Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:41:11
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala kayica....... za Marinelin prehlad piškot.....naša se požvižga na premik ure............. da zobka čimprej ven pogledata sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom kolumbo.......a sta si nove prstane umislila? boma............ Piki,da se ušeska pocajtajo surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto) ajvy.....kaj ste uredili z ušeski?? ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš birdy......tudi za vas .......hvala ti za opis vaje,bomo delali sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra? katjuša.......pridna si ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte baki.......a ti tudi hujšaš? kakšen avto pa? Midva že par mesecev neki študirava, pa mutiva , no v bistvu jaz mutim hvala. .. :) No vidim, da ste danes kr užival.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:46:11
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! bili smo pri P. Za na seznamček pri 9 mes.: Uroš je težek 9750g in dolg 75cm. Bil je cepljen, naslednji pregled imamo ko bo star eno leto. Smo se cel vikend potepali, bili smo v Mariboru, pa v Grazu. In smo se imeli lepo. Danes je moj 8.dan diete, imam pa sadni dan. Stehtat pa se ne morem, ker sem zlomila tehtnico. kako pato da je bil cepljen pri devetih mesecih?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:46:17
|
|
|
|
petrap
|
večer... kolumbo - se bom potrudila, da se bom večkrat javila...zdaj bo manj dela zunaj, pa bom lahko več notri na računalniku visela...jaz sem za renoja...mi mamo megana karavana, pa bomo najbrž kasneje kupili spet renoja (renaulta) no naša je tud zdaj zaspala, je celo fotr šu z njo...tko da imam zdaj mir do 10h, ko se bo prvič zbudila, pa pol skoraj na vsake 2 ure...sploh nimam več idej, kaj naj nardim, da bomo končno prespali eno noč...mogoče bi jo mogla čez dan kar skoz s hrano basat...sam ne more bit lačna, ker če je, je itak sitka ja jaz bi mogla bit že v službi, pa sem hvalabogu najdla novo študentko, ki bo delala do januarja, tako da se bo vse lepo izšlo..takoj po novem letu uvajam tamalo v vrtec, potem pa v službo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:47:02
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša mene ju3 ne bo dobla sem in ker jutri pričakujem ful naliv se reje ne spuščam na tako dolgo vožnjo.... imam ful močne in ker sem jemala dabroston bo verjetno še močnejša tko da raje ne reskiram... vseeno pa hvala za povabilo... bom pa kdaj drugič prišla z vsem veseljem... ti vaši konci so mi posebej všeč sme kr nekaj let pohajkovala ob vikendih po naklem, kranju in okolici dostikrat smo šli tud v gorenko Hvala vsem za pestke, ampak zdej ni bil naš čas da bi bla sej mogoče bolje tako bom neki kg dol dala pol pa resno bom prosla navijačice morem rečt da nisem razučarana ker sem pričakovala, da bo prišla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:47:39
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa bivša MLEA in MAJCHY kako napišem na seznam pustim stare nicke al obojne al samo nove.... glede na to, da ste se želele pred nekom skrit pač nebi rada kej narobe naredla..... kaj je pa to zdaj?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:47:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! bili smo pri P. Za na seznamček pri 9 mes.: Uroš je težek 9750g in dolg 75cm. Bil je cepljen, naslednji pregled imamo ko bo star eno leto. Smo se cel vikend potepali, bili smo v Mariboru, pa v Grazu. In smo se imeli lepo. Danes je moj 8.dan diete, imam pa sadni dan. Stehtat pa se ne morem, ker sem zlomila tehtnico. kako pato da je bil cepljen pri devetih mesecih? to pa tud mene zanima meni je bilo rečeno, da je naslednje cepljenje pri enem letu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:49:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Urša mene ju3 ne bo dobla sem in ker jutri pričakujem ful naliv se reje ne spuščam na tako dolgo vožnjo.... imam ful močne in ker sem jemala dabroston bo verjetno še močnejša tko da raje ne reskiram... vseeno pa hvala za povabilo... bom pa kdaj drugič prišla z vsem veseljem... ti vaši konci so mi posebej všeč sme kr nekaj let pohajkovala ob vikendih po naklem, kranju in okolici dostikrat smo šli tud v gorenko Hvala vsem za pestke, ampak zdej ni bil naš čas da bi bla sej mogoče bolje tako bom neki kg dol dala pol pa resno bom prosla navijačice morem rečt da nisem razučarana ker sem pričakovala, da bo prišla Katjuša kadarkoli boš pri volji lahko prideš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 20:49:29
