|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
27.10.2009 21:28:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

helov na hitro

mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo

mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek

ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlouser posted image user posted image user posted image

sem vas prebrala na hitro

bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo

pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin

je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letetuser posted image

Glede ikee... kaj si pa kej kupila... Upam, da kej lepzga.. Jaz si full želim itit, pa nevem če mi bo zneslo kdaj, ker nobeden noče it.. :(

hoj, ja kr nekaj stvari: eno delovno mizico za na sredo kuhinje in nad njo poličke, pa steklene doze za razne mislije- pri nas so nori nanje; pa en tepih in zavese za spalnico, pa nekaj drobnarij za otroške sobice kot so lučke zabojčki ipd, pa Maj je dobil svoje stalažice za cunjice, aja pa še krožnike in skodelice, ki dobo za juho, pa bekaj svečk...v glavnem sem si naredila seznam že doma k sem brskala po internetu

bom kej poslikala, ko bo na mestu pa bo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
27.10.2009 21:28:50   
piskot
jutta ma ana je danes ob 17:30 ze tako tulila, da sem jo brez vecerje sla oblect v pizamo in dala spat. no saj ni bila cist brez vecerje, se je dojila, samo ni pa imela vec toliko moci, da bi na zlico kaj pojedla. ne vem kdaj bo zamenjala uro. jutra imamo itak mi ze od prej ubijalska, tako da se niti ne sekiram vec user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
27.10.2009 21:34:47   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutta ma ana je danes ob 17:30 ze tako tulila, da sem jo brez vecerje sla oblect v pizamo in dala spat. no saj ni bila cist brez vecerje, se je dojila, samo ni pa imela vec toliko moci, da bi na zlico kaj pojedla. ne vem kdaj bo zamenjala uro. jutra imamo itak mi ze od prej ubijalska, tako da se niti ne sekiram vec user posted image

Zanimivo, da je nekatere malčke takšna "malenkost" kot je nov čas, tako vrgla iz tira...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
27.10.2009 21:35:01   
petrap
sunny - lija je super, pridna punca, živahna, mamo 2 zobka spodaj...točne mere sporočim jutri...

jutta - drži, res se ne poznamo. se bomo pa zdaj večkrat brale user posted image .. mi se čez dan že lep čas ne dojimo več, pa tud prej ko smo se samo dojile, ni nikoli spala več kot 3 ure skupaj ponoči... dober teden nazaj smo se dojile tud po 4x na noč, ker je blo stanje popolnoma enako kot pri vas (ni zaspala, če ni blo zize)..zdaj smo jo dali v svojo sobo in se dojimo samo še zjutraj, ponoči jo nalivamo s čajem...zbudi se definitivno manjkrat kot se je prej, sam še vedno 3x (okrog polnoči, treh in petih zjutraj), sam je treba pač takrat večkrat ustat preden spet trdno zaspi nazaj...nekaj časa bomo pač delali še tako, da jo bomo nalivali s čajem, potem po pa treba tud to opustit, ker nam ne bo zneslo, da bi tolikokrat vstala ponoči in šla potem zjutraj normalno delat...bo pa jok sigurno user posted image

< Sporočilo je popravil petrap -- 27.10.2009 21:36:31 >

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
27.10.2009 21:38:11   
sjmm
pri nas pa tale nov čas počasi kar bo, sam se itak zdujamo ponoč skoraj vsako uro, pa čez dan in za večerjo - 200-230 linota z am, čez pa še tam do 150 am čez pol ure, veliko poje, pa sploh nima veze, sej mu ponujam prej zizo, zdej am, pa čaj pa dudo, a se vseen zduja, pa so mi ostali trije ful lepo spali že od 4.mesca naprej, a ni kej je treba vse probat, pravi naš Majči

