|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
27.10.2009 14:22:31   
Katjusa
Urša, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in na kaj je treba gledat drgač pri nahrbtnikih?če se bo dober počutu ga bom najbrž kupla sem že mojmu rekla pa je reku da ni slaba idejauser posted image očitno misli tud on začet hodituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.10.2009 14:24:36   
Urša08
Katjuša ti pošljem neki po mailu - je noj ful bral okol nahrbtnikov ko sva se odločalauser posted image Aha pošljem popoldan ko moj pride .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.10.2009 16:09:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša ti pošljem neki po mailu - je noj ful bral okol nahrbtnikov ko sva se odločalauser posted image Aha pošljem popoldan ko moj pride .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem zdele prišla s florijem iz vrtca.... sme se z eno mamico začvekale otroci (florjan in njena dvojčka) so se pa na igralih igraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 17:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.10.2009 17:23:51   
baki
sem glih prišla v stanovanje.kokr gre sonce dol pa rata full mrzlo.tk da je nik mel ledene roke.dons je šunka za večerjo pa vam povem da sploh nisem lačna.sploh se mi je ne lušta.tk se pol želodec navadi na majn hrane.ko ni več unih vmesnih prigrizkov,pa sldkarij pa to.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.10.2009 17:29:26   
Čebel@
tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala
kayica.......user posted image user posted image user posted image za Marinelin prehlad
piškot.....naša se požvižga na premik ure.............user posted image user posted image user posted image da zobka čimprej  ven pogledata
sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom
kolumbo.......a sta si nove prstane umislila?
boma............user posted image user posted image user posted image Piki,da se ušeska pocajtajo
surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto)
ajvy.....kaj ste uredili z ušeski??user posted image user posted image user posted image ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš
birdy......tudi za vasuser posted image user posted image user posted image .......hvala ti za opis vaje,bomo delali
sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam
šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra?
katjuša.......pridna si  ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy
brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik
urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte
baki.......a ti tudi hujšaš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.10.2009 17:30:08   
Čebel@
u mater kakšna sprememba-iz oranžne na belouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.10.2009 17:59:40   
petrap
ojla bejbe...se me še spomnite? user posted image

Lija je pridna, raste, jemo vse, spimo še vedno ne, dojenje smo pa že skoraj opustili (se trudimo), ampak je težko, ker noče piti nobenga druzga mleka....jutri imamo pregled, pa vam pošljem še mere za nazaj...

Vidim, da nekatere pridno hujšate, no jaz morm še 2 kg shujšat, pa bo okej user posted image , user posted image pa še vedno nimam...

In kako ste ve? Jaz danes trenutno ne preveč dobre volje...ampak bo...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.10.2009 18:14:45   
Čebel@
o petrap lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image ........a nisi rekla da greš ti prej kot janurja v službo-al sem jaz kaj zamutila???

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
27.10.2009 18:28:17   
Onasiss
Katjusa-men je vseeno, ampak verjetno bom čez kake pol leta itak pozabla na ta star nick tako, da raje spremeni.... hvala

kolumbo-kake to prstane?????user posted image

Uf...midva imava pa jutri obletnico navidezne poroke.....user posted image user posted image user posted image user posted image .... 6...oh gre cajt hit......

Ampak kok je naša dons tečna.....user posted image  mogoče so zobje....user posted image

Čebel@-če res ful ful ful ne kašlja jo raje ne pelji, ker lahko u ZD še kaj več faše..... jaz se ponavadi, če se da, kar po telefonu zmenim....

Tale bela....saj ne vem kaj naj rečem...ko se navadiš je ql...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.10.2009 18:51:43   
brkn83
vidim, da ste si ene nicke spremenile. Sem mogla kr mal poštudirati kdo sploh ste.

petrap - lepo da si se mal oglasla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.10.2009 19:26:28   
piskot
cer.

ana spi. spet sem zamudila cas za dat spat in smo imeli pol ure groznega dretja, preden smo jo spravili v pizamo in spat. martin gleda risanke.

katjusa kaj pa vem, mi smo si ga parkrat sposodili. dost so dragi, pa zdaj pozimi po mojem niso najbolj primerni, ker otroka zebe noter. tam ga ne mores pokrit, nogice mu dol visijo. se mi zdi vozicek se vseeno boljsa varianta. mogoce si ga bomo mi spet kaj sposodili, kupit ga pa ne mislim, ker rabljenih  ful ni za dobit, vsaj dobrih ne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.10.2009 19:30:12   
claud
Jao a se men sam zdi al rr hitrej menja letne case kokr so v resnici..no sicer pa- rutar ma tud ze smrekco postavljenouser posted image

No dons mi je blo prou fajn tole sonce.

