|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
25.10.2009 9:30:41   
divja
Čestitke vsem  mamicam user posted image user posted image user posted image zdej se je pa res že začelouser posted image user posted image

danes je za mano ena fajna nočka, saj sem spala po dolgem času celo noč :)

Drugače punce sem bila pa v petek v hotelu Mons,kjer je bil izbor miss buši in je bilo prav lepo videti toliko lepih nosečk na kupuuser posted image , vodila je Natalija Verboten tako da je bilo tudi malo pevsko obarvano ozračje ....

Danes bo spet en lep sončen dan, punce probajte ga čimbolj izkoristiti...jaz grem že kar zdele na en sprehod.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
25.10.2009 10:46:39   
nogavicka80
user posted image user posted image user posted image čestitke nončika!!!!

In seveda čestitke tudi vsem, ki se še morebiti niso javile ali pa sem jih spregledala!

Pri nas pa smo slabo spali in smo imeli nekaj popadkov, a je zdaj mirno stanje...Zgleda, da telo samo pridno vadi.

Grem počivat, ker mi je slabo in me boli glava.

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
25.10.2009 11:47:47   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: bellamia

dobro jutro!

nonički čestitke za sineka!

caryn si spraševala če se otročki pred porodom umirijo. no, pri nas se naša princesa ni. spomnim se zadnjega večera preden sem šla rodit, da je prov "norela" po trebuhu, res noro (ampak lepo), zjutraj ob 4 mi je šel čep (zakarvavela sem kot da bo dobila mal M), klicala babco in rekla kar mirno....skratka "popadke" sem nato imela cel dan (nč, groznega kot pri M), OB 20. sem šla nato v P, ob 22. na porodno mizo (še takarat mi je veselo skakala po trebuhuuser posted image -toliko o umiritvi???!!!!) in ob 1. je primjavkala na svet naša ljubica (joj, kar kocine mi gredo po konc ko se spomnim kok je blo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
skratka tale umiritev je relativna, sem pa slišala primere da se umirijo... ne vem.
sem pa v prvi user posted image spraševala G o gibih in je rekla da je važno da otroka čutim (vsaj enkrat, sam da ga), ker je rekla da tudi na user posted image vpliva vreme in se zna zgodit da so kakšen da ful mirni.....če je recimo dež in nizek pritisk....
bla bla bla.............joj...spet sem napisala cel roman!user posted image

zdej pa delat!

uživajte.....danes bo menda sonček!user posted image

Hvala za odgovor :)

Nončika čestitke za Timona!

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
25.10.2009 11:51:58   
Metuljcica77
user posted image  čestitke vsem novopečenim mamica za njihove sinčke ... mi je všeč kako se lepo se veča naš seznamček z novorojenčki ... vodijo fantki user posted image  ... zaenkrat sami fantkiuser posted image

jaz pa še kr spravljam skupaj torbo za v porodnišnico ... in imam vprašanje, ali katera ve kako ta torba potuje (če se lahko tako izrazim), ali gre z nami v porodno sobo in potem skupaj z nami na oddelek ...upam da me razumete user posted image

zunaj je pa sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
25.10.2009 13:30:43   
nina68
Hojla!

Bojana82 jaz bi se na tvojem mestu takoj odpravila v porodnišnico, za vsak slučaj, ker nikoli ne veš kaj bi to lahko bilo. bolje da si tam in da ni nič, kot pa da te kaj preseneti.

Metuljčica77 torba, ki jo imaš zraven za v porodnišnico, je skoz s tabo, med porodom jo imaš shranjeno v omarici pri porodni mizi, če pa je partner s tabo pa jo lahko čuva tudi on (saj tako je v LJ.)

Mi se počasi že privajamo na vsakdanji ritem, Tjaš je malček lenušček za količino popitega mleka, a bomo že nadoknadili.

Drugače pa vsem hvala za čestitke, je pa že kr pestro pr novemberkah. Nam počasi že kr sledite.Se pa seveda veliko crtljamoin uživamo.

