|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
22.10.2009 22:33:20   
živa
Eni in Lana, Tjaša, Bor, Nina in Lan (in še kdo, če sem ga pozabila), VSE NAJBOLJŠE user posted image

Lahko noč,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
22.10.2009 22:35:49   
valči
Hvala za čestitke v imenu Nineuser posted image

Je pa tako,da jo bom jutri kar peljala na pregled k P,ker desno učko ima gnojno in za desno uho se cuka,tako da mislim,da ima vneto uho.Bolje,da pogleda,ker je vikend pred nami in nimam rada dežurnih.vročina pa do 38,samo taka revca cartava je bila danes,skoz na rokah,tako da ni vredu,moja mala.

Tortico bom kar naredila v nedeljo,ker drug teden je 1. november,gremo na mamin grob,tako da,bo,kaj bo.Brata še nisem klicala,jaz kura,kar ne vem,kaj naj,vabim,ali ne.Ker v takem stanju je ne smem dat iz rok,že joka.ko je pa več ljudi...še sdlabše.

BOR in LAN,vama vse najlepše za dve leti,upam,da sta vsaj vidva zdrava in da bo zabava uspelauser posted image user posted image

Grem malo gledat,kakšno torto bom Nini naredila.

Mejte se.

Pingizelo zanimivo glede najinih punčk-imeni Nina,Majauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
22.10.2009 23:10:12   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
2ursae, tudi tebi vse najboljše in veliko zdravja ob godu! user posted image
Kako kaj Bor? A ti še študiraš za pravosodnega oz. kdaj bo srečni dogodek?
Se dostikrat spomnim na vas, sploh kadar gledam Jakata, kako odklaplja in priklaplja razne podaljške in kable...user posted image

ej, pingica, hvala za skrb in vprašanje user posted image . Pa valči, vem, da si me tud ti pred časom isto spraševala, pa takrat nisem utegnila odgovorit, pol je pa šlo že mimo.
Skratka ... zdajle se mi da mal pisat, ker se ukvarjam z eno težko sodbo, ura je pa izgleda da že prepozna, da bi možgančki šibali kot bi morali user posted image  ... izpit - pisni del - imam čez tri tedne, sem zmešana k kura, ne vem, kaj naj še ponavljam, itak, da je materiala čisto preveč (se bom enkrat slikala s svojimi kupi, da boste videle, kakšen zalogaj je to user posted image ). Bor je bil danes deležen tortice in darilc, praznovanje bo pa decembra, če Bog da, da do takrat naredim izpit. Ustni del izpita je namreč cca en mesec po pisnem, pristopiš pa lahko, če pozitivno opraviš pisnega. Prej nam žal ne bo zneslo, saj je vse skupaj en user posted image , živim na pol, knjiga in otroci,pa še takrat mi knjiga v duhu nad glavo visi. Nikamor ne gremo, otroke mirkamo pred boleznimi (žal bolj neuspešno) ... skartka, vsega imam poln kufer, hb še nisem postala (preveč) razdražljiva in sem še dobre volje, se pa bojim zadnjega meseca (med isnim in ustnim), ko se bom morala, žal, bolj distancirat od družine. Takrat vsak resen kandidat študira po 12 ur dnevno. Koma. Ampak še tale finiš stisnem, pol sem pa free. Ful že sanjarim, kaj bomo počeli, ko bom fertik. pa ne velikih stvari, malenkosti, ki si jih privošči vsaka noramlno funkcionalna družina - vikend izlet, popoldanski potep ... pa morda, če bodo €, spomladi kakšen dopust z avionom. Pa morda še eno bebico user posted image . Ej, saj imam še celo življenje pred sabo user posted image  - no, do 21.12.2012, ko bo konec sveta user posted image .

sem se kar malo orazpoložila, ko sem tole napisala. Bom šla kar spat, ju3 pa spet ... jeeeeeee user posted image . Tale epizoda v bolnici me ja vrgla iz tempa, ampak nam ta teden, ko sta otroka doma, kar uspe dobit varstvo. Moja zlata, 10000000000x prekrasna mami si je vzela dopust, da je prišla otroke mirkat. user posted image user posted image user posted image user posted image . A ni dobr, da imam starša pravnika (oba! user posted image ) in sta polna razumevanja user posted image .

valči, vi se pa hit pocajtajte. da boste lahko žurirali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 22.10.2009 23:13:27 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.10.2009 12:43:33   
*kinnie*
Klaudia: hvala za link! Sem preverila, pa žal na našega ne greuser posted image ....bo moral naš lenušček dalje pešačitiuser posted image user posted image

