2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: pingi 2ursae, tudi tebi vse najboljše in veliko zdravja ob godu! Kako kaj Bor? A ti še študiraš za pravosodnega oz. kdaj bo srečni dogodek? Se dostikrat spomnim na vas, sploh kadar gledam Jakata, kako odklaplja in priklaplja razne podaljške in kable... ej, pingica, hvala za skrb in vprašanje . Pa valči, vem, da si me tud ti pred časom isto spraševala, pa takrat nisem utegnila odgovorit, pol je pa šlo že mimo. Skratka ... zdajle se mi da mal pisat, ker se ukvarjam z eno težko sodbo, ura je pa izgleda da že prepozna, da bi možgančki šibali kot bi morali ... izpit - pisni del - imam čez tri tedne, sem zmešana k kura, ne vem, kaj naj še ponavljam, itak, da je materiala čisto preveč (se bom enkrat slikala s svojimi kupi, da boste videle, kakšen zalogaj je to ). Bor je bil danes deležen tortice in darilc, praznovanje bo pa decembra, če Bog da, da do takrat naredim izpit. Ustni del izpita je namreč cca en mesec po pisnem, pristopiš pa lahko, če pozitivno opraviš pisnega. Prej nam žal ne bo zneslo, saj je vse skupaj en , živim na pol, knjiga in otroci,pa še takrat mi knjiga v duhu nad glavo visi. Nikamor ne gremo, otroke mirkamo pred boleznimi (žal bolj neuspešno) ... skartka, vsega imam poln kufer, hb še nisem postala (preveč) razdražljiva in sem še dobre volje, se pa bojim zadnjega meseca (med isnim in ustnim), ko se bom morala, žal, bolj distancirat od družine. Takrat vsak resen kandidat študira po 12 ur dnevno. Koma. Ampak še tale finiš stisnem, pol sem pa free. Ful že sanjarim, kaj bomo počeli, ko bom fertik. pa ne velikih stvari, malenkosti, ki si jih privošči vsaka noramlno funkcionalna družina - vikend izlet, popoldanski potep ... pa morda, če bodo €, spomladi kakšen dopust z avionom. Pa morda še eno bebico . Ej, saj imam še celo življenje pred sabo - no, do 21.12.2012, ko bo konec sveta . sem se kar malo orazpoložila, ko sem tole napisala. Bom šla kar spat, ju3 pa spet ... jeeeeeee . Tale epizoda v bolnici me ja vrgla iz tempa, ampak nam ta teden, ko sta otroka doma, kar uspe dobit varstvo. Moja zlata, 10000000000x prekrasna mami si je vzela dopust, da je prišla otroke mirkat. . A ni dobr, da imam starša pravnika (oba! ) in sta polna razumevanja . valči, vi se pa hit pocajtajte. da boste lahko žurirali
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 22.10.2009 23:13:27 >