|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
26.10.2009 13:22:43   
ninka80
pikica28, čestittke za Ožbeta user posted image  user posted image . Lepo se crtajta in navadita na nov  ritem življenja.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.10.2009 13:23:48   
tassika
Čestitke obema mamicamauser posted image Punce zdaj je pa že čas za kakšno pupo.

ps.seznamček bo pa jutri ok, razen če se da kateri drugi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.10.2009 13:27:27   
pikica 28
punce hvala za vse pestke in lepe želje...je pomagalo...

Ne znam opisat kako dober filing je, ko dobiš otročička na trebuščka...NORO...res pozabiš na vsako bolečino, ki je bila še malo prej prisotna.

No po dveh prečutih nočeh (zarad popadkov)...sem potem rodila v 2,5 urah...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.10.2009 13:31:16   
divja
čestitke obema mamicama za njuna korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image
vidim da so v naši skupini fantje glavni user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.10.2009 13:37:38   
valerija77
Sej ne morm verjet! Pecorella in Pikica 28 ČESTITKE obema za sinka!!! user posted image user posted image
Smo vsi čakal, da bo pupa naslednja, pa sta se kr fanta odločla da bosta prej...user posted image
Tassika tebi pa čestitke za obrat, pa upam da bo tvoja pupa zdaj naslednja, da malo preseka vrsto fantičev.

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.10.2009 13:44:09   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce hvala za vse pestke in lepe želje...je pomagalo...

Ne znam opisat kako dober filing je, ko dobiš otročička na trebuščka...NORO...res pozabiš na vsako bolečino, ki je bila še malo prej prisotna.

No po dveh prečutih nočeh (zarad popadkov)...sem potem rodila v 2,5 urah...user posted image

user posted image user posted image user posted image   še enkrat.

Je pa res najlepša stvar, ko ti dajo tisto malo drobceno bitje, ki je čisto tvoje na trbuščka.user posted image user posted image

A si bila v B?

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.10.2009 13:46:53   
Bojana82
Tassika, super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ........

Pecorella in Pikica28, vama pa iskrene čestitke za rojstvi vajinih fantičkov user posted image user posted image ....

Ja, res prevladujejo fantki ampak tudi punčke še pridejo......brez skrbi! user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.10.2009 13:48:09   
Metuljcica77
sm se ravnokar vrnila s sprehoda, kr ne morem verjet kok ste načvekale v zadnjih 4 urahuser posted image

čestitke tassiki in mali pupi user posted image user posted image user posted image  

in seveda čestitke obema novima mamicama Pecorelli in Pikici 28 za oba fantina, pa saj ne morem verjet, sami fantiči, kolk jih je že zdej skupaj 7?

na sprehodu sem se spomnila še na eno zadevo... kje pa izbirate pediatra za svoje user posted image , kar v domačem kraju ali mogoče v istem ZD kjer imate svojega zdravnika ( a ni praksa taka da ti mora tvoj osebni zdravnik napisati bolniško za nego otroka)?

Upam da pride še kakšna novička o rojstvu deklice user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.10.2009 13:48:15   
Eva19
pikica 28 iskrene čestitke za malega Ožbeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo cartanje vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.10.2009 13:56:02   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

na sprehodu sem se spomnila še na eno zadevo... kje pa izbirate pediatra za svoje user posted image , kar v domačem kraju ali mogoče v istem ZD kjer imate svojega zdravnika ( a ni praksa taka da ti mora tvoj osebni zdravnik napisati bolniško za nego otroka)?

Metuljčica... midva sva P izbrala v sosednjem kraju, sva se prej pozanimala pri ljudeh, katerih otroci imajo tega P. Za bolniško za otroka ti pediater da neko potrdilo in ti greš potem z njim do svojega osebnega zdravnika, on ti pa izda bolniški list.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.10.2009 13:57:42   
eva1
o kok se tle dogajauser posted image user posted image user posted image
Najprej...

pecorella in pikica28-iskrene čestitke ob rojstvu...veliko zdravja, prespanih noči in čim manj joka vam želim!!!

Tassika-super!!!! Upam,da sedaj ostane na glavici kot je prav..se pa res oblika trebuha čist spremeni, ko se obrnejo..meni predvidevam da se je najprej prečno, ker sm mela trebuh vs raztegjen, pa potem ponoči na glavco, ker drugio jutro sem potem začutila na ni glavce več nad popkom, pa še brcal je čisto drugače!

