sanjacka
|
Dobro jutro in dobro jutro nove mamice , samo ne verjamem, da bi nas uspele še redno brat! Sem že čestitala, pa bom še enkrat za , zdaj uživajte v ljubezni in sreči! Vidim pa, da so fantki v vodstvu. Zanimivo! Najprej me zanima, če se je kateri kaj novega zgodilo čez noč? Danes teden je moj pdp in cel vikend sem čutila že prisotne bolečine, ne premočne, na trenutek je fajn špiknalo, pa umirilo. Počasi se je začelo! Moj sin je za vsako, če me je slučajno slišal reči "Au" rekel,: "Mami to, boš rodila!?" Želim si le, da ne bi predolgo vlekla čez rok, ampak tukaj se ne da nič, ko bo moj pripravljen bomo šli v akcijo! Bojana82, ko sem brala kaj se ti je zgodilo, sem bila prepričana da ti je odtekla voda. Bodi priprvljena na vsake spremembe, če pa se da, pa pokliči še svojo G za nasvet? Nina7, zelo si se potrudila in vsaka ti čast za tako lepi sobici! Tudi sama zelo rada ustvarjam, rišem, samo zaradi službe in energije se mi ni izšlo. Mi smo okoli zibke, previjalne itd, le nalepili metuljčke, rožice, kasneje pa tudi večje motive medvedka puja itd.. Tassika, danes vsi držimo pesti zate in za tvojo bebiko! Tako, verjetno še spite, meni pa tale zamik ure sploh ne odgovarja, ker je že tako dolga noč za mano. Lep dan vam želim in naredite si ga tako!
|