Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 21.1.2009 18:16:39
|
|
|
|
spominčica3
|
bojcy jaz čakam, da mi povejo ceno v ITA. Jo bom sporočila ko izvem.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 22.1.2009 10:54:40
|
|
|
|
Cveta28
|
Končno pričakala klic iz Italije! Imamo voziček in previjalno torbo v oxygen cream barvi. JUPI!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 27.1.2009 14:05:57
|
|
|
|
bojcy
|
Ali mogoče katera že ve kakšne so kaj cene v Italiji, imam febraurja namen iti v Monfalcone v trgovino Tutto per il bambino.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 27.1.2009 16:18:50
|
|
|
|
spominčica3
|
Meni je kolegica klicala v Monfalcone in so ji rekli, da po telefonu ne dajejo več informacij o cenah. Sama grem pa tudi februarja pogledat.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 25.2.2009 15:05:47
|
|
|
|
cowgirl
|
Je bila katera že v Ita? Kaj imajo na zalogi? Barve? Staro/novo kolekcijo?
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 1.3.2009 11:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi zdaj delam "raziskovalno nalogo" iz vozičkov in tale High Trek je v ožjem izboru, sploh odkar mi ga je priporočila sestrična. Zanima me, koliko se da športni del kaj zravnati, v kako pokončen položaj gre? Pa kako je s težo. Tukaj nekatere pravite, da je lahek, moja sestrična pa, da je težak. In v kakšne male avteke ga spravite? Gre mogoče v avto formata Corsa, Clio, Punto, Getz? Jaz imam slednjega. Pa kakšna je vožnja po asfaltu, gladka al bolj groba(ker ima tak profil na gumah)? Hvala vsem za odgovore. Upam, da ni bilo že odgovorjeno, pa da sem zgrešila med prebiranjem postov! LP
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 1.3.2009 13:11:10
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: joygirl Jaz tudi zdaj delam "raziskovalno nalogo" iz vozičkov in tale High Trek je v ožjem izboru, sploh odkar mi ga je priporočila sestrična. Zanima me, koliko se da športni del kaj zravnati, v kako pokončen položaj gre? čisto pokončen- otrok sedi Pa kako je s težo. Tukaj nekatere pravite, da je lahek, moja sestrična pa, da je težak. meni se zdi lahek- mislim, da je celo en izmed najlažjih v svojem razredu In v kakšne male avteke ga spravite? Gre mogoče v avto formata Corsa, Clio, Punto, Getz? Jaz imam slednjega. meni je šel brez problema v clio Pa kakšna je vožnja po asfaltu, gladka al bolj groba(ker ima tak profil na gumah)? gladka in enostavna, upravljaš ga lahko z enim samim prstom. ima pa še to prednost, da lahko zablokiraš prednje kolo in greš lahko tudi v hribe Hvala vsem za odgovore. Upam, da ni bilo že odgovorjeno, pa da sem zgrešila med prebiranjem postov! LP upam, da sem ti kaj pomagala. je pa tako, da so vsi ti ta zaresni vozički še vedno precej težki in zavzamejo precej prostora v avtu. So pa res uporabni in udobni. Mi smo si kasneje kupili še en poceni voziček marelo, ki ga imamo za v avto (za k babici, shopingi, počitnice) Ampak doma mi na kraj pameti ne pade, da bi uporabljala tega, ker je high trek res zakon!
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 31.5.2009 9:52:17
|
|
|
|
jutranjka
|
Pozdravljeni, tudi jaz se zanimam za nakup tega vozička, vendar me malo bega velikost športnega dela-sedeža. Daje mi namreč občutek, da ga lahko otrok kaj hitro preraste. Ali imate kakšnp mnenje ali izkušnje s tem? Zanima me tudi, če je treba pred zlaganjem vozička športni del odstranit? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 21:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 31.5.2009 23:04:57
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: jutranjka velikost športnega dela-sedeža. Daje mi namreč občutek, da ga lahko otrok kaj hitro preraste. Ali imate kakšnp mnenje ali izkušnje s tem? nas starejsi ima 18m in ima se rezervo; je pa res, da ga cedalje manj uporabljamo, ker raje hodi, kot da bi se vozil... IZVIRNO SPOROČILO: jutranjka Zanima me tudi, če je treba pred zlaganjem vozička športni del odstranit? ja. tole pa ni čistio res. ni ga potrebno odstraniti, razen če to narediš zato, ker imaš recimo v avtu premalo prostora. glede velikosti- moj skoraj 16-mesečnik ima veliko prostora.