2ursae: Jaz močno držim pesti, da bo tole obdobje čimprej za tabo....pa itak da boš izpit naredila!!!!! Ko si napisala, potem pa še eno bebico....veš, da sem zadnje čase pogosto pomislila nate, kdaj bomo prebrali kakšno lepo novičko user posted image user posted image user posted image ....ma jest vas občudujem, da ob družini, službi tako uspešno furate še študij user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.10.2009 12:44:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Bor, Nina in Lan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.10.2009 15:06:07   
pingi
Danes pa praznuje Drobižkina ŽIVA. Vse najboljše! user posted image

Kasija, Lan je pa od Vedre sinček. Saj verjamem, da vseh ne poznaš/mo, ker se nismo nikoli srečali v živo, ampak po pisanju se jih pa še spominjam. Pa lahko bi se spet kaj oglasile.
Se dobimo kaj naslednji teden, ok?

2ursae, res čestitam za takšno vztrajnostuser posted image Meni bi se zmešalo tole predelovat že brez 2 otrok user posted image
Ampak, ko bo pa mimo, bo pa čista ekstaza, a neuser posted image Takrat se pa moramo res dobit in proslavituser posted image

Zdajle grem pa hitro nekaj skuhat, potem bom šla pa s tamalima v knjižnico, možek ima pa spet neko službeno zadevouser posted image No, je pa pred vrati vikenduser posted image

Lepo se imejte, pa dobre torte vsem slavljenčkom!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.10.2009 22:14:17   
valči
Živa vse najboljšeuser posted image Pa veliko zdravja.

Da vam samo na hitro sporočim to kolobocijo z Ninino boleznijo.Danes zjutraj jo peljem,tempetratura 37 pri zdravnici,jokava,jo posluša in reče,da je to začetek plučniceuser posted image ,pa še desno uho ima vneto,kot sem včeraj predvidevala,pa rdeče grlo,pa desno učko vneto...crp pa zelo povišanuser posted image

ja,to je to,nisem toliko diagnoz pričakovala,res ne,ker tako hudo ni boga,popoldne jo vrže in se fejst carta,dopoldne niti ne.

dobila je hiconcil,pa tobrex in calpol

sedaj sem ji svečko dala,je imela 38.7,pa ful je jokala in sem ji prvič v tem tednu dala za zbijat.

je rekla p,da je fajn,da ji pod 38.5 nisem zbijala,da je to dobro in ko sem ji rekla,da ji dajem domač sirup iz smrekovih vršičkov,je rekla,da je to najbolše,kar ji od sirupov lahko dam,user posted image

nič,čukec se mi je na rokah zbudil,jo bom uspavala,zato tudi tako pišem-črke

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
25.10.2009 9:18:11   
lane31
Vsem slavljenčkom iskrene čestitke ob drugem rojstnem dnevu user posted image user posted image ,veliko smeha in razgrajanja ter radovednih očk .

Vsem bolančkom pa  hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo do cilja

Pri nas nič novega ,razen faze izrednega trmarjenja ,ki smo ga zaenkrat uspešno sanirali user posted image z metodo doslednosti in nepopuščanja user posted image .....čisto zares naš otrok zna normalno funkcionirat samo,ko ni odstopanj ,kakor pa en dan popustim - npr gledanje risank ,ko je že v pižami ,pa drugi dan jok ko da jo iz kože daješ
Drugače pa je pridna, radovedna,klepetava in še kaj user posted image .Moram jo pohvaliti,da je brez plenice tudi ponoči kak mesec že user posted image .....zna že veliko stvari ,tudi pravljice že na pamet govori in je huda ,ko ji recimo berem po svoje -skrajšano verzijo .
Počasi se tudi mi pripravljamo na praznovanje ,ki bo kar doma v dveh delih - eno za familjijo in drugo za njene prijateljčke
Torto hoče imeti Pikija in Nodija ,delali bomo sami in upam,da bo dragi pomagal z risalnimi veščinami user posted image ......Morem pohvaliti vaše torte -eno sem si shranila kar na disk za mušter user posted image
Z novembrom začnem 3 izmene  user posted image in tako še manj časa user posted image
Stanovanja še vedno nismo uspeli prodati user posted image ,tako hiška nedokončana čaka na lepše čase
Teka , sem videla,da vi tudi prodajate - ti želim, da ti čimprej rata user posted image Kam pa se selite ?
Lep pozdrav vsem desetkam

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
25.10.2009 19:16:10   
Kasija
živa vse najboljše!

lan od vedre, joj sem čisto pozabila nanju user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
25.10.2009 21:47:50   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

živa vse najboljše!

