Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:57:00
|
|
|
|
Goldy
|
Kakšne debate! Sej vem, da sem kr not padla in da vas motim , sam si nisem mogla kej, da vas zmoootim.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:57:27
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:58:00
|
|
|
|
rojena77
|
ok - zmanjšala sem črke zanimalo me je, ali je bolniška nujna - torej ali je nujno mirovanje, ali je to odvisno od počutja? Sicer pa, neham vas mučit, kr nadaljujte.... lp
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:58:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no pa pejmo po vrsti, težko je reči, kolikšen je % tistih, ki jim v prvo uspe, nekako nihče ne vodi statistike. Jih je pa kar nekaj, evo primere REby, Hedviga, Jazzzy, Se*,... A nimaš tam pri seznamu nekih procentov zraven?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:59:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Kakšne debate! Sej vem, da sem kr not padla in da vas motim , sam si nisem mogla kej, da vas zmoootim. Nič ne motiš, kje pa.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:59:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis no pa pejmo po vrsti, težko je reči, kolikšen je % tistih, ki jim v prvo uspe, nekako nihče ne vodi statistike. Jih je pa kar nekaj, evo primere REby, Hedviga, Jazzzy, Se*,... A nimaš tam pri seznamu nekih procentov zraven? ma % označujejo koliko je tistih, ki jim je uspelo, ne glede na to, kateri postopek po vrsti je to bil
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:59:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Na, jaz pa spet za cajtom... Blond, ni kaj. Tanja, a maš na sliki klobuk na glavi in se pišeš na P? Da ne bom jaz tud kere iks klikala. ne, ta je iz Švedske..... Kretenka Hvala bogu, da mam vas, da se lahko fajn narežim. sploh se ne morem nehat smejat. Moj Jett misli, da se mi je odkloplo.... Jest se tut režim...dobr da sem sama...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:59:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE ostali so pa bolj na komot in veselo zažirajo državno blagajno. To ta zadnje je vsekakor hec, provociram miš, zarjo in tanjo. jaz tolk preveč v službi garam, dopusta mi itak nikol nočejo dat, in je to edini cajt, da pregledam vse filme...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:59:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:00:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 ok - zmanjšala sem črke zanimalo me je, ali je bolniška nujna - torej ali je nujno mirovanje, ali je to odvisno od počutja? Sicer pa, neham vas mučit, kr nadaljujte.... lp Nič nas ne mučiš, več nas je, lepše je. Mene itak zanima, če še znam kaj povedat, ko pa že eno leto nisem več v akciji. Kje pa maš postopek?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:00:40
|
|
|
|
rojena77
|
Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:00:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis Zakaj mam občutek, da se me hočte znebit...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:01:28
|
|
|
|
zarja1
|
Rojena77 ne bolniška ni mus, ampak v MB jo priporočajo.iN JAZ JIH PRIDNO UBOGAM... Goldy helov, kako sta pupi naši?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:01:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba! ti se nam kar pridruži, večjo neumnost kot jo napišeš, bolj se smejemo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:02:14
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 ok - zmanjšala sem črke zanimalo me je, ali je bolniška nujna - torej ali je nujno mirovanje, ali je to odvisno od počutja? Sicer pa, neham vas mučit, kr nadaljujte.... lp ja po punkciji najmanj dva dni...pa počivat... to je minimalno...jest sem šla tretji dan v službo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:02:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis Zakaj mam občutek, da se me hočte znebit... ma kaki znebiti, jaz te samo pošiljam pod, na, ob sebe vidim pa, da sta se s Tanjo že našli, je bil skrajni cajt, sta se kar dolgo iskali
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:02:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis ja če pa jo še zdaj ni našla...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:03:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Rojena77 ne bolniška ni mus, ampak v MB jo priporočajo.iN JAZ JIH PRIDNO UBOGAM... Goldy helov, kako sta pupi naši? Je mus! Jaz sem šla enkrat z babami ven po punkciji, ker sem se tolk fajn počutila, pol sem bla pa pet dni čisto tilt. To je blo takrat, ko so bli hrvati v igri.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:03:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis ja če pa jo še zdaj ni našla... je, je, meni je FB napisal, da sta se našli
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:03:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy si našla? Idi pod Mismis pa pogelj zadnje novičke.... je Dejzi, pejd pod mismis, pa na mismis, pa levo od mismis, pa desno od mismis ja če pa jo še zdaj ni našla... Pa saj že mam špegle! Lumpe!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:03:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ker kuža....waaaaawwwwww...sem najprej to pogledala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:04:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Rojena77 ne bolniška ni mus, ampak v MB jo priporočajo.iN JAZ JIH PRIDNO UBOGAM... Goldy helov, kako sta pupi naši? Je mus! Jaz sem šla enkrat z babami ven po punkciji, ker sem se tolk fajn počutila, pol sem bla pa pet dni čisto tilt. To je blo takrat, ko so bli hrvati v igri. a nisi šla ti z nami ven pred punkcijo, pa mu skoraj na stolu gor zaspala. Potem so pa ratale Ivice, Janice,...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:05:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 Pusti %! Saj mi je jasno, da to nič ne pomeni. Se mi pa dopade, da ste babe tu gor tak "odklop".. Svaka čast, tako je treba! ti se nam kar pridruži, večjo neumnost kot jo napišeš, bolj se smejemo Ćaki, da še v živo zraven prideš. Tam se nas pa kar ustrašijo!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:05:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Ker kuža....waaaaawwwwww...sem najprej to pogledala anede, ta prav lepotec, lep kt gazdarica
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 22:05:54
|
|
|
|
rojena77
|
Aha V Mb sem. Bom tudi jaz planirala 3 dni fraj - decembra bo itak pasalo, ko bo vse zmrznjeno zunaj....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?