barbchen
|
Dober dan in mamice , se je na polno dogajalo čez vikend, pa gremo po vrsti: najprej iskrene čestitke Nončiki za korenjaka Timona , fajn cartanje in čimprejšnji odhod v domačo oskrbo!!!!! katera bo pa prvo pupo dodala na seznam? lupinca, mogoče ti ? če se že kaj dogaja, držim pesti, da bo čimprej za tabo!!! Tassika, stiskam pestke močno, močno korala, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!! nina7, prečudovite poslikave, kapo dol , jaz imam dve levi roki za take zadeve, mogoče se pa kdaj vseeno česa lotim, nikoli ni prepozno za mano je prečudovita in dogodkov polna nedelja, sva bila z cel dan zdoma, najprej je on odtekel 10km na Lj.maratonu, potem sva navijala za kolege, ki so šli na daljše razdalje, pa na obisk in kosilo k mojim staršem, pa crkljanje z nečaki in odgovarjanje na vprašanja, kdaj bo že dojenček prišel - so tok neučakani, sploh najstarejši, ki ima 8,5 let in ne mine dan da sestre ne bi vprašal, kdaj bo lahko spoznal bratranca/sestrično , pa še po obiskih prijateljev sva bila in prišla vesela in zadovoljna domov. obuvanje - jaz trenutno nosim samo superge ali pa čevlje, ki nimajo vezalk in si jih obuvam s ta veliko žlico. okornost - ja je tudi pri meni prisotna, včasih se počutim kot hypo , ampak takle mamo; dokler bom mobilna in prehodila 5km parkrat na teden ali pa zmogla telovadbo, se ne bom pritoževala Naredite si lep dan!!!!!!!!!!!!!!