ČESTITKE TUDI OD MENE
user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 25.10.2009 21:48:06 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
25.10.2009 22:13:59   
pingi
Malce pozno, a vseeno z najlepšimi željami, voščim današnji slavljenki ZOJI AIKEN! Vse najboljše!user posted image
Pa mami Ditta naj se kaj javi in prilepi kakšno slikco še od bratcauser posted image

Lane, lepo, da se oglasiš. Pa bravo za Anetouser posted image Mislim za lulanje pa to.
Se spomnim kdaj nate in na tvojo službo in vse kar moraš tam prenašat (vključno z gojenci; saj verjetno veš koga imam v mislihuser posted image )

No, očitno sem se zadnjič preveč hvalila, kako smo že zdravi, saj ima Jaka od včeraj spet vročinouser posted image Sicer mu ni hudega; lepo je, spi itd., ampak ven pa glih ne moremouser posted image Bomo videli kaj bo.
Smo bili pa včeraj v tajski restavraciji v Cityparku in je bilo kar okusnouser posted image

Skuštrana, a pri vas kaj orng piha zadnje dni? Mi namreč nameravamo it za vikend v Baško, pa me malo zanima, kakšno je kaj stanje ob morju. Mislim zato, ker si ne predstavljam čist kaj pomeni, da bo pihala zmerna do močna burja. Kakšen občutek je to, ko se sprehajaš? Upam, da me razumeš user posted image

Tale prestavitev ure pa mene zmeraj tako zamori, ker se mi zdi, da pol dneva preživljamo v temiuser posted image
Pa saj bo kmalu tu spet pomlad, a ne.user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.10.2009 8:13:49   
Kasija
dobro jutro!

zoja aiken vse najboljše!

10ka in pingi jaz sem prosta dopoldan v sredo in v petek. se kaj vidimo? pingi, če bo z jako v redu seveda. sicer pa se lahko pridruži še katera, če je dopoldan prosta.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.10.2009 8:29:56   
skuštrana
Pingi, včeraj je bil full lep dan, kratki rokavi pa to, pa čeprav je pihalo. Full odvisno, pa v vsakem kraju drugače, ampak v Baški pomoje kar piha, ker je odprto. Senj je čez morje na kopnem in to je najbolj burjasto območje na Jadranu. Če piha prava burja se mi ne sprehajamo, Oton niti dihat ne moreuser posted image Karkoli ti rečem bo narobe, mi te dni pokrivamo hiško, kljub burji, ampak to kar pihlja jaz niti ne kličem burja ampak rahel vetrcuser posted image Sem se že navadla

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.10.2009 11:36:09   
pingi
BRINA, MARTIN in TEO, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Skuštrana, hvala za infouser posted image Ma, saj vem, da je to bolj loterija z vremenom. Pa mi smo tudi sredi julija bili na morju v windstoper flisih, ker je tako burja pihala, tako da je čist odvisno. Če je 20 stopinj pa malo burje, zna bit pomoje kar fino. Sploh v primerajvi s tem kar vidim, če zdajle pogledam ven (samo oblačnost oz. meglo)user posted image
Ej, a vi to novo hiško delate (pa kje, če ni skrivnostuser posted image ) ali staro obnavljate? Nekaj imam v spominu, da živite v bloku??

Kasija, jaz sem za sredo. Mislim, da bo Jaka že ok do takrat. V petek bomo pa (upam da) že odpeketali na morje.
Nič, grem malo gledat, kje so kakšna prosta delovna mestauser posted image

Uživajte!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.10.2009 12:02:41   
živa
Živa, Aiken, Brina,  Martin in Teo, vse najboljše user posted image . Lepo praznujte user posted image .

Pingi, a iščeš novo službo? Menda nisi/ne boš brezposelna?

Sem zjutraj kofetkala user posted image , pa moram malo nadoknadit zamujen čas in hitim nazaj delat.

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.10.2009 14:37:39   
skuštrana
Pingi, evo, danes je spet poletje pri nasuser posted image Še kratki rokavi so prevečuser posted image Jaz pa moram noter čakat da se Arsen zbudi, pol bo pa že tema.user posted image Hišo pa obnavljamo par km iz Rijeke, proti Krku...na seluuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.10.2009 15:09:36   
sanwebdra

NINA, BOR, LAN, ŽIVA, ZOJA AIKEN, BRINA, MARTIN, TEO, vsem vse lepo ob pihanju druge svečke:

user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 26.10.2009 15:10:19 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.10.2009 15:24:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

NINA, BOR, LAN, ŽIVA, ZOJA AIKEN, BRINA, MARTIN, TEO, vsem vse lepo ob pihanju druge svečke:

user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
26.10.2009 16:22:12   
2ursae
user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.10.2009 19:32:21   
10ka
Vse najboljše slavljencem!!! Lepo praznujte in čim več lepih daril vam želim.

