|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
26.10.2009 12:51:20   
Urša08
Katjuša dober tek, men je pa špinača mjami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.10.2009 13:07:04   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša dober tek, men je pa špinača mjami user posted image user posted image user posted image
neni tudi ne bo problem ko mam vse rada na jedilniku.škoda da ni kruh omenjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.10.2009 13:07:09   
Katjusa

havla..... prvih par vilic sem misla, da bom bruhalauser posted image user posted image user posted image user posted image no na koncu sem vse pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO JST.... skušala sem si predstavljat, da je to nekaj dobrega.... ni mi najbolj ratovalo ker ne prenesem kuhane zelenjave sploh če je zelena.... še solata, če nekaj časa stoji zmešana je ne morem jest...... če nebi blo jajčk zreven tega vsekakor nebi mogla pojestuser posted image ..... nasledni preizkus imam v petek s kislo repo že za zajtrk.... ampak se tolažim da je naslednji obrok kuhana riba (rib tudi načelona ne jem, čeprav so vsekakor boljše kot špinača)  in potem zrezek za večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image , danes je tud zrezek tak da komi čakam večerjo, da si popravim okus po špinači.....

kje ste pa ostale kako vam gre?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.10.2009 13:09:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

neni tudi ne bo problem ko mam vse rada na jedilniku.škoda da ni kruh omenjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem se tud spraševala kdo je pisal tak jedilnik, da je špinača brez kruha al pa vsaj krompirjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma dober zdej je že za mano sem pa ko sem polovico pojedla dala špinačo v mikser in si jo še malo zmiksala.... je blo mal boljše k se nič ni vleklo po jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugič jo bom s paličnim fajn zmiksala, da bo kot pireuser posted image user posted image user posted image user posted image se pravi v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne izgubim v teh 14 dneh vsaj 5 kg se ne grem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.10.2009 13:13:16   
Urša08
Punce jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image Mogoče se drug teden pridružim user posted image A lahko katera še enkrat ta jedilnik gor prpopa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.10.2009 13:15:08   
Katjusa
DIETA  9kg / 14 dni

PONEDELJEK : zajtrk:      kava brez v poljubnih količinah,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   osoljena špinača kuhana na vodi,
                                    večerja:   1 velik zrezek ali biftek na olju v ponvi,
                                                   zelena solata.

TOREK:                  zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 velik zrezek,
                                                   zelena solata,
                                                   kakršnokoli sadje,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah.

SREDA:                   zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     2 kuhani jajci,
                                                   zelena solata,
                                                   1 paradižnik,
                                    večerja:   kuhana šunka v poljubnih količinah,
                                                   zelena solata.

ČETRTEK:           zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     1 kuhano jajce,
                                                   kuhana / presna repa,
                                                   10 dag sira,
                                    večerja:   navadni jogurt,
                                                   sadje (neomejeno).

PETEK:                   zajtrk:      repa z limono, črna kava brez,
                                    kosilo:     kuhana riba,
                                                   1 paradižnik
                                    večerja:   1 velik zrezek,
                                                   zelena solata.

SOBOTA:               zajtrk:      črna kava brez, 1 mala žemlja,
                                    kosilo:     piščanec na žaru,
                                    večerja:   2 kuhani jajci, repa.

NEDELJA:             zajtrk:      čaj z limono brez,
                                    kosilo:     1 zrezek na žaru,
                                                   sadje po izbiri,
                                    večerja:   po želji kar imate na jedilniku najrajši.

