Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:43:36
|
|
|
|
rojena77
|
Dejzi, trenutno nimam kakih vprašanj - lepo da si se ponudila! Sem se pa pošteno nasmejala vaši debati današnjega večera. Nočko
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:44:03
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa eno, ki se ji priimek zacne na P...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:44:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? ne...čist blond sem... mater zdaj sem pa eno napačno povabla da z mano pije??????? če bo dala za rundo, ne bo škode
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:45:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Dejzi, trenutno nimam kakih vprašanj - lepo da si se ponudila! Sem se pa pošteno nasmejala vaši debati današnjega večera. Nočko ti se nam kar pridruži
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:45:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav? jp, sem vaju našla. Samo ona taprva bo mislila koja je ova sa ludnice sišla....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:45:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Dejzi, trenutno nimam kakih vprašanj - lepo da si se ponudila! Sem se pa pošteno nasmejala vaši debati današnjega večera. Nočko Na evo, to je zelo dober začetek. Dobrodošla med nami! (mater tega že dolgo nisem rekla). Ampak kako testno vprašanje pa vseeno lahko daš na mizo, da se sprobamo, kdo zna več in kdo ma hitrejše prste.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:45:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav? jp, sem vaju našla. Samo ona taprva bo mislila koja je ova sa ludnice sišla.... kar ne bo daleč od resnice
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:46:39
|
|
|
|
Reby
|
Sem mogla it Rubi pogledat, iiiii, kakšna lepotička, ta bi bla za našga Jakija Nč, grem detece uspavat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:47:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav? jp, sem vaju našla. Samo ona taprva bo mislila koja je ova sa ludnice sišla.... kar ne bo daleč od resnice Opica!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:47:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav? jp, sem vaju našla. Samo ona taprva bo mislila koja je ova sa ludnice sišla.... Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:48:09
|
|
|
|
mismis
|
Evo Zarja, jaz in ti na veji sediva, pivo pijeva in se na ves glas smejiva
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:48:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani sem morala prov it pogledat.....ja Rebi...to sem jaz :) Ufff, sem jaz inteligentna Sem te dodala Ja sem te potrdila...zs...sem pa tut zdej šele vidla...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:48:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala. ne, ta je iz Švedske.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:50:01
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis ti si moja legenda!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:50:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala. ne, ta je iz Švedske..... Kretenka Hvala bogu, da mam vas, da se lahko fajn narežim.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:50:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani sem morala prov it pogledat.....ja Rebi...to sem jaz :) Ufff, sem jaz inteligentna Sem te dodala Ja sem te potrdila...zs...sem pa tut zdej šele vidla... no zdaj sem te pa še jaz našla, seveda sem udarila short cate preko Reby
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:50:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav? jp, sem vaju našla. Samo ona taprva bo mislila koja je ova sa ludnice sišla.... Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala. Ja a ti nimaš Reby?? Drugač se začne s H...Dejzi...bog vedi koga vse si povabila na FB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:51:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis ti si moja legenda!!!!!! vem... mogoče bi se pa morala preimenovati iz mismis v I, legend
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:51:50
|
|
|
|
rojena77
|
OK, VSE OPICE IN FINKE IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE zANIMA ME, V KOLIKO % (CIRKA) ZANOSIJO PUNCE KI SO NA RINGARAJI V PRVEM POSTOPKU? IN PA ZA IVF POSTOPEK ALI NAJ PLANIRAM KAK DAN BOLNIŠKE ALI TO NI POTREBNO? IN KDAJ NAJ ZAČNEM PIVO PIT? PA NE MI REČT, DA NAJ KR ŽE ZDAJ NAGNEM..... PA VSEKAKOR HVALA!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:51:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala. ne, ta je iz Švedske..... Kretenka Hvala bogu, da mam vas, da se lahko fajn narežim. sploh se ne morem nehat smejat. Moj Jett misli, da se mi je odkloplo....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:52:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ja a ti nimaš Reby?? Drugač se začne s H...Dejzi...bog vedi koga vse si povabila na FB Še nubenga. Ke pa upam, saj že tisti, ki me poznajo, vedo da nisem pri pravi, kaj bi si šele tisti mislili, ki me ne...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:54:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 OK, VSE OPICE IN FINKE IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE.....to so strarešinski nazivi, ki se morajo tu gor zaslužit... zANIMA ME, V KOLIKO % (CIRKA) ZANOSIJO PUNCE KI SO NA RINGARAJI V PRVEM POSTOPKU? uf čist odvisno IN PA ZA IVF POSTOPEK ALI NAJ PLANIRAM KAK DAN BOLNIŠKE ALI TO NI POTREBNO?doma si lahko že od punkcije torej cca. 19 dni IN KDAJ NAJ ZAČNEM PIVO PIT? PA NE MI REČT, DA NAJ KR ŽE ZDAJ NAGNEM.....pivo je obvezno vsak dan do PA VSEKAKOR HVALA! ni za kaj...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:55:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis ti si moja legenda!!!!!! vem... mogoče bi se pa morala preimenovati iz mismis v I, legend ne, to dvoje bi nekak morala združit....saj veš tak kot je bil hrabri mišek...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:55:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 OK, VSE OPICE IN FINKE IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE zANIMA ME, V KOLIKO % (CIRKA) ZANOSIJO PUNCE KI SO NA RINGARAJI V PRVEM POSTOPKU? IN PA ZA IVF POSTOPEK ALI NAJ PLANIRAM KAK DAN BOLNIŠKE ALI TO NI POTREBNO? IN KDAJ NAJ ZAČNEM PIVO PIT? PA NE MI REČT, DA NAJ KR ŽE ZDAJ NAGNEM..... PA VSEKAKOR HVALA! ups, velike črke... no pa pejmo po vrsti, težko je reči, kolikšen je % tistih, ki jim v prvo uspe, nekako nihče ne vodi statistike. Jih je pa kar nekaj, evo primere REby, Hedviga, Jazzzy, Se*,... glede na to, da si v MB, boš sigurno dobila bolniško, mi v LJ jo dobimo 5. dni po punkciji in 3. dni po ET. Pivo začneš piti takrat, ko se začneš špikati z Gonalom, ker pripomore k rasti foliklov evo, to je to
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:56:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 OK, VSE OPICE IN FINKE IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE zANIMA ME, V KOLIKO % (CIRKA) ZANOSIJO PUNCE KI SO NA RINGARAJI V PRVEM POSTOPKU? IN PA ZA IVF POSTOPEK ALI NAJ PLANIRAM KAK DAN BOLNIŠKE ALI TO NI POTREBNO? IN KDAJ NAJ ZAČNEM PIVO PIT? PA NE MI REČT, DA NAJ KR ŽE ZDAJ NAGNEM..... PA VSEKAKOR HVALA! Ja, če že zdaj nagneš, ne bo nič prepozno. Procente bo miš znala povedat, samo itak ne hasnejo kaj ekstra. Pivo drugače za folikle, ko le-ti rastejo, se pravi v drugi fazi drogiranja po suprefactu oziroma dipherelinu, ampak ni panike, če prej, tule se pije na zalogo. Bolniško pa planiraj. Reško (če si pri njemu) ti je sicer ne da, lahko si jo pa sama zrihtaš. Fino je najmanj tri dni po punkciji - to prakticiramo pri Rešu (zrihtaš sama, on je ne da), ostali so pa bolj na komot in veselo zažirajo državno blagajno. To ta zadnje je vsekakor hec, provociram miš, zarjo in tanjo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?