|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
26.10.2009 19:17:07   
neboglasnica
Mi je Zimska zaupala super novico. Je pa tudi Ilatic že sama objavila. Klikajte, glasujte!

http://www.ringaraja.net/forum/glasuj_za_%C5%A1portnika_tedna%2D_hvala_%21%21%21/m_4607953/tm.htm

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.10.2009 19:17:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mi je Zimska zaupala super novico. Je pa tudi Ilatic že sama objavila. Klikajte, glasujte!

http://www.ringaraja.net/forum/glasuj_za_%C5%A1portnika_tedna%2D_hvala_%21%21%21/m_4607953/tm.htm

In pa seveda ČESTITKE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.10.2009 19:21:00   
neboglasnica
http://www.siol.net/sportal/drugi_sporti/borilni_sporti/2009/10/sloveniji_na_sp_v_kikboksu_sest_odlicij.aspx

Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 19:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.10.2009 19:23:02   
neboglasnica
http://www.siol.net/Sportal/Sportal_plus/Sportno_ime/2009/10/Sportnik_tedna_43teden.aspx

Evo, da ne boste preveč iskale.

Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.10.2009 19:23:59   
neboglasnica
Umpa: gledam in občudujem tvoj ticker.... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.10.2009 19:33:23   
nanka
evo ena že spi, ena pa čaka očija da jo da spat ( ki je btw na ..........................fuzbalu)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 19:36:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 19:37:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 19:42:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.10.2009 19:57:24   
Majuska
čer,

danes je pa za mano res naporen dan ... 3 ure na seji, potlej zakopana nekje med računalnikom in papirji, komaj sem čakala na konec šihta. Mi je pa dan hitro minil.

Doma je bil Aleksander nekaj časa prava pridna bubica, potlej pa bil pa kar tečkan, ko je bilo treba v posteljo. Sedel je v postelji in tečnaril, rinil v naročje ... mislim da je očku uspelo, da je mali zaspal. Jaz pa sem končno prišla do svojega toplega obroka (solata s krompirjem, njami!).

Gruntam, da bi posnela Gospodinje in šla malo prej spat. Prejšnji teden sem čisto pozabila na njih, ker sva šla v teater, razsvetlile me - sem dosti zamudila? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.10.2009 19:59:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Samo, da pojokam .... ko sem previjala Staša, sem ugotovila, da mu manjka več kot pol prve zgornje enke. Sploh ne vem kdaj, ker so ga drugi rihtal cel teden. Šibam klicarit po ZD naprej...

Ojej Kje si ga pa imela, v varstvu al kako? Pa nihče ni rekel, da je padel al kaj?? POPIZDIM!!!!!!!!

Kolikor mi je znano iz vrtca ni bilo nobene novice, da si je karkoli naredil. Že zadnjič, ko je imel celo krvavo majčko ni nobena vzgojiteljica nič rekla. Doma pa tudi pravi da se ne spomni.

Drugače se pa svašta dogaja po vrtcih. Od dragega sodelavec ima malčico v vrtcu pri nekih nunah v Štepanjcu, vrtec je odprt kao do 16 00, zadnjič je malo zamudil in je prišel 10 min čez 16 00. Vzgojiteljico je srečal na vhodu, tudi bu mu ni rekla, ko je prišel v igralnico je ugotovil da je otroka pustila samega pri čistilki, ko jo je oblačil je pa opazil da ima čisto prebito ustnico in zobek odlomljen, pa že tako ima slabe zobke, ji kr propadajo, stara je 19 mesecev. Kaj je rešil še ne vem, ker se je to dogajalo prejšnji teden, čet pet

Saj ne morem verjeti ... in to pri nunah user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.10.2009 20:14:15   
metuljcek321
Hej-hoj!

What a busy day (againuser posted image ): šola (krompirjeve počitnice zaenkrat lahko samo vohamouser posted image  user posted image ), po malo v vrtec (po obvozu čez drn in strn - so končno zaprli cesto, da jo obnovijo kot se šika - zdaj se pa res dela noro, noro, noro ... naša občina bo očitno popedenala reči v nulouser posted image ), igranje, hranjenje, mini sprehod, ortodont, banka, trgovina (nakup darila za novorojenčka sodelavke, ki ga gremo ju3 pogledat), domov, igranje, hranjenje, previjanje, spanje ... moj dan in a nutshell.

Tale 26. 10. je odbrzel mimo kot strela, ne morem verjet, ej.

Cel teden imam splaniran do minute - ful enih obiskov, srečanj, sestrična pride na mini počitnice, soseda je s familijo prišla mal v domače kraje s Sicilije, možek pride v četrtek, itd. itn. Mora dogajat, da ni dolgčasuser posted image  user posted image

Pa ve?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.10.2009 20:25:22   
rovar_ka
Helou helou!

