|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bebe Confort - High Trek
22.12.2009 12:47:54   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

pri minus pet v avto brez bunde ali kombinezončka... si ne predstavljam...user posted image

jo daš normalno oblečeno v lupinico na toplem, zadekaš do noska oz. še čezuser posted image  in neseš v avto. a avtu narahlo odgrneš, da otrok lahko diha, ko se pa segreje jo pa odkriješ. zato je pa fino met easy fix.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.1.2010 15:14:44   
katarinamaj
Živjo.
Tudi mi2 sva vzela High Trek, orange barve v torek 5.1.2009.
Cena 500 EUR za komplet (trio) drži, ampak mislim da so naju prinesli okrog z ogrodjem!
Samo ogrodje tehta skoraj 11kg! Na netu pa piše da bi moralo tehtati 7,6 kg!
V baby centru so mi rekli da so z letom 2008 prišla lažja ogrodja, tako da se bojim da so nama dali starejše ohišje.
Ali lahko kdo, ki je kupoval v kratkem preveri koliko tehta njegovo ogrodje (osnova) brez športnega dela!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.1.2010 22:17:32   
cowgirl
jaz imam star high  treck... pa mislim, da ni 11kg...
user posted image mogoče tam piše samo za ogrodje brez koles...user posted image

Carpe diem

(odgovor članu katarinamaj)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.1.2010 11:32:49   
milabe
ojla
tud jst sem navdušenka nad HT, malo me jezi cena, ampak ker ga tako hvalite, bo najbrž prvi na listi za nakup.

Zanima me samo, kje je ta Baby pullman?, če je res tako poceni bi se tud jst oglasila v tej trgovini.

Je pa zelo težko nadit kakšnega rabljenga, ohranjenga - kar pomeni da že morajo bit dobri ;)

lp vsem

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.1.2010 12:44:50   
katarinamaj
Naslov je:
Via Udine 25h
34072 Gradisca d`Isonzo (Go)
tel: 00390481961292
Pokliči če imajo še kaj, se da rezervirat.
Ko sva midva kupila najinega sta ostala še dva (moder in rdeč) po tej ceni, novi modeli so po 650 EUR (trio). Pokliči kaj imajo še, ena gospa zna za silo angleško, tako da se da zmenit in tudi rezervirat!
Ravno pa midva ugotavljava ali so te ki jih prodajajo po 500 EUR modeli 2009 ali starejši, saj je teža ogrodja nekam velika!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.1.2010 11:36:34   
milabe
najlepša hvala za podatke, suuuuper
skor 100% ga bova kupila v tej trgovini. Slučajno veš, če ni barve, ki si jo želiš, jo lahko naročaš in počakaš? In koliko čakaš?

rok imam junija, najbrž bova šla v It v začetku februarja... pa če bo za naročit upam da ne bo prepozno..

Se že veselim imeti HT-ja doma... ;)

(odgovor članu katarinamaj)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.1.2010 23:32:55   
Caia
zivepo, najina otroka bosta približno tam tam narazen. Zanima me zakajne boš imela starega vozička? Nisem vsega brala, najbrž si že povedala. Jaz sem pri Gaji (24.20.2007) imela HT in mi je res mega voz. Se pa ni hotla vozit noter. Pri devetih mesecih je romal v klet. Skoraj nov je! Zdaj pa bi kar neki zamenjala, pa sploh ne vem zakaj, niti za boljši voz ne vem. Kr neki, hormoni!!!

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.1.2010 9:04:05   
milabe
ojla
ravno včeraj sva ogledovala v btc-ju vozičke, in res ht bo najin nekje marca ;)
pa še ena dobra novica, dobijo se nastavki za maxi cosi lupinico in za to sva se tudi odločila....

najlepši voziček je .... user posted image

lp

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.1.2010 18:24:54   
cowgirl
ooo to je pa super. edino s tem bi šla še enkrat v nakup tega.

Carpe diem

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.1.2010 8:44:07   
milabe
ja in ti nastavki so cca 20 EUR. super, ne?user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.1.2010 12:46:48   
izalina
Ojla,
no tudi jaz imam doma HT-ja, vendar ga bomo do maja samo gledali in prestavljali po stanovanju. Kupila sva ga sredi decembra v Baby Pulmanu v Gradičšnici. Cena za trio je bila 500 eurou: športni del je bež barve (bil je še rdeč in moder), košara in lupinica pa sta oranžni (bili še črni, modri, rdeči, roza). Dokupila sva še dežno prevleko za košaro in zaščito proti komarjem za košaro. Ziimske vreče niso imeli v bež barvi, zato je nisva vzela (rdeča, modra, črna). Kupila sva pa še dodatek za glavo za v košaro, če ga voziš v avtu v košari. Tako sva za vse skupaj odštela 550 eurou. V Baby centru v Lj bi za to dala 800 eurou. Dokupit morava samo še Iso fix bazo. Ali jo katera ima in ali je uporabna? Redna cena novejših modelov je bila 670 euro za trio. Tako da se splača it v Italijo. Vendar zelo slabo govorijo angleško. Jaz sem šla prej v Baby center in sem se tam pozanimala vse glede tega vozička, tako da sva v Ita samo izbrala barvo :)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.1.2010 13:12:20   
lillchy123
ja, meni je iso fix nepogrešljiva!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.1.2010 10:04:07   
Joie
Se strinjam z lillchy! Si ne predstavljam, da bi pas spodaj montirala, pa še bolj varno je! 
Mi2 sva rezervirala barvo 14 dni pred nakupom - so rekli, da jo v takšem času priskrbijo iz katere koli druge poslovalnice! Glede angleščine so pa res bolj levi user posted image , jaz sem prosla kar frendico, ki zna italjansko, da pokliče in se zmeni!  

