|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 20:38:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Staš, kje je preostanek zobka? Shit, ej! A se vam kaj svita, kdaj si ga je zbil? SE da razbrati iz kakšne slikce, kdaj je še bil cel? Ma, grozno, res! Sicer pa super za očeta in čudežno izginotje ciste. Miracles DO happen - wiii. Majuška, kako ste sestankovali? Je bilo kaj krajše od pričakovanega? Berem, da je kar trajalo ... Mi smo pa danes v šoli imeli delavnice na temo prve pomoči - odlično je bilo malo obnovit znanje. Kolk človek pozabi - uf, uf. mojček, si že ugotovila krivca za drisko? Aha, vidim, da greš v akcijo, da razkrinkaš packa, ki povzroča težave Juha z nudlci - ni blema, boš torej mal večkrat dala to na jedilnik. Če ji je všeč, naj je pa malo več poje. Bolje kot da štrajka in se za vsako žličko matraš. Naša madam so danes blagovoljili v vrtcu pojesti cel zajtrk, pa še kos kruha čez, za kosilo pa so se odločili, da jedo sami, svinjali naokoli, si polili Hello Kitty majčko, da je muca zaplavala v juhi, potem ko so pa že vsi šli spat, je pa damica jedla. Pa ne kosilo. O, ne, to pa ne. Grizljala je crispy. Hm ... OK, bolje išta nego ništa ... mora bit človek skromen in zadovoljen že z majhnim napredkom, a ne da? anika, kako je bilo prvi dan back at work? populis, se je pri Lari kar nankrat začel odpor do kopanja al kako? Kako se je pa danes držala v vrtcu? Počutje OK? Tista štorija iz vrtca, ko je bil otroček kar pri čistilki - GROZNO! Pri nas v šoli imajo PB do 16.30 in se kar dostikrat zgodi, da pride kakšen izmed staršev se kasneje. Dežurna sodelavka VEDNO počaka. Morda ne glih z nasmehom od enega do drugega ušesa, ampak otrok ne sme biti sam. Oh, no, to pa ne! O, levinja, kje si, bejba. Javi se še kaj, tamaučici pa pošiljam 3jemi, saj bodo ateka še letos poštimali, kajne? Pri našem zdravstvu človek nikoli ne ve. Držim pesti, da se to čim prej porihta. Lovrotu pa en leeeep vrtčevski dan tomorrow. najmanj produktiven dan v letu - ajme, ajme, jaz pa šele zdaj to izvem, ko se skoraj končuje ... ampak v šoli smo pa fuuuul naredili, pa pop. in zvečer tudi ... eh, ga bom pa next year utrofnla ilatic, tvoj Edo je strašen. Congrats! Kako ste pa kaj ostali člani familije? Majuška, jaz dobim celo sezono Gospodinj soon, pa ti jih potem, ko jih odgledam, lahko posodim. Si za "biznis"? rebeca, kako je kaj v službi? Si se že čist navadila? Po 4 ure si, a ne? Tamalčka že skoraj odštevata do vrtca? In ti? Kako pa fasada? Nam jo boš kaj pokazala? Opala, zdaj bo pa zvok in slika kot se šika Nobel. Prav razvajala se bosta. C'mon, še v spalnici TV - a ne bo to mal tu mač? Le pazita, da ne izginila romantika ... Kaj pa sevanje pa to?
|