|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
26.10.2009 8:56:44   
ronja
no, da vam poročam: po 4ih dneh v vrtcu je Ronja že uspešno pobrala 1. bolezen in jo pravično razdelila naprej še med naju z Lejlouser posted image . Tak da vse tri smrkamo, mamo vročino in smo sploh cvetke. NO, saj smo malo boljše, pa potem spet malo slabše... Skratka, ne vem, ali bo ta teden sploh šla v vrtec, so mi tam svetovali, da naj jo mam rajši doma, da se ornk pocajta. Ne bi rada uvajanja preveč prekinjala, sploh ker je tako lepo šlo, ampak ne ib pa rada otroka crknjenega tja vozla (tudi če bo že zdrava, saj veste, kak si po bolezni)... Tak da bom verjetno kar tako naredila...

Tak da sam smrklje brišem zadnjih par dni, v soboto sem pa cel dan ležala, ker dobesedno nisem nič mogla  sem se bala, da mi bo Lejla iz rok padla, če sem jo dvignila in potem rajiš nisem...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
26.10.2009 9:34:26   
Jancci
Jutro!

Vidim, da bi hitro dibila člane za tole stranko. Zanimivo. No, sej čez en teden pa upam ,da bomo vsi nazaj v svojem ritmu. user posted image

Včeraj sva jo imela do 22ih v dnevni in potem se je začela nekaj mencat, jo je moj samo v splanico nesel in brez mu in bu je zaspala in spala do 5ih, popila in še do 7.30. QL.

Sonček fajn za spalnico. Jest tut držim pesti, da vama rata. Mi2 je še ne upava prestavit.. si mi pa dala idejo, da najino spalnico prestaviva in ona ostane tam kjer je. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
26.10.2009 10:09:07   
mimi30
Jaz sem pa mislila, da smo dobili novo čvekico, pol pa preberem in vidim, da je to naša ulla...kaj si si spremenila nik ali jih imaš več user posted image

jaz sem isto mislilauser posted image ....aha, ena nova in že grem gledat nazaj kdaj se nam je pridružla in kje se je predstavilauser posted image

mi smo celi pošmrkani in zašmrkaniuser posted image user posted image ....včeraj smo bili vsi vredu in smo se lepo po sončku po lj sprehajal, ponoč in danes pa fiziološka in sesalec akcija

punce user posted image za pohode....včeraj, ko sem vidla celo tisto množico tekačev in mojo mami zraven, sem se kr mal zamislilauser posted image .....sam sem se pol hitr potolažla s tem, da to v naši familji pride after fourtyuser posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke....tisti, ki še niste podlegli, držte se user posted image user posted image

sonček, fajn za preurejanjeuser posted image .....zdaj se boste verjetn mal lovili z lokacijouser posted image , pazi da ne boš ti še kr v staro sobo hodla spatuser posted image .....poročaj kako je uspelo uvajanje v novi sobi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
26.10.2009 10:37:48   
ronja
Jaz sem pa mislila, da smo dobili novo čvekico, pol pa preberem in vidim, da je to naša ulla...kaj si si spremenila nik ali jih imaš več user posted image

nič ne vem o tem - kaj ni več ulla80?

A včeraj je bil maraton? Saj res! Pa smo rekli, da bomo šli gledat... No, saj smo bile itak bolane, p aše od fotra iz primorske smo prišli popoldne... No, jaz sem z maratoni zaključila. Sem prav vesela, da mi je ratalo, pa da mi ni več trebauser posted image . (sovražim tek).

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
26.10.2009 11:58:42   
Zvezdica
Dan....
mi smo bolje, včeraj mu je res od povsod teklo, zdaj pa spiramo noska, na zunaj pa nič ni videt :)