P.S.
      Solato pripravi s kisom, oljem in soljo,
      meso s poprom in soljo,
      sladkaj samo z natrenom,
      pij navadno vodo,
      osmi dan začni dieto od začetka in nadaljuj še en teden,
      po 14 dneh začni normalno jesti,
      če se diete držiš do ., izgubiš 9 kg v 14 dneh,
      s to dieto nastopi drugačna presnova metabolizma in se tri leta ne spremeni,
      to dieto uporabljamo v ljubljanskem KC.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.10.2009 13:18:50   
Katjusa
zdej sem pa lačna.... ampak ne prav lačna lušte s emi neki ins em se odločla, da grem namesto svoje lušte utapljat v sladoled za per minut na sobno kolo..... da bom vidla kako težko je porabit kalorije napram vnašanju.... mogoče mi to mal uredi misli..... tale špinača mi je že dala mislt, da se ne splača po kosilu še 3 kepe sladoleda pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša
če bi jst bla tvoje postaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje bi zdle šla v skrinjo po sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image ampak vsak ve zase kdaj se ne počuti OK kdaj želi kak kg izgubit in če se nam pridružiš boš vsekakor lepo pozdravljena in podprta ampak za moje pojme pa ne rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.10.2009 13:24:17   
Urša08
Katjuša hvala ti user posted image user posted image user posted image ma sej ni to da nism zadovolna sam rada bi ene 2 - 4 kg dol dobla pa bom čist happy. Je pa tale dieta ful kruta zame. Ne maram zelene solate, ne maram repe, kava črna brezuser posted image , pa rib ne jem, mah no vsaj zrezek jemuser posted image user posted image user posted image jaz bi rabla kako s krompirjem pa zelenjavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.10.2009 13:26:49   
sjmm

sjmm ma kakšenga cukrčka mate user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da se tvoji hčerki da domačo čokolado delat  - kako pa to zgleda, je to kakšno pecivo? user posted image user posted image user posted image

je že v zmrzovalniku, bom napisala zvečer recept, če bo dobra, smo mandlje not vmešale, to so v šoli pri gospodinjstvu delal....bomo vidl

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.10.2009 13:52:59   
Čebel@
ko smo bile user posted image  je ena(ne vem katera) pisala recept za eno sladico(pecivo) z jabolki in jogurtom-bi ga spet imela!!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.10.2009 13:57:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čebel@, Onasiss - a zdej bomo pa kar nike spreminjal al kaj??!! user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.10.2009 14:00:23   
Urša08
Onasis kje si se pa potepala user posted image

Men je pa ratalo spet en kupček cunj polikat, sem si še en kup prišparala za zvečer in če bom pridna sem za ta teden končala user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.10.2009 14:01:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image
bi me moralo skrbeti ker se Hana še ne vsede sama???

NE!!!!

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.10.2009 14:02:18   
Katjusa

Katjuša hvala ti user posted image user posted image user posted image ma sej ni to da nism zadovolna sam rada bi ene 2 - 4 kg dol dobla pa bom čist happy. Je pa tale dieta ful kruta zame. Ne maram zelene solate, ne maram repe, kava črna brezuser posted image , pa rib ne jem, mah no vsaj zrezek jemuser posted image user posted image user posted image jaz bi rabla kako s krompirjem pa zelenjavo user posted image user posted image user posted image

ja pol si na slabšem k jst jst pa špinače ne pa repe ne in kave ne.... torej repa in kava sme na istem sam zelena solata je ful večkrat na jedilniku kot špinača..... ker so v bistvu samo 2 stvari najbolj ugabne zame (kavo se že da spit) se mi zdi ta dijeta ena boljšihuser posted image user posted image user posted image user posted image druge dojete so polne kuhane zelenjave.....

te pa čist razumem včasih je lahko 1 kg in se ne počutiš tako kot bi se če tega kg nebi blouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

jst sem zdle porabla 150kalorij na kolesu sem bla gor 15 min kar ej na zečetku čist dost..... upam, da sem bom čez kak mesec smejala temu.... moja mami je tud bla najprej po 5 minut pa pol 10 in je misla, da je že dobra.... včeraj je bla pa 80 minut in to je dosegla v 1 mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image shujšala je dobrih 10 kg..... in sladkor si je ful popravla je na inzulinu in si ga je dajala 64 enot no zdej si daje 24user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ona hujša pod nadzorom z neko skupino v ZD imajo 2-3 tedensko telovdbo... pred tem so mel tečaj zdravega prehranjevanja.... je 5x na dan po malem.... pazi samo pri maščobah in soliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem sem ponosna nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.10.2009 14:03:39   
Katjusa
zakaj pa nanekrat tako menjate nicke? mlea? majchy?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men ste ble ful všeč pod starimi imeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.10.2009 14:03:46   
Onasiss
Jaz sem bila danes že tok dejavna...uh...

Najprej Vito v vrtec, potem sem šla vlogo oddat, pol sem šla na fitnes, potem sem si glavo umila, potem sem dala descu mal motivacije.....user posted image user posted image user posted image user posted image  potem sem šla na sprehod in v štacuno in evo me... kuham čaj in kosilo.... Ima še filane paprike, krompir in solata.....user posted image

Ursa hvala za jedilnik... Kako se naredi omaka s tamarjem????user posted image user posted image  Hvala.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.10.2009 14:07:19   
Urša08

Onasis eto da ne bom še enkrat pisala

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Urša kako narediš zelenjavno omako s tamarjem??

Simonakr a veš kako jaz to nardim. Iz goveje juhice vzamem lep konc govedine in zelenjavo (v ta namen dam kuhat več zelenjave , cvetačo, korenje, kolerabico,...) in potem popečem na maslu zrezke (kos mrzle govedine narežem na zreščke) , potem pa dodam zmiksano zelenjavico malce zalijem z juhico (lahko tud kocko) dodam tamar in to je to. Je pa to tako kosilo da lahko tud Žiga je. Če nimaš juhice kuhane pa dej samo par vrst zelenjavice , malce posoliš in dodaj tamar - pomoje bo isto dobrouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.10.2009 14:08:35   
Urša08
Katjuša vsa čast tvoji mami user posted image user posted image user posted image user posted image res si lahko ponosna nanjo user posted image pa super za telovadbo na kolesu, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.10.2009 14:10:34   
Urša08
Onasis jaz sem enkrat najdla ta recept v enem dnevniku in sprobalauser posted image Pri nas je problem k mamo vsi radi govejo juhico, govedine pa ne bi noben pojeduuser posted image če jo pa pripravim takole v omakici pa vsi vse pojemo, dons še Žiga user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.10.2009 14:18:07   
Onasiss
tenks urša...bomo probal, čeprav mi govedino itak pojemo in sicer jo popečem na olivnem olju in se na koncu tepemo za njo...celo Evita jo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.10.2009 14:19:35   
Onasiss
Katjusa...saj sva isti osebi.user posted image user posted image ..sva zamenjali  iz določenih razlogov... user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.10.2009 14:20:53   
Urša08
Onasis ja sej v tem receptu se tudi govedina popeče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.10.2009 14:25:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Katjusa...saj sva isti osebi.user posted image user posted image ..sva zamenjali  iz določenih razlogov... user posted image

sej mi je jasno.....user posted image user posted image user posted image user posted image sam upam, da vi2 ostanete istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal bomo rabli da se navadimouser posted image user posted image user posted image user posted image .... sama imam že isti nick od 2004 in bi gla blo tud treba zamenjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak še nsiem dobla nobene idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.10.2009 14:29:07   
tanci29
halo bejbe

joj jest sem dones izropala mulerja pa baby center...pol sem najdla najbolj hude čevle za krst...imajo 11cm visoko peto tko da bom pomoje sam sedela ampak so mi bli tolk dobri da nisem mogla da jih nebiuser posted image pa še iste barve so ko oblekica....hudooooo
joj nč se še nisem prpravla za pakiranje pa pranje pa likanje pa še pa še...mah bo že....babe še 4dni pa gremoooo...
ej ful vam sory k sploh ne vem kaj dogaja tuki gor tko da ne bo kake zamere sam res nimam cajta čitat

no tole sem nakonc...dietkarce držim pesti za vas....

mlea oz. onasis zakaj si se zdej kr u tvojga deca prekrstilauser posted image ....si bla pa fajn pridna danes

katjuša-bravo za tvojo mami....

urša-jest včas nardim take zrezke v paradižnikovi omakci....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.10.2009 14:32:54   
Onasiss
Katjusa-pa sej ni tako slabo...jaz sem se vmes še za trebuh non stop ščipala in mu govorila...URE SO TI ŠTETE LJUBČEK....še dobr, da je moškega spola....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?