|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
27.10.2009 20:41:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika......suh kašelj ima in sem danes v lekarni vzela slezov sirup,ampak ji ga še nisem dala......se greva pa jutri zjutraj pokazat p in bom videla kaj bo povedala
kayica.......user posted image user posted image user posted image za Marinelin prehlad
piškot.....naša se požvižga na premik ure.............user posted image user posted image user posted image da zobka čimprej  ven pogledata
sjmm........joj kok si ti men dele naredila lušte z domačim kruhom
kolumbo.......a sta si nove prstane umislila?
boma............user posted image user posted image user posted image Piki,da se ušeska pocajtajo
surf......tudi jaz precelj več in bolje naredim ko mi voda v grlo teče....delavci so le trije.......hiša že stoji(so jo že ne vem kdaj postavili),midva sva pa postavila stene,streho,okna,elektriko,vodo ,zdele pa že na fino pucajo.......je pa tko da zdele se bo 14 dni še delalo potem se pa ustavi za kakšni 2 leti ker nama bo denarja zmanjkalo(bova kupila avto)
ajvy.....kaj ste uredili z ušeski??user posted image user posted image user posted image ......se vidi za imate internet,ker si spet pridna in vse pokomentiraš
birdy......tudi za vasuser posted image user posted image user posted image .......hvala ti za opis vaje,bomo delali
sunny.....tako zgodaj sem kuhala ker imajo malico ob 11.00 jaz pa rižoto zelo dolgooooooo packam
šaki.........a torta je bila le lepa?kaj pa dobra?
katjuša.......pridna si  ker toliko migaš.......pri meni na seznamu lahko pustiš majchy
brkn......full si pridna......vav veliko zobkov ima že Nik
urša .......upam da te M. ne bo preveč zdelala.....super za mini srečanje-lepo se imejte
baki.......a ti tudi hujšaš?

kakšen avto pa? Midva že par mesecev neki študirava, pa mutiva , no v bistvu jaz mutim user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala. .. :)

No vidim, da ste danes kr užival.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
27.10.2009 20:46:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! bili smo pri P. Za na seznamček pri 9 mes.: Uroš je težek 9750g in dolg 75cm. Bil je cepljen, naslednji pregled imamo ko bo star eno leto.
Smo se cel vikend potepali, bili smo v Mariboru, pa v Grazu. In smo se imeli lepo.
Danes je moj 8.dan diete, imam pa sadni dan. Stehtat pa se ne morem, ker sem zlomila tehtnico.user posted image

kako pato da je bil cepljen pri devetih mesecih?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
27.10.2009 20:46:17   
petrap
večer...

kolumbo - se bom potrudila, da se bom večkrat javila...zdaj bo manj dela zunaj, pa bom lahko več notri na računalniku visela...jaz sem za renoja...mi mamo megana karavana, pa bomo najbrž kasneje kupili spet renoja (renaulta) user posted image

no naša je tud zdaj zaspala, je celo fotr šu z njo...tko da imam zdaj mir do 10h, ko se bo prvič zbudila, pa pol skoraj na vsake 2 ure...sploh nimam več idej, kaj naj nardim, da bomo končno prespali eno noč...mogoče bi jo mogla čez dan kar skoz s hrano basat...sam ne more bit lačna, ker če je, je itak sitka user posted image

ja jaz bi mogla bit že v službi, pa sem hvalabogu najdla novo študentko, ki bo delala do januarja, tako da se bo vse lepo izšlo..takoj po novem letu uvajam tamalo v vrtec, potem pa v službo user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
27.10.2009 20:46:27   
Urša08
Katjuša evo link o ruzakih