Pingi, Kasija - jaz bi se lahko ta teden zmenila vsak dan, samo v sredo sem zasedena. Kmot se zmenita, pa če meni slučajno odpade, se lahko vseeno dobimo.

Mene sta danes popoldne punci tako zmatrali, da sem preveč utrujena za počivat. Resno razmišljam o tem, da bi se zdajle spokala v kakšen šoping center in si kupila kaj za oblečt, da se mal razvajam.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.10.2009 21:12:21   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

Mene sta danes popoldne punci tako zmatrali, da sem preveč utrujena za počivat. Resno razmišljam o tem, da bi se zdajle spokala v kakšen šoping center in si kupila kaj za oblečt, da se mal razvajam.

Jaz sem isto kot cunja. N. potem še ves preostanek dneva ni delal drugega kot sitnaril user posted image ; najprej smo bili še četrt ure pri progi in čakali vlake, potem v trgovini, potem se je vtaknil v to, da bi pojedel več čokolade kot čvergi, nato je doma sabotiral čvergija skoraj vsak trenutek, ga brcal, mu jemal igrače, v banji je sitnaril, da bi še več vode, v posteljo je hotel vzeti en dolg kabel, ki bi se mu kamot navil okrog vratu in nisva dovolila, potem mu je nagajal nos in še ni bilo konca. Čvergi je bil malce boljši, samo trmast, uf user posted image .

Upam, da si šla v šoping, jaz razmišljam, da bi morala delat, pa so se mi možgani že skisali ...

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
26.10.2009 21:27:10   
mišk
No, končno spet malo tukaj...

Najprej vse najboljše našim slavljenčkom, ki so in ki bodo v kratkem upihnili 2. svečko!!user posted image

Pri nas se mamo kar fajn. No, Dona mi večkrat kaj ušpiči, Vita pa je bolj pozornost zahtevajoč dojenček. Se samo dojiva že od 2. meseca ( do takrat sem že nekaj dodajala), razen zadnje tedne počasi začenjava z GH. Spi pri nama v postelji, hoče biti veliko na rokah, oziroma vsaj v eye-kontaktu z ljudmi, če ne je takoj jok in stok.user posted image  V vozičku se dlje kot par sto metrov ne mara peljat, tak da hopa v kengurujčka ali sling pa gremo...
Vsak dan je bolj lasata, pa tudi črnolasa je še vedno ( Dona je bila v njeni starosti že rjavolasa). Pri skoraj 6 mesecih je dolga dobrih 69cm in tehta okroglih 7000g. Baje bi lahko bla kej težja, a meni se zdi čist o.k.

Plenice in Dona: Še vedno smo zvesti uporabniki Pampers premium care!!user posted image  Očitno še ni pripravljena na kahlico, čeprav priznam, da se tudi jaz kaj pretirano temu ne posvečam. Eh, do tretjega leta bo mende suha.

Govorjenje, petje: Raztura sto na uro. Govori in poje 24/7. Že od 18 meseca tvori lepe stavke. Pravljic nima obstanka poslušati. V avtu poje zraven otroških CD- jev in zna že skoraj vse pesmice Romane Kranjčan na pamet. No, če že ne pri zgodnji hoji in kahlici - kar se govora tiče je kar dobra.

Zdej me pa moja mala Vitica "kliče".user posted image  Se še kaj oglasim!!!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
26.10.2009 22:40:44   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Lane, lepo, da se oglasiš. Pa bravo za Anetouser posted image Mislim za lulanje pa to.
Se spomnim kdaj nate in na tvojo službo in vse kar moraš tam prenašat (vključno z gojenci; saj verjetno veš koga imam v mislihuser posted image )

,Ma ona je faca na kubik user posted image user posted image user posted image user posted image   takih bi jaz malo več imela user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.10.2009 7:59:55   
Kasija
brina, martin in teo vse najboljše!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.10.2009 10:14:05   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

brina, martin in teo vse najboljše!

VSE NAJBOLJŠE!!!

pingi, kasija - jutri imam tudi jaz čas. gremo se zment za en sprehod

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!