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
27.10.2009 22:32:38   
birdy
Ruzaki, mi mamo Vaude, je mal cenejši k deuchter (a sem čist zaj.ebala ime?), ampak super. Jst načeloma nisem za neke poceni vaerjante ruzaka ker če je ruzak kvaliteten pol ni težko nost, če pa ni kvaliteten, pol pa, no, mal dnarja mal muske. Smo pa mi z Neli precej hodil po hribčkih k sem bla še noseča z Kristi in  je fajn. Pozim bomo to malček opustil (razen kak stari grad pri nas), pol poleti pa navali narode. Ne veva pa še a čva za Neli tud ruzak kupt? Urša, kerga mate vi, pa a ga za ta večjega še rabš?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
27.10.2009 22:39:35   
birdy
Dons smo mel kontrolo z Kristi. Pa ni glih najbolj. Dohtarca je rekla da je brezveze čakat, ker ji gre vsaka bolezen na piskanje tko da smo dobil eno terapijo z Singulair, neka stvar v zrncih. Je pa za asmatike kokr sem uspela v navodilih prebrat. Jah, pa superca, Ventolin mamo na 4ure po 3 vpihe, ponoči vsaj enkrat mora mus dobituser posted image  Ah ja, pa sej bo. Zdej me še sestre čist poznajo, pa dohtarca tud, sam da rečem Burnik Kristi ji je pomoje že pol jasnuser posted image  Sem dons klicala za kontrolo pa sem rekla da smo bli pri dežurnem, pa prav a ste kr ventolin dubluser posted image  Sej mi je smešen, po drugi strani pa žalostenuser posted image  V četrtek spet kontrola, pa saturacije neki glih nimamo najboljše, običajno smo po Ventolinu kr šli na 98, zdej pa kr na 96, 95 ostajamo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
27.10.2009 22:47:57   
Ajvy
oi,...smo bile tam...nič pretresljivega....kr neki
Umila ji je ušeska s fiziološko, posesala ven gnojček, dala močnejše AB; kapljice za v nis in v ušesa...
V petek kontrola....
Vsak dohtar po svoje pove..pol se pa pejt.....

KOlumbo.
..to se pa spomnim, ko si iskala vlakce.....jst pa nikjer ne najdem ne kretnic, ne mosta.....bom še v Toysu pogledla decembra.....

BAki..
.ti si pa imela zelo zanimivo noč...

Čebela
..ti si bila pa čist pridna zgodaj....

Sunny...super za tako poln dan....in zares je prekrasno brati kako se ponoči ne pustiš motit....user posted image

Birdy..TArja ima tudi raje fantovske igrače user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
27.10.2009 23:03:09   
Ajvy
BArbaraSG...nič ne bom rekla...smo v redu.....

Šaki..ful dobr za praznovanje user posted image

Rebeka...ful dobr za potepanje....

Surf
..le pridno se uči

KAtjuša..kolaž je zelo lepuser posted image

Brkn...full dobr da je NIk tako pridenuser posted image

Urša
...bogiaca...mene je prejšnja user posted image tut dobr zdelala

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
27.10.2009 23:11:51   
Ajvy
petrap...pa kje si ti punca.....
Ne bit slabe volje...če kaj potrebuješ...povejuser posted image user posted image

PIškot...jst tu ne smem zamudit spanja..je takoj kriza

Claud
....men gre to kar malo na živce,,da je novoletno vzdušje od novembra do februarja....zgubi čar december

Kolumbo..mene tut  otroški tečnoritis ubija....

sjmm...iiiiiiiiiiiii kako se lepo to prebere....kolk so bili pridniuser posted image user posted image

črtica
....lepo da še migaš....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
27.10.2009 23:17:36   
Ajvy
petrap...dobra si.....jst niti slučajno ne bi ustajala na 2 uri...razen če bi bili bolni....nočka je za spanje...

Boma...jst bi bila takoj za....če bi bili kej zdravi...

Sunny..full dobr za packalno risanje user posted image user posted image user posted image
KAj je to wiiii...

KAtjuša...le pogumno v drug krog

Juttta...super za nov računalnikuser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
27.10.2009 23:20:02   
Ajvy
Birdy...brez zamere...ampak jst mislim ,da je nekaj narobe z vašim prebivališčem....da ne paše Kristi.....in njenim pljučam

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
27.10.2009 23:23:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...brez zamere...ampak jst mislim ,da je nekaj narobe z vašim prebivališčem....da ne paše Kristi.....in njenim pljučam

A lohk razložiš kako to mislš? A kraj- zrak, a bajta-pospravljenost (prah),...
Mal širok spekter si dalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.10.2009 0:00:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A lohk razložiš kako to mislš? A kraj- zrak, a bajta-pospravljenost (prah),...
Mal širok spekter si dalauser posted image

bajta ...zrak.....pa še enkrat brez zamere....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.10.2009 6:47:53   
TAMIKA3
jutro.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 28.10.2009 6:50:16 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.10.2009 7:17:10   
Urša08
Tamika hvala za kavico in kozarec vode user posted image

Pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image res dobro in naspano user posted image Punce, jaz sem se kr odločla da ko se Žiga ponoči zbudi ga samo premaknem k nama in spimo do jutrauser posted image Jaz se ne mislim več sekirat, pa doktorat delat, je več vreden da sem / smo spočiti.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.10.2009 7:23:41   
Urša08