Zdaj pa noro pospravljam, ker stanovanje je bil adijo. pa mi lih ni za živet v takem, tko da grem vse popedenat, da mam pol mir pa se zglasim pa kaj pokomentiram.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.10.2009 12:01:05   
farfala
jancci dobro imate zdaj vi to porihtano z uspavanjemuser posted image

mimi in kako se je držala tvoja mama na teku?Pa hitro se pozdraviteuser posted image user posted image

nina a poje veliko mlečnih izdelkov? naš včasih kaj bruhne, če poje preveč jogurta, ampak ne zbruha vsega, tako, da je pri vas nekaj drugega izgleda

o ronja, ste pa hitro začeli s špricanjem vrtcauser posted image

Kuham sladko rdeče zelje in krompir, mali pa je nekam pozno zaspal, se mi zdi, da bo kamalu dop. in pop. spanec združil v enega. Pa bo spet nekaj novegauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.10.2009 12:08:43   
krtekxx
Alo, sploh ne vem kaj naj napišem???
Ronja, Mimi, Niia pa Zvezdica user posted image za vse ta male "smrkavce". Smo že 3.dan brez vročine.
Sem slišala, da je bil Lj maraton, mi sploh ni jasno, kako gredo take informacije in taki dogodki kar tako mimo mene brez kakega pretresa. Včasih imam občutek, da drvim na vlaku brez oken.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.10.2009 12:19:28   
farfala
Zakaj sploh kuham?user posted image

user posted image

Najljubša igrača trenutno

user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.10.2009 12:20:42   
ronja
o ronja, ste pa hitro začeli s špricanjem vrtcauser posted image

hehe, ja, treba je otroka takoj naučit vseh lumparij, a ne?

krtexx, hvala za želje! ta tvoj vlak, temu se pa reče materinstvouser posted image . Moraš si preuredit prioritete, kot rečejo in to pač zahteva razne maratone na stand byu

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.10.2009 12:30:10   
Ploha
prejle smo pri kavici sedeli...pa se itak naši skos od krav pogovarjajo...pa tko prav teta: Kdaj je Ploha rojena? pa jest kot iz topa svoj rojstn datum user posted image user posted image user posted image ja čukast so me gledal, kaj pa čemuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.10.2009 12:53:15   
Jancci
Prej sem malo pospravila, potem sva bile zunaj, v Lidl sva šle po sadje. Zdej sem naredila ful dobro korenčkovo juhico, pa še malo je z mlekom poplaknila, zdej pa spi. user posted image Sem kar neki pridna danes.. sem vesela ker se boljš počutim. Sem imela mal driske in trebuh me je bolel čez vikend. user posted image

Kje je sonce??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.10.2009 13:01:55   
Jancci
Kdaj je Ploha rojena?

user posted image user posted image user posted image glej , da se ne boš kermu predstavla kot Ploha user posted image user posted image

Včeraj sem šla jest pol tut mufine pečt, k si me zrajcala s tisto tvojo slikco. Samo jest imam une instant varianta, k osamo olje, jajce in vodo dodaš. Pa so mi ful dobri.

Farfala dober je tamali!! user posted image user posted image user posted image Mi2 sva imeli tut to igračo, pa sem jo podarila naprej, ker jo ni nič zanimalo. Sm čez vikend kokakolo pila (ker je dobra ko imaš težave z želodcem) in zdaj je Meta končno prišla do kokakoline flaše!!! Cel žur!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.10.2009 13:04:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Zakaj sploh kuham?user posted image

user posted image

N

samo user posted image user posted image user posted image user posted image nekako tkole je pri nas, kruh bi skoz glodal. Če mu ga ne dam, ga pa najdeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.10.2009 13:47:28   
kiara24
Mi smo pri P super opravili.... Tako da za seznam : mere Glavica 45 cm, velika 76,5 cm in pa teža 8800g, pri 9M1T.

P je malo jamral zaradi teže da bi bila lahko malo težja samo je pa ful velika tako, da bo že.

Ronja- joj upam, da se pocatate, mi tudi skoz smrkamo in sekomaj pozdravimo že spet smrkamo.user posted image držim pesti.

Nina- takole je tudi naša včaih gledala če jo imam še v  naročju... pa k sm jo odločila se je zbudila.... upam, da se bo bruhanje umirlilo.user posted image user posted image

Farfala- ful je dober, sem se smejala kako drži kruh in to kar cel hlebecuser posted image user posted image user posted image . Mi mamo tudi tako igračko samo manjčo verzijo... pa dnevno mamo tud tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci- super za uspavanje....user posted image

Grem kuhat naprej danes so za naju marelični cmoki... za Klaro pa še ne vem kaj bom naredila k trenutno spi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.10.2009 13:57:45   
ronja
kiara, moja je še bolj suha, če ti je kaj v uteho!

