem vas prebrala na hitro bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti za vse bolančke Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letet Glede ikee... kaj si pa kej kupila... Upam, da kej lepzga.. Jaz si full želim itit, pa nevem če mi bo zneslo kdaj, ker nobeden noče it.. :( hoj, ja kr nekaj stvari: eno delovno mizico za na sredo kuhinje in nad njo poličke, pa steklene doze za razne mislije- pri nas so nori nanje; pa en tepih in zavese za spalnico, pa nekaj drobnarij za otroške sobice kot so lučke zabojčki ipd, pa Maj je dobil svoje stalažice za cunjice, aja pa še krožnike in skodelice, ki dobo za juho, pa bekaj svečk...v glavnem sem si naredila seznam že doma k sem brskala po internetu bom kej poslikala, ko bo na mestu pa bo