|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
27.10.2009 15:21:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

poračun elektrike... dobili včeraj... ne bi rabil pošiljat, moramo doplačat 56 € user posted image

mejte se, letiva k očku...

Mi pa 197 €.

Pozdravta očka. In naj jutri ne joka, prav? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.10.2009 15:29:19   
neboglasnica
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, za vsakega nekaj...

Na moje zdravje!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 16:24:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.10.2009 16:40:18   
glugluglu
oj,

neboglasnica, kaj si to pripopala, sem se ravno vzdržala, ker je sedaj Mitja jedel, jaz imam pa itak danes že vsega dovolj, grem na RR, potem me pa tu hrana pričakauser posted image , pa čestitam za goduser posted image

se vidi, da so počitnice in ste malo bolj zgovorne, no mi smo v službi, ta starejša dva sta na počitnicah pri dediju, Tian pa lepo v vrtec hodi. Rd od Marka uspel, fajn je bilo, hvala za čestitkeuser posted image .

O TV v spalnici, fajn temauser posted image : jaz tudi kakšno knjigo o feng šuju preberem, imam tudi doma eno knjigo in sem bila tudi zelo, zelo proti TV v spalnici. Sedaj ga pa imava že nekaj let in ga ne dam več venuser posted image . Res pa je, da tudi jaz ne morem zaspat, če je TV prižgan in moj dragi to pridno upošteva, ugasne TV, če se gre spat, se gre spat, če se pa gleda TV, se pa gleda.
Malo manj se sedaj uporablja, ker je še Tian v spalnici, pride pa prav to tudi za otroke, saj pride že do različnih želja po gledanju programov ob isti uri, tako, da je že kar uporabno imeti 2 TV-ja.

mojcek: midva imava jogije iz lateksa, ne menjam niti pod razno, razen za enake, so pa od
Dollarja Dollar. Dormeo imata otroka, so tudi ok, ampak po svoje, zame so pretrdi, se mi zdi, da se slabše prilegajo telesu kot tile iz Dollarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2729
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 17:30:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 19:17:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.10.2009 19:55:36   
neboglasnica
Kake čudne barve RR-ja?

Za nocoj se poslavljam, sem ravnokar izvedela, da je umrla draga prijateljica, sicer gospa v zrelih letih, ampak ena izmed redkih, ki so mi držale vez z mojo pokojno mamo.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 19:56:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 20:01:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.10.2009 20:09:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Dan!

hehe sem vidla, da sem sprožla kr fajn debato o tv-ju v spalnici. Pri nas ga nikoli ni bilo, do zdaj. Zdaj pa je in bo. Pika. Namreč, ker ne moreva več gledati tv na glas, pač pa je vse na minimum in to me blazno moti. Naša Iraya spi very, very plitvo in vsak tak ton jo zmoti. Mi2 lahko govoriva, ne bo nič, kak pa sliši koga drugega, je pa štala.
To je zato, da imava še kaj od kakšnega filma kdaj.

Načeloma pa je naš tv itak prižgan samo od 19 ure dalje pa do 23 nekje in to je to.

mi imamo TV prižgan popoldne kake pol ure za risanke, pa morda zvečer kaki 2 uri, če je glih kaj pametnega na sporedu. No, za vikend morda malo več.

Fengshui ipd. fore..a tiste, ki pravite za tv v splanici, imate pol celo stanovanje v tem stilu? Po njem ne pašejo tud vrata nasproti okna v prostoru, ker energija izginja, tud ogledalo ne paše v splanico, pa postelja naj bi bila obrnjena proti severu, pa vhod mora biti obvezno obrnjen na vzhod, pa vsi ostri celi (se pravi koti) zaobljeni pa....otroška soba naj ne bi mejila na steno stranišča, kopalnice oz. kuhinje, pa rože kakšne naj bodo, da bo vzdušje čim lepše in harmonično, pa, pa....pa še pa još. Vsaka vam čast, če vse lahko tako uredite. In bila bi resnično vesela, če bi mi to pametovala tista, ki ima vse tako poštimano.