http://tehnicnastran.googlepages.com/Nahrbtnikizanosenjeotrok.pdf

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
27.10.2009 20:47:02   
Katjusa
Urša mene ju3 ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image dobla sem user posted image in ker jutri pričakujem ful naliv se reje ne spuščam na tako dolgo vožnjo.... imam ful močneuser posted image in ker sem jemala dabroston bo verjetno še močnejša tko da raje ne reskiram... vseeno pa hvala za povabilo... bom pa kdaj drugič prišla z vsem veseljem... ti vaši konci so mi posebej všeč sme kr nekaj let pohajkovala ob vikendih po naklem, kranju in okolici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dostikrat smo šli tud v gorenkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pestke, ampak zdej ni bil naš čas da bi bla user posted image sej mogoče bolje tako bom neki kg dol dala pol pa resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom prosla navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morem rečt da nisem razučarana ker sem pričakovala, da bo prišlauser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
27.10.2009 20:47:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

bivša MLEA in MAJCHY kako napišem na seznam pustim stare nicke al obojne al samo nove.... glede na to, da ste se želele pred nekom skrit pač nebi rada kej narobe naredla.....

kaj je pa to zdaj?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
27.10.2009 20:47:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! bili smo pri P. Za na seznamček pri 9 mes.: Uroš je težek 9750g in dolg 75cm. Bil je cepljen, naslednji pregled imamo ko bo star eno leto.
Smo se cel vikend potepali, bili smo v Mariboru, pa v Grazu. In smo se imeli lepo.
Danes je moj 8.dan diete, imam pa sadni dan. Stehtat pa se ne morem, ker sem zlomila tehtnico.user posted image

kako pato da je bil cepljen pri devetih mesecih?

to pa tud mene zanimauser posted image meni je bilo rečeno, da je naslednje cepljenje pri enem letu

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
27.10.2009 20:49:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Urša mene ju3 ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image dobla sem user posted image in ker jutri pričakujem ful naliv se reje ne spuščam na tako dolgo vožnjo.... imam ful močneuser posted image in ker sem jemala dabroston bo verjetno še močnejša tko da raje ne reskiram... vseeno pa hvala za povabilo... bom pa kdaj drugič prišla z vsem veseljem... ti vaši konci so mi posebej všeč sme kr nekaj let pohajkovala ob vikendih po naklem, kranju in okolici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dostikrat smo šli tud v gorenkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pestke, ampak zdej ni bil naš čas da bi bla user posted image sej mogoče bolje tako bom neki kg dol dala pol pa resnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom prosla navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morem rečt da nisem razučarana ker sem pričakovala, da bo prišlauser posted image

Katjuša kadarkoli boš pri volji lahko pridešuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
27.10.2009 20:49:29   
boma2

a se zmenimo drug teden za kakšno kavico? Če bi katera hodila kej v Supernovo lj?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
27.10.2009 21:11:46   
Onasiss

Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prostouser posted image user posted image user posted image user posted image

Prosto že ...samo me iz ketne ne spusti.....user posted image user posted image user posted image

Pridem....kdaj ste zmenjene? Dej mi na zs al pa na gsm pošlji naslov....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
27.10.2009 21:12:21   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

a se zmenimo drug teden za kakšno kavico? Če bi katera hodila kej v Supernovo lj?

Baby...če si večkrat tamme lahko pokličeš..... sem soseda....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
27.10.2009 21:12:34   
sunny24
Čer!
Danes je biu tako lep in topel dan...Je blo enih 20C tle...user posted image

Popoldne smo pohajčake z našo madam. Sam je mela pa danes štrajk z GH...zjutri sadje ni šans da je pojedla, pol sm ji nardila mineštro in je pojedla 1 žlico, pol je nekako popila flašo mleka ob 13h in zaspala (no, do 13h je spila švoh 3 deci mleka). Pol zuni je pa pojedla skori celo skutko, doma pa še neki mineštre, prej ob 19:30 pa še mleko in zaspala...