No same lepe novičke..super!

Jaz sem ravno včeraj razmišljala, da mi je prav luštn zdej k je v trebuhu..vsepovsod grem še lahka, zjutraj tamale odpeljem v vrtec in sem sama, počnem karkoli hočem..hm..kr naj bo še malo v trebuhu..je vse lažje k je še notruser posted image user posted image

Imam pa ful lažnih popadkov, do bolečin kot pri M, pa potem vse skupaj neha, pa pritiskanje navzdol...eh ja, kot večina...pa samo upam, da se je G zmotila pa da res nima v 34-35 tednu že 3300g, ker me je prav groza poroda..sicer pa mam v pon. UZ in bom svojemu G rekla, da naj samo malo pomeri otroka če je res tok velik...

Ta teden pa bom tut jst mela vse pripravljeno za bebo..ati še sobico danes beli...tak da bo res vse pripravljeno...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.10.2009 14:19:05   
barbchen
Ooooooooooo kok se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke obema novopečenima mamicamauser posted image user posted image user posted image - pikica28 in pecorella vse dobro vam privoščim, predvsem zdravja in neskončnega cartanja. Punce, počasi je čas za kako pupouser posted image user posted image user posted image

pa tassika superrrrrrrr za obrat, se pozna, da nas je tok navijalouser posted image user posted image user posted image , pa držim pestke še naprej, da se mala ne naštima spet nazaj na rito!!! pa se bom jaz lotila seznamov, ni problema, z veseljemuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.10.2009 14:23:06   
mayamaya
uau, čestitke novim mamicam in njihovim sinčkom user posted image user posted image user posted image
pa lepo crkljanje vam želim user posted image

se je pa zgodilo v zadnjih dneh, a? pa sami fantki, to bodo imele punce kej izbirat user posted image

zdaj pa po vrsti:
tassika čestitke, čestitke, čestitke user posted image user posted image user posted image . zdaj pa naj lepo ostane na glavici. ti pa kar počasi, da je ne predramiš preveč user posted image

gibanje...ja, jaz tudi več kot v 1, brzini ne zmorem, obuvanje je pa sploh podvig. sploh nogavic user posted image . se je pa moj bimbo spustil in zdaj prav lažje diham in hodim okoli. danes sem bila sploh pridna. je tak lep sončke, da je škoda dneva bit doma zaprt user posted image

petkapet...moj kompletek za iz P: v Trstu sem kupila en bel pajacek s pikapolonicami. spodaj bom imela dve majčki na preklop in žabice, za čez mi je pa mami seštrikala eno rdečo jopico, kapico in copatke. pol bom pa vidla še koliko misli biti mraz ali ga bom dala še v en plišast žakeljček ali ga bom samo pokrila z dekico... ma jaz upam, da bo lepo toplo še naprej. vsaj še enih 14 dni user posted image in brez burje, valda user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.10.2009 14:33:43   
korala
Vaauuuu, Ožbe in Jon, dobrodošla! user posted image
Tassika, super za uspel obrat.

Obuvanje nogavic - cela umetnost, ja. Meni to uspe sede, da prekrižam eno nogo žez drugo in potem vlečem gor nogavico. Čevlje pa tudi postrani gor dajem, tako da sem dve stopnici nižje kot noga, ki jo obuvam. user posted image

Drugače pa ravno s sprehoda....

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.10.2009 14:43:10   
valerija77
Metuljčica, meni je dala bolniško kar sinova P in nisem rabla nič hodit k svoji zdravnici, sem pa rabla svojo zdr. kartico. Glede nogavic pa ne bi zgubljala besed - prava znanstvena fantastika! user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.10.2009 14:44:23   
barbchen

user posted image  

NOVEMBRKE

=======================================================
 NOSEČKA     DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
======================================================= 
1.  Miška73     02.09.         10.11    ROK,NEJC         1420 g/1430 g user posted image user posted image
2.  Nina68       17.10.         13.11.   TJAŠ                 2600g/48cm user posted image
3.  Pikica28     20.10.         02.11.   OŽBE               
4.  Pecorella    20.10.         09.11.   JON                 2520g/47cm user posted image

5.  Lilynovy
     23.10.         03.11.   IAN
6.  Nončika      24.10.         30.10.   TIMON              4180g/54cm user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.10.2009 14:49:07   
Anonimen
me dve uri ni pa kr dve novi mamiciuser posted image user posted image user posted image

čestitke peccorela in pa pikica28user posted image user posted image user posted image . Ko boste mele pa več časa pa porodno zgodbo napišta

Tassika user posted image user posted image user posted image da je obrat uspel, zdej naj pa biba ostane tko.