Da vas malo po doooolgem času pozdravimuser posted image ne vem kak, ampak kar naenkrat mi je sfalilo časa za RR.. No, sej berem tu in tam, zdaj sem recimo na 87 strani. Počasi, pa bouser posted image

Mi smo načeloma ok, otrok je bolj kot ne skoz bolan. Prejšnji teden je bila na antibiotikih, v četrtek je šla v vrtec po tednu in pol. Zdaj pa ji spet teče iz noska. Mislim, da je bila cela dva dni brez šmrklja, zdaj pa spetuser posted image

Hrana - večino je sama, najlažje je hrenovke z vilico, to pa res prav lepo je.. Z žlico pa odvisno kaj je, juho in take tekoče zadeve ji dajem jaz. Ostalo, kaj pa ona ne vlovi z žlico, pa  pograbi z rokamiuser posted image

Govor - Tia je nekje prejšnji teden ugotovila, da imajo besede še kaj več kot en zlog. Reče mama, ata, babi, dedi, Taja, Maja (vzgojiteljica v vrtcu), Mini (muca), banana, duda, opica, "toto mea" (to bi imela), luna, pes, nos, oka (oko), roka (te prime in te odpelje kam želi), popi (popek), pupa, bebi (dojenček), opica (se ji včasih posreči, večinoma reče opika), kaka, gor, na, daj, do (dol), koko(š), cica (čičat/sedet)... se mi zdi, da kr veliko govori in da se vse razumeva. Drugače pa razume tudi v angleščini (ati se namreč z njo pogovarja angleško že od enega 7. meseca), npr. nose, mouth, ears, hair, bellybutton in vse to tudi pokaže.. Pa povedala je prvi stavek: Na, Taja! user posted image Al pa: Mama, ne!user posted image No, pravkar z atijem dajeta kocke v luknjice in je rekla "tu not"user posted image Sem jo prej hotla posnet s fotkičem in je bila battery exhausteduser posted image

Mi pa je fascinanten sosedin fantek, ki je 4 mesece strejši od Tie.. Kaj pa ta vse govori! Vse! In jaz mu zadnjič za hec rečem: avtocesta! In mali reče avtocesta! pa lubenica še reče od teh daljših beseduser posted image V glavnem, vsakič sem prav impresionirana, kak govoriuser posted image

Nič, grem se igrat, ker ati že tečnari kaj delam tak dolgouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.10.2009 20:37:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Govor - Tia je nekje prejšnji teden ugotovila, da imajo besede še kaj več kot en zlog. Reče mama, ata, babi, dedi, Taja, Maja (vzgojiteljica v vrtcu), Mini (muca), banana, duda, opica, "toto mea" (to bi imela), luna, pes, nos, oka (oko), roka (te prime in te odpelje kam želi), popi (popek), pupa, bebi (dojenček), opica (se ji včasih posreči, večinoma reče opika), kaka, gor, na, daj, do (dol), koko(š), cica (čičat/sedet)... se mi zdi, da kr veliko govori in da se vse razumeva. Drugače pa razume tudi v angleščini (ati se namreč z njo pogovarja angleško že od enega 7. meseca), npr. nose, mouth, ears, hair, bellybutton in vse to tudi pokaže.. Pa povedala je prvi stavek: Na, Taja! user posted image Al pa: Mama, ne!user posted image No, pravkar z atijem dajeta kocke v luknjice in je rekla "tu not"user posted image Sem jo prej hotla posnet s fotkičem in je bila battery exhausteduser posted image

Wow!

Impresivno.

Najbolj me pa seveda navdušuje tisto, kar sem poštihala z modro. Well done, baby!

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.10.2009 20:38:08   
metuljcek321
Staš, kje je preostanek zobka? Shit, ej!user posted image  user posted image  A se vam kaj svita, kdaj si ga je zbil? SE da razbrati iz kakšne slikce, kdaj je še bil cel? Ma, grozno, res! Sicer pa super za očeta in čudežno izginotje ciste. Miracles DO happen - wiii.