Lepo se imejte, čimmanj bolečin in zapletov do konca vam želima.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
25.10.2009 13:34:14   
Anonimen
Dan souser posted image . Vauuuuuuu , vidm da se je že začeluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Čestitke Nončika in Nina68 za vajina user posted image , zdej pa le uživajte skupaj.
Jest sm pa končno končala z risanjem na steno v sobici, bom mela zdej več časa za rr, če bo le Gaja zdrava.
Bom dala slikce gor ko mi naloži.
Tassika držim pesti zate, da se biba obrne.
Zanima me kaj je z Bojano82, je šla v Puser posted image
Drugač pa jest sm kr uredu, me sicer vse boli, sploh križ, ker Gajo velik nosim. Pa trebuh mislim da mi bo kr razpočil, mam čist napetega.Ma upam, da bo kej prej kot pa 22tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2056
25.10.2009 13:38:19   
Anonimen
Metuljčica77 torbo maš skoz pri seb. Morm jest tud te stvari še mal naštimat.

Aha vidm da je že Nina68 napisala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
25.10.2009 13:41:47   
Anonimen
Divja super da je blo luštnuser posted image user posted image . Jest nism šla, ker bi mogla varstvo dobit pa še ne morm prov dolg sedet, me začne vse bolet.
Za Bojano tud jest upam, da je šla v P. Bolš da se greš pokazat, pa tud če ni nč. Če pa je , pa držim pesti.
Lupinica vidm da boš tud ti kmal na vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
25.10.2009 13:57:58   
Anonimen
EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
25.10.2009 13:58:48   
Bojana82
No punce, jaz sem ravnokar prišla iz porodnišnice....očitno tista tekočina ni bila plodovnica ( urin pa tudi ne, mi je rekla zdravnica, da se lahko še kaj  "puca ", ker sem bila na svečkah zaradi izcedka.....samo mi ful ni logično da mi je to iztekalo v taki količini user posted image ), so mi naredili CTG, ginekološki pregled in še temeljit ultrazvok mi je naredila in potrdila, da bom imeli punčko user posted image ....

......moram pa rečt, da je bilo osebje res zelo prijazno in so vredni vsake pohvale....upam da bm tudi na dan poroda naletela na podobno vzdušje user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
25.10.2009 14:22:18   
Metuljcica77
o super, hvala za odgovore glede torbe, lohk nadaljujem s polnjenjem le te user posted image  me že vsi sekirajo, da kaj čakam.

Bojana82 no sam da je vse ok, po tvojem opisu sm bla prepričana, da ti je odtekla voda.

Nina7 tole si pa fenomenalno narisala ... prou gušte si mi nardila ... a lohk vprašam s kakšnimi barvami si tole  pobarvala?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
25.10.2009 14:28:37   
Bojana82
Nina7, krasni sobici....ful luškani obe user posted image .....

Tassika, a ti imaš jutri obrat ali v torek, da vem kdaj držat pesti user posted image .....verjetno si že napisala pa sem spregledala ali pa pozabila, kar se mi zadnje čase rado prevečkrat dogaja user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2062
25.10.2009 17:04:13   
tassika
Bojana samo da je vse ok, jaz imam obrat jutri zjutraj, ampak glede na današnje akrobacije imam še vedno kanček upanja, da se sama obrne.

Nina7 lepa sobica, mi je prav všeč.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
25.10.2009 18:09:34   
*I.am.happy*
oooo kako lepo...čestitke mamicam in vse lepo in še lepše dojenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko tole berem, mi grejo kr kocine pokonc, k se z vsakim rojenim user posted image zavem, da zdej smo pa me na vrsti in, da tisti PDPji ne držijo lih 100% user posted image

Tko, da zdaj se pri nas sproti pere in lika in pospravlja , za vsak slučaj, da nas kaj preseneti user posted image Zibka je sestavljena, kovtrček smo najdl v odeji, rjuhce bodo improvizirane, ker meni nič iz ponudbe medvedkov raznoraznih ni preveč všeč.