Nč , šibam, sm pri naših pa hop takoj za rač.user posted image

(odgovor članu barbchen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.10.2009 14:55:14   
barbchen

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10.

1.user posted image Nončika                  RODILA 24.10.09    4180g, 54cm
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24) TRBOVLJE (1.user posted image ,?.user posted image )        31
.10. (CTG)       user posted image  
3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )   
28.10. (CTG)          user posted image
01.11.         

5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       28.9.                  user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  

8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
? 
                      user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)          
RODILA 20.10.09   
11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )    13.10. CTG             user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )         20.10. CTG          user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )              ?                  user posted image        

15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )         ?                 user posted image       
16.user posted image    Katja34 (?)                    (4.user posted image ,3.user posted image )         ?                  user posted image                  
03.11

17.user posted image   monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          30.09.               user posted image
18.user posted image  Maša88 (? )           (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                    user posted image
19.user posted image  Toba (33)               (2.user posted image ,1.user posted image )     4.9.                   user posted image
20.user posted image   Nonička (28)         (2.user posted image ,1.user posted image )         ?                   user posted image
04.11.  
21.user posted image Perlica76 (33)             (2.user posted image ,0.user posted image )         
26.10. (CTG)        user posted image
22. monika m (32)               (1. ,?. )           ?                     

05.11.

23.user posted image Bojana82 (27) LJ              (2.user posted image ,1.user posted image )       2.10.               user posted image    
24.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
? 
                 user posted image
25.user posted image   juniorka (33)GB              (2.,1. )          07.10.                    user posted image
26.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            ?                  user posted image
27.user posted image  Kajjada (?)                   (3. user posted image ,2.user posted image )         16.10. CTG          user posted image
28.user posted image   NosečkaL (?)                (2. user posted image ,1.user posted image )         29.9.                 user posted image
06.11. 

29.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )        16.10.                 user posted image    
30.user posted image  srecna_zvezda (23)        (2.user posted image , 0.user posted image )       03.11.                user posted image
7.11.     
31.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )    
       06.10.                 user posted image
32.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                    user posted image    
33.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )       28.10. (CTG)          user posted image
08.11.  
34.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                      user posted image
35.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                  user posted image

36.user posted image alexjera (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )        29.10. (CTG)          user posted image
09.11.
37.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
38.user posted image  Pecorella (?) LJ    
RODILA 20.10.09    2520g, 47cm    
39.user posted image   KARNEM (27) LJ            (1.user posted image 0.user posted image )          3.9.                     user posted image  
10.11.  
40.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
41.user posted image
 mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            03.11. (CTG)        user posted image
42.user posted image   miska73 (36)       RODILA 2.9.09   user posted image user posted image 1420 in 1430
11.11.  
43.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
44.user posted image
divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
45.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                    user posted image
46.user posted image metuljcica77 (32) PO    (1.user posted image ,0.user posted image )         03.11.                   user posted image          
12.11.    
47.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                    user posted image       

48.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                  user posted image     
13.11.  
49.user posted image nina68 (41) LJ/CE    
RODILA 17.10.09    2600g, 48cm
50.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )      29.10. CTG
               user posted image         
14.11.
51.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )     21.10. CTG                 user posted image   
52.user posted image
 ROZICI (25) RADLJE       (2.user posted image ,?.user posted image )     27.10.                        user posted image
15.11.        

16.11.

53.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                    user posted image
54.user posted image
 Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )        27.10.                  user posted image    
55.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         04.11.                   user posted image        
56.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )         21.10.                 user posted image      
57.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
58.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . ) 
05.11. (CTG+UZ)   user posted image   
59.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )       27.10. (CTG)      user posted image
17.11
60.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
61.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         13.10.               user posted image       

62.user posted image  luan  (32) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image      27.10.                user posted image   
63.user posted image   Nogavicka80(29)LJ            (1.user posted image ,0.user posted image       23.10.                user posted image   
64.user posted image   Nika23(23)                    (2.user posted image ,1.user posted image          20.10.                 user posted image      
18.11. 

