Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:19:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike... v bistvu za eno, ker se ti špikaš zvečer jaz pa zjutraj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:19:41
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes jest bom tut take rezervirala ...sam da bo ena pupika...če ne bo...bom šla takoj v nov boj... kakšne učke .... obema Tanja, saj na sliki je ena pupika in en pobč Očale bo treba nabavt LaraLight, cotka sta, pa čestitke za šest mesecev sem vedla da gosser ni zame... Lara sorči...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:20:04
|
|
|
|
DaisyE
|
A miš maš?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:20:45
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike... v bistvu za eno, ker se ti špikaš zvečer jaz pa zjutraj ne ne...jest se zjutraj samo še jutr ....iiiiii
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:20:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A miš maš? kdo ma miš? Zarjo mam jaz
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:21:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes jest bom tut take rezervirala ...sam da bo ena pupika...če ne bo...bom šla takoj v nov boj... kakšne učke .... obema Tanja, saj na sliki je ena pupika in en pobč Očale bo treba nabavt LaraLight, cotka sta, pa čestitke za šest mesecev sem vedla da gosser ni zame... Lara sorči... Ti kar pij! Saj lara ni huda gospa. Zarja, ti jo pa za kazen, tole tanjo, malo po glavi s kolom daj. Da jih ne bom samo jaz fasala.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.10.2009 21:23:14 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:21:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zakaj zarči pa jaz tebe nimam na FB? Jaz mam tud siol! Ni bolšga! pa jaz tebe tudi neeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:21:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike... v bistvu za eno, ker se ti špikaš zvečer jaz pa zjutraj ne ne...jest se zjutraj samo še jutr ....iiiiii aha, potem pa je za dve, pa glede na to, da imam jaz prvi UZ šele 2.11. boš kar malo v prednosti, mogoče pa ne bova prišli do tiste kave
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:23:33
|
|
|
|
mismis
|
Dejzi, a si to glihkar Tanjo_Jes dodala med prijatelje na FB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:24:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ubistvu me zanima zato, da bom lahko navijala.... sem težka drogerašica... sem boljša od Miš za dve špike... v bistvu za eno, ker se ti špikaš zvečer jaz pa zjutraj ne ne...jest se zjutraj samo še jutr ....iiiiii aha, potem pa je za dve, pa glede na to, da imam jaz prvi UZ šele 2.11. boš kar malo v prednosti, mogoče pa ne bova prišli do tiste kave Sej zato sem pa spraševala dons....ker sem računala da bom vsake dva dni v LJ in bi glih na 2. prišla ...pa zgleda nič od tega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:24:04
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moje, najljubše...jaz odhajammmm ....... Lep večer še naprej........
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:24:15
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A miš maš? kdo ma miš? Zarjo mam jaz No, saj to sprašujem. Daj mi jo priporoči. Če dovoli, seveda.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:25:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moje, najljubše...jaz odhajammmm ....... Lep večer še naprej........ A si cviknila, da te bom na FB dodala? No ja, če že morš it, pol pa lepo lahko noč.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:26:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A miš maš? kdo ma miš? Zarjo mam jaz No, saj to sprašujem. Daj mi jo priporoči. Če dovoli, seveda. sem ti poslala z.s. na FB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:26:22
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dejzi, a si to glihkar Tanjo_Jes dodala med prijatelje na FB Naa, sodelavko. Tanja se skriva.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:26:53
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:27:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... kaj sta se našli???? vroče, mrzlo, vroče, mrzlo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:28:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dejzi, a si to glihkar Tanjo_Jes dodala med prijatelje na FB Naa, sodelavko. Tanja se skriva. prav ji je
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:28:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A miš maš? kdo ma miš? Zarjo mam jaz itak, povezane s popkovino....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:28:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... kaj sta se našli???? vroče, mrzlo, vroče, mrzlo jaaa, mislim da sem jo prehitela...... Samo zdaj še študira če bi me potrdila......Saj nisem vedno tolk žleht....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2009 21:29:42 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:29:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... kaj sta se našli???? vroče, mrzlo, vroče, mrzlo jaaa, mislim da sem jo prehitela...... zihr te zdaj išče po FB, Dejzi rabiš očala?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:29:35
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dejzi, a si to glihkar Tanjo_Jes dodala med prijatelje na FB Naa, sodelavko. Tanja se skriva. prav ji je he he....a mal pomagam.... han
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:31:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dejzi, a si to glihkar Tanjo_Jes dodala med prijatelje na FB Naa, sodelavko. Tanja se skriva. prav ji je he he....a mal pomagam.... han meni najde han-han, ampak to ne moreš biti ti, ker je ta s Kitajske ne brez heca, a imaš Fargi za prijateljico?
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.10.2009 21:32:06 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:32:13
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
pa i, ki ima na obeh straneh po enega trdega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 21:32:15
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Daisy daj me potrdi, da bom lahko spala...... Nehi me hecat, no!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?