Je pa nas tud tale ura cist zmesala....tko da se zbujamo ob 6huser posted image

Zdj je pa tud ze noro zaspana, pa jo morm it zrihtat!

Lep vecer!

Pikepoke za bolancke in vse ostale ki jih rabijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dietkarceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.10.2009 20:13:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA ŠE MENI POŠLJI NASLOV, TUT PRIDEM Z GARMINOMuser posted image

eto sem ti poslala user posted image kdaj prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.10.2009 20:14:34   
Urša08
Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prostouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
27.10.2009 20:16:28   
Urša08
Mi smo šli popoldan na en obisk. Zdele otroka spita, Nejc je bil že ful siten in zmatran, je kar brez večerje omagal. Jaz še kuhinjo pospravim in grem na kavčka si mal odpočit user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.10.2009 20:19:41   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala
kayica.......user posted image user posted image user posted image za Marinelin prehlad
piškot.....naša se požvižga na premik ure.............user posted image user posted image user posted image da zobka čimprej  ven pogledata
sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom
kolumbo.......a sta si nove prstane umislila?
boma............user posted image user posted image user posted image Piki,da se ušeska pocajtajo
surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto)
ajvy.....kaj ste uredili z ušeski??user posted image user posted image user posted image ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš
birdy......tudi za vasuser posted image user posted image user posted image .......hvala ti za opis vaje,bomo delali
sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam
šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra?
katjuša.......pridna si  ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy
brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik
urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte
baki.......a ti tudi hujšaš?

kakšen avto pa? Midva že par mesecev neki študirava, pa mutiva , no v bistvu jaz mutim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.10.2009 20:20:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jao a se men sam zdi al rr hitrej menja letne case kokr so v resnici..no sicer pa- rutar ma tud ze smrekco postavljenouser posted image

No dons mi je blo prou fajn tole sonce.

Je pa nas tud tale ura cist zmesala....tko da se zbujamo ob 6huser posted image

Zdj je pa tud ze noro zaspana, pa jo morm it zrihtat!

Lep vecer!

Pikepoke za bolancke in vse ostale ki jih rabijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dietkarceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud mi tudi tako zgodaj vstajamo user posted image user posted image user posted image user posted image sej sčasoma se navadiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 20:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.10.2009 20:28:52   
sjmm
helov na hitro

mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo

mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek

ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlouser posted image user posted image user posted image

sem vas prebrala na hitro

bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo

pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin

je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 20:31:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.10.2009 20:36:14   
črticaa
čaw baw

mal pomaham in spet odmaham user posted image user posted image user posted image

mlea/onasiss   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr da mam še tok "lajtnge"

našga malega je čist zjebal tale zimski čas/urauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.10.2009 20:38:47   
boma2
čeeeeeer.... :)

Kako ste kej mamice... :)
Vidim, da ste na polno čvekle.. :)

Sej je prov lahko kej pokomentiram.. :)

Aja pa kej vprašam tudi... user posted image

boma2 :)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.10.2009 20:39:10   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Avto...men so zdej všeč citroeni Grad Picasso je carski......če bi oba avta menjala bi vzela enga Picasota grande pa enga berlingota ta novega ( mi k smo bl kmetje in prevažamo svašta robe user posted image user posted image user posted image )..........sam glede na to d sm zanč skor znorela, ko sm mogla v mrazu sredi avtoceste previt Roksota, bo nasledn avto neki v stilu  Pižoja 807 oz zdej nama je clo všeč od Renoja Espace

Jaz bi ga tudi takoooooooooooooj imela Grand Picasso... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.10.2009 20:40:19   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

helov na hitro

mi čist crknjeni iz Ikee, vse nabavli, sam enih omaric za čevle ni blo

mali je bil tttooookkkk priden, sva ga vsak mal nesla v kengurujčku, pa dans je kar hipp kozarčke papcal, zdele pa je not prinesu z grisolinom in aptamilom, joj, kok je že težek za v kenguruja tale nš mišek

ta velka je ostala doma, smo prišli domov in je blo vse pospravljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse cunje iz sušilca zložene, kuhinja počiščena, se je kr svetlouser posted image user posted image user posted image

sem vas prebrala na hitro

bravo, bravo za vse na dietki, sam vzrajajte, držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Lego tud pri nas vlada, duplo vzamemo za ta velke še poleti v kamp, se jim kar smejim, ko si hišco sestavjo in se big family igrajo

pa seveda pozdravčke vsem, ki so se ponovno oglasile in se mogoče še ne poznamo...se veselim novih dogodivščin

je kr fajn tkole mal poklepetat........no, pri nas ena tortica v plenici in je treba letetuser posted image

Glede ikee... kaj si pa kej kupila... Upam, da kej lepzga.. Jaz si full želim itit, pa nevem če mi bo zneslo kdaj, ker nobeden noče it.. :(

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?