VANILI
|
čer, mamčice!! Čas me preganja, zato bom poskusila bit čim krajša (in jedrnata): 1. ŽIVA - čestitke in srečno nosečnost!! 2. vsem slavljencem in slavljenkam za nazaj in naprej želim vse naj naj naj boljše in najlepše!!!! 3. nisem brala za nazaj, ker kot sem že v uvodu omenila, samo sem malo zadnji dve strani preletela. zato bom samo situacijo špri nas povedala: TEO - žabek ima eenergijo za tri. Od jutra do noči. Dojiva se še, s tem da zdaj on diktira, na kateri strani ja, na kateri ne, pa potem ugotavlja: "Tu teče, mami!" In tako so moje noči še vedno neprespane. Nevede so mu zrasle petke, tako da je zdaj 20-zobati falot-piškot. Ja, res je včlasih tak lump, kar piču ga, pa vrže kaj Živi direkt v glavo, pikici moji. In ne pomagajo pogovori, njemu je vse tako smešno. No, ko vztrajam, pa naredi šobico. Sicer se pa brani, da ne ve, zakaj je to naredil. In se ji opraviči in jo objema in lupčka. Pol pa bodi pameten. Imamo še pleničke, ker se nama ne da s tem ukvarjat. ko kaka, to pove in moraš it stran. Zna nas poslat v sobo, dol, stran. Ima pa ta moj žabo tudi nežno plat. Namreč tako ga ganejo žalostni prizori v risankah. Npr. pri ledeni dobi 2, ko eli kot mladiček najde drevo v obliki mamice. Vsakič tako hudo joka, in govori, kako je boga mala, da bi jo on božal in stisnil k sebi. Zafnjič mu je prinesel moj mamutka igračo in zdaj skos nosi ga s sabo, še ponoči. druga taka risanka je levji kralj. Ojej ta moja mala dušica občutljiva. Trenutno je zdrav, kar pa na žalost ne morem rečt za Živo. Zgleda, da ima poseldice prebolele škrlatinke oziroma zaplete. Žalostno je to, da se je Tanč šele poglobila v vse njene zadeve, ki jih ima - sva ššli v petek na matelkovo, ko je bila dežurna. Je zlata, neverjetna zdravnica. kapo dol. Tako da nas zdaj čakajo preiskave... Držite nama pesti, da bo vse ok z mojo malo hčerkico... sicer je ful naspidirana, v šoli ji je super, ima milijon hobijev, čeprav ji skos težim, naj se iz čeas izpiše. Ampak glede na to, da se vse odvija v času OPB (razen ponedeljki so do 6-ih zasedeni) - pa da ni nikoli popoldne utrujena, zakaj pa ne. Dokler je vse skup še igra, naj bo, če bi se pa česa resno lotila kdaj, pa bomo drugače dorekli. Nič, šibam gor, trenutno ima virozo (tle teli naši zdravniki so kot po navadi spet predpisali AB, a je T. rekla, da ne vidi smisla, jaz se pa strinjam z njo). Skratka - lepo se imejte in naj se nas bacili, bakterije in virusi izogibajo v veeeelikem loku!!! papa vanili