|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
26.10.2009 21:26:31   
3jeMi
evo, lejdis, vas lepo pozdravim, sem toliko šopingirala zadnjih par minut, da sem čist preč... user posted image ... mislim, tole nakupovanje z miško po internetu tudi ni mačji kašelj... sem Lovra malo pri Quelle-tu oblekla user posted image ... joj, sebe bi pa še mogla... je mama mamo oni dan nadrla, da se nič ne uredi in hodi okoli v starih cotah, pa se je hči malo zamislila... menda bo mama mamo in svojega vnuka peljala v šoping v kratkem...

vidim, da ste bile nekatere... nanka, majuska, metuljcek in verjetno še katera... bolj produktivne danes od mene user posted image ... user posted image  me veseli, zdaj si pa privoščite kaj lepega, sproščujočega... razen gospe metuljčkove, ostale veste kaj mislim, ti gospa metuljček pa kar lepo počakaj do četrtka user posted image ...
jaz ne vem kdaj pridem na vrsto, mojemu se bo itak spipal tam v KC, ker samo visi tam, greje posteljo, afne gunca po hodnikih, delajo mu pa nič (samo v četrtek je imel razgovor z anestezistko in pregled srca in to je to) ... samo vizita zjutraj in ob enih povedo, če je na spisku za operacijo drug dan ali ne... se ne čudim, da so take čakalne vrste...

nič, punce, mi očke nekaj nagajajo in skupaj lezejo... pa še malo bom na TV3 Podmornico gledala... ker igra

user posted image

mmmmm....

nočko dame user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.10.2009 21:26:40   
neboglasnica
Babe žabe, niste resne...

Me veseli, da sta kar dve izgubljeni duši našli pot nazaj do nas...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.10.2009 21:27:59   
neboglasnica
3jeMi: samo 9 sekund za tabo sopiham...

Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.10.2009 21:32:45   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

juhica + kruh --> yummy, yummy, to vedno je moj dedek (meni impossible kombinacija, on pa ima daleč najraje juho z nudlčki in zraven en na široko odrezan kos domačega hlebca, pečenega v peči - kar gode od zadovoljstva - tako kot tiste mačke v Whiskasovi reklamiuser posted image  user posted image  user posted image ) ... probaj, morda bo ta mešanica tudi Živi všeč ...

mmmmmljask, tvoj dedek že ve kaj dobro user posted image ... samo tole je pa meni tako dobro, to sem vedno pri stari mami jedla... kar čutim okus mmmm res mljask...

p.s. in no ja, priznam, na to sem ujela svojega moža user posted image ... smo bili na eni novoletni motoristični žurki na enem kmečkem turizmu in jaz lepo pri večerji v domačo juhco začnem drobit domač kruh... on pa sedi zraven mene, me gleda in se začne smejat, da kaj takega še ni videl... moj zdrav kmečki mestni fant user posted image ... no, pa sva skupi prišla... nadaljevalo se je pa čez ene tri mesece z zrezkom...  

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.10.2009 21:34:09   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

3jeMi: samo 9 sekund za tabo sopiham...

počasi... pazi na prst... user posted image

zdaj pa res... nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:04:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:15:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:34:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.10.2009 7:35:09   
Majuska
'jutro,

no danes smo imeli ob 5h auf ... nič veš spanja. Posledično sem še ful zaspana.

Tule je zajtrk, jaz grem po ta prvih opravkih ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.10.2009 7:58:02   
neboglasnica
Tudi od nas dobro jutro in HB, da so se odpravili v vrtec. Staš je namreč vstal že zelo zgodaj, pojedel dve banani in se tako pokakal, da glava peče. Spet me je slačil, ker on bi se dojil. Zanimivo, da takrat, ko sem imela A, ni niti poskušal, sedaj pa ja.

Zajtrk kliče....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:05:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:10:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2687
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:17:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2688
27.10.2009 8:22:56   
3jeMi
jutro!

mi smo oki doki... razen mali je zjutraj očka iskal user posted image , potem je pa vzel moj telefon, kjer imam njuno sliko za ozadje in gledal ata na sliki user posted image ...
očka je imel divjo noč, so v sobo dobili enega starejšega ata iz Prekmurja, ki je gluh, včeraj je cel dan spal, ob 11h zvečer se je pa začel sam s sabo pogovarjat kot, da bi bil v eni oštariji, ob 1h si je pa tranzistor navil... noben ga ni mogel ukrotit... so se fantje zmenili, da danes ponoči ga bodo pa s posteljo vred ven peljal, pa naj se dere in dela kar hoče...

almera... kar kar, dajmo dajmo... če si že tako daleč, dejmo dejmo... te bomo še klele brcale user posted image

TV... joj, jaz tudi tako kompliciram... po drugi strani pa malemu po glavi skačejo sosedje... od zgoraj sosedove smrkolinke, od spodaj pa občasno soseda, ko si privošči glasno muziko... ampak mali drnjoha in sem prav vesela, da se je navadil šundra okoli, ker jaz sem v hiši gor zrasla, je bil vedno mir, in še danes ne morem brez čepkov zaspat, rabim čisto tišino user posted image ...  v spalnici pa imava en mini TV (sem ga jaz s seboj prinesla), pa ne vem, če sploh še dela, ker odkar imava Lovra še ni bil prižgan...

mojcek... user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo, da bi atek kaj prodal... ko sem začela brat, sem samo čakala kdaj bom do kakšnega denarja prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:31:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
27.10.2009 8:34:22   
Majuska
Tole glede TV-ja v spalnici sem hotela že včeraj napisat, pa me je ven vrglo ... v bistvu si s tem delate precej slabo uslugo. Pa ne mislim ravno sevanje, jaz včasih malo pokukam v kake feng shui knjige in mislim da kar drži, da te odbojne površine oddajajo slabo energijo. Jaz sem recimo precej slabo spala še doma, ko sem imela nekaj časa TV v sobi. Spalnica je prostor, ki je namenjen počitku in razne naprave ta mir samo motijo. Pa tudi za telovadba orodja pravijo, da ne spadajo v spalnico (pa imam orbitrek tam, ker ga ne morem nikamor drugam spraviti!).

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
27.10.2009 8:38:32   
3jeMi
mojcek zaradi tega...

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Danes sem iz podiplomca dobila povabila, da naj grem na ena predavanja, ker so samo še letos in mi manjkajo do magisterija - jao, zdaj so me pa res v rit brcnili

Neposredna povezava do sporočila: 2693
27.10.2009 8:40:35   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tole glede TV-ja v spalnici sem hotela že včeraj napisat, pa me je ven vrglo ... v bistvu si s tem delate precej slabo uslugo. Pa ne mislim ravno sevanje, jaz včasih malo pokukam v kake feng shui knjige in mislim da kar drži, da te odbojne površine oddajajo slabo energijo. Jaz sem recimo precej slabo spala še doma, ko sem imela nekaj časa TV v sobi. Spalnica je prostor, ki je namenjen počitku in razne naprave ta mir samo motijo. Pa tudi za telovadba orodja pravijo, da ne spadajo v spalnico (pa imam orbitrek tam, ker ga ne morem nikamor drugam spraviti!).

tole se čisto strinjam, samo kaj ko ni prostora... midva imava tudi printer, skener in ostale pritekline k laptopom v spalnici, aja, pa še sobno kolo, ki samo stoji tam in Lovro se občasno s pedali igra... se bova pa potrudila, da takih priteklin ne bo v Lovrovi sobi...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:41:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:42:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:44:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
27.10.2009 8:45:43   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:48:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2699
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 8:49:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?