Majuška, kako ste sestankovali? Je bilo kaj krajše od pričakovanega? Berem, da je kar trajalo ... Mi smo pa danes v šoli imeli delavnice na temo prve pomoči - odlično je bilo malo obnovit znanje. Kolk človek pozabi - uf, uf.

mojček, si že ugotovila krivca za drisko? Aha, vidim, da greš v akcijo, da razkrinkaš packa, ki povzroča težaveuser posted image  Juha z nudlci - ni blema, boš torej mal večkrat dala to na jedilnik. Če ji je všeč, naj je pa malo več poje. Bolje kot da štrajka in se za vsako žličko matraš. Naša madam so danes blagovoljili v vrtcu pojesti cel zajtrk, pa še kos kruha čez, za kosilo pa so se odločili, da jedo sami, svinjali naokoli, si polili Hello Kitty majčko, da je muca zaplavala v juhi, potem ko so pa že vsi šli spat, je pa damica jedla. Pa ne kosilo. O, ne, to pa ne. Grizljala je crispy. Hm ... OK, bolje išta nego ništa ... mora bit človek skromen in zadovoljen že z majhnim napredkom, a ne da?

anika, kako je bilo prvi dan back at work?

populis, se je pri Lari kar nankrat začel odpor do kopanja al kako? Kako se je pa danes držala v vrtcu? Počutje OK? Tista štorija iz vrtca, ko je bil otroček kar pri čistilki - GROZNO! Pri nas v šoli imajo PB do 16.30 in se kar dostikrat zgodi, da pride kakšen izmed staršev se kasneje. Dežurna sodelavka VEDNO počaka. Morda ne glih z nasmehom od enega do drugega ušesa, ampak otrok ne sme biti sam. Oh, no, to pa ne!

O, levinja, kje si, bejba. Javi se še kaj, tamaučici pa pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

3jemi, saj bodo ateka še letos poštimali, kajne? Pri našem zdravstvu človek nikoli ne ve. Držim pesti, da se to čim prej porihta. Lovrotu pa en leeeep vrtčevski dan tomorrow.

najmanj produktiven dan v letu - ajme, ajme, jaz pa šele zdaj to izvem, ko se skoraj končuje ... ampak v šoli smo pa fuuuul naredili, pa pop. in zvečer tudi ... eh, ga bom pa next year utrofnlauser posted image

ilatic, tvoj Edo je strašen. Congrats! Kako ste pa kaj ostali člani familije?

Majuška, jaz dobim celo sezono Gospodinj soon, pa ti jih potem, ko jih odgledam, lahko posodim. Si za "biznis"?

rebeca, kako je kaj v službi? Si se že čist navadila? Po 4 ure si, a ne? Tamalčka že skoraj odštevata do vrtca? In ti? Kako pa fasada? Nam jo boš kaj pokazala? Opala, zdaj bo pa zvok in slika kot se šikauser posted image  Nobel. Prav razvajala se bosta. C'mon, še v spalnici TV - a ne bo to mal tu mač? Le pazita, da ne izginila romantika ... Kaj pa sevanje pa to?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 20:51:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 20:56:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 20:58:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.10.2009 21:14:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mi pa že 2 večer zvečer noče lepo flaše, tko da... zjutri ob 5h pa jo pogoltne v manj kot minuti... kdo bi vedel.

Aha, tudi naša mala miss je skenslala večerno flaško v zadnjih nekaj dnevih ... zjutraj pa spije na dušek! Kar teče proti njej iz sobice v dnevno sobo ... gasa do pasa ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.10.2009 21:16:01   
metuljcek321

kiro kaj zanima?
ker jaz sem to sezono, k jo zdaj vrtijo, že celo pogledla in vse dele, kar se jih da ta novih dobit na netu, ravno tko Housa.
user posted image  
dogaja.

Mene zanima vse, ampak trenutno ne bi še rada izvedela, kaj bo dogajalo.

Sem rahlo zadaj z nadaljevanji, ampak one day bom že ujela korak s časom - hi, hi.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.10.2009 21:18:31   
metuljcek321

ja. pikovit.
danes ga nisem dala in je mala kakala samo 2x in to sicer še precej mehko, ne pa več tekoče. bolje v glavnem.
da vidmo jutr, pa bo.
škoda.

juha - fajn ja, sam kalorije pa glih niso.

fino, da si že na sledi bad boyu!

juhica + kruh --> yummy, yummy, to vedno je moj dedek (meni impossible kombinacija, on pa ima daleč najraje juho z nudlčki in zraven en na široko odrezan kos domačega hlebca, pečenega v peči - kar gode od zadovoljstva - tako kot tiste mačke v Whiskasovi reklamiuser posted image  user posted image  user posted image ) ... probaj, morda bo ta mešanica tudi Živi všeč ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.10.2009 21:19:08   
metuljcek321
Over & out.

Have a great night

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.10.2009 21:23:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Over & out.

Have a great night

Sladke sanje...

Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.10.2009 21:25:45   
neboglasnica
Almera: tok tok, zaposlena s produktivnostjo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?