lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: joygirl Jaz tudi zdaj delam "raziskovalno nalogo" iz vozičkov in tale High Trek je v ožjem izboru, sploh odkar mi ga je priporočila sestrična. Zanima me, koliko se da športni del kaj zravnati, v kako pokončen položaj gre? čisto pokončen- otrok sedi Pa kako je s težo. Tukaj nekatere pravite, da je lahek, moja sestrična pa, da je težak. meni se zdi lahek- mislim, da je celo en izmed najlažjih v svojem razredu In v kakšne male avteke ga spravite? Gre mogoče v avto formata Corsa, Clio, Punto, Getz? Jaz imam slednjega. meni je šel brez problema v clio Pa kakšna je vožnja po asfaltu, gladka al bolj groba(ker ima tak profil na gumah)? gladka in enostavna, upravljaš ga lahko z enim samim prstom. ima pa še to prednost, da lahko zablokiraš prednje kolo in greš lahko tudi v hribe Hvala vsem za odgovore. Upam, da ni bilo že odgovorjeno, pa da sem zgrešila med prebiranjem postov! LP upam, da sem ti kaj pomagala. je pa tako, da so vsi ti ta zaresni vozički še vedno precej težki in zavzamejo precej prostora v avtu. So pa res uporabni in udobni. Mi smo si kasneje kupili še en poceni voziček marelo, ki ga imamo za v avto (za k babici, shopingi, počitnice) Ampak doma mi na kraj pameti ne pade, da bi uporabljala tega, ker je high trek res zakon!