Drugače pa imam na momente občutek, da mi bo trebuh raznesl, da se mi bo moj popek, ki je 30 let in več zvezan, kr odvezaluser posted image še vedno smo brez strij, upam, da tako ostane do konca. Pridno srebam čajček, imam pa tudi olje za presredek pa se mi iskreno povedano ne da s tem ukvarjatuser posted image sploh pa komaj dosežem...

lepo nedeljo še napreeeejuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
25.10.2009 18:18:09   
nogavicka80
nina7 - ZELO lepe slikce, kapo dol :)!!!! Super si tole svojima malčkoma uredila!

nina68 - user posted image user posted image user posted image za user posted image !!!

Bojana82 - super, da je vse OK!!!user posted image

tassika - držim pesti, da se ti dete že samo obrne, če ne pa, da vsaj jutri uspe!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam vse močnejše popadke, ampak sem se odločila, da pred rokom (17.) ne bom rodila user posted image . Kvečjemu par dni prej, ampak raje kak dan kasneje. Danes imam predvsem krizo z dihanjem. Mi kar zmanjka zraka in oblije vročica, ampak saj se bo uštimalo.

Vsem čim bolj prijetno nočko. Če pa katera misli danes v Rim, naj bo pot čim lažja in čim krajšauser posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.10.2009 18:27:59   
rožica13
nina68 čestitke za user posted image !!!

Pa se res kar že dogaja, novembrke malo prehitevajo. Pri nas še nič ne kaže, je pa še 6 dni do PDP, mislim da bo kar malo čez PDP ali pa bo na hitro kaj ratalo.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.10.2009 18:51:50   
Menta
Hojla souser posted image !

Bravo, bravo za novo mamico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes nastopila s porodniško. user posted image user posted image user posted image Mi ja prav fajn občutek.

Sva bila pa z možekom malo naokoli čez vikend, ker sva praznovala obletnico poroke. Mi je bilo tako zelo lepo, prav romantično. Pa še eden izmed zadnjih vikendov, ko sva še sama. Sicer se oba veseliva (normalno!!!) prihoda bebice, ampak se vedno bolj zavedava, da se bo marsikaj spremenilo. Močno si želim, da bi bila dobra starša in da ne bi pozabila tudi na to, da sva en drugemu mož in žena.

Aha, moram vam povedati še to, da me je danes ponoči prvič tako zelo zabolel trebuh, da sem skoraj zvezde videla. Bolečino sem čutila po celem trebuhu. Iz ležečega položaja sem se nekako dvignila v polsedeči in je minilo. Ni pa se potem več ponovilo in sem sladko spala naprej. Mali je dva dni precej živahen, kolca ga tudi po večkrat na dan. Tako da že včasih dvomim, da je to mogoče.

Bojana82 Samo da je vse ok!user posted image
Tassika Srečno jutri!user posted image

Pa še za vse nas novemberke, ker je očitno, da smo tudi me že na vrsti. Vsem vse dobro, čim lažje porode in zdrave štručke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
25.10.2009 19:05:35   
Anonimen
Bojana no sam da je vse ok, pa da so bli vsi prijazniuser posted image .
I am happy ja poznam ta občutek glede trebuhauser posted image , pa user posted image user posted image user posted image da ni strij, čeprov jih lahko dobiš tud zadnji teden. No, upam, da ne, tud jest jih nimam zaenkrat.

Joj , sploh ne morm verjet, da mate ene že kr rok čez par dni, kje je šele mojuser posted image .
Pa hvala za pohvale sobice, sej se mi ni dal, sam če sm že Gaji sm mogla še user posted image , da ne bo fovšarijeuser posted image .
Barvala sm pa kr s temperami.

(odgovor članu divja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.10.2009 6:47:50   
tassika
Jutro punce, jaz sem pa slabo spala, živčki malo delujejo, zdaj čakam vizito, več vam pa tekom dneva sporočim. Kolikor čutim je tamala še vedno na ritki, lahko ps se motim .

ps. danes nastopim s porodniško user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.10.2009 6:49:19   
sanjacka
Dobro jutrouser posted image  in dobro jutro nove mamice user posted image , samo ne verjamem, da bi nas uspele še redno brat! Sem že čestitala, pa bom še enkrat za user posted image , zdaj uživajte v ljubezni in sreči! Vidim pa, da so fantki v vodstvu. Zanimivo!