Dons smo mel kontrolo z Kristi. Pa ni glih najbolj. Dohtarca je rekla da je brezveze čakat, ker ji gre vsaka bolezen na piskanje tko da smo dobil eno terapijo z Singulair, neka stvar v zrncih. Je pa za asmatike kokr sem uspela v navodilih prebrat. Jah, pa superca, Ventolin mamo na 4ure po 3 vpihe, ponoči vsaj enkrat mora mus dobituser posted image  Ah ja, pa sej bo. Zdej me še sestre čist poznajo, pa dohtarca tud, sam da rečem Burnik Kristi ji je pomoje že pol jasnuser posted image  Sem dons klicala za kontrolo pa sem rekla da smo bli pri dežurnem, pa prav a ste kr ventolin dubluser posted image  Sej mi je smešen, po drugi strani pa žalostenuser posted image  V četrtek spet kontrola, pa saturacije neki glih nimamo najboljše, običajno smo po Ventolinu kr šli na 98, zdej pa kr na 96, 95 ostajamo...

Joj Birdy men se to tok grozno sliši user posted image user posted image user posted image user posted image boga Kristi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.10.2009 7:29:03   
Urša08

Ruzaki, mi mamo Vaude, je mal cenejši k deuchter (a sem čist zaj.ebala ime?), ampak super. Jst načeloma nisem za neke poceni vaerjante ruzaka ker če je ruzak kvaliteten pol ni težko nost, če pa ni kvaliteten, pol pa, no, mal dnarja mal muske. Smo pa mi z Neli precej hodil po hribčkih k sem bla še noseča z Kristi in  je fajn. Pozim bomo to malček opustil (razen kak stari grad pri nas), pol poleti pa navali narode. Ne veva pa še a čva za Neli tud ruzak kupt? Urša, kerga mate vi, pa a ga za ta večjega še rabš?

Birdy mi imamo Deuterja in smo ful zadovolni z njim, no predvsem hrbti so hvaležniuser posted image Jaz na vašem mestu ne bi kupovala še enga - so dost dragi ampak naj Neli hodi, pač izbirate destinacije kjer gre lahko. Mi smo sicer to poletje še kombinirali in meli Žiga v kengurujčku, ruzak sabo in ko je bil Nejc res zmatran sva ga dala notri, drugače pa je hodil. Sedaj je itak obdobje "mirovanja" pač pozimi ne hodimo po hribih in spomladi bo pa moral sam hodit. Je pa res da Nejc rad hodi. Kaj pa Neli?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.10.2009 7:30:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

sunny - lija je super, pridna punca, živahna, mamo 2 zobka spodaj...točne mere sporočim jutri...

jutta - drži, res se ne poznamo. se bomo pa zdaj večkrat brale user posted image .. mi se čez dan že lep čas ne dojimo več, pa tud prej ko smo se samo dojile, ni nikoli spala več kot 3 ure skupaj ponoči... dober teden nazaj smo se dojile tud po 4x na noč, ker je blo stanje popolnoma enako kot pri vas (ni zaspala, če ni blo zize)..zdaj smo jo dali v svojo sobo in se dojimo samo še zjutraj, ponoči jo nalivamo s čajem...zbudi se definitivno manjkrat kot se je prej, sam še vedno 3x (okrog polnoči, treh in petih zjutraj), sam je treba pač takrat večkrat ustat preden spet trdno zaspi nazaj...nekaj časa bomo pač delali še tako, da jo bomo nalivali s čajem, potem po pa treba tud to opustit, ker nam ne bo zneslo, da bi tolikokrat vstala ponoči in šla potem zjutraj normalno delat...bo pa jok sigurno user posted image

Petrap lepo te je brati user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 7:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.10.2009 7:37:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Sjmmuser posted image user posted image user posted image bravo za nakup in pridna hčerka, da je vse lepo pospravila. Vidim, da ti vzgoja res lepo ratuje. Bravouser posted image

pod tole se pa lahko samo podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.10.2009 7:38:12   
Urša08
kolumbo ta miklavž se bo pa izkazaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.10.2009 7:48:52   
claud
jutro!

noc katastrofalna!
celo noc nek jok...pomoje da so zobi kriviuser posted image ......

Megla do tal......upam da  bo spet soncekuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.10.2009 7:55:48   
Katjusa
Urša če še velja pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se dober počutim sem misla, da me bo zvijalo pa me ne tak dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 7:56:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?