Ronja- joj upam, da se pocatate, mi tudi skoz smrkamo in sekomaj pozdravimo že spet smrkamo.user posted image držim pesti.
Ja, jaz tudi upam, da se vsaj oni dve čimprej pozdravita! Jaz smrkam skoraj nič, mam pa vročino, vsake tok tudi drisko in mi je mal slabo (ampak bolezensko, ne nosečniškouser posted image ). meni se to tok ne da, da sta bolani! Tak se mi zdi brezveze! Zakaj je to sploh treba? Butaasto! pa nisem navajena, ker prej sta bili skoz zdravi, res redko kaj, pa še to je hitro šlo in brez kakih posebnosti... ne maram tega zdaj, ker vem, da bo verjetno ves čas tako... ko bo šla v vrtec, bo spet kaj prinesla in potem tako do jan., ko gre še Lejla v vrtec... Nekak ne najdem nobene dobre strani v vsem skupaj... Ko vem, da bi lahko bile skup lepo doma in zdrave. ja, saj vem, "je treba delat", ampak se mi tak trapasto zdi - za plačo, ki jo bom dobesedno dala za vrtec... Ja, saj vem, dolgoročno pa to... ampak vseeno mi je trapasto!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.10.2009 14:23:56   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Kdaj je Ploha rojena?

user posted image user posted image user posted image glej , da se ne boš kermu predstavla kot Ploha user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image me res zanima, kaj so si misliliuser posted image
. Sm čez vikend kokakolo pila (ker je dobra ko imaš težave z želodcem) in zdaj je Meta končno prišla do kokakoline flaše!!! Cel žur!

user posted image user posted image skromno deteuser posted image
Zakaj pa ti "pojamraš", ko je že vsega konec? Nima to istega učinka, vešuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.10.2009 14:31:35   
farfala
kiara men se zdijo čisto v redu mereuser posted image user posted image . Je lepa dnevna soba ne?user posted image user posted image

ronja, kot študentka, si ne moreš vzet eno leto pavze? Si verjetno vezana na kakšen projekt in s financami, ki so s tem povezane.
Sranje so ti vrtci in bolezni, ni mi jasno, kak smo mi pri ta prvem imeli tako srečo, da nič ni bil bolan.Ampak tud zdaj je redko bolan. Pa imela sem sodelavca, ki je bil v celem življenju samo enkrat prehlajen, v vojski in nikoli več.Mi smo pa bili okoli njega vsi prehlajeni al bolani on pa nič.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.10.2009 14:39:12   
kiara24
Ronja- se niti ne sekiram kaj prevč, če je reku za težo da bi mogla bit višja, ker se meni zdi čisto ok, in če ni nič pri gmah itak da se ne bo ne vem kaj teža spereminjala ful velik. Mi nismo nič pri gmah samo ko spi drugače pa skoz nekaj... ali leze po tleh, pleše, skače, hodi, stoji... ni da ni. Ronja te čisto razumem kako ti je glede plače, vrtca... k je meni to tud ful BZ.

Farfala ja itak da je to je najlep dnevna kar jih jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.10.2009 15:09:23   
ronja
ronja, kot študentka, si ne moreš vzet eno leto pavze?

Hehe, farfala, lepo da me imaš za tako mladouser posted image . Jaz sem podiplomska študentka v 30ih letihuser posted image z redno službo za določen čas, ki je ne morem pustit, ker sem mladi raziskovalec, kar pomeni, da zame država daje denar, da naredim doktorat in spljem projekt - to je bila pogodba in od tega ne morem odstopit - enostavno moram doktorirat, pa konec. Prej me ne spustijo. Tega pa tudi ne moreš kar tako, da si na porodniški, moraš it mal delat poizkuse, pa napisat članek, da ne govorim o tem, da ga morajo potem objavit v SCI reviji, kar je precej zaj****... itd... Skratka: nimam izbire. če bi jo imela, bi si TAKOJ vzela še ene 2 leti, da bi bila najmlajša stara vsaj 3 leta (če ne bi vmes mela še kakega pamža - potem bi si vzela pač še kako leto večuser posted image )...