65.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          20.10.                 user posted image
19.11.
66.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 ?      
                user posted image        
67.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                     user posted image    
68.  t4sa (?)                        (?  ,?. )            ?                            
69.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )          03.11.                 user posted image      
70.user posted image  caryn (?) LJ                  (1.user posted image , 0.user posted image )         28.10. (CTG)         user posted image       
71.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         22.10.                 user posted image                
20.11. 

72.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )         23.10.                 user posted image       

73.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,0.user posted image )        
02.11.                 user posted image       
74.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )         12.10                  user posted image
75.user posted image   petkapet (33)IZOLA      (2. user posted image ,1 user posted image )          22.9.                  user posted image  
21.11
76.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

77.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
78.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                 user posted image   
22.11.
79.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         08.10.                  user posted image
80.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                    user posted image
81.user posted image  giotti  (34)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
28.09.
                 user posted image
82.user posted image Menta (28)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         
02.11. (CTG)        user posted image
83.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )           02.11. (CTG)
           user posted image
23.11.
84.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )           21.10. CTG             user posted image
24.11.
85.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )          
27.10.                    user posted image

86.user posted image Ikar (32) JESENICE           (3. user posted image ,2.user posted image )           9.9.                     user posted image
87.user posted image Ienybaby (?)                   (?. user posted image ,?.user posted image )      05.11. (CTG+UZ)         user posted image
25.11.
88.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
89.user posted image  pi82ka (26) LJ            (1.user posted image ,1. user posted image )           27.10                     user posted image
90.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )       09.11.                       user posted image
27.11.
91.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                         user posted image             

92.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )               ?                        user posted image            
28.11.
93.user posted image korala (33) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )    23.10. (KR)/10.11.       
   user posted image

29.11.
94.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                          user posted image

95.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                          user posted image
96.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                   user posted image
30.11.

97.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           7.9.                        user posted image
98.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
99.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )       02.11/13.11.(P)             user posted image
XX.XX. 
100.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
? 
                           user posted image
101.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                         user posted image
102.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ? 
                       user posted image     

103.user posted image   MatejC (31)                   (2. user posted image ,1.user posted image )             ?                       user posted image

Skupaj: 

user posted image :    34

user posted image :    27

user posted image  :    42

user posted image + user posted image + user posted image  = 103

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image zdajšnja junijka 2010 user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

•  
    user posted image

(odgovor članu barbchen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2118
    26.10.2009 15:00:46   
    karin82
    Samo za nekaj dni vas preneham prebirati in glej ga zlomka user posted image  kar od nekje se vzame seznamček novopečenih mamic. Očitno gre zares. Bravo za otročičke user posted image ! Vsem mamicam pa iskrene čestitke.

(odgovor članu barbchen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2119
    26.10.2009 15:13:48   
    MC09
    Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam.

Zdaj gre pa zares user posted image .

(odgovor članu karin82)
    Neposredna povezava do sporočila: 2120
    26.10.2009 15:14:07   
    rožica13
    Oooo, uau, me ni par ur pa tolk lepih novic!

Tassika
    čestitke za obrat in naj user posted image le ostane na glavici.

Peccorela in pikica 28 iskrene čestitke, pa lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zopet tako utrujena, ne vem kaj je zdaj to. Sem naredila domači puding in pa ene piškote in bi šla kar malo oddremat.

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2121
    26.10.2009 15:17:24   
    pupi
    Ja pa zdaj se pa res moram jaz tudi javit med Novemberke2009, da 15.11. zapolnimo na seznamu. Mi pričakujemo drugo pupo.

Čestitke vsem mamikam, ki so že rodile.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2122
    26.10.2009 15:35:50   
    mashy
    Iskrene čestitke novopečenim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Prav tako čestitke Tassika za obrat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2123
    26.10.2009 15:48:23   
    nogavicka80
    user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE NOVIMA MAMICAMA IN DOBRODOŠLA OŽBE & JON!!!!

Tassika bravo za obrat! Zdaj pa naj kar lepo na glavici ostane.

Danes moje telo še bolj intenzivno vadi - popadki na cca 50 minut, ampak imam dogovor s štručko, da še počaka in malo zrase. Zdaj grem pa kinderpet mazat...

(odgovor članu pupi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2124
    26.10.2009 15:50:00   
    Metuljcica77
    predenj bodo imele naše nove mamice čas za njihove porodne zgodbe si lahko preberete tole zgodbico ene oktobrke ... sm bla kr solzna...

