|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 17:20:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Bebe Confort - High Trek
20.8.2009 20:00:04   
marantz
Pol si ti zadovoljna z njim? Bi ga še enkrat kupila? A te sploh kaj moti.
Meni je tud ful všeč. Sem nihala med njim in Freestaylom, ki je menda tud odličen voziček. Sam barve ma pa res obupne, pol sva pa še videla kako se High Trek zloži! Neverjetno.
Razmišljam da bi kupila nov športni del, košaro pa bi poskusila dobit z druge roke, čeprav se ne prodaja ravno pogosto. A ti si jo mela?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 22:02:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
21.8.2009 9:10:15   
marantz
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

edini res veliki minus je, da zasede pol prtljaznika. to me spravi cist ob zivce. HB to ni prav pogosto.

Ja, sej trikolesniki zavzamejo vsi ogromno placa v prtljažniku. Nama Se je zdelo da ga je ta zavzelo malo v primerjavi s kakim freestaylom.
A po trgovinah si kej hodila z njim. Opažam da se mame dost pritožujejo da so trikolesniki široki in težko vijugaš med policami. Se nimam namena ga furat po trgovinah, sam zanima me.

Neposredna povezava do sporočila: 204
21.8.2009 10:28:13   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: marantz

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

edini res veliki minus je, da zasede pol prtljaznika. to me spravi cist ob zivce. HB to ni prav pogosto.

Ja, sej trikolesniki zavzamejo vsi ogromno placa v prtljažniku. Nama Se je zdelo da ga je ta zavzelo malo v primerjavi s kakim freestaylom.
A po trgovinah si kej hodila z njim. Opažam da se mame dost pritožujejo da so trikolesniki široki in težko vijugaš med policami. Se nimam namena ga furat po trgovinah, sam zanima me.

jst se tud strinjam, da zavzame dost placa, res pa je, da še vedno malo v primerjavi z ostalimi user posted image  pa tud ni take krize, če smo šli mi za 7 dni na morej, 2 odrasla, trije otroci, pa smo tud voziček s sabo vzeli user posted image .

v trgovinah pa nimam kakih problemov user posted image

pa jst bi tud še enkrat HT kupla!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.8.2009 10:55:37   
marantz
No, sej zdej ste naju dokončno prepričale. Vsem hvala. Aja, pa če katera prodaja košaro, nej bom prva v vrsti :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.9.2009 21:04:15   
tina77
Zivjo, upam, da bom se ujela katero od uporabnic HT, saj nujno potrebujem vas nasvet. Za svojega user posted image sem kupila vozicek Brevi Ovo, saj sem se zelela izogniti "pritisku" must have vozickov alla Bugaboo ipd. Poleg tega je cena Brevija zares ugodna. Sedaj, ko vozicek uporabljam slabe 4 mesece, pa si ga zelim zamenjati, saj veliko hodim po makadamu in off road poteh in me vsakic znova spravlja ob zivce, kako v vozicku premetava mojo struco. Poleg tega z mozem pogosto hodiva v hribe in se mi zdi, da bi bil vozicek HT perfekten za naju.
Pa da se spravim k bistvu. Za vozicek Brevi ze imam kupca, pa me zanima, ali je sportni del HT primeren za dojencka starega dobre 4 mesece, ali bi mi to odsvetovale. Kosare pa seveda nimam namena kupovati, saj bi jo v najboljsem primeru uporabljali se 2 meseca.

Hvala za vase mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 21:24:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tina77)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
30.9.2009 16:47:56   
piška goriška
Hej!
Pravkar sva kupila rabljen HT - z vsem kar paše zraven! Navdušena, vesela!!!!!user posted image user posted image user posted image

Imam pa dve vprašanji:
1. rada bi vse dobro oprala, pa me zanima kako to uporabnice perete: na stroj ali na roko? In ali uporabite navaden pralni prašek ali kaj bolj milega?

2. pri športnem delu je en plastični delček malo nalomljen. rada bi ga zamenjala, da bo vse tip top - a katera ve, kje je servis za HT?

hvala in pozdravčke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 18:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piška goriška)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
2.10.2009 9:11:38   
piška goriška
Hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

Samo še to mi zaupaj - na koliko pereš? A je na 60 preveč?