Vem, da me zdaj nikjer ne rabijo toliko, kot me doma in vem, da nikjer trenutno ne morem naredit toliko dobrega, kot lahko naredim dobrega svojima puncama... Tak da res nimam neke hude motivacije... malo razmišljam zdaj o tem, ker moram vse te stvari v glavi poštimat, predno grem nazaj na šiht - nočem bit tam ko ena cunja, ki skoz o otrocih razmišlja (sem mela tako sodelavko - ji ni bilo luštno, pa nam tudi ne z njo delat)...

Lahko pa grem delat za polovični delovni čas, kakor tudi omogoča zakonodaja in to bom šla - in bom dobila plačo 400 evričev. Vrtec pa upošteva plačo izpred 2 let, torej 8urno... in bova dala za vrtec verjetno čez 200 evrov, ker je Ronja še kao v jaslih (sicer mešana skupina, samo je 2 leti stara...) Tak da ko prišteješ še 50 evrov za hrano, pa če šteješ še prevoz do dela (ker bom ipak kdaj morala it z avtom, če ne bom hotla bit res skoz bolana - v dežju na bicikel se je zame pogosto tako končalo, samo takrat sem vse stoje prebolela, zdaj, ko ap dojim in sem še bolj suha, me pa kar položi...) no, potem ugotoviš, da bom delala za neto nekje 50 evrov. Super spodubdauser posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 26.10.2009 15:10:23 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.10.2009 15:15:45   
sonček33
Ma ronja, jaz pa mislim, da boš ti kaj kmalu našla motivacijo...si itak pozitivka... je težko, pa bo šlo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.10.2009 15:35:12   
ronja
hehe, ja, veš, da jo bom, saj jo moram!user posted image Ne mislim bit en duhec, ki hodi v službo zato, ker mora... Zato pa zdaj vam morim (pa lubiju)user posted image . Isto kot z vrtcem - sem težila in se sekirala in se psihično pripravljala, da bo Ronja pač morala v vrtec (oz. da bosta morali obe, samo najprej sem se na taprvo fokusirala, ker mora pač it že prej)... in to toliko časa, dokler se nisem pomirila s to idejo in sem potem, ko sva se uvajali dejansko lahko lepo sodelovala. ker če bi pa do takrat mislila, saj bo itak vse ok, kaj se čem obremenjevat, pa bi me potem šusnilo, ko recimo Ronja ne bi bila takoj najbolj navdušena nad idejo, da bo stran od mene (ker je ne bi vnaprej pripravljala in dresirala, kot sem jouser posted image )... potem bi bila pa lahko kriza. Saj ne rečem, da kriza ne bo prišla - ampak bom vsaj vedela, da nisem sama povod zadnjo (da ni to zato, ker Ronja čuti, da mi je ni glih za v vrtec dajat). Zdaj sem se s tem sprijaznila in mi je ni težko tam pustit (če je zdrava)user posted image ... Upam, da bom nekak uspela tako še s službo.

Problem pri službi je še to, da v svojem delu nisem ravno najbolj samozavestna, da ne rečem, da sploh nisem. Saj nisem neumna, ampak vseeno... vem, da drugi vedo več o tem. In da bi morala že vedet več. Ne znam brat strokovnih člankov in še manj jih znam pisat. Kakor mi pisanje poljudnih stvari ni noben problem, znam navadno razložit vse, kar želim, tako zelo mi pa strokovni jezik dela probleme! Res, totalni nepismeni debil sem v tem! In to me mal mori, ker vem, da brez tega ne morem doktorirat. Druga stvar je, da me je malo strah, če bom sploh pogruntala to, kar naj bi - ker po dosedanjih rezultatih nič kaj dosti ne kaže na to... (negativnih rezultatov pa ne moreš objavit, kar je trapasto, ampak tako je)... In tretja je, kako bom usklajevala vse skup - ok, vem, da bom mela 4 urni delavnik, kar bi si marsikatera samo želela... ampak vseeno - bom morala v tem času naredit vse to, akr naj bi, nočem pa, da tamalidve zato trpita (lubi itak bo, to že vemouser posted image - saj jaz bom pa, ko bo on, pa si bova botuser posted image )... No, evo, sem se mal spovedalauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.10.2009 16:05:58   
mimi30
No, jaz sem z maratoni zaključila. Sem prav vesela, da mi je ratalo, pa da mi ni več trebauser posted image . (sovražim tek).