Prej sm prvlekla ven prstne barve in smo vsi trije packali tle po dnevni...Ku je blo fajn! user posted image user posted image user posted image Mamo že prvo slikico "Made by Gaja"! user posted image user posted image user posted image    Pa ta "talent" od mojga je Gaji s plavo barvo naredu pikico na nosu in ko sm jo šla umit sploh ni šlo vse dol, tako, da ma zdej malo plavga noska...user posted image user posted image user posted image Bošček moj mali!

petrap, lepo, da si se oglasila po dolgem dolgem času!!! Sam res, dej se kaj večkrat oglasit! user posted image   Kako kaj Lija drugače (razen tega da maste nočne akcije)? Pa super za službo oz da ti je ratalo bit na porodniški do januarja! user posted image user posted image user posted image

katjusa, škoda da je pršla tetka...No, ko bo čas pravi, boš srečka nosečka!!! Maš moje pestke! user posted image
Pa super za miganje! user posted image user posted image user posted image

Dietkarce...user posted image user posted image user posted image za uspešen 2. dan!!! Kr tko naprej!!!

sjmm, super za šoping v Ikeji! Pa ta starejša je bla tudi pridna k je vse pošlihtala doma! user posted image user posted image user posted image

Aja, mi2 z mojim smo se odločla, da si bomo verjetno za novo leto kupla Wii in bomo doma malo športali! Smo učeri provala pr frendih in je mega!!!user posted image

Ne bit jezne, malo sm pozabla ostalo...

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 27.10.2009 21:16:23 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
27.10.2009 21:14:27   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

večer...

kolumbo - se bom potrudila, da se bom večkrat javila...zdaj bo manj dela zunaj, pa bom lahko več notri na računalniku visela...jaz sem za renoja...mi mamo megana karavana, pa bomo najbrž kasneje kupili spet renoja (renaulta) user posted image

no naša je tud zdaj zaspala, je celo fotr šu z njo...tko da imam zdaj mir do 10h, ko se bo prvič zbudila, pa pol skoraj na vsake 2 ure...sploh nimam več idej, kaj naj nardim, da bomo končno prespali eno noč...mogoče bi jo mogla čez dan kar skoz s hrano basat...sam ne more bit lačna, ker če je, je itak sitka user posted image

ja jaz bi mogla bit že v službi, pa sem hvalabogu najdla novo študentko, ki bo delala do januarja, tako da se bo vse lepo izšlo..takoj po novem letu uvajam tamalo v vrtec, potem pa v službo user posted image

Petrap
- se še ne poznamo, ampak lepo pozdravljena... Sem zasledila, da poskušata ukinit dojenje in ker pri nas se tudi manj dojiva čez dan (sicer še ne ukinjava) in se zadnje čase tudi ful zbuja ponoči, sklepam, da imamo podoben "problem" - dojenje pač nadoknadijo ponoči. Vid tudi prav gotovo ni lačen, ker se zvečer prav fajn napoka z gosto hrano in se prvič zbudi že čez pol ure, potem pa celo noč na 2-3 ure. Včasih ko se je samo dojil pa je bil sposoben v prvi rundi spati tudi do 6 uruser posted image user posted image user posted image Sicer ne vem, če je pametno, a ker sem ugotovila, da noče zaspati nazaj brez da mu dam zizo, mu jo pač dam, zato da je mir. Hvalabogu vsaj to pomagauser posted image .

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
27.10.2009 21:14:42   
petrap
boma2 - jaz bom zihr mogla it drug tedn v supernovo na rudnik, ker morm po plenice pa ostale stvari...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
27.10.2009 21:16:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

čaw baw

mal pomaham in spet odmaham user posted image user posted image user posted image

mlea/onasiss   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr da mam še tok "lajtnge"

Pa sej nisi še tokkk stara.....user posted image user posted image user posted image  Kod hodiš dekle????user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
27.10.2009 21:16:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Onasis kako si se s svojim zmenla za jutri, maš prostouser posted image user posted image user posted image user posted image

Prosto že ...samo me iz ketne ne spusti.....user posted image user posted image user posted image