Becky, z veseljem bi imela tako poštimano stanovanje, ampak naše je že v osnovi zgrešeno ... smo najemniki in smo prišli v opremljeno stanovanje, čeprav precej moderno, ampak precej stvari ni funkcionalnih. Je pa res, da v spalnici ni dobro imeti odbojnih površin (TV, ogledala ipd.), ker vsrkavajo našo energijo, če povem po domače. Ogledala so recimo fajn za jedilnice, ker podvajajo hrano. Stranišče naj ne bi bilo v isti liniji kot postelja, hkrati ne sme biti neposredno nasproti vhoda. Vhodna vrata in okno naj ne bi bila direktno nasproti, ker energija ne zaokroži po stanovanju, ampak direktno odfrči ven. In še kaj bi se našlo ... pa ajurveda ima tudi nekaj zanimivih pravil, nekaterih se celo držim (zaspim na levem boku, ne smemo spati v nogavicah...) - če hočete, jih lahko prilepim gor user posted image

In niti slučajno nisem hotela pametovati, samo povedala sem, kakšna je bila moja izkušnja user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 20:14:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.10.2009 20:19:26   
Inigo
joj kake barve... me kr oči pečejo. no go tole! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.10.2009 20:40:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

GR - moja svakinja tud danes praznuje, god in rd - čist slučajno se je tako izšlo user posted image sta imela že prej izbrano to ime, pa je za 14 dni pohitela in ima danes dvojni praznik user posted image

Superca. Cobngrats! Tako je praznovala tudi moja sodelavka Urška pred nekaj dnevi - god in rd na sv. Uršulo. Not bad.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.10.2009 20:41:02   
metuljcek321
modra/viola/rjava?

WTF?

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.10.2009 20:49:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

OMG spet nova barva RR, vsaka je grša.

he, he, pa še res jeuser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.10.2009 20:49:40   
metuljcek321
Aja, pa dober večer. Danes je bil zelo prijeten dan, Anja je v vrtcu pojedla 2 krožnika juhe s pire krompirjem (so ji ga dali notri, da je malo zgostilo zadevo). V šoli tudi ni bilo slabo - imeli smo delavnice na temo nasilja & je bilo ful zanimivo in poučno. Potem sem šibala po malečko, pa takoj k sodelavki pogledat novorojenčka (smo šli vsi anglisti k njej - ona je tudi anglistka), potem domov, z Anjo na sprehod in do prijateljice in njenega sinkota. Zvečer sva pa še doma dobili obisk - prišla je frendica s familijo. Odličen, pester in razgiban dan - ouje ...

gr, veselo godovanje ti želim, pa user posted image  za žalostno novico.

Umpa, dobr sta se vidva to zmenila z Lukatom, res kul.

mirjam zihr je zihr, zdaj si pa ready to go ... soon ...

mojček - jaz spim na enem no name jogiju, mi je d best, spim vedno kot polh in se zbudim naspana. Moj sei je pa kupil (mislim, da v Hoferju) en Dormeo look-alike & je tud zelo zadovoljen.

Almera, veselo na delo!

neboglasnica - mi imamo dober € poračuna. Totalno dobr ... ampak pri vas je pa ornk dosti poračuna - fuj in fejuser posted image  A so se mogoče zatipkali???

umivanje glave - naša, medtem ko ji spiram šampon, rotira in se obrača pod tušem, potem ji dam spet malo za prijet kapljice vode, se igra, gruli in poje, pa spet spiranje lask ... da bi ve vidle, kakšno čupo že ima - fuuul kodrov, pa prav konkretno so že dolgi. Wiiii, meni je to tko kjut.

3jemi, držim pesti, da ju3 zrihtajo možeka.

flower, kakšne barve je tvoj novi coat? Kje si ga nabavla? Kakšen model/dolžina? Tell us all, please.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image  dobra si user posted image  hja, če bi le life tko deloval, da bi blo pol res vse super truper, si dam takoj rdeča vhodna vrata, da bom mela dnaaaaaar, dnaaaar, dnaaaar user posted image

Deluje tudi rdeča denarnica - preverjeno! Poskusi, ne bo ti žaluser posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 27.10.2009 20:59:06 >

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.10.2009 21:07:24   
sasi13
men tudi tale barva ni všeč user posted image mal čudno zgleda.

lumpa pri nas je anžej že to kakšen mesec nazaj počel. dala sem mu aspirator in je hodil po stanovanju gor in dol in si pumpal vn ampak je šlo včasih malo tudi v usta user posted image

flower čeprav imaš nov plašč še nej mrzlo mal počaka je bilo danes tako luštno ko je bil sonček.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:11:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:12:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:13:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2745
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:18:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2746
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:24:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:25:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2748
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:26:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 21:26:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?