Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:01:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a spet...he he...jaz pri prvem - mam Goooosserja...nije loše no poj pa viritualno lahko nazdraviva...čin Sem vedela, da nisem edina! Čin čin! Miš, kje maš hajnija?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:03:01
|
|
|
|
DaisyE
|
A je kdo preveril, kaj je s tistimi zlatimi čevlji od kajši? Mene je začelo kar malo skrbet... Zalati čevlji? Mislim!? DAAAA! Grem gledat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:03:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pojma nimam za kaj se gre...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:05:13
|
|
|
|
Reby
|
Lako vam, mi mormo Unija cepat :) IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma ti si super lepa, sploh sem pa za kratkolaske, pa temne
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:05:46
|
|
|
|
Reby
|
tanja_jes - a ti si tut na FB?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:05:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ven me je vrglo... Upam, da zdaj bo. Zarči, daj mi neki za prestrašit eksplorerja. daj si ti en backup naredi...mogoče to trokira....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:06:48
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ven me je vrglo... Upam, da zdaj bo. Zarči, daj mi neki za prestrašit eksplorerja. Pejt pa zbriš vso history, še posebi cookije, pa bo mogoče bolš delal
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:08:33
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby tanja_jes - a ti si tut na FB? jes :) tut kriva...fejst bukova
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:08:56
|
|
|
|
lara light
|
Daisy, moja Dejsi, koga tu jaz najdem ...samo, da vas pozdravim, povem, da smo že 6m meli včeraj, pa da vam ju malo pokažem....pa Zarjica in Mismiska, pa Gigika, Shukec, Pikovik, Abra,Pija in Škraton veliki, pa Sonček, Lučka in tako dalje...vsem en fajn teden, pa super vikend!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:09:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Pojma nimam za kaj se gre... Hja spodaj mi piše, da je naša kajsica odprla temo zlati čevlji. Kaj pa jaz vem, kaj tale RR javlja, sem šla pa pogledat, pa res zlate čevlje kupuje. Pa je nisem upala silno skregat, samo rekla sem ji, naj pride raje sem. A ti ne posnaš kajši? Saj jaz v resnici nimam pojma, kdaj je nazadnje kakšno tule rekla. Bom morala malo miš prašat. Sicer se pa midve tud nisva ustrezno predstavili. Si mi itaq faca. Če te kaj zanima, me pa kar vprašaj. Mene je zdaj začel firbec dajat, kako si ti postopkovno. Da se bom lahko pol pametno delala. Ne, ne, hecam. Oblubim, da ne bom nič pametna.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:09:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ven me je vrglo... Upam, da zdaj bo. Zarči, daj mi neki za prestrašit eksplorerja. daj si ti en backup naredi...mogoče to trokira.... Dejzi...da nis slučajno red tube gledala ...pa staknila kakšen virus....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:09:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:10:29
|
|
|
|
zarja1
|
Larči lepo dečico sta zrihtala......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:12:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Daisy, moja Dejsi, koga tu jaz najdem ...samo, da vas pozdravim, povem, da smo že 6m meli včeraj, pa da vam ju malo pokažem....pa Zarjica in Mismiska, pa Gigika, Shukec, Pikovik, Abra,Pija in Škraton veliki, pa Sonček, Lučka in tako dalje...vsem en fajn teden, pa super vikend! jest bom tut take rezervirala ...sam da bo ena pupika...če ne bo...bom šla takoj v nov boj... kakšne učke .... obema
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:12:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Daisy, moja Dejsi, koga tu jaz najdem ...samo, da vas pozdravim, povem, da smo že 6m meli včeraj, pa da vam ju malo pokažem....pa Zarjica in Mismiska, pa Gigika, Shukec, Pikovik, Abra,Pija in Škraton veliki, pa Sonček, Lučka in tako dalje...vsem en fajn teden, pa super vikend! OOOOO Lari!!!!!!!!!!!!!!!!! Kul. Lepi ste, lepi! Pa že šest mesecev! Madona gre cajt! Pršut žurke nam pa še zdaj ni uspelo met... No ja, bit če. Lepo te je brat!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:13:01
|
|
|
|
Reby
|
Larči - jaz sem se vas že na FB nagledala, sam čiiiiiiist premal slikic teh cukrov nam privoščiš
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:14:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: lara light Daisy, moja Dejsi, koga tu jaz najdem ...samo, da vas pozdravim, povem, da smo že 6m meli včeraj, pa da vam ju malo pokažem....pa Zarjica in Mismiska, pa Gigika, Shukec, Pikovik, Abra,Pija in Škraton veliki, pa Sonček, Lučka in tako dalje...vsem en fajn teden, pa super vikend! jest bom tut take rezervirala ...sam da bo ena pupika...če ne bo...bom šla takoj v nov boj... kakšne učke .... obema Tanja, saj na sliki je ena pupika in en pobč Očale bo treba nabavt LaraLight, cotka sta, pa čestitke za šest mesecev
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:14:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ven me je vrglo... Upam, da zdaj bo. Zarči, daj mi neki za prestrašit eksplorerja. daj si ti en backup naredi...mogoče to trokira.... Dejzi...da nis slučajno red tube gledala ...pa staknila kakšen virus.... Če ga je dec spet kaj po netu sral... Ode mu život. Grem history zbrisat. Ampak po moje ne bo nič.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:14:48
|
|
|
|
zarja1
|
pa vse ste že na FB? To pomeni, da vas še nisem zvohala dost dobro.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:15:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Tanja, saj na sliki je ena pupika in en pobč Očale bo treba nabavt LaraLight, cotka sta, pa čestitke za šest mesecev Koke!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:16:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Brisano. Boljše pa nič.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:16:20
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:17:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike... U ti mater! Težke drogerašice. Kdaj sta na GKLJ? Al si ti drugje?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:17:37
|
|
|
|
zarja1
|
DaisyE no meni pa FB blokira. ...Ta siol bom en dan v luft spustla....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:18:30
|
|
|
|
DaisyE
|
Zakaj zarči pa jaz tebe nimam na FB? Jaz mam tud siol! Ni bolšga!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?