.......

Punce... moja mali pančka..
    Jst sm si vzela pa čas za branje od 4.9. naprej....... Ej, vsako
    posebej bi objela, so mi kr solze stople v oči zarad toliko
    pikapolonic, ki so mi zihr pomagale čez vse. Ma carice ste vse po
    vrsti, tebi karmenb pa hvala, da si poročala.

Kaj naj vam rečem?! Kot, da nebi rodila. Ja, bolečine so ble...,
    popadki so bli hudi.., res hudi. Nikoli nisem verjela, ko so punce
    rekle, da na bolečino kar pozabiš, ko ti dajo otročka na prsi..... Ja,
    to lahko pritrdim, sem doživela. Moje bolečine so s tistim
    trenutkom.., ko so mi dali mojega fantka na prsi.., pozabljene. Ne
    morem vam opisat tega občutka. Tus solz nism čutla, ki so kar tekle in
    tekle. No pa.. nekatere od vas, ki ste že mamice to veste.

Ob 09:00 mi je odtekla voda.... sm kr rešilca poklicala, mal panike
    nardila ampak.... en dan prej.. sem si pripravila torbo za v
    porodnišnico.., poslala slikce z mojim bušijem mojim prijateljicam..
    in jih prosila naj upajo z mano, da bomo zdržali še 14 dni. Ja.. 1.9.
    sem bila od G opozorjena, da sem odprta že celih 2,5 sm in da naj
    naslednjih 14 dni preživim leže... No nism skoz ležala ampak počivala
    pa semuser posted image Skratka te ženski čuti so bli tko močni.....,
    da je blo čist prav, da sem imela vse pripravljeno.....
    V CE porodnišnico so me sprejel, dal na CTG, odprta sm bla 3 cm...
    odpelal na oddelek..., nahranliuser posted image in ..... ob 16:20 se
    je začel... Ob 17:15 je blo tko hudo močno.., da sem pravi cajt še
    rekla sestri, da bom bruuhala... in takrat sm skup padla... moment, ko
    sm k seb pršla je bil, ko mi je teta G šnofala po moji tamali in rekla
    5 cm odprta, kr v porodno... in a bo mož zraven?? Sm rekla
    JAAAAAAAAA.. in so ga poklicali... , oblekli in je že bil pri meni.
    Pa se je začel... Mela sem eno zlo prijetno babico Natašo... mlada in
    nežna, skoz me je masirala... , musko je dala... skratka prijetna.
    Midva sva popadke skupaj predihavala in lahko rečem če mojga moža nebi
    blo zraven, bi šlo vse veliko težje. Jst sm se med popadki kr
    zgubljala, on je pa dihal in me usmerjal...., božal in bil tih, ker mi
    ni pasal, da se govori user posted image . Tud jst sm spregovorila
    cele 3 besede in en stavek...., no o tem kasneje. user posted image
    Skratka... smo predihaval in predihaval..... Ob 20 je prišla menjava..
    ena druga babica, ki ni bla kot prva.. user posted image Tud dotaknla
    se me ni...., nič, nič.... popadki pa skoz hujši. Pa je rekla.... ko
    pride popadek se hitro obrnite na hrbet, potegnite noge k sebi in
    potisnite.... in sm... ampak v glavo, sm bla cela vijolčna... in se je
    drla naj zaprem oči, da mi bodo kapilare popokale.... user posted
    image ... no... jst sm bla sam tih in čist konc....  pa smo tko še 2 x
    probal in ni šlo... zato so me pustile, da pridejo še hujši popadki,
    ki niso prišli.. niso pa smele prehitro dat mojga sineka ven, ker je
    še premali in nismo vedeli kaj se lohk zgodi... in so me še naprej
    pustile....

