Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:32:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... kaj sta se našli???? vroče, mrzlo, vroče, mrzlo jaaa, mislim da sem jo prehitela...... zihr te zdaj išče po FB, Dejzi rabiš očala? Dejzi sem bolj mičkena, samo ne pa tolkkkkkk
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:33:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa i, ki ima na obeh straneh po enega trdega joj, joj tuki neki o trdih govorimo, moje pa še ni konec
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:33:43
|
|
|
|
zarja1
|
Tanja ČIhanič
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:34:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa i, ki ima na obeh straneh po enega trdega joj, joj tuki neki o trdih govorimo, moje pa še ni konec packa...na kva pa ti misliš....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:35:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... Nehi me hecat, no!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daisy pa kje si se zgubila......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:35:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... Nehi me hecat, no!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mater si hitra! Zdaj pa lepo spi.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:35:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja ČIhanič Zarja, daj ne zezi se, kaj če pa takšna oseba res obstaja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:36:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... kaj sta se našli???? vroče, mrzlo, vroče, mrzlo jaaa, mislim da sem jo prehitela...... zihr te zdaj išče po FB, Dejzi rabiš očala? Dejzi sem bolj mičkena, samo ne pa tolkkkkkk Evo, spet začenja... In jaz jo grem še na FB potrdit!? Neverjetno.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:36:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja ČIhanič Zarja, daj ne zezi se, kaj če pa takšna oseba res obstaja ma se ne, a je dala take napotke al ne? Kr solze mi grejo....pa saj ne morem it spat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:38:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja ČIhanič Zarja, daj ne zezi se, kaj če pa takšna oseba res obstaja ma se ne, a je dala take napotke al ne? Kr solze mi grejo....pa saj ne morem it spat... ja no...skoraj bliz...en i je preveč.. pa č na nepravem mestu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:39:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes pa i, ki ima na obeh straneh po enega trdega joj, joj tuki neki o trdih govorimo, moje pa še ni konec packa...na kva pa ti misliš.... točno na to... vsi smo krvavi pod kožo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:39:36
|
|
|
|
zarja1
|
Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:40:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja ČIhanič Zarja, daj ne zezi se, kaj če pa takšna oseba res obstaja ma se ne, a je dala take napotke al ne? Kr solze mi grejo....pa saj ne morem it spat... ja no...skoraj bliz...en i je preveč.. pa č na nepravem mestu čisto preveč matematike in aritmetike za tole pozno uro, pa trdi spredaj, pr trdi zadaj, pa joj ma prej boš ti mene najdla, sledi napisu heinken
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:40:31
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:40:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? ne...čist blond sem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:40:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja, same č-je je napisala, pol te pa valjda ni našlo! Rojena 77, ti nas kar vpraši kar te zanima v zvezi z IVF, skupaj bomo že kaj nagruntale. Če pa mi ne bomo, bodo pa zjutraj bolj odgovorne na netu, pa bodo one znale pomagat. Me pa zanima, če še sploh znam kaj v zvezi s postopki povedat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:41:01
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani A mam jaz prav?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:41:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani sem morala prov it pogledat.....ja Rebi...to sem jaz :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:41:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? ne...čist blond sem... mater zdaj sem pa eno napačno povabla da z mano pije???????
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:42:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? ne...čist blond sem... jest tudi eno blond, pa nekaj rjavega je v ozadju
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:42:38
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? Hm, jaz sem pa zvohala eno blond z uhani sem morala prov it pogledat.....ja Rebi...to sem jaz :) Ufff, sem jaz inteligentna Sem te dodala
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:42:47
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz sem pa našla tanjo ihanus, samo je iz finske.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:43:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa slike nima...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:43:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tanja mislim, da sem te zvohala......fb, temni lasje in roza srajčka? Sem blizu? ne...čist blond sem... mater zdaj sem pa eno napačno povabla da z mano pije???????
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:43:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jaz sem pa našla tanjo ihanus, samo je iz finske. pa si jo potrdila???? a potem imamo sedaj prijatelje tudi na finskem, bomo šli tja malo kavčat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?