Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 21:26:31
|
|
|
|
3jeMi
|
evo, lejdis, vas lepo pozdravim, sem toliko šopingirala zadnjih par minut, da sem čist preč... ... mislim, tole nakupovanje z miško po internetu tudi ni mačji kašelj... sem Lovra malo pri Quelle-tu oblekla ... joj, sebe bi pa še mogla... je mama mamo oni dan nadrla, da se nič ne uredi in hodi okoli v starih cotah, pa se je hči malo zamislila... menda bo mama mamo in svojega vnuka peljala v šoping v kratkem... vidim, da ste bile nekatere... nanka, majuska, metuljcek in verjetno še katera... bolj produktivne danes od mene ... me veseli, zdaj si pa privoščite kaj lepega, sproščujočega... razen gospe metuljčkove, ostale veste kaj mislim, ti gospa metuljček pa kar lepo počakaj do četrtka ... jaz ne vem kdaj pridem na vrsto, mojemu se bo itak spipal tam v KC, ker samo visi tam, greje posteljo, afne gunca po hodnikih, delajo mu pa nič (samo v četrtek je imel razgovor z anestezistko in pregled srca in to je to) ... samo vizita zjutraj in ob enih povedo, če je na spisku za operacijo drug dan ali ne... se ne čudim, da so take čakalne vrste... nič, punce, mi očke nekaj nagajajo in skupaj lezejo... pa še malo bom na TV3 Podmornico gledala... ker igra mmmmm.... nočko dame
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 21:26:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Babe žabe, niste resne... Me veseli, da sta kar dve izgubljeni duši našli pot nazaj do nas... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 21:27:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
3jeMi: samo 9 sekund za tabo sopiham...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 21:32:45
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 juhica + kruh --> yummy, yummy, to vedno je moj dedek (meni impossible kombinacija, on pa ima daleč najraje juho z nudlčki in zraven en na široko odrezan kos domačega hlebca, pečenega v peči - kar gode od zadovoljstva - tako kot tiste mačke v Whiskasovi reklami ) ... probaj, morda bo ta mešanica tudi Živi všeč ... mmmmmljask, tvoj dedek že ve kaj dobro ... samo tole je pa meni tako dobro, to sem vedno pri stari mami jedla... kar čutim okus mmmm res mljask... p.s. in no ja, priznam, na to sem ujela svojega moža ... smo bili na eni novoletni motoristični žurki na enem kmečkem turizmu in jaz lepo pri večerji v domačo juhco začnem drobit domač kruh... on pa sedi zraven mene, me gleda in se začne smejat, da kaj takega še ni videl... moj zdrav kmečki mestni fant ... no, pa sva skupi prišla... nadaljevalo se je pa čez ene tri mesece z zrezkom...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 21:34:09
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica 3jeMi: samo 9 sekund za tabo sopiham... počasi... pazi na prst... zdaj pa res... nočko...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 22:04:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 22:15:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 22:34:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 7:35:09
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, no danes smo imeli ob 5h auf ... nič veš spanja. Posledično sem še ful zaspana. Tule je zajtrk, jaz grem po ta prvih opravkih ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 7:58:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tudi od nas dobro jutro in HB, da so se odpravili v vrtec. Staš je namreč vstal že zelo zgodaj, pojedel dve banani in se tako pokakal, da glava peče. Spet me je slačil, ker on bi se dojil. Zanimivo, da takrat, ko sem imela A, ni niti poskušal, sedaj pa ja. Zajtrk kliče....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:05:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:10:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:17:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:22:56
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! mi smo oki doki... razen mali je zjutraj očka iskal , potem je pa vzel moj telefon, kjer imam njuno sliko za ozadje in gledal ata na sliki ... očka je imel divjo noč, so v sobo dobili enega starejšega ata iz Prekmurja, ki je gluh, včeraj je cel dan spal, ob 11h zvečer se je pa začel sam s sabo pogovarjat kot, da bi bil v eni oštariji, ob 1h si je pa tranzistor navil... noben ga ni mogel ukrotit... so se fantje zmenili, da danes ponoči ga bodo pa s posteljo vred ven peljal, pa naj se dere in dela kar hoče... almera... kar kar, dajmo dajmo... če si že tako daleč, dejmo dejmo... te bomo še klele brcale TV... joj, jaz tudi tako kompliciram... po drugi strani pa malemu po glavi skačejo sosedje... od zgoraj sosedove smrkolinke, od spodaj pa občasno soseda, ko si privošči glasno muziko... ampak mali drnjoha in sem prav vesela, da se je navadil šundra okoli, ker jaz sem v hiši gor zrasla, je bil vedno mir, in še danes ne morem brez čepkov zaspat, rabim čisto tišino ... v spalnici pa imava en mini TV (sem ga jaz s seboj prinesla), pa ne vem, če sploh še dela, ker odkar imava Lovra še ni bil prižgan... mojcek... ... samo, da bi atek kaj prodal... ko sem začela brat, sem samo čakala kdaj bom do kakšnega denarja prišla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:34:22
|
|
|
|
Majuska
|
Tole glede TV-ja v spalnici sem hotela že včeraj napisat, pa me je ven vrglo ... v bistvu si s tem delate precej slabo uslugo. Pa ne mislim ravno sevanje, jaz včasih malo pokukam v kake feng shui knjige in mislim da kar drži, da te odbojne površine oddajajo slabo energijo. Jaz sem recimo precej slabo spala še doma, ko sem imela nekaj časa TV v sobi. Spalnica je prostor, ki je namenjen počitku in razne naprave ta mir samo motijo. Pa tudi za telovadba orodja pravijo, da ne spadajo v spalnico (pa imam orbitrek tam, ker ga ne morem nikamor drugam spraviti!).
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:34:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:38:32
|
|
|
|
3jeMi
|
mojcek zaradi tega... IZVIRNO SPOROČILO: Almera Danes sem iz podiplomca dobila povabila, da naj grem na ena predavanja, ker so samo še letos in mi manjkajo do magisterija - jao, zdaj so me pa res v rit brcnili
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:40:35
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tole glede TV-ja v spalnici sem hotela že včeraj napisat, pa me je ven vrglo ... v bistvu si s tem delate precej slabo uslugo. Pa ne mislim ravno sevanje, jaz včasih malo pokukam v kake feng shui knjige in mislim da kar drži, da te odbojne površine oddajajo slabo energijo. Jaz sem recimo precej slabo spala še doma, ko sem imela nekaj časa TV v sobi. Spalnica je prostor, ki je namenjen počitku in razne naprave ta mir samo motijo. Pa tudi za telovadba orodja pravijo, da ne spadajo v spalnico (pa imam orbitrek tam, ker ga ne morem nikamor drugam spraviti!). tole se čisto strinjam, samo kaj ko ni prostora... midva imava tudi printer, skener in ostale pritekline k laptopom v spalnici, aja, pa še sobno kolo, ki samo stoji tam in Lovro se občasno s pedali igra... se bova pa potrudila, da takih priteklin ne bo v Lovrovi sobi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:41:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:42:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:44:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.10.2009 8:45:43
|
|
|
|
3jeMi
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:48:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2009 8:49:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?