Moj je bil kot sam angel zraven mene.... , ma se mi zdi, da sva se še
    kr bolj povezala zaradi tega..Nej vidjo madona skozi kaj mormo it, da
    jim damo otroke..user posted image
    Skratka..., ni mi šlo pa je rekla... potisnite kot bi šla kakat in sm
    se zadrla... , da kdo pa še potiska in kaka leže.!!!!!!!!!!!!! No to
    je ta stavek.. user posted image
    Uglavnem... je prišla G in rekla, dajte umetne... no te so me pa ubil
    ampak jst bi jih dala vsaki ženski. Točno ti pokažejo kam potisnt...
    prv dajo un taprav filing potiskanja.... No, v 15 min sm rodila.
    Potisnla... se je glavica zagozdila in sm tok čakala na naslednji
    popadek, da se mi je mešal... Tamalo mi je čist rastegnil, da sm skor
    sina dobila pa učke zgubla.... uglavnem... drugi popadek in .........
    tko ne znam opisat občutka... kr zdrsnil je vn. Sam glavica je una, ki
    sm jo čutla....
    in pol sm zagledala eno pikicooooooooo.... tako malo jokajočoooo...
    nismm mogla verjet.... Norrrrrrrrrroooooooooooo.... in ja bolečine so
    ble takoj pozabljene. TAKOJ. So ga obrisale in mi ga dale..., se je
    umiril pri meni, me prjel za prstek..., ati je bil čist konc od
    sreče... , pol je prerezal popkovnico..., so mi ga vzele... zrihtale..
    stehtale.. in nas pustile, da smo se pocartkal... Aja... šivana nič,
    nič, ničč.... tamal je mel pa 35 obseg glavice... Prava mišica je moja
    mala user posted image
    Pol sva bla 3h v porodni, tamaučka so mi pa v inkubator odpelal. Mene
    okrog 01:00 pa v sobo.

Uglavnem rodila v Celjski porodnišnici, od začetka do konca... not sva
    bla od 4.9. do 10.9., nimam pripomb. Prezadovoljna. In z odnosom, s
    hrano, z vsemi. Mela sem vsega na pretek.. od vložkov, do zdravil.. ,
    spalnih srajčk, brisač, unih gat njihovih..., kremic... ma, kar rečeš
    dobiš.... Tok sm se bala rodit v CE porodnišnici, zdej sm pa brez
    besed. Celjanke in okolica... , nič bat!!!! Sam svojo krtačko pa pasto
    pa glavnik.. user posted image ... pa kako knjigo in čokolado, pa ste
    zmagale... Pa sm drugač kr zahtevna stranka... ampak... so me
    zadovoljili.

Smo se pa matral z mlekecom in joškami, ki sm mislila, da mi bodo
    eksplodirale... Sm ga dojila, pa je premal pojedel, pa sm mogla črpat
    si mleko ... crknla sm. Je blo do krvi ampak nism obupala in sm v
    najhuj bolečinah kr črpala in črpala in je tretji dan zlaufal.... user
    posted image Nism hotla, da mu dajejo Aptimel..., če se jst pač lahko
    potrudim...Tko da... papa mojga mlekeca..pa črpam pa ga še s tistim
    nahranim. Hitr smo pridobival na teži, preboleli zlatenico..., mamo pa
    levi kolkec še malo nerazvit zato mamo široko povijanje in sm totalno
    nespretna... se bojim, da ga bom še bolj pokvarla njegovega
    kolkeca...čez 3 mes. mamo kontrolo. No, zdej se pa cartkamo dooooma.
    Dobr, da sm mela vseeee že pripravljen... in ja to priporočam tud vam.
    Očitno so porodi zlo nepredvidljivi.. user posted image

Jst sm k raketa..., kot da nebi rodila.... dons sm že skuhala fajn
    kosilčka za naju..., mal pospravlala... skratka... je pa naporno, ker
    papava vsake 3h... tko da spim bolj malo.. in me je ta izčrpanost
    včeraj doletela. Sm bla prava bruhica. Je bla pa tud že patronažna pri
    meni...

Ženskice moje... ja, moj LIAM je odprl sezono.. user posted image ,
    premagala sva vseee.. tudi ve boste, vsaka po svoje in na koncu bomo
    vse zmagovalke.. in v drugo nosečke user posted image .

To je moje poročilo s terena, na morebitna vprašanja.... vam z
    veseljem odgovorim. No.., nism uspela pit malinovga čaja, niti na
    obisk na akupunkturo.. sm mela pa cimro v sobi.. eno, ki sm ji poslala
    sms, da ji šparam pojstlo.. user posted image in je prišla... No ona
    je hodila na A, sicer je bla mal šivana, rodila je pa v 35 min. user
    posted image

Zdej me pa sinek že kliče...

Ma sm pa totalno ponosna mamica..., res sm.

........................................................................

lepo a ne?!

(odgovor članu mashy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

razvajenost
    Siana

Je vaš otrok razvajen

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!