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 5.6.2009 12:40:24
|
|
|
|
jutranjka
|
Super, hvala za odgovore! Kako je pa kaj z materialom? A je dovolj trden da se ne bo po pol leta uporabe začel že trgati na robovih? Ko sem primerjala z Freestylom, sem mi je zdel "švoh" proti Quinnyju. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 20.6.2009 13:17:04
|
|
|
|
punckag
|
vsem, ki imate namen kupiti voziček v Monfalconeju lahko povem da se lahko zmenite vse preko e-maila, odgovorili so takoj, zvedla sem tudi ceno pa še rezervirali so mi ga tako, da sem ga včeraj šla samo iskat. Prodajalci so bili izredno prijazni, je pa res da samo eden govori angleško Če katera rabi je tukaj še mail tuttoperilbambino@email.it
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 29.7.2009 20:56:05
|
|
|
|
MušiM
|
Pozdravljene, ali mi lahko kkašna pove ceno vozička v Italiji..brez košare ali lupinice...ne znam Italijansko;( da vem če se še splača vozit v IT...v Baby centru je 349eur...me je pa čisto navdušil za gorske terene, hvala,lp
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 29.7.2009 21:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi se še enkrat odločala, najbrž ne bi kupila High Treka. Lupinica in košara sta svetovni, medtem ko je športni del za en klinc. Po slabih šestih mesecih uporabe se je pri nogah kar odparal. Poden res. Poleg tega je športni del res majhen (naj bi bil do otrokovega 3. leta starosti). Moj skoraj 14-mesečni sine je od 11. meseca čist prevelik za ta voz. Sicer ima zdaj marelo (če se mu ne lup hodit) ampak za ta denar sem pričakovala, da bo vsaj še enega otroka zdržal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2009 22:08:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 31.7.2009 11:59:26
|
|
|
|
bony
|
Jaz sem ga gledala v Gradiški, to je čisto blizu Nove Gorice in je cena športnega dela + košara + torba 500EUR z lupinco pa 625EUR... so full prijazni n če te karkoli še zanima mi piši ti bom z veseljem pomagala... stanujem namreč dobrih 15 minut stran in mi Italijanščina ne dela težav :)
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 2.8.2009 13:42:22
|
|
|
|
piška goriška
|
Pozdravljene! Odločila sva se za voziček Bebe Confort High Track. Kupila ga bova v Italiji - športni del in lupinico. Košare ne nameravava kupit, ker je za naju zelo draga. Zanima me, ali bi katera, ki ta voziček ima, lahko posodila košaro za prvih nekaj mesecev (otroček bo privekal na svet konec oktobra)? Hvala in pozdravčke!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 7.8.2009 22:00:09
|
|
|
|
punckag
|
Midva sva kupila konc junija voziček v Tutto per il Bambino pa sva dala za letošnji model 654 eur, v kompletu je bil športni del, lupinca, košara, torba in prevleka za dež
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 8.8.2009 21:46:39
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Mene pa zanima kako perete prevleke od vseh treh delov? V stroju ali ročno?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2009 22:09:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 10.8.2009 10:56:36
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Če bi se še enkrat odločala, najbrž ne bi kupila High Treka. Lupinica in košara sta svetovni, medtem ko je športni del za en klinc. Po slabih šestih mesecih uporabe se je pri nogah kar odparal. Poden res. Poleg tega je športni del res majhen (naj bi bil do otrokovega 3. leta starosti). Moj skoraj 14-mesečni sine je od 11. meseca čist prevelik za ta voz. Sicer ima zdaj marelo (če se mu ne lup hodit) ampak za ta denar sem pričakovala, da bo vsaj še enega otroka zdržal. ufff.... jaz ga lahko pa sam pohvalim. moj 18-mesečnik še ne hodi in gremo vsaj 1xtedensko po skalah v hribe z njim, pranje nonstop , pa še vse dela tipi topi.
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 17.8.2009 20:30:28
|
|
|
|
mala bejba
|
Hej.Mene pa zanima če kera ve kdaj bodo na voljo nove barve.Jst bom namreč rodila konc decembra,pa ne vem al počakat al nej kr kupim,sam je pa res da mi barve niso preveč všeč,ker so vse tok kričeče,tko da mi ostane sam še siva:)
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 18.8.2009 10:30:07
|
|
|
|
marantz
|
Še ena ki rodi konec decembra. Men barve tud niso pretirano všeč in mi tista siva še najbolj sede. A je bila še katera v zadnjem času v Italiji? Kam se splača it? Kupila bi samo športni del pa me zanima kolk stane.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 18.8.2009 19:52:24
|
|
|
|
bony
|
Dames sem ga pripeljala domov :) :) ... .Kupila sem ga v Gradišču v Italiji (cca 15km iz Nove Gorice). Mislim da je cena za športni del 310 EUR vsaj v trgovini kjer sem ga jaz vzela. Mi smo kupili športni del+košaro+torbo in sem dala 500 EUR, je rdeče barve in se mi ful dopade... sicer pa se splača it barve pogledat v živo saj so oddtenki malenkostno drugačni kot na netu in katalogu. Tudi ta ki je rdeče barve nima rdečih vzmeti kot jih vidiš na spletu in katalogu 2009, saj je nampreč ta fotka iz prve kolekcije tega modela. Tam kjer sem ga jaz vzela jih imajo na zalogi (običajno), je ba vseeno najboljše prej poklicat. Ti pa omogočijo tudi da si izbereš različne barve športnega dela in različno barve košare. Tudi barva torbe je po želji. Je pa cena za celoten komplet športni del+košara+lupinica+torba 625 EUR Če katero še kaj zanima naj mi piše :) ... z veseljem pomagam
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 20.8.2009 15:37:35
|
|
|
|
marantz
|
V Monfalconu v Tutto per il bambino prodajajo samo komplet (voziček s športnim delom, košaro, lupinico in torbo). Cena za tak komplet je 679€, tako da bova tudi midva po vsej verjetnosti šla še v Gradiško. Mam pa tudi jaz par vprašanj A se varovalo pri športnem delu odstrani? A je športni del dovolj velik za otroka pri cca 1.5 leta ne glede na to al je v sedečem ali pa ležečem položaju. Mal me skrbi tisto varovalo. Da ni vse skupaj preveč na tesno. Kakšne izkušnje imate s stikalom za blokado sprednjega telesa. Se vam je že pokvarilo. V Baby centru sem enega preizkusila pa ni delal več. A še katero moti previsoko težišče? Kakšna je razlika med starejšimi in novejšimi modeli? Mislim da majo starejši na strehici žepke, novejši pa zamreženo okence. Ste opazile še kakšno razliko? Men je bla v BC ena barva modra ful všeč, ma najbrž je stra model. Aja, pa vidla sva da se tud ogrodja v barvi razlikujejo. A to lahko tud izbereš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?