Najprej me zanima, če se je kateri kaj novega  zgodilo čez noč? user posted image  
Danes teden je moj pdp in cel vikend sem čutila že prisotne bolečine, ne premočne, na trenutek je fajn špiknalo, pa umirilo. Počasi se je začelo! Moj sin je za vsako, če me je slučajno slišal reči "Au" rekel,: "Mami to, boš rodila!?"user posted image
Želim si le, da ne bi predolgo vlekla čez rok, ampak tukaj se ne da nič, ko bo mojuser posted image  pripravljen bomo šli v akcijo!
Bojana82, ko sem brala kaj se ti je zgodilo, sem bila prepričana da ti je odtekla voda. Bodi priprvljena na vsake spremembe, če pa se da, pa pokliči še svojo G za nasvet?
Nina7, zelo si se potrudila in vsaka ti čast za tako lepi sobici!user posted image  Tudi sama zelo rada ustvarjam, rišem, samo zaradi službe in energije se mi ni izšlo. Mi smo okoli zibke, previjalne itd, le nalepili metuljčke, rožice, kasneje pa tudi večje motive medvedka puja itd..
Tassika, danes vsi držimo pesti zate in za tvojo bebiko! user posted image

Tako, verjetno še spite,  meni pa  tale zamik ure sploh ne odgovarja, ker je že tako dolga noč za mano. Lep dan vam želim in naredite si ga tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.10.2009 6:51:47   
ursa1981
Jutro.

Čestitke vsem mamicam. Mi imamo pa še 4 tedne do pdp. Naslednji pregled s CTG-jem imam 2.11.2009, potem pa še baje do poroda vsak teden.
V sredo, ko sem bila n CTG-ju je pupika tako skakala, da je slabo snemalo, sm se mogla na drug bok obrnit, pol je pa začela kolcatuser posted image .

Drugače se počutim vredu, le mogoče mi trebuh kdaj pa kdaj ponoči nagaja, ker ne najdem pravega položaja user posted image . Pa saj bo en, dva, tri minilo ....

Se vam še kaj javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.10.2009 7:17:05   
mayamaya
dobro jutro

no, pa je spet svetlo zjutraj user posted image .

tassika mislimo nate user posted image user posted image user posted image . se bo začelo že kar kmalu zjutraj, ne?

meni tudi ta ura ne odgovarja. pa ne zato ker se je menjala, ampak zato ker bo že ob 17 tema user posted image . pa tako lepo se bo čez kakšen mesec sprehajat zunaj.

lep dan. izgleda da bo sonček user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.10.2009 8:00:29   
Bojana82
Dobro jutro nosečkice user posted image ....

Tassika, vse se bo dobro izteklo boš videla.....normalno pa je da te živčki dajejo, ampak saj bo kmalu za tabo in nam boš sporočila dobro novičko user posted image ......

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.10.2009 8:21:53   
ninka80
Jutro!

NOnčika, čestitke user posted image user posted image user posted image .

Tassika, držim pesti, da uspe.user posted image user posted image user posted image

Včeraj je prišel s počitnic moj fantič, sva ga bila oba tako vesela, on bi pa še šel k babici pa dediju na počitnice.user posted image Faca mala.

Evo, zdej sem pa tut jst (končno) začela pripravljat stvari za našgauser posted image . Tako da ta teden bom to naštimala.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.10.2009 8:28:46   
korala
Nončika, čestitke za Timona! user posted image  
Tassika, držim pesti! user posted image

Jaz sem se izkopala iz viroze in včeraj postala leto starejša, tako da mi v seznamček lahko napišete 33. V petek sem dala čez še eno UZ kontrolo rasti, pa je vse ok. Doktor je celo preklopil na 3D in nama pokazal obrazek. Čisto sem se stopila, ko je mali na široko odprl ustka.
Ta teden imam še dopust, potem pa porodniško. Upam, da bo veliko sončka in toplote.

Začenja se gnezdenje.....user posted image

Lep dan vsem! Upam, da bo priletela kakšna lepa novička. user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......