Neposredna povezava do sporočila: 211
2.10.2009 9:33:09   
marantz
Pozdravljena Piška goriška!
Tud jaz sem ponosna lastnica High Treka. Sem šla navodila poiskat da bi ti pomagala, pa žal nisem dobila kakih konkretnih podatkov.
Glede pranja. N navodilih je pisano zgolj o ročnem pranju, vendar vse pišejo da so prevleke oprale kar v stroju, torej tu ne bi smelo biti problema. Jaz na tvojem mestu ne bi prala pri 60°C, ampak zgolj pri 40, mogoče celo 30°C.

Glede servisa pa tud ne piše kaj veliko. Navodila niso v slo jeziku, zato tudi serviserji niso omenjeni. Poskusi vprašati v kaki trgovini kej se serviserji za te vozičke.

Neposredna povezava do sporočila: 212
2.10.2009 10:13:15   
Anonimen
Servis delajo v Baby centru, tudi če vozička nisi kupila v BC. Jaz sem kupila v Italiji in ga brez problema peljala v BC Lj BTC na servis. Jasno plačaš sam, tudi če je v garanciji (druge trgovine).

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 10:42:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 214
2.10.2009 23:29:31   
piška goriška
hvala vsem, super ste!user posted image

Bom prala v stroju na programu ročno pranje.
Voziček so pa vzeli v servis kar tukaj zraven v Gradišču v Italiji in ni bilo nobenega problema. Zdaj bo pa res tip top in bomo carji na makedamu!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke!

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.10.2009 22:18:51   
mala bejba
Hej,

Na njihovi internetni strani sem zasledila že nove barve.A kera ve kje se jih že da vidt?

Neposredna povezava do sporočila: 216
5.10.2009 21:21:17   
poli*
marantz- trenutno se na bolhi prodajata 2 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
5.10.2009 21:29:37   
marantz
Hvala Poli! Sem jo že pred kakim mesecem kupila na bolhi in sem jo že poskusila montirati na nov voziček. Vse štima!!! Zdej pa sam še dojenčka not in bo :)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
11.10.2009 21:14:08   
tulipancica
Ali ste kupile tudi vrečo za nogice od bebe confort? Koliko je pa velika? 

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
11.10.2009 21:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tulipancica)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
11.10.2009 21:40:02   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: tulipancica

Ali ste kupile tudi vrečo za nogice od bebe confort? Koliko je pa velika? 

mi smo jo kupili, in je res vredna vseh €
tamali je bil še prejšnjo zimo, pri 2l noter

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 221
11.10.2009 21:40:37   
tulipancica
Ker bom rodila decembra predvidevam, da bom rabila takšno vrečo, ane? Zimske mamice, sej ste svoje dojenčke "oblekle" v tako vrečo in jo nato dale v voziček (košaro)?

Neposredna povezava do sporočila: 222
13.10.2009 13:21:58   
Bam Bam
Najprej naj povem, da sem sama zelo zelo zadovoljna s tem vozičkom in bi ga vsekakor še enkrat kupila. Zlata vreden za vse terene!

tulipancica - s to zimsko vrečo je pa tko, da paše na športni del vozička in ne v košaro.  Pride zadeva precej velika - čez cel športni del, kot en žaklej. Za v košaro pride v poštev kakšna topla odejica in pa tisti pokrov, ki je iz istega materiala, kot sama košara.

Neposredna povezava do sporočila: 223
23.10.2009 11:14:24   
ellas
Pozdravljene,
tudi jaz sem ponosna lastnica odličnega High Treckauser posted image vozička.

Če katera prodaja zimsko vrečo barve Oxygen Black ali Oxygen Cream naj mi sporoči in jo z veseljem kupim!!!

Lp

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.10.2009 21:49:23   
martka
hoj! tudi naša princesa se vozi v HT oxigen red. smo ga kupili pred 11m v italiji vse v kompletu za 625€. res je zakon. bi ga kupila še enkrat. zagotovo! le ena stvar me malo moti. to, da je varovalo gibljivo.

sedaj, ko prihaja zima, me zanima, ali katera prodaja zimsko vrečo. sicer bo decembra stara 1 leto, pa vendar... pa ovčko bo dobila za pod rito in hrbet... barva niti ni toliko pomembna, je pa rdeča zelo zaželjena.

lepo spite!

in ja, ena je napisala, da je njeno dete spalo v košari, ker v postelji ni hotelo. ja, naša razvajenka tudi. prvi mesec ni marala zibelke, pa je bil kr voziček zraven postelje in je spala od 17dneva dalje celo noč-ja 12ur v enem kosu. verjamem, da je "kriv" za to voziček. hehe...

no, da ne težim preveč... grem spat! vesela bom zs-ja da se prodaja zimska vreča.

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu ellas)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?