Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:05:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ćaki, da še v živo zraven prideš. Tam se nas pa kar ustrašijo! Evo, mekani ć - skrajni čas, da grem spat!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:06:03
|
|
|
|
Goldy
|
Jst prisegam bolj na tretji postopek. dajzi - a bo akcija? Mal off vprašanje, sam nisem glih na tekočem z zadevami. Držimo pa pesti - itak za vse!!! mismis - ka dugaja? horny tedy - helo, helo! Vidim, da imate pestro. A ste vidle pri preverjeno, da jim je v LJ P zmanjkalo denarja iz kvote za porode, samo bodo pa vseeno opravili vse porode in ne bodo zavračali porodnic. Heloooo! Enkrat je premal otrok, pol jih je preveč - nikol ni prov.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:06:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Je mus! ahaaa, torej tudi ti kdaj državni proračun stanjšaš...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:06:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba! ti se nam kar pridruži, večjo neumnost kot jo napišeš, bolj se smejemo Ćaki, da še v živo zraven prideš. Tam se nas pa kar ustrašijo! dej ne straši ljudi, v živo tako ali tako ne pridejo do besede, ker ena skoz obrača, ma ti povem je kt klopotec
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:07:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Jst prisegam bolj na tretji postopek. dajzi - a bo akcija? Mal off vprašanje, sam nisem glih na tekočem z zadevami. Držimo pa pesti - itak za vse!!! mismis - ka dugaja? horny tedy - helo, helo! Vidim, da imate pestro. A ste vidle pri preverjeno, da jim je v LJ P zmanjkalo denarja iz kvote za porode, samo bodo pa vseeno opravili vse porode in ne bodo zavračali porodnic. Heloooo! Enkrat je premal otrok, pol jih je preveč - nikol ni prov. jaz tud ina tretjega, pa bomo ponavljali vajo. zgleda še nimam dosti dr. D-ja še dobro, da si ti že rodila , mi bomo pa tko drugo leto na vrsti, ko jim bodo dali spet dnar
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:07:30
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Zdej grem pa jest lulat...bom prec nazaj...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:07:45
|
|
|
|
blanč
|
kdo gre spat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:07:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Rojena77 ne bolniška ni mus, ampak v MB jo priporočajo.iN JAZ JIH PRIDNO UBOGAM... Goldy helov, kako sta pupi naši? Je mus! Jaz sem šla enkrat z babami ven po punkciji, ker sem se tolk fajn počutila, pol sem bla pa pet dni čisto tilt. To je blo takrat, ko so bli hrvati v igri. a nisi šla ti z nami ven pred punkcijo, pa mu skoraj na stolu gor zaspala. Potem so pa ratale Ivice, Janice,... Tudi to se je naredilo... Po vranskem. Sem mislila, kolk sem kul, pol sem pa šele popoldne ugotovila, da sem bila zjutraj pri njemu še rahlo okajena.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:08:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy horny tedy - helo, helo! vidiš Mismis jaz bi morala nick menjat...me vse stare borke tako lepo kličejo....Hoooooorny.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:08:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Tudi to se je naredilo... Po vranskem. Sem mislila, kolk sem kul, pol sem pa šele popoldne ugotovila, da sem bila zjutraj pri njemu še rahlo okajena. Vse za folikle!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:08:59
|
|
|
|
rojena77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis dej ne straši ljudi, v živo tako ali tako ne pridejo do besede, ker ena skoz obrača, ma ti povem je kt klopotec Pa kaj si ti nor......Tako se pa še naši moški v gostilni ne nasmejejo kot sem jaz zdaj v postli.....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:09:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Rojena77 ne bolniška ni mus, ampak v MB jo priporočajo.iN JAZ JIH PRIDNO UBOGAM... Goldy helov, kako sta pupi naši? Je mus! Jaz sem šla enkrat z babami ven po punkciji, ker sem se tolk fajn počutila, pol sem bla pa pet dni čisto tilt. To je blo takrat, ko so bli hrvati v igri. a nisi šla ti z nami ven pred punkcijo, pa mu skoraj na stolu gor zaspala. Potem so pa ratale Ivice, Janice,... Tudi to se je naredilo... Po vranskem. Sem mislila, kolk sem kul, pol sem pa šele popoldne ugotovila, da sem bila zjutraj pri njemu še rahlo okajena. tudi jaz takrat januarja na UZ-ju, se spomniš, sva ga imeli z Žižet v soboto zjutraj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:09:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč kdo gre spat OOOOO vijolko moj!!!!!!!!!!!!!!!! A čem še en pir? A čem? Ampak ne vem, kako se bo to končalo, me že vsi na šihtu tako ali tako grdo gledajo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:10:45
|
|
|
|
blanč
|
Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:10:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy horny tedy - helo, helo! vidiš Mismis jaz bi morala nick menjat...me vse stare borke tako lepo kličejo....Hoooooorny. se absolutno strinjam s tabo... evo še en štiklc, da se boš lažje odločila http://www.youtube.com/watch?v=QZbTpANdI54
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:11:24
|
|
|
|
blanč
|
Pa te bojo še jutr grdo gledal sej si že vajena
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:12:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba! ti se nam kar pridruži, večjo neumnost kot jo napišeš, bolj se smejemo Ćaki, da še v živo zraven prideš. Tam se nas pa kar ustrašijo! dej ne straši ljudi, v živo tako ali tako ne pridejo do besede, ker ena skoz obrača, ma ti povem je kt klopotec Ampak to nisem jaz! Jaz pol proti koncu kero zapojem. Sem bolj kulturne sorte... 77, saj v tem je vsa poanta - da se narežimo! Goldi, menda bo akcija nekje v marcu. Če si ne premislim.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:12:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:12:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy horny tedy - helo, helo! vidiš Mismis jaz bi morala nick menjat...me vse stare borke tako lepo kličejo....Hoooooorny. se absolutno strinjam s tabo... evo še en štiklc, da se boš lažje odločila http://www.youtube.com/watch?v=QZbTpANdI54 uuu samo tu je en zajc.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:12:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba! ti se nam kar pridruži, večjo neumnost kot jo napišeš, bolj se smejemo Ćaki, da še v živo zraven prideš. Tam se nas pa kar ustrašijo! dej ne straši ljudi, v živo tako ali tako ne pridejo do besede, ker ena skoz obrača, ma ti povem je kt klopotec Ampak to nisem jaz! Jaz pol proti koncu kero zapojem. Sem bolj kulturne sorte... 77, saj v tem je vsa poanta - da se narežimo! Goldi, menda bo akcija nekje v marcu. Če si ne premislim. jaz tudi ne , ampak če bolje razmislim znam biti to tudi jaz
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:13:04
|
|
|
|
bozza
|
Dober večer, sem odspala eno prometriumovo kitico, vmes mi je mačka ugasnila računalnik, zdaj pa se ne znajdem več. Face ste!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:13:18
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... o Blanči, ti bi potrebovala takšno napravico živleje bi dala zanjo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:13:20
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Popuščaš... Ampak jaz tega pira ne bom do enajstih spila...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:13:53
|
|
|
|
blanč
|
a maš cel sod al kaj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:14:06
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Dej pir, dej. Jaz mam sam eno roko fraj pa ne morem... Bi mogla imet kuža da ti ga drži...tko zdej Miš dresira svojga
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?