|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
26.10.2009 21:42:24   
kiara24
grozna sem požrla sem skoraj celo bonboniero milkino... to se mi pa še ni naredil.user posted image

Ploha- naša res raste, ko ne vem kaj k vdidim po cunjah. K sm lah skoz sam v trgovinah in kupijem cunje.... Če mene vpr. ni važen kolk so težki pa veliki vsaj meni ne važno, da so ZDRAVI!!!!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
26.10.2009 21:49:09   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

grozna sem požrla sem skoraj celo bonboniero milkino... to se mi pa še ni naredil.user posted image

Ploha- naša res raste, ko ne vem kaj k vdidim po cunjah. K sm lah skoz sam v trgovinah in kupijem cunje.... Če mene vpr. ni važen kolk so težki pa veliki vsaj meni ne važno, da so ZDRAVI!!!!

jaz pa napolitanke jem in mleko zraven, če sem pa lačna...nečesa sladkegauser posted image

res je, se preveč obremenjujemo s tem al je premalo al je preveč, glavno, da napredujejo, se razvijajo

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
26.10.2009 22:01:19   
Ploha
ma obremenjujem se zaradi okolice, razni komentarji...zadnjič me je en prašov, če je meta že kej shujšalauser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
26.10.2009 22:07:50   
Ulla80
a dej! a ne morš kej zasikat nazaj....jst bi rekla da sem ji glih zdel klinično dieto uvedla, da zdej pa že menda bouser posted image

ne sekiri se za take debile...al pa jih k men pošl na obravnavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
26.10.2009 22:10:58   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

a dej! a ne morš kej zasikat nazaj....jst bi rekla da sem ji glih zdel klinično dieto uvedla, da zdej pa že menda bouser posted image

ne sekiri se za take debile...al pa jih k men pošl na obravnavouser posted image user posted image user posted image

ja mlada, neizkušena in po vrhu vsega še nesamozavestna, pol sm pa tih, pa itak me je šokiral čist user posted image sej se bom z leti navadla, upam!

ja pa kako maš zdej sam 5 postov? pa dej mi no povej, sam na ZS, prooooosm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
26.10.2009 22:12:57   
Ulla80
ja pa kako maš zdej sam 5 postov

na bolš se mi je poslabšalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
26.10.2009 22:14:15   
Ploha

na bolš se mi je poslabšalouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zdej pa končno lah rečem, ujemi me, če me moreš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
26.10.2009 22:15:41   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

še jaz jih imam večuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zdej pa končno lah rečem, ujemi me, če me moreš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
26.10.2009 22:18:32   
farfala

ja pa kako maš zdej sam 5 postov? pa dej mi no povej, sam na ZS, prooooosm user posted image user posted image user posted image

meni tudiiiii, ampak v horoskopu pa nič ne piše, da smo raki fuuuul radovedniuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
26.10.2009 22:19:31   
Ulla80
firbci babjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:19:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.10.2009 22:20:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

meni tudiiiii, ampak v horoskopu pa nič ne piše, da smo raki fuuuul radovedniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
26.10.2009 22:21:42   
Ploha
ma dej ulla, napiš ka je blo, pa vsem nam januarčicam pošl, pa bo volk sit pa še koza cela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
26.10.2009 22:22:47   
farfala

ma dej ulla, napiš ka je blo, pa vsem nam januarčicam pošl, pa bo volk sit pa še koza cela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:24:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
26.10.2009 22:26:12   
Ploha
niia: jst bi 86 vzela. pa vse tiste cunje spodej pol pa žokaš pa žokaš tist....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
26.10.2009 22:28:24   
farfala

niia: jst bi 86 vzela. pa vse tiste cunje spodej pol pa žokaš pa žokaš tist....

jaz tud pa pokaži, kaj boš naročilauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
26.10.2009 22:31:11   
Ploha
aj lov u ulla verj mač, zdej bom pa loh spala ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 22:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
27.10.2009 6:57:44   
krtekxx
Rajši bi 3 navadne, namesto enega SCI... Kar se tiče pomoči pa - se bojim, da veš ti še manj o tem kot jazuser posted image ..

Ronja, v MB zahtevajo 3 v reviji z SCI.
Farfala, mu je rekel, da žal je tako, da se vedno ženske odločajo.
Barba, ja, tudi, če ji ga ne zmešam z vodo, ga ne pije...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
27.10.2009 7:13:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

sam res, kaj pa je bilo?
Mene tud zanima. Mam dva otroka bolj bolana, veš da rabim mal drame in napetosti user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
27.10.2009 7:15:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Evo tega gledam. KLIK

Niia, oskar po moje rabi 92user posted image , ker mi imamo 80 iz h&m pa mu je po dolžini prav. Oskar je pa večji. Kaj pa vem?

Sicer pa lep pajacek pa full poceniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
27.10.2009 8:21:20   
Zvezdica
Mal pojamram.

Tamal je začel kašljat, vročine nima, iz noska mu ne teče tko k dva dni nazaj, prehlajen je pač in kašlja. in kaj zdaj proti kašlju, verjetno sam inhalacije pa nič več? Ali lahko še kaj nardim?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
27.10.2009 8:49:43   
kiara24
jutro

za vse zaspančke.....user posted image

Mi smo spali super, ker sem ji zvečer nafilala nosek s fizioločko in je zdržal do jutra, zjutraj ob 7mih se je pa zbudila in sem ji spet pucala nosek, pa še ji ga bom ogla k ma ful notri pa čez dan je kar kul ponoči se ji pa nabere in je zutraj ful boga. Mava spet mal borbe.

Danes je zunaj super, že sije sonček. Tako da bom šla sigurno ven s Klaro še malo počakam, da bo bolj toplo.

Zvezdica- ne vem kaj bi lahko proti kašlju, inhalacije. Jaz bi bila samo malo bolj pozorna kolk časa bo traja kašelj in kakšen je.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
27.10.2009 9:07:22   
krtekxx
Zvezdica, inhalacije so pri nas pomagale, sam ni prav veliko kašljala. Ena (niia, al nina, oz. ne vem katera) je dala v čaj mal enega sirupa: za izkašljevanje če je kašelj moker oz. za pomiritev, če je kašelj suh.
Ulla, a ste v redu?
Sonček - jaz parnega sesalnika ki ga omenjaš ne poznam. Imamo pa take vrste sesalec od Hooverja in smo zadovoljni. Mislim, jaz sem zadovoljna, saj ga nihče drugi pri hiši ne uporablja. Z njim sem pripravljala tudi inhalacije.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?