|
|
|
|
boma2
|
a se zmenimo drug teden za kakšno kavico? Če bi katera hodila kej v Supernovo lj?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:11:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prosto Prosto že ...samo me iz ketne ne spusti..... Pridem....kdaj ste zmenjene? Dej mi na zs al pa na gsm pošlji naslov....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:12:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 a se zmenimo drug teden za kakšno kavico? Če bi katera hodila kej v Supernovo lj? Baby...če si večkrat tamme lahko pokličeš..... sem soseda....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:12:34
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Danes je biu tako lep in topel dan...Je blo enih 20C tle... Popoldne smo pohajčake z našo madam. Sam je mela pa danes štrajk z GH...zjutri sadje ni šans da je pojedla, pol sm ji nardila mineštro in je pojedla 1 žlico, pol je nekako popila flašo mleka ob 13h in zaspala (no, do 13h je spila švoh 3 deci mleka). Pol zuni je pa pojedla skori celo skutko, doma pa še neki mineštre, prej ob 19:30 pa še mleko in zaspala... Prej sm prvlekla ven prstne barve in smo vsi trije packali tle po dnevni...Ku je blo fajn! Mamo že prvo slikico "Made by Gaja"! Pa ta "talent" od mojga je Gaji s plavo barvo naredu pikico na nosu in ko sm jo šla umit sploh ni šlo vse dol, tako, da ma zdej malo plavga noska... Bošček moj mali! petrap, lepo, da si se oglasila po dolgem dolgem času!!! Sam res, dej se kaj večkrat oglasit! Kako kaj Lija drugače (razen tega da maste nočne akcije)? Pa super za službo oz da ti je ratalo bit na porodniški do januarja! katjusa, škoda da je pršla tetka...No, ko bo čas pravi, boš srečka nosečka!!! Maš moje pestke! Pa super za miganje! Dietkarce... za uspešen 2. dan!!! Kr tko naprej!!! sjmm, super za šoping v Ikeji! Pa ta starejša je bla tudi pridna k je vse pošlihtala doma! Aja, mi2 z mojim smo se odločla, da si bomo verjetno za novo leto kupla Wii in bomo doma malo športali! Smo učeri provala pr frendih in je mega!!! Ne bit jezne, malo sm pozabla ostalo...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 27.10.2009 21:16:23 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:14:27
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap večer... kolumbo - se bom potrudila, da se bom večkrat javila...zdaj bo manj dela zunaj, pa bom lahko več notri na računalniku visela...jaz sem za renoja...mi mamo megana karavana, pa bomo najbrž kasneje kupili spet renoja (renaulta) no naša je tud zdaj zaspala, je celo fotr šu z njo...tko da imam zdaj mir do 10h, ko se bo prvič zbudila, pa pol skoraj na vsake 2 ure...sploh nimam več idej, kaj naj nardim, da bomo končno prespali eno noč...mogoče bi jo mogla čez dan kar skoz s hrano basat...sam ne more bit lačna, ker če je, je itak sitka ja jaz bi mogla bit že v službi, pa sem hvalabogu najdla novo študentko, ki bo delala do januarja, tako da se bo vse lepo izšlo..takoj po novem letu uvajam tamalo v vrtec, potem pa v službo Petrap - se še ne poznamo, ampak lepo pozdravljena... Sem zasledila, da poskušata ukinit dojenje in ker pri nas se tudi manj dojiva čez dan (sicer še ne ukinjava) in se zadnje čase tudi ful zbuja ponoči, sklepam, da imamo podoben "problem" - dojenje pač nadoknadijo ponoči. Vid tudi prav gotovo ni lačen, ker se zvečer prav fajn napoka z gosto hrano in se prvič zbudi že čez pol ure, potem pa celo noč na 2-3 ure. Včasih ko se je samo dojil pa je bil sposoben v prvi rundi spati tudi do 6 ur Sicer ne vem, če je pametno, a ker sem ugotovila, da noče zaspati nazaj brez da mu dam zizo, mu jo pač dam, zato da je mir. Hvalabogu vsaj to pomaga .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:14:42
|
|
|
|
petrap
|