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 263
28.1.2010 10:28:52   
milabe
me zanima, če prodajajo tudi samo košaro in športni del v Pullmanu?
Sem se zanimala v eni drugi trgovoni in je možno kupit samo trio v kompletu.
Če bom imela maxi cosi lupinico, pa mi je potem brezveze kupvat Creatis lupinico...

ali imajo tile Pullmani kakšen mail ali so samo na telefonu dosegljivi?

lp

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.2.2010 13:58:14   
Joie
Tole mi je pa čudno - da prodajajo samo komplet! Mi2 sva kupila športni del in košaro (v različnih barvah), lupinice pa ne, ker sem si jo sposodila od frendice!
Za mail pa res ne vem...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.2.2010 10:36:54   
milabe
ne ne, pri Pullmanu gre kupit posebej, v eni drugi trgovini moraš uzet samo komplet.
Ja sej smo se kr za Pullmana odločili, sam upam da bo še barva zdržala, dokler da se js spravim v Italijo.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 266
19.2.2010 21:39:53   
stelika
Pozdravljene.
Sem čisto nova na forumu. Midva z možem sva tudi že kar nekaj časa odločena, da bova kupila HT voziček. Vendar bova kupila samo športni del, ker mi bo kolegica posodila košaro in lupinico. Ali mislite, da bom v italiji dobila samo športni del, in če bo cenejši kot v BC?

Hvala za odgovore. Najina štručka pa bo prišla konec junija.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.2.2010 19:37:23   
sanelaa
MI bomo za drugega dojenčka tudi tega imeli. Bomo kupili rabljenega, košaro, športni del inj jajčko, torbo za mamico, nakupovalno košaro, senčnik ter zimsko vrečo za 480€.
A smo se za fajn ceno zmenli?user posted image

(odgovor članu stelika)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.2.2010 22:30:51   
cowgirl
sanelaa: mi smo dobili vse to (brez previjalne torbe) za 250€ user posted image
res pa,da je bil starejši model - kolesa niso imela "litih" platišč, ampak imajo vidne špice.
...ampak kdo bi to opazil. user posted image naši pikici je vseeno kater model je in kakšne barve je, ker se ful rada vozi.

Carpe diem

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.2.2010 9:49:05   
sanelaa
A res.............hm..........kaj pa vem. No, res da je ta naš lanski model, 2009, ful ohranjen...........hm, sem misla da smo fajn ceno zdilali.user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.2.2010 12:50:03   
cowgirl
nima veze. user posted image
uživajte v vozičkanju! nam high trek ful prav pride, samo avto smo morali zamenjat za karavana, ker je tako velik voziček.user posted image
najbrž bomo kasneje kupili eno mini marelo. da bo za vsak slučaj.

Carpe diem

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.2.2010 9:51:01   
Joie
Stelika - definitivno lahko povsod kupiš samo športni del! Za cene pa pokliči v italijo in BC ter primerjaj, če se splača!
Cowgirl - sam tole mi pa ni jasno - mi smo ga ravno zaradi velikosti kupili. Jaz imam corso, pa smo ga stlačli povsod, pred spredni sedež, za spredni sedež, v prtljažnik... Je bil skoz v uporabi, nismo nobene marele kupval!

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.2.2010 15:46:35   
cowgirl
Mi imamo še dva psa in to ne najmanjša... user posted image user posted image če gremo kam za vikend vzamemo s seboj psa , pa še laufrske smučke, navadne smučke, mogoče še kake sanke... poleti kempiramo in je treba vse s seboj vlačit...
sedaj, če imam polen avto in se mi ne da dajat z vozičkom vzamem kar trak za nošenje dojenčkov (elaroo)  in mi je to bolj simpel. sploh če greš večrat ven in not iz avta.

Carpe diem

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.3.2010 13:49:01   
milabe
včeri sem ga dobila, in ga občodujema z mojim že cel dan ;) mislim res, da boljše izbire ni med vozički,,....user posted image user posted image user posted image
edin morm neki nabavit, da okrasim s kakšno rožico na strani al pa kakšni mali okraski, ker je črne barve... v BCju se bo že najdlo kaj

lp

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.4.2010 16:39:01   
ninocka05
Dekleta, mene pa zanima ena stvar - namreč, rada bi dala prat prevleko za košaro (notranji del), pa ne morem ugotoviti sistema kako prevleko "rešiti" varnostnih pasov -- varnostni pas je namreč napeljan skozi ogrodje in potem preko podlage, na obeh straneh pa je potem tista plastika, ki je ne morem spraviti čez luknje v ogrodju. A ima katera kaj več izkušenj s tem?

Hvala za pomoč že vnaprej!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?