Sem ti poslala user posted image Upam da bo ketna dovolj dolgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
27.10.2009 21:18:08   
Jutta
Piškot - a si ti napisala, da je Ano zmešala menjava ure? Vid se tudi že od nedelje zbuja ob petih (prej se je seveda ob šestih, tako da moj ni rabil naštimat budilke, ker je Vid bolj točen kot urauser posted image user posted image user posted image user posted image ). Zvečer pa je bil navajen hodit spat ob sedmih in je zdaj ob pol sedmih že totalno zaspan... Samo jaz ga ne dam takoj v posteljo, ker ga poskušam navadit na novo uro - ob petih zjutraj je pač too muchuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
27.10.2009 21:18:12   
piskot
kolumbo tud men je danes film pocil. sej sem sama kriva, vecerjo bi ji morala dat ze mal cez 5, pa je nisem ker nas se ni blo doma. pol se je pa drla ko user posted image . no ja, sej bo bolje, krivim zobe, pa upam da ji zdaj zraste vseh 20 da bo pol mir.

ursa o ruzakih si bom pa se jaz prebrala.

sjmm haaa, kaj sta iskala isto stojalo za cevlje kot mi v soboto!? nekaj za 6 eur, pa niso imeli, pol mi pa tip predlaga ful enih drugih, vsi po 60 eur. yeah right.

crtica kje pa ti hodis?

petrap ajoj, a se ena taka, nasa tudi uraduje ponoci na 2-3 ure ... kadar ima dobro noc user posted image . pol pa celo dopoldne strajka s hrano, ker je sita.

avto sanja svinja user posted image . imamo 2 komada starih jajc, ki bodo pri hisi dokler bodo vsaj priblizno uporabna. ata sanja o novem avtu, samo sanja veeelik avto. sharana. mama ne dovoli vzet pufa za avto, tko da ker stare volkswagne ze imamo, bo pri tem tudi ostalo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
27.10.2009 21:20:41   
Onasiss
user posted image

EVO DIETKARCE...KAKO STE PREŽIVELE 2. dan DIETE.....??? Niste se vagale.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
27.10.2009 21:21:33   
Jutta
Tanciuser posted image user posted image user posted image za nove čevlje!!! Tudi jaz sem si včeraj v Hali A probala ene s ful visoko peto, pa sem se zdaj, ko sem na porodniški, čisto odvadila in so me prsti boleli že po dveh minutah hoje po trgoviniuser posted image user posted image user posted image Tako da sem jih potem kar pustila na polici čakat kakšno drugo afno, ki jih bo nosila... 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.10.2009 21:22:17   
Jutta
Mi pa nimamo novega avta, ampak nov računalnik. Jeeeeeeeee

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.10.2009 21:22:35   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sem ti poslala user posted image Upam da bo ketna dovolj dolgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo....sam ne vem kdaj bo kavica kuhana?????user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.10.2009 21:24:11   
Jutta
Sjmmuser posted image user posted image user posted image bravo za nakup in pridna hčerka, da je vse lepo pospravila. Vidim, da ti vzgoja res lepo ratuje. Bravouser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.10.2009 21:25:41   
Jutta
Te nove barve na RR mi pa res niso všečuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.10.2009 21:26:44   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Petrap - se še ne poznamo, ampak lepo pozdravljena... Sem zasledila, da poskušata ukinit dojenje in ker pri nas se tudi manj dojiva čez dan (sicer še ne ukinjava) in se zadnje čase tudi ful zbuja ponoči, sklepam, da imamo podoben "problem" - dojenje pač nadoknadijo ponoči. Vid tudi prav gotovo ni lačen, ker se zvečer prav fajn napoka z gosto hrano in se prvič zbudi že čez pol ure, potem pa celo noč na 2-3 ure. Včasih ko se je samo dojil pa je bil sposoben v prvi rundi spati tudi do 6 uruser posted image user posted image user posted image Sicer ne vem, če je pametno, a ker sem ugotovila, da noče zaspati nazaj brez da mu dam zizo, mu jo pač dam, zato da je mir. Hvalabogu vsaj to pomagauser posted image .

kot bi brala svoje misli. cez dan se sploh noce dojit vec, nima casa. ponoci pa user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?