boma2 - jaz bom zihr mogla it drug tedn v supernovo na rudnik, ker morm po plenice pa ostale stvari...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:16:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa čaw baw mal pomaham in spet odmaham mlea/onasiss še dobr da mam še tok "lajtnge" Pa sej nisi še tokkk stara..... Kod hodiš dekle????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:16:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prosto Prosto že ...samo me iz ketne ne spusti..... Pridem....kdaj ste zmenjene? Dej mi na zs al pa na gsm pošlji naslov.... Sem ti poslala Upam da bo ketna dovolj dolga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:18:08
|
|
|
|
Jutta
|
Piškot - a si ti napisala, da je Ano zmešala menjava ure? Vid se tudi že od nedelje zbuja ob petih (prej se je seveda ob šestih, tako da moj ni rabil naštimat budilke, ker je Vid bolj točen kot ura ). Zvečer pa je bil navajen hodit spat ob sedmih in je zdaj ob pol sedmih že totalno zaspan... Samo jaz ga ne dam takoj v posteljo, ker ga poskušam navadit na novo uro - ob petih zjutraj je pač too much
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:18:12
|
|
|
|
piskot
|
kolumbo tud men je danes film pocil. sej sem sama kriva, vecerjo bi ji morala dat ze mal cez 5, pa je nisem ker nas se ni blo doma. pol se je pa drla ko . no ja, sej bo bolje, krivim zobe, pa upam da ji zdaj zraste vseh 20 da bo pol mir. ursa o ruzakih si bom pa se jaz prebrala. sjmm haaa, kaj sta iskala isto stojalo za cevlje kot mi v soboto!? nekaj za 6 eur, pa niso imeli, pol mi pa tip predlaga ful enih drugih, vsi po 60 eur. yeah right. crtica kje pa ti hodis? petrap ajoj, a se ena taka, nasa tudi uraduje ponoci na 2-3 ure ... kadar ima dobro noc . pol pa celo dopoldne strajka s hrano, ker je sita. avto sanja svinja . imamo 2 komada starih jajc, ki bodo pri hisi dokler bodo vsaj priblizno uporabna. ata sanja o novem avtu, samo sanja veeelik avto. sharana. mama ne dovoli vzet pufa za avto, tko da ker stare volkswagne ze imamo, bo pri tem tudi ostalo .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:20:41
|
|
|
|
Onasiss
|
EVO DIETKARCE...KAKO STE PREŽIVELE 2. dan DIETE.....??? Niste se vagale.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:21:33
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - za nove čevlje!!! Tudi jaz sem si včeraj v Hali A probala ene s ful visoko peto, pa sem se zdaj, ko sem na porodniški, čisto odvadila in so me prsti boleli že po dveh minutah hoje po trgovini Tako da sem jih potem kar pustila na polici čakat kakšno drugo afno, ki jih bo nosila...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:22:17
|
|
|
|
Jutta
|
Mi pa nimamo novega avta, ampak nov računalnik. Jeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:22:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prosto Prosto že ...samo me iz ketne ne spusti..... Pridem....kdaj ste zmenjene? Dej mi na zs al pa na gsm pošlji naslov.... Sem ti poslala Upam da bo ketna dovolj dolga Bo....sam ne vem kdaj bo kavica kuhana?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:24:11
|
|
|
|
Jutta
|
Sjmm - bravo za nakup in pridna hčerka, da je vse lepo pospravila. Vidim, da ti vzgoja res lepo ratuje. Bravo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:25:41
|
|
|
|
Jutta
|
Te nove barve na RR mi pa res niso všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 27.10.2009 21:26:44
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Petrap - se še ne poznamo, ampak lepo pozdravljena... Sem zasledila, da poskušata ukinit dojenje in ker pri nas se tudi manj dojiva čez dan (sicer še ne ukinjava) in se zadnje čase tudi ful zbuja ponoči, sklepam, da imamo podoben "problem" - dojenje pač nadoknadijo ponoči. Vid tudi prav gotovo ni lačen, ker se zvečer prav fajn napoka z gosto hrano in se prvič zbudi že čez pol ure, potem pa celo noč na 2-3 ure. Včasih ko se je samo dojil pa je bil sposoben v prvi rundi spati tudi do 6 ur Sicer ne vem, če je pametno, a ker sem ugotovila, da noče zaspati nazaj brez da mu dam zizo, mu jo pač dam, zato da je mir. Hvalabogu vsaj to pomaga . kot bi brala svoje misli. cez dan se sploh noce dojit vec, nima casa. ponoci pa
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?