Ronja, zakaj si pa mogla hodit na maratoneuser posted image ....moja mami gre to čist lubiteljsko in rekreativno, sam je pa za moje pojme kr dobra (21 km je pretekla malo pod 2h)

Včasih imam občutek, da drvim na vlaku brez oken.

hitro se okna odpro in nič ni več tako kot je v času porodniške....pol greš pa v službo in prvih par mesecev je kriza potem pa čist not padeš in še poleg službe in otrok čas ter voljo za druge aktivnosti najdeš....tako da, še prehitro bo to leto mimo

farfala, lepa in velika fanta imaš user posted image ....tamlajši je že oddan?user posted image

pa jest kot iz topa svoj rojstn datum user posted image user posted image user posted image ja čukast so me gledal, kaj pa čemuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...zdej si me spet spomnila od kod tvoj nick izvirauser posted image

v Lidl sva šle po sadje.

midve tud....kupile samo banane in klementine.....sem pogledala še tiste zimske škornje za nejca pa so trde, ko hudičuser posted image , nisem kupla

Včeraj sem šla jest pol tut mufine pečt,

jaz sem pa sestavine nabavlauser posted image ....bom kr v pekač not vlila

Nekak ne najdem nobene dobre strani v vsem skupaj... Ko vem, da bi lahko bile skup lepo doma in zdrave. ja, saj vem, "je treba delat", ampak se mi tak trapasto zdi - za plačo, ki jo bom dobesedno dala za vrtec... Ja, saj vem, dolgoročno pa to... ampak vseeno mi je trapasto!

Ronja, ma sej nikjer ne piše, da bosta veliko bolani....nejc ni bil skoraj nič bolan dokler se ni špela rodila, pol pa ni imel nekih težav z lubosumjem, samo ga je očitno vseeno matralo, ker mu je padla odpornost in pol je pa začel zbolevat....je pa fajn, da hodijo v vrtec in se družijo s sovrstniki in se učijo obnašanja ter odzivanja na okolico brez mamičinega varovanja hrbta

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.10.2009 16:55:45   
ronja
Ronja, zakaj si pa mogla hodit na maratone

hehe, saj veš: zmaga nad samim sabo...user posted image Ne, ta zmaga, to je mal heca, v resnici sem pa čisto po naključju in po nedolžnem padla v to maratonsko zgodbo - to je ena prav smešna zgodba... Dve moji sodelvaki, ki ju imam slučajno zelo zelo rada, redno tečeta. in sta si želeli it na tek trojk in sta zato seveda rabili še enega norca, da bo tekel z njima (saj je pač tek trojk...) No, ker sem vedela, da ne bosta našli še ene budale, sem pač rekla, da ok. Sem si rekla, unih 10 km bom že odlaufala, saj kondicijo sem mela (samo laufala nisem nikoli - mislim rekreativno - za busi sem vedno tekla, pa sploh dostikrat kam tečem, ampak zato, ker se mi mudi, rekreativno ap ne, ker pač - kot sem že rekla: sovražim tek).

Potem pa smo slučajno na ta tek trojk mele ravno en simpozij in nismo mogle it in sta punci rekli, da potem gremo pa v Radence. Ok, če sem že obljubila sodelovanje, ne bom zatajila, kaj pa naj... (čeprav tam ni trojk, ampak klinc, beseda je beseda...) Potem je ena od teh sodelavk rekla, da tam maš pa samo možnost 21 ali pa 42, da ni mogoče 10 km. ja, kaj naj, če sem rekla, sem rekla, bomo šle pa na 21... No, potem sem naredila generalno napako, da sem to povedala svoji cimri, ki je tudi redno tekla... In seveda se je ona jasno takoj odločila, da bova pa skup trenirali... Nisem bila najbolj navdušena nad treniranjem (ona mi je bila čisto ok, samo tečt se mi ni dalo), ampak je rekla, da moram itak mal tečt prej, če čem odlaufat tistih 21 km. In je zevečer ona lepo obula superge in me čakala, da bom dvignila svojo rit iz kavča, kjer sva se stiskala z lubijem (pa še glih m. sem dobila, se mi res ni prav nič dalo) - in ni hotela it, dokler ne grem še jaz. Tako sem pač dvignila svojo rit in sva pač začeli skup tečt. In sem pač laufala s svojo cimro.

Ok, potem smo šle v Radence: ena sodelavka je odpovedala sodelovanje, ker jo je že prej nekaj koleno bolelo in je nehala trenirat že kake 3 tedne prej, tista sodelavka, ki je bila pa pobudnica in je ugotovila, da je možnost samo 21 km, je šla pa na 10user posted image . No, midve s cimro sva šli na 21. Trenirala sem točno 1 mesec (to vem zato, ker sem mela na maratonu v radencih SPET menstruacijouser posted image ).

POtem pa se moja cimra spomni, da bi šli pa na Ljubljanski maraton pa na 42... In jaz seveda spet nisem bila preveč navdušena, ampak ona je meni res fajn punca, (čeprav se zdaj ne vidiva več nič), pa nisem hotela bit smotana in nisem hotla obljubit ne ja, ne ne, ampak nekak dopuščala možnosti, ampak po radencih nisem tekla nič in tudi na morju samo 1x in še to 4 kmuser posted image laganega teka. Ni se mi dalo ma baš ništa! Ampak ker pač nisem hotela bit prpa, sem po končanem poletju in morju doma spet začela malo tečt po enem programu, ki mi ga je una sodelavka skopirala, za 42 km (malo sem ga skrajšala, ker nisem mela 17 tednov časa, hehe). NO, potem sem 2 meseca tekla in na lj. maratonu pretekla teh ušivih 42 km, da se mi ni več treba z njimi ukvarjatuser posted image .  (verjetno mi ni treba povedat, da na ta maraton na koncu ni šla nobena od začetnih pobudnic, razen ene, ki je šla na 10 km...)user posted image Evo, that's my story, I hope you liked ituser posted image .

Torej, kot vidite sem v ta tek res padla čisto po nesrečiuser posted image . Samo zato, ker nisem hotela bit izdajicauser posted image , pa ker mam par ljudi radauser posted image .

tamlajši je že oddan?user posted image

Jap.

mimi, ja, saj za Ronjo mi ni hudo za vrtec, ker očitno ji je zaenkrat tam bilo kar všeč... Samo za Lejlo se mi zdi pa ful zgodaj... Pa če jim prvih par let varujemo hrbet, je to precej naravno... pa itak se družijo z vrstniki tudi če jih imaš doma - vsaj moje, tu je veliko otrok na igriščih, pa še v bloku jih je vedno večuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.10.2009 17:15:08   
Ulla80
hojla, evo me user posted image

je bla mal štala, ne morm kle pisat zdej, da nau še večjauser posted image uglavnem una meta bo zbrisanauser posted image jst sm pa kle nazajuser posted image

nism nč brala za nazaj, nimam nč kej cajta....dons smo bli zun cel popoldan, je blo vsaj za zdržat, k drgač sta grozna....user posted image men ne diši tole samohranilstvouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.10.2009 18:11:48   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

In da bi morala že vedet več. Ne znam brat strokovnih člankov in še manj jih znam pisat. Kakor mi pisanje poljudnih stvari ni noben problem, znam navadno razložit vse, kar želim, tako zelo mi pa strokovni jezik dela probleme! Res, totalni nepismeni debil sem v tem!

tu pa imava skupen problemuser posted image . Samo vseeno mislim, da pri tebi ni tak problem, glede na to kako komunikativna si. Ker katerokoli temo sem do sedaj šla tu brat, prej ko slej sem brala tud post od ronjeuser posted image

Pa tek tud ni za mene, čeprav vem, da bi bil dober za zdravje, da ne govorim o liniji, ampak jaz sem res prelena za to.Nimam volje, da bi mučila samo sebe, vsaj na začetku mislim, da je tako, potem je pa verjetno ok, ko postaneš malo zasvojen s tem. A katera teka? In kako je začela?

ulla ti pa znaš vzbudit radovednostuser posted image user posted image ,mistery woman, počasi